Tefal Contactgrill OptiGrill+ GC712D - Reviews

Best Reviewed apr 2018 Tefal Contactgrill OptiGrill+ GC712D
Best Reviewed april 2018
Specificaties
Regelbare thermostaat
Ja
Uitneembare grillplaten
Ja
Kleuren
rvs

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 30 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bartje 04-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Handig en eenvoudig

Algemene score

7,0
Ik heb deze grill nu een paar weken en gebruik deze regelmatig. Wat ik echt mis zijn vlakke bakplaten. Dit zou het apparaat zoveel meer mogelijkheden geven. De bakplaten zjn heel eenvoudig los te nemen en kunnen zo de vaatwasser in...prettig. De platen liggen vrij schuin en er word een lekbakje bijgeleverd waar vet uit je te bereiden voedsel in opgevangen word. Handig. Wel liggen de platen zo schuin dat er soms dingen van glijden. Ik vind het instellen van de temperatuur niet prettig. PLaatjes van verschillende soorten voedsel maar nergens een indicatie welke temperatuur daar dan bij hoort. Het duurt maar een paar minuten voordat de platen warm zijn. De kleurindicatie is handig om een indruk te hebben of de platen heet zijn en of ze erg heet zijn. Ook hiervoor geld weer dat ik een indicatie van de temperatuurhandig had gevonden.Al met al een handig maar wat eenvoudig apparaat.
Geschreven voor: Tefal Contactgrill OptiGrill+ GC712D

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

piePrincess 04-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Mooie OptiGrill!

Algemene score

7,7
Ik heb de OptiGrill nu twee weken geleden ontvangen, en ik was zo enthousiast om na jaren eindelijk weer een grill terug te hebben in mijn huis. Een ding wat ik wel direct miste na het openmaken van de OptiGrill, was dat er geen platte bakplaten bijgeleverd waren. Bij mijn vorige grill waren er zowel platte als grill platen bijgeleverd, wat voor mij optimaal was om s' ochtends op de platte platen mijn ontbijt klaar te maken en lunch en diner op de grill platen. Helaas mis ik deze optie toch wel echt bij de OptiGrill.

De bijgeleverde grill platen zijn verder vrij eenvoudig schoon te maken, en zijn ook zeer functioneel in gebruik waardoor het zeer praktisch is deze een in huis te hebben. Je kan ermee koken voor een persoon of de gehele familie, met gelukkig maar zeer weinig schoonmaakwerk. De OptiGrill is net een mini barbecue in je eigen keuken. Ik heb hem nu ondertussen meerdere malen gebruikt voor bijvoorbeeld pannini's, gegrilde kip en groentes. De onderste grillplaat wordt niet zo heet als de bovenste, maar wanneer je het eten af en toe omdraait grill je alles helemaal perfect gaar.

De temperatuur functie is zeer eenvoudig te gebruiken en tevens ook erg gebruiksvriendelijk door zijn handige kleuren indicator. Deze opties maakt het zeer eenvoudig om de juiste warmte te kiezen voor het grillen van verschillende etenswaren. Het opwarmen van de grill duurt slechts een of twee minuten. Al bij al ben ik zeer blij met de OptiGrill, en hopelijk ga ik er nog veel plezier aan beleven!
Geschreven voor: Tefal Contactgrill OptiGrill+ GC712D

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Yana 20-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Perfect gebakken!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een zeer fijne grill die ieder stukje vlees of visperfect bakt!
Zelfs groenten kan je makkelijk grillen. Geen vetstof nodig dus gezond.
Makkelijk en zonder stress in de keuken. Bovendien zijn de afneembare bakplaten afwasbestendig. Geschikt voor 3-4 stukken vlees.
Een aanrader!

Pluspunten

  • Perfect gebakken
  • Afneembare bakplaten
  • Geen vetstof, gezond
  • Makkelijk
Geschreven voor: Tefal Contactgrill OptiGrill+ GC712D

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sandra 07-10-2016
  • Product paar weken in bezit

De Tefal Optigrill+ een keukenwonder ?

Algemene score

6,0
Helaas is voor ons de Tefal Optigrill+ wat tegen gevallen, wij hebben diverse soorten vlees zoals kip en biefstuk op deze grill bereid, helaas word het vlees vrij plat gedrukt door de beste zware bovenplaat/deksel, wat resulteerde in platte en vrij droge kipfilets en biefstuk. Door het kruiden van het vlees ( vlees eerst even droog gedept zoals in het begeleidende boekje stond ) ontstaan er toch wat aangebrande plekjes, zowel op het vlees als op de plaat. Persoonlijk vind ik het vrij lang duren voordat de platen op temperatuur zijn, ook bij het maken van de tosti's , die overigens heerlijk smaken. Het lekbakje is een uitkomst, en wat zeker een voordeel is, is dat de beide grill platen makkelijk zijn te verwijderen, en schoon te maken, echt een pluspunt. Heel handig zijn ook de geluidsaanduidingen die laten weten dat de Grill op temperatuur is, of dat de tosti, kipfilet of biefstuk voldoende zijn gegrild, de bediening is ook heel duidelijk en makkelijk in te stellen

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Eenvoudig te reinigen

Minpunten

  • Vind het vlees vrij droog na bereiding
  • De deksel drukt het vlees behoorlijk plat
Geschreven voor: Tefal Contactgrill OptiGrill+ GC712D

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Rianne 06-10-2016
  • Product paar weken in bezit

Gebruiksvriendelijk

Algemene score

8,0
Het is een heel gebruiksvriendelijke grill. Paninis, tostis, vlees, groente, alles bereikt moeiteloos de juiste gaarheid. Het is wel een erg groot ding op je aanrecht

Pluspunten

  • Makkelijk de juiste gaarheid
  • Bakplaten in de vaatwasswe

Minpunten

  • Erg groot
Geschreven voor: Tefal Contactgrill OptiGrill+ GC712D

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mandy 05-10-2016
  • Product paar weken in bezit

OptiGrill+

Algemene score

8,0
Nu heb ik een aantal weken de OptiGrill+ n huis en meerdere keren per week gebruikt. Het apparaat heeft een handige knop voor diepvriesproducten. Een groot opvangbakje voor sappen e.d.. Duidelijk hoorbare geluidssignalen. Je kan er veel producten op breiden, van biefstuk tot groente of panini's. Heel erg makkelijk in het onderhoud.

Wat ik wel erg jammer vindt is dat je de OptiGrill+ niet helemaal kan openklappen. Ik wilde graag een product die ik ook op tafel neer kon zetten en samen met vrienden/familie op kon grillen. Zeker in de zomer i.p.v. een bbq. Helaas is dit niet mogelijk dus.
Bovendien staan de grillplaten zo schuin dat naast de sappen ook regelmatig het product naar beneden glijdt richting opvangbakje. Hier ben ik nu alert op.

Maar wat je er ook op bereid het is heerlijk. Wel even wennen en ontdekken wat de juiste baktijd is per product.

Pluspunten

  • geluidssignalen
  • diepvriesknop
  • uiterlijk

Minpunten

  • niet geheel open te klappen
  • hellingshoek van de platen
Geschreven voor: Tefal Contactgrill OptiGrill+ GC712D

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

M 12-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

goede vormgeving

Algemene score

8,0
Het opwarmen duurt best lang maar al hij eenmaal opgewarmd is werkt hij goed. Het is alleen wel een beetje uitproberen wanneer het naar onze smaak is gebakken
Geschreven voor: Tefal Contactgrill OptiGrill+ GC712D

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cindy 11-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede warmteverdeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De optigrill is eenvoudig in gebruik en makkelijk schoon te maken. Je stelt hem in en aan de kleur kan je zien of je eten gaar is. Je maakt er heerlijke tosti's, hamburgers, saté en vlees mee.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Die kleur bepaalt de gaarheid
Geschreven voor: Tefal Contactgrill OptiGrill+ GC712D

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Heavenly Chefs 11-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Voorspelbare en goede resultaten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Je bent er snel aan gewend dat je na 4 keer piepen naar de keuken kunt lopen om een perfecte tosti uit je grill te halen. Vlees krijgt ook net zo voorspelbare goede resultaten, evenals vis.
We proberen steeds meer uit. In een studentenhuis zal zo'n apparaat waarschijnlijk snel overuren maken.

Pluspunten

  • Betrouwbare resultaten
  • Lekker eten

Minpunten

  • In fel zonlicht ledkleuren minder goed zichtbaar
Geschreven voor: Tefal Contactgrill OptiGrill+ GC712D

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 10-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Grill

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De gril werkt perfect en is eenvoudig schoon te maken. Ideale aankoop. De gril wordt bijna dagelijks gebruikt.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Simpel schoon te houden

Minpunten

  • Alleen dubbel te gebruiken
Geschreven voor: Tefal Contactgrill OptiGrill+ GC712D

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 14-03-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vlees is snel en op de juiste manier gaar. Het apparaat geeft zelf de graad van gaarheid aan maar je kan zelf bepalen wanneer jij het gaar genoeg vindt

Pluspunten

  • Bevroren vlees gaat ook goed mist plat gevroren
  • Geen te gaar geworden biefstuk

Minpunten

  • Opwarmen van de platen duurt best lang
Geschreven voor: Tefal Contactgrill OptiGrill+ GC712D

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 13-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Opti Grill is Optimaal Grill genot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Indien het apparaat conform de gebruiksaanwijzing gebruikt wordt is er een optimaal resultaat te behalen. Zeker de gaarheid aangepast aan de dikte van het product is een uitkomst. Als voorbeeld geef ik mee nog nooit zo`n lekkere biefstuk te hebben bereidt.
Een aanrader voor iedere lekkerbek.
Geschreven voor: Tefal Contactgrill OptiGrill+ GC712D

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gonnie 13-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tefal Contactgrill Optigrill+ 712D

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is echt een supergrill. Je hoeft niets te doen als je hem instelt op raw,medium of well done krijg je het vlees ook echt zo. Schoonmaken gaat ook makkelijk. Ik ben er super blij mee.
Geschreven voor: Tefal Contactgrill OptiGrill+ GC712D

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 13-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Handig in gebruik, mooi design!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zelf al een paar keer bij de OptiGrill staan kijken in de winkel, erg mooi design.
Nu dan zelf ook de Snacking & Baking Accessoire aangeschaft (nog niet gebruikt).
Heb de ActiGrill tot nu toe alleen nog maar gebruikt voor Panini's en voor hamburgers. Tot zover helemaal geweldig. Ik was er zo over te spreken, dat zelf m'n buurtjes er ook eentje hebben aangeschaft.

Pluspunten

  • Geen lange voorwarmtijd
  • Duidelijke temperatuur aanduiding
  • Temperatuur instelling handig
  • Extra accessoire makkelijk te bestellen
Geschreven voor: Tefal Contactgrill OptiGrill+ GC712D

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 12-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik twijfelde al een tijdje of ik een optie grill aan moest schaffen en uiteindelijk toch maar gedaan nadat mijn vriend gezonder wilde gaan eten.
Ik ben hem gaan gebruiken en jeetje...wat een super apparaat...hij is heel makkelijk in gebruik.
Je stelt het soort produkt (vlees/vis/groente/brood)in en hoe je het zelf het lekkerst vind (de gaarheid)en klaar is kees!
Op het begin wel een beetje in de gaten houden ivm je het apparaat een beetje moet leren kennen,maar daarna echt super!!voor iedereen een aanrader!!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Snel klaar
  • Makkelijk schoon te maken
  • Duidelijke uitleg over het gebruik

Minpunten

  • Plaat iets te schuin
Geschreven voor: Tefal Contactgrill OptiGrill+ GC712D

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 12-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super aankoop!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een fijne grill! Werkt naar behoren. Erg gemakkelijk om de voorgeprogrammeerde programma’s te gebruiken. Burgers worden goed warm en blijven lekker mals. Tosti’s worden ook heerlijk! Ik moet eerlijk toegeven dat de andere functies door ons nog niet gebruikt zijn, maar dat gaat zeker nog gebeuren.

Het apparaat is wel groot, dus het neemt wel wat ruimte in in een lade/kast.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Geeft aan wanneer bereiding klaar is

Minpunten

  • Groot apparaat
  • Prijzig (dus te duur om hem weinig te gebruiken)
Geschreven voor: Tefal Contactgrill OptiGrill+ GC712D

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

keessie 29-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

de beste contactgrill die ik ooit heb gehad

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
je krijg b.v de lekkerste hamburgers omdat je de grill kan instellen naar jou lekkerste smaak het is een fluitje van een cent de instellingen

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • lekbakje is erg nuttig

Minpunten

  • hij is best wel groot
Geschreven voor: Tefal Contactgrill OptiGrill+ GC712D

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

EE 28-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Perfect product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Tosti ,Grilled vlees etc , een alles kunner . Prima product , zeer tevreden.
Raad hem aan voor iedereen. Makkelijk schoon te maken.
Geschreven voor: Tefal Contactgrill OptiGrill+ GC712D

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wassenaar 11-10-2016
  • Product paar weken in bezit

Het gebruik gemak van de optigrill!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
En zeer fijne grill die ieder stukje vlees/ groente/vis/ tosti tot een perfect hoogstandje brengt!
En zeer makkelijk en gebruiksvriendelijk apparaat!
Zeer snel en gezond eten!
Zeer makkelijk voor en gezin en vooral de timer ideaal omdat je soms wel eens erg druk bent en toch gezond wil eten!
De optigrill+ is zeer aan te raden!
Op de grote platen kan je verschillende dingen tegelijk bereiden!

Pluspunten

  • Gezond
  • Gebruiksgemak
  • makkelijk schoon te maken
  • perfecte gaaring

Minpunten

  • Groot apparaat om op te bergen.
  • Bij sluiten zonder eten, een hoop kabaal
Geschreven voor: Tefal Contactgrill OptiGrill+ GC712D

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Corinaeb 06-10-2016
  • Product paar weken in bezit

Zeer gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een heel handig apparaat dat door middel van geluidssignalen en kleuren de garing van het product aangeeft. Vlees, vis, groente of tosti, alles is mogelijk.
De grilplaten zijn makkelijk te reinigen en hij heeft een grote opvangbak voor vet of olie.
Hij drukt soms alleen je eten iets te plat omdat er geen standje op zit dat het deksel iets hoger houdt. Ook vind ik de platen iets te klein voor een gezin met kinderen.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Handige signalen

Minpunten

  • Geen stand met ruimte tussen de platen
  • Iets te kleine platen
Geschreven voor: Tefal Contactgrill OptiGrill+ GC712D

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews