• Best Reviewed jul 2022
Bekijk 2 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 16 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch EasyRotak 36-550 op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

charlinedefever@gmail.com 07-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

handig ding licht in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch EasyRotak 36-550

Algemene score

7,0
en leuk ding licht in gebruik rijd soepel is wendbaar en geen gedoe met kabels rond je huis
meerder hoogtes kun je instellen
het in elkaar steken ging vrij snel en makkelijk
naar mijn mening is de batterij net niet voldoende voor mijn tuis zoals op de doos vermeld sta
maar wij lossen het op door in twee keer het gras af te rijden achter kant en zijkanten en vooraan in een keertje te doen
de batterij laat redelijk snel op

Pluspunten

  • geen gedoe met kabels
  • licht in gebruik
  • rijs soepel

Minpunten

  • batterij duur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kenny 05-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Geweldig!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch EasyRotak 36-550

Algemene score

10,0
Met eenvoud maai ik mijn hele gazon op een lader. Zelfs wanneer ik mijn gazon wat langer laat staan, lijkt de maaier hier geen problemen mee te hebben. Een hele verademing na jaren met een bedrade maaier te ploeteren.

Pluspunten

  • Snel
  • Draadloos

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tijl 02-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Toppertje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch EasyRotak 36-550

Algemene score

9,0
Hiervoor had ik de kleine broer van deze grasmachine met de 18V batterij).
Met een middelgrote tuin moest ik vaak een andere batterij in stoppen.
Bij deze is dat volledig verleden tijd. Ik kan makkelijk mijn heel mijn tuin doen en de batterij is nog niet leeg.
De opvangbak is ook voldoende groot maar iets groter had toch nog prettiger geweest.
Hij maait ook echt alles zonder problemen (ook sterkere onkruiden/sterkere grassen).
Het enige nadeel vind ik persoonlijk de opvangbak. Bij mij durft hij soms eens los te komen en als je hem wilt legen valt steekt was gras naar beneden door de licht opwaartse positionering.
Super handig ook geen benzine of stroomkabel meer nodig te hebben!
Ook wel handig dat er een soort sleutel bij zit wat maakt dat kinderen deze niet kunnen gebruiken.

Pluspunten

  • Draadloos
  • Kinderbeveiliging
  • kracht

Minpunten

  • opvangbak onhandig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Knnth8310 31-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch EasyRotak 36-550

Algemene score

8,0
Toen ik deze grasmaaier kocht keek ik er vooral naar uit om niet langer met elektrische kabels te sukkelen tijdens het grasmaaien. Dit is echt een gigantisch voordeel van de EasyRotak. De accu gaat echt ook lang genoeg mee om meerdere malen het gras te maaien (mijn gazon is zo'n 100m²).
Hij is makkelijk te bedienen en manoevreren over mijn gazon. Het maairesultaat is zeer goed volgens de ingestelde lengte. Enig minpuntje wat mij tot nu toe opvalt is dat de handgreep niet echt goed 'in de hand' ligt. Ik heb wat het gevoel dat mijn handen een onnatuurlijke houding dienen aan te nemen.
Dit is echter mijn persoonlijke mening. Voorts zeker een aanrader

Pluspunten

  • Stil
  • Batterijduur
  • Design

Minpunten

  • Handgreep

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

d**r@y**o.com 26-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch EasyRotak 36-550

Algemene score

8,0
Dit is een lichtgewicht, makkelijke hanteerbare grasmaaier van prima kwaliteit.
Na enkele malen deze grasmaaier te hebben gebruikt ben ik over het algemeen tevreden. Hij is compact, de ergonomische hendel is handig in gebruik (hoewel deze voor mij iets hoger mocht zitten) en het geluidsniveau is beperkt . Het maaien zelf gaat goed. De handleiding is wat beperkt en de opvangbak wat klein. Maar toch een goede koop!

Pluspunten

  • wendbaarheid
  • lichtgewicht

Minpunten

  • handleiding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Didiver 23-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Uitstekende prestaties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch EasyRotak 36-550

Algemene score

8,0
Uitstekende prestaties met deze grasmaaier.

Deze accu grasmaaier levert goede prestaties. Heeft een grote opvangbak waar veel afgemaaid gras in terecht kan, zo dat niet om de haverklap de grasopvangbak moet leegemaakt worden. De accu zelf had ook voldoende opslag om mijn grasmat in één beurt te kunnen afrijden zonder de accu te moeten bijladen (+- 300m²). De bedieningsknop moet wel steeds ingedrukt blijven, anders valt de machine uit (als beveiliging). Let er ook op dat je de grasmaaier zelf moet vooruitduwen, het is geen zelftrekker, wanneer de opvangbak voller komt merk je dat.

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Eenvoudige installatie
  • Stil
  • Kwalitatief materiaal

Minpunten

  • Bedieningsknop gevoelig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dretser 22-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Zeer goede maaier

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch EasyRotak 36-550

Algemene score

9,0
Ik wou geen grasmaaier met een kabel daarom heb ik deze met batterij getest

Ik heb nu een op benzine maar deze is minstens even goed

Ik had wat schrik dat hij minder krachtig ging zijn maar dit was zeker niet het geval

Ik heb op 1 laadbeurt ook 2keer door mijn tuin kunnen gaan nu heb ik ook niet de grootste tuin

Ik vind dit echt een zeer goede grasmaaier en hij is licht en dus gemakkelijk beweegbaar echt handig

Mijn gras stond ook redelijk lang

Omdat ik op de maaier aan het wachten was
Maar daar had hij dus geen enkel probleem mee

Pluspunten

  • Licht
  • Krachtig
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Bijl 22-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Snoerloos en wendbaar maaien op een klein gazon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch EasyRotak 36-550

Algemene score

8,0
De Bosch Easy Rotak is een eenvoudig bedienbare accu grasmaaier van het gerenommeerde Bosch.
Omdat onze eigen handmaaier kuren kreeg (wieltje blokkeerde continu) ben ik op zoek gegaan naar een gedegen nieuwe maaier, waar gebruikersgemak, snelheid, en wendbaarheid hoog in het vaandel staan. Grasmaaien is al niet mijn hobby, en als je dan ook nog gedoe hebt, zakt de moed al helemaal in mijn schoenen. Dit product biedt alles. Het maaien gaat snel, de accu heeft een behoorlijke capacteit en maakt het maaien een fluitje van een cent. Hoewel de instructie niet heel duidelijk is, was de machine toch vlot in elkaar gezet. De accu met een paar uurtjes opgeladen en eenvoudig te plaatsen, voorin de machine.

Geheel snoerloos de het gras weer kort, en vanwege zijn niet al te brede voorkomen perfect geschikt voor een klein gazon. Het mes snijdt eenvoudig door hoger gras, paardenbloemen en ander groen in het gazon en maakt van maaien een prima belevenis.

Pluspunten

  • Wendbaar
  • Makkelijk te bedienen
  • Accu gaat behoorlijk lang mee
  • Neemt weinig ruimte in beslag

Minpunten

  • Documentatie matig
  • Plastic bak voelt niet supersolide aan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marjolein1989 20-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede maaier!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch EasyRotak 36-550

Algemene score

8,0
Een grasmaaier die gaat voor gemak! Ik pak deze grasmaaier sneller dan mijn vorige grasmaaier, omdat je geen gedoe hebt met verlengkabels (deze is op accu) en niet eerst hoeft te trimmen (deze maaier kan strak langs de kanten maaien), wat ervoor zorgt dat ik de grasmaaier sneller en vaker pak en dat levert een mooiere grasmat op! Accu is snel opgeladen en kan een paar maaibeurten mee.

Pluspunten

  • maait kort langs de kanten
  • snoerloos
  • grote opvangbak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Fenna3 19-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch EasyRotak 36-550

Algemene score

8,0
Een aantal weken geleden kreeg ik de grasmaaier binnen. Het in elkaar zetten van de grasmaaier vond ik niet heel eenvoudig; er zat helemaal geen instructie dus het was soms wat zoeken. Daarnaast voelden de onderdelen niet heel stevig aan. Nadat de grasmaaier in elkaar was gezet, en de accu opgeladen was (dit ging vrij snel) ben ik aan de slag gegaan in de tuin. Er komt behoorlijk wat power uit! Hij maait niet alleen gras, maar ook takken en veertjes moeiteloos. De accu houdt het voor onze tuin prima vol, ik kan er ongeveer 2x mee maaien voordat deze weer opgeladen moet worden. Het legen van de bak gaat ook eenvoudig. Je kunt de maaier in hoogte verstellen, zodat je zelf kunt bepalen hoe kort je het gras wilt maaien. De beloofde kantjesmaaier heb ik nog niet ontdekt. Al met al een hele fijne maaier!

Pluspunten

  • Krachtige maaier
  • In hoogte verstelbaar
  • Snoerloos

Minpunten

  • Alles van plastic
  • Geen instructies

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

e**y@e**y.be 19-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Veel kracht in klein formaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch EasyRotak 36-550

Algemene score

9,0
toen ik hem uit de doos haalde, dacht ik niet dat er zoveel power in de machine kon zitten met een batterij. Ik was positief verrast door vooral de power, het gewicht (positief), alsook het feit dat hij heel dicht tegen de randen het gras afdoet, hierdoor heb ik eigenlijk geen kantenmaaier meer nodig. Enig (klein) nadeel: batterij gaat (uiteraard) geen uren mee. Het in elkaar zitten is ook zeer snel gebeurd (en kan ook herhaald worden om gemakkelijk weg te zetten/terug ineen te zetten als je plaats wil besparen.

Pluspunten

  • power
  • kanten maaien
  • gewicht

Minpunten

  • batterij niet oneindig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ancolo 15-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima degelijke grasmaaier

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch EasyRotak 36-550

Algemene score

9,0
Ik ben al een poosje op zoek naar een grasmaaier op accu. Het gedoe met een snoer was ik eigenlijk wel zat. Deze accumaaier voldoet totaal aan mijn verwachtingen. De grasmaaier komt als een bouwpakket binnen maar het in elkaar zetten is eenvoudig te doen. Dan de eerste maaibeurt. Wat een verademing. Zo prettig en de meegeleverde accu houdt het zeer lang vol. Ik heb mijn gazon van 150 vierkante meter al drie keer gemaaid en hij houdt het nog steeds vol. De grasmaaier loopt soepel over het gras door zijn grote wielen. De opvangbak is erg ruim dus je hoeft deze niet zo vaak te legen. De handgreep houdt prettig vast. De hoogte is eenvoudig in te stellen met een knop aan de zijkant waardoor alle wielen meegaan. Ik vraag me wel af of dit op den duur sterk genoeg is. Er zitten een soort kammen aan de zijkant van de maaier waardoor je ook het gras langs de kanten goed kunt maaien. Wel jammer dat deze maaier geen mulchfunctie heeft. Ook maakt de machine redelijk wat geluid. Verder alleen maar positief.

Pluspunten

  • Lange accuduur
  • Langs de kanten maaien
  • Eenvoudige hoog en laag instelling

Minpunten

  • Geen mulchfunctie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

WWKK 14-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Licht, wendbaar, veel power, oogt wat fragiel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch EasyRotak 36-550

Algemene score

7,0
Deze Bosch grasmaaier is erg prettig in het gebruik doordat het een erg licht en wendbaar apparaat is. Het is een vrij kleine maaier, ook qua maaibreedte. maar doordat het veel lichter gaat dan met een standaard benzinemaaier ben je alsnog minstens even snel klaar. het oogt wat fragiel allemaal maar dat is ook gewoon even wennen want hij heeft genoeg power en het werkt prima allemaal.
Kortom een stuk aangenamer dan mijn oude benzinemaaier, ook al zal ik de geur en en het geluid van de benzinemotor wel missen;).

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • licht

Minpunten

  • veel plastic

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

p**r@z**t.nl 13-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne maaier met hoge wendbaarheid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch EasyRotak 36-550

Algemene score

9,0
De eerste indruk bij het uitpakken van de maaier is dat deze er wat plastic-achtig en niet stevig uit ziet, dit hoeft niets over de prestaties te zeggen dus we gaan er voor.
De bijgeleverde 36 volt accu lader doen we in het stopcontact en we wachten netjes totdat deze volledig is opgeladen voor we aan de maaiklus gaan beginnen.
Daar gaan we, de maaier maakt een licht zoemend geluid en dat is best prettig als je een redelijke tijd bezig bent. Erg fijn is het om geen snoer meer in de weg te hebben met het bekende door-maai risico van dit snoer. Het eerste stuk gras gaat erg eenvoudig door het trekken van rechte banen. Doordat de maaier smal is zijn de banen uiteraard ook smal waardoor je vaker heen en weer loopt.
Het tweede stuk gras bestaat uit meerdere bomen met gras er rond, hier is de wendbaarheid goed te testen. Dit blijkt erg soepel te gaan ondanks de toch wel lange machine. Hier merk je dat het smal zijn wel handig is rond de bomen en planten.
Of de machine naast zijn uiterlijk ook echt kwetsbaar is hebben we de eerste twee maaibeurten niet kunnen vaststellen, dit is echt iets voor op de lagere termijn.
De accu heeft het de hele maai sessie volgehouden en gaf nog twee streepjes aan. De opvangbank is vrij ruim waardoor het aantal keer legen tussendoor meevalt.
Door de huidige hitte groeit het gras nu minimaal en is een volgende maaibeurt nu even geen optie.

Pluspunten

  • accu ipv snoer
  • wendbaarheid

Minpunten

  • oogt kwetsbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tendonsie 13-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Krachtige accu gezinsgrasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch EasyRotak 36-550

Algemene score

8,0
Deze Bosch accu grasmaaier loste ons probleem op. Eindelijk verlost van het sleuren met een draad rond onze alleenstaande woning. Dankzij de 32V accu is het mes sterker dan goedkope accu grasmaaiers. Hij doet heel goed zijn dienst, en heeft meerdere hoogtestanden. De accu toont ook aan wanneer er oververhitting is. MultiMulch is apart te bestellen.

Pluspunten

  • Krachtige accu
  • Meerdere hoogtestanden
  • Overbelastingdetectie

Minpunten

  • MultiMulch apart bijbestellen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

FWBeek 11-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Handige lichte accu grasmaaier van Bosch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch EasyRotak 36-550

Algemene score

8,0
Mijn motormaaier was aan vervanging toe na 20 jaar trouwe dienst. Ik was op zoek naar wat duurzamers en aangezien we voldoende stroom hebben ivm zonnenpanelen was deze machine ideaal. De Accu geeft natuurlijk soortgelijke vrijheid qua manouvreren. En dat gaat erg handig. Ik han eigenlijk wel met 1 hand de bochten maken en machine bewegen. Verder maait de machine scherp langs de randen en heb je de keuze uit 5 maaistanden. Ook de afvalbak werkt handig al is het even door krijgen hoe je deze snel ontkoppelt en weer bevestigd maar alles went natuurlijk snel.
Ook de assemblage is even goed kijken maar wijst zich vanzelf.
Ik heb nu de accu een beetje getest en heb zelf al 2 beurten gedraaid op 1 lading en heb ongeveer 250m2 gras schat ik in.

Pluspunten

  • gewicht
  • manouvreren
  • geluid

Minpunten

  • duurzaamheid
  • assemblage

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer