Remington FC1000 Facial Cleaning Brush - Reviews

Best Reviewed nov 2017 Remington FC1000 Facial Cleaning Brush

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ilse2020 21-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie glimmende huid!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik dacht al langer na over de aanschaf van een gezichtsreiniger maar nu er 20 euro cashback is, heeft me dit over de streep getrokken er één aan te schaffen. Nu ik het enkele weken gebruik zie ik zichtbaar verschil. Mijn huid is niet meer zo dof en ziet er gezonder uit. Ik krijg zelfs complimenten van mijn vriendinnen!

Pluspunten

  • Goede reiniging huid
  • Makkelijk in gebruik
  • Onder de douche te gebruiken

Minpunten

  • Geen lock - kan op reis aan gaan in toilettas

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

trinh 17-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington FC1000 Facial Cleaning Brush

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed kwaliteit, mooie design, maakt eve goed schoon vergelijken met Clarins gezichtbborstel en nog goedkoper ook

Pluspunten

  • prijs, kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

BW 16-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington FC1000 Facial Cleaning Brush

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie prijs, geen gedoe met batterijen maar een accu. Mijn vrouw heeft hem gebruikt en die straalt nu als een zonnetje. Ze is er erg blij mee.

Pluspunten

  • Accu (ipv batterijen)
  • Reinigt goed

Minpunten

  • Slecht in 1 kleur verkrijgbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Facial Brush FC1000 09-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Facial Brush FC1000

Algemene score

9,0
Zeer gebruikersvriendelijk, makkelijk te onderhouden en een prima resultaat. Facial Brush FC1000 kan ik één ieder aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ria 19-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

zeer tevreden

Algemene score

8,3
Facial cleaning brush sinds twee weken in gebruik ben er zeer tevreden over erg gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jascha 07-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Top apparaat

Algemene score

8,5
Het is een lekker compact mooi en goed apparaat, hij is makkelijk in gebruik en heerlijk voor je gezicht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

JannekeD 20-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

6,5
Mooi gevormd handzaam apparaat welke gemakkelijk te gebruiken is, bijvoorbeeld onder de douche. Er staat aangegeven dat het apparaat niet geschikt is voor actieve acne. Nu schaarde is mezelf daar niet onder met slechts af en toe wat plekjes hier en daar, maar helaas werkt het produkt voor mij daarom toch niet. De lichte acne heeft zich nu over mijn hele gezicht uitgebreid. Kortom, een mooi en fijn apparaat maar het werkt eigenlijk alleen voor een egale ideale huid..

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

ericleen 19-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,5
Erg gemakkelijk en stil , bovendien waterdicht ! Borsteltjes zijn heel snel te verwisselen en mijn huid voelt véél beter dan met normale verzorging. Kan geen minpuntje ontdekken en had dit al veel eerder moeten aanschaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer