Princess 162910 Raclette Pure 8

  • Best Reviewed dec 2021
  • Test panel 8 dec 2021
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 15 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Princess 162910 Raclette Pure 8 op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

l**n@h**l.com 03-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi design, jammer van de temperatuur

Algemene score

6,0
Ik was ontzettend enthousiast dat ik het gourmetstel mocht testen, vooral omdat ik hem er heel mooi en chique uit vind zien. En dat is hij ook echt, super mooi gourmetstel maar helaas word hij niet heel erg heet. We hebben hem met zijn 5en gebruikt, en met meer mensen had het echt teveel geworden ook. Ik vind hem wel heel handig in gebruik met de losse platen bovenop, zo kun je gemakkelijk vis en vlees of groente gescheiden houden. En hij is gemakkelijk schoon te maken. Dus qua design en handig in gebruik scoort hij voor ons hoog maar vanwege de temperatuur moeten we hem helaas een lager cijfer geven. Wellicht ligt het alleen aan die van ons, maar dit kunnen we niet achterhalen.

Pluspunten

  • Design
  • Makkelijk schoon te maken
  • Verdeelde platen

Minpunten

  • Temperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ficker 19-02-2022

Helemaal met eens. Ik heb hem dan zelf gekocht en je review klopt helemaal
De temperatuur laat te wensen over

Reageer

Leon 25-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een prima apparaat voor een mooie prijs.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik heb de Princes raclette pure 8 een aantal weken mogen testen gedurende de feestmaand december en een feest is het zeker geworden. De Princes raclette ziet er degelijk en modern uit door de aanwezigheid van bamboe en met 5 personen hebben we feestelijk kunnen gourmetten.

Een absoluut pluspunt is dat je de baktemperatuur zelf kunt inregelen, handig als je even wat rust in je gourmetten wilt aanbrengen. Het parking deck is absoluut handig want je pannetje kun je hier mooi parkeren. De pannetjes zelf zien er ook stevig en mooi uit door de bamboe handvaten. Een klein nadeel is wel dat de pannetjes niet in de vaatwasser mogen.

De 2 aparte bakplaten zijn aan twee kanten (glad en ribbels) te gebruiken en het vlees kan zo eenvoudig van de vis gescheiden worden, heel handig dus. Wat ik wel opmerk is dat de anti-aanbaklaag al na 2-3 keer op diverse plekken begint los te laten en dat valt natuurlijk tegen. Dit had ik niet echt verwacht! De eerste keren waren de platen heel snel schoon maar door het loslaten van de anti-aanbaklaag en dus aanbakken van het vlees kreeg de vaatwasser de platen niet meer goed schoon en moest er handwerk aan te pas komen, toch wel een tegenvaller.

De Princes raclette is bedoeld om 8 personen te laten genieten van gourmetten. Eerlijk is eerlijk maar dat lijkt me bijna niet mogelijk. Wij hebben het apparaat met 5 personen getest inclusief pannetjes en dat lijkt ons toch echt maximaal. Zeker de buitenste plekken voor de pannetjes worden erg langzaam warm en dat betekent dus lang wachten.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Baktemperatuur is zelf in te stellen
  • 2 aparte bakplaten
  • Het parkeerdeck is erg handig

Minpunten

  • Anti-aanbaklaag laat te snel los
  • Niet geschikt voor 8 personen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Robbert 25-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Handig ingedeeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Sinds een paar weken hebben wij de Princess Raclette Pure 8 in het bezit om te mogen testen. Bij het uitpakken is al gelijk duidelijk dat er een mooi design is bedacht. Hij ziet er mooi uit en staat zeer feestelijk op tafel. Zo met deze donkere dagen is het heerlijk om met het gezin aan tafel te zitten en lekkere vleesjes en groente te eten.

Het apparaat is bedoeld voor 8 personen, maar dat is wel wat veel. Wij hebben deze getest met 4 en 6 personen en met 6 personen was het net te doen. Als er meer pannetjes worden gebruikt, worden deze niet goed verwarmd door het verwarmingselement. De pannetjes zitten dan te ver weg om goed te verwarmen.

De platen bovenop zijn ideaal. Je kunt zelf kiezen welke plaat je wil gebruiken en kunt ze ook los van elkaar gebruiken waardoor je op de ene plaat vlees kan bakken en op de andere plaat iets anders. Hierdoor heb je geen mix van verschillende producten.

Het deck voor het plaatsen van niet gebruikte pannetjes is super handig. Bij ons vorige apparaat konden we ook onder bakken, maar dan moest er altijd iets in omdat het anders ging aankoeken.

De onderdelen zijn gemakkelijk schoon te maken in de vaatwasser al hebben wij de pannetjes er niet in gedaan vanwege de bamboe handvatten.

Wij zijn zeer tevreden over dit apparaat en gaan hem met de komende feestdagen zeker weer gebruiken.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Praktisch

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

DJansen 21-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie gourmetset

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hele mooie gourmet set, welke wij een aantal weken hebben mogen uitproberen. De gourmetset is een echte eyecatcher en ziet er met het bamboehout erg mooi uit. De set is voor 8 personen, dit lijkt ons wat veel. Wij hebben hem getest met 4 personen en denken dat deze geschikt is voor 6 personen. Bij 8 personen zullen er mensen niet meer bij de pannetjes en bakplaat kunnen en is er weinig ruimte per persoon.

Wij vonden het handig dat je kunt kiezen of je een egale bakplaat of een grilplaat wil gebruiken of dat je deze combineert. Deze platen zijn afneembaar en kunnen gemakkelijk worden schoongemaakt.

De gourmet set beschikt over 8 pannetjes. Er is een parking deck voor de momenten dat je de pannetjes niet gebruikt. Wanneer je de pannetjes hierop zet worden ze niet warm en zullen achtergebleven etensresten niet aankoeken. De pannetjes zitten (wanneer je ze gebruikt om eten te bereiden) naar ons idee te ver van het verwarmingselement af. Hierdoor duurt het lang voordat eten gaart.

De losse onderdelen mogen allen in de afwasmachine, wat het opruimen erg gemakkelijk maakt.

Pluspunten

  • Design
  • Parking deck

Minpunten

  • pannetjes ver van verwarmingselement
  • krap voor 8 personen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stukato 20-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Next level funcooking, een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn eerste indruk van de Princess Raclette 8 is een hele goede. Wat een feestje is het om dit mooie apparaat uit te pakken en op tafel neer te zetten. De prachtige bamboe elementen bij zowel de Raclette zelf als de pannetjes maken het voor een lust voor het oog. Het geeft een mooie luxe uitstraling. Heel wat anders dan ik gewend ben van mijn eerdere vergelijkbare toestellen.

Het gebruik van de Raclette spreekt eigenlijk voor zich. Stekker in het stopcontact en draaien aan de grote draaiknop aan de zijkant. Hiermee is naar mijn gevoel de temperatuur eenvoudig in te stellen en merk ik ook op dat het toestel snel warm wordt. De twee losse platen met aan de ene kant een gladde zijde en aan de andere kant een grill zijde zijn een unieke vondst. Persoonlijk denk ik alleen niet dat ik heel veel gebruik ga maken van deze mogelijkheid en is het vooral leuk dat het kan.

Aanrommelen met de losse pannetjes is gelukkig voorbij, omdat de pannetjes op het parkeerdek geplaatst kunnen worden. Dus waar ik voorheen een aparte plaats moest verzinnen om de pannetjes te bewaren is dat niet nodig met deze Raclette. Echt heel fijn. Daarnaast is de stroomkabel met 2 meter voor mij ook lang genoeg om de Raclette goed op tafel neer te kunnen zetten.

Kortom, ik ben een zeer tevreden gebruiker van de Raclette en kijk enorm uit naar de momenten dat we gezellig aan tafel kunnen gaan zitten hiermee!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Parkeerdek
  • Eenvoudig reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

s**n@g**l.com 19-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik raadt dit product zeker aan! Zeker voor de kerstdagen is dit een ideale plaat. Wordt heel snel warm en je kan hem op veel verschillende manieren gebruiken. Makkelikk in gebruik en om schoon te maken! De plaat heeft ook een mooie uitstraling wat ik wel belangrijk vindt voor met de kerstdagen

Pluspunten

  • Mooie uitstraling
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joost 19-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Stijlvol genieten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben dit gourmetstel nu enkele weken in bezit om te testen en te beoordelen en het bevalt prima. Het is volgens opgave geschikt voor 8 personen en komt dan ook met 8 pannetjes en 8 spateltjes. Wat dit gourmetstel redelijk uniek maakt is de onderste laag. Dit is een parkeerdek waar de pannetjes tijdens het gourmetten weggezet kunnen worden zonder dat deze heet worden. Lekker makkelijk en veilig!

Voorverwarmen
Voor de eerste keer gebruik kan het apparaat het beste even 10 minuutjes buiten staan als deze voor het eerst aangezet wordt. Er komt best wat rook en een minder fijne lucht vrij, dit is normaal omdat alle onderdelen voor het eerst heel heet worden. Daarna geeft het geen vervelende lucht meer af.

Om direct lekker te kunnen gourmetten moet je het apparaat wel een minuut of 10-15 voor gebruik alvast aanzetten om voor te verwarmen. De bovenste grillplaten (met en zonder ribbels) zijn wel snel opgewarmd, maar als je ook op de middelste laag met de pannetjes wilt grillen moet het wel goed voorverwarmd worden. Meestal konden we pas na een minuut of 20 op de middelste laag wat groente grillen. Wij hebben eigenlijk alleen maar de heetste stand gebruikt. Tijdens het gourmetten merk je geen duidelijk aan en afschakelen van het verwarmingselement, dit is goed geregeld.

Gebruik
Het zou geschikt zijn voor 8 personen, maar persoonlijk vind ik dat de mensen op de hoeken er dan toch een beetje bekaaid afkomen of wat meer geduld moeten hebben. De hoeken van het apparaat worden namelijk duidelijk minder heet dan de 4 middelste plekken. Dit komt door de vorm van de verwarmingsspiraal. Als je er met 4-6 mensen gebruik van maakt kun je hier juist wel weer gebruik van maken door hier eten neer te leggen wat wat minder snel moet gaan. Verder werkt het gourmetstel prima. De twee platen bovenop zijn ideaal, er kan er 1 gebruikt worden om te grillen, op de andere kunnen dan nog 4 pannetjes staan. Ook om vlees en vissappen gescheiden te houden ideaal! Alles wordt op een goed tempo gaar niet te langzaam en er brandt ook niks aan als je even niet oplet.

Uiterlijk en materialen
Persoonlijk vind wij het een mooi gourmetstel wat er luxe uitziet door de verschillende lagen en ook de bamboe zijkanten spreken ons aan. Dit is uiteraard persoonlijk. Wij houden wel van simpel en strak. De pannetjes en grill platen zijn voorzien van een antiaanbak laag en omdat de temperatuur volgens mij nooit zo hoog kan worden als met een pan op het vuur is dit niet schadelijk. De losse grillplaten kunnen eventueel in de vaatwasser, de pannetjes door de bamboe handvaten helaas niet. Echter zijn deze eenvoudig direct na gebruik af te wassen, gewoon de boel niet te lang er in laten zitten.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Gescheiden grilplaten bovenop
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Veel ruimte om te bakken en braden

Minpunten

  • Grillen op de tussenlaag vergt geduld
  • Pannetjes niet vaatwasserbestendig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jooproo1 19-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Gourmetten met design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hallo mooi gourmetstel. Dit gourmetstel heeft een geweldig design. Een lust voor het oog! En heel handig dat de bakplaten om te draaien zijn naar een vlakke plaat of een grilplaat. Ideaal om bijvoorbeeld ook een kant voor vis of voor vega te doen, zodat de sappen niet door elkaar lopen. Dit is dan ook meteen een minpunt, er is geen mogelijkheid dat het bakvet wegloopt. De plaat wordt snel warm en de temperatuur is te regelen met een draaiknop. De hitte is niet helemaal evenredig verdeeld, en gaat bij de delen waar het element direct onder zit veel sneller dan de hoeken waar het element iets verder vanaf zit. Ook het ondergedeelte, waar je de pannetjes kan neerzetten, is wat slomer, maar zorgt wel voor lekkere lange tafelsessie natuurlijk. Het parkeerdek is geweldig bedacht, als je even niks in je pannetje wilt doen. Een groot minpunt, is dat de antiaanbaklaag snel loslaat van de vlakke bakplaat. 2x gourmetten en de eerste witte puntjes zijn zeer duidelijk zichtbaar! Gewoon met de hand afgewassen, zoals in de handleiding staat en goed laten inweken hebben hier niks tegen gedaan. De platen zijn natuurlijk om te draaien, maar is toch wel een minpunt na slechts 2x gebruiken

Pluspunten

  • Snel op temperatuur
  • Mooi design

Minpunten

  • Niet overal even warm
  • Anti aanbaklaag laat snel los

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

I@mBrie 19-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie Raclette, prima product

Algemene score

6,0
Een aantal keer hebben wij deze raclette nu gebruikt. Onze mening is verdeeld omdat de eerste keer de pannetjes niet goed warm werden. De tweede keer hebben we de Raclette eerder aangezet om optimaal warm te worden maar wat we merken is dat zodra er meer op de bak/grill plaat wordt gelegd of er pannetjes op komen te staan de warmte meteen afneemt. Het lijkt wel of dit product dan toch te weinig vermogen heeft.
Ook blijft bij het opwarmen de draaiknop groen branden, je weet dus niet wanneer de Raclette klaar is met voorverwarmen.
Je moet dus een beetje meer geduld hebben met dit product bij het gebruik van de pannetjes maar rechtstreeks op de plaat gaat prima.
Deze Raclette ziet er zeer mooi uit en is makkelijk schoon te maken. Een groot voordeel is ook dat hij langwerpig is. Met acht mensen aan tafel kan iedereen er goed bij.

Pluspunten

  • design (houten details)
  • makkelijk schoon te maken
  • langwerpig

Minpunten

  • wordt minder snel warm

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Christina0102 18-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie, goede gourmetset

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een erg mooie gourmetset en handig voor als je met meerdere personen bent. Het design oogt er mooi vanwege de bamboe zijplaten. Het bakoppervlak bevat 2 losse platen die je kunt omdraaien, de ene kant is glad en de andere kant bevat een geribbelde grilplaat. Doordat het losse platen zijn, is het makkelijk om schoon te maken. Er zitten 8 kleine pannetjes bij die je onder de grilplaat kunt zetten en gebruiken, ook houten spatels. De onderdelen zijn vaatwasserbestendig, wat het schoonmaken ook makkelijk maakt als je een vaatwasser hebt. Ik zou de gourmetset zeker aanbevelen!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Handig voor meerdere personen
  • Makkelijk schoon te maken
  • Omkeerbare grillplaten

Minpunten

  • Platen zitten los, dit kan vervelend zijn

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

KosterPJ 18-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Heel fijne en makkelijk schoon te maken gourmetstel.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze Raclette Pure 8 heb ik een paar weken in huis om te testen. Gourmetten/Racletten vind ik altijd erg gezellig, maar het is vaak wel een heel gedoe. Inkopen doen, spullen klaarzetten.. bij mijn 'oude' gourmetstel zat ik altijd te hannesen met de stroomkabel die te kort is. Deze keer is het inkopen doen natuurlijk hetzelfde, maar dit apparaat heeft een lang snoer, waardoor het aansluiten wat makkelijker is. Ja, er moet nog steeds een verlengsnoer gepakt worden, maar het snoer is wel netjes onder het tafelblad. Het apparaat is goed in te stellen met de traploze knop. Deze is goed bereikbaar. Daarnaast is het grootste probleem bij gourmetten het opruimen. Zwarte plakkaten van aangebrand vlees of vis.. het was altijd een heel gedoe. Deze keer is dat anders, want het zijn twee losse plaatjes die precies in de vaatwasser passen. Bij die van mij kon dat ook al, maar dat was een enorme plaat, waardoor er bijna niets anders in kon.
Verder ziet het apparaat er echt wel heel tof uit. Natuurlijk is dat persoonlijk, maar ik vind de bamboe zijkanten een moderne uitstraling geven. Het is een licht apparaat, zowel qua kleur als gewicht.

Het gemak van het apparaat is ook nog eens merkbaar tijdens het gourmetten, want ik was altijd aan het zoeken naar een plekje op de tafel voor het pannetje, maar hier heb je een extra laag waar je de pannetjes neer kan zetten. Zo staan ze niet in de weg op tafel, maar heb je ze toch bij de hand. Daarbij heb je de mogelijkheid om de platen zo neer te leggen hoe je het wil. 2 geribbelde kanten of 2 plat. Of gemengd. Er is ruimte zat voor flink wat mensen om het vlees, groente en/of vis te bakken. Wij waren met 6, maar er hadden er nog makkelijk twee bij gekund. Wat mij betreft echt een aanrader.

Pluspunten

  • strak en modern uiterlijk
  • goed schoon te maken
  • groot bakoppervlak
  • extra trede om pannetjes op te ruimen
  • traploos verstelbare warmteinstelling

Minpunten

  • bakplaat beetje scheef waardoor olie ophoopt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Brenntj 17-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn raclette toestel met parking deck

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het grootste pluspunt aan de Raclette Pure 8 is toch wel het unieke parking deck voor de niet-pannetjes. Daardoor alleen al zou ik je deze sterk aanraden. De pannetjes werden echt niet warm op het parkeervak en vooral geen vuile vlekken meer op je tafel.
De grillplaten kan je aan beide kanten gebruiken. De ene kant met ribbeltjes om je vlees te grillen, de andere kant is ideaal om wat groenten of een eitje te bakken.
De bamboe geeft een klasse uitstraling. Een eyecatcher. Zeker als je het vergelijkt met de gewone metalen raclette toestellen. Er kwamen tijdens het gebruik wat spetters op maar die kon je met een droge doek makkelijk afvegen.
Het bakoppervlak is oké lijkt mij. Wij zijn met 2 volwassene en 2 kleine kinderen dus plaats genoeg voor ons. Maar voor 8 personen zou ik toch durven twijfelen.
De opwarming ging zeer vlot. Ook de kaas in de pannetjes begon snel te smelten. Handig is dat er een lampje op zit waardoor je weet wanneer het toestel op temperatuur is. Het lange snoer maakt het ook handig.
Het schoonmaken ging zeer vlot. Klein beetje afwasmiddel en warm water doen het. Wel opletten! De handvaten mogen niet in het water wat wel wat vervelend kan zijn. Ze zijn niet vaatwasser bestendig.
Besluit: Wij zijn tevreden. De raclette doet wat het moet, is handig in gebruik.. Wij zijn heel tevreden.

Pluspunten

  • Parking deck
  • Dubbelzijdige grillplaten
  • Lang snoer
  • Mooie uitstraling
  • Makkelijk te onderhouden

Minpunten

  • pannetjes niet vaatwasserbestendig
  • Misschien te klein voor 8 personen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

TazzieGraham 16-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi afgewerkte raclette en handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Design en gebruik
Bij het uitpakken van de Raclette vallen gelijk de bamboe elementen op wat een natuurlijk, moderne uitstraling geeft. Door het gebruik van bamboe krijgt de raclette ook gelijk een duurzame uitstraling. Het bamboe handvat van de pannetjes voelt stevig aan en houd ook goed vast. Wat ook opvalt is de ruimte voor de pannetjes onder de bakplaat. Deze ruimte is zo groot dat er gerust een bergje in het pannetje kan zonder dat dit de verwarmingselementen raakt.
Verder is de raclette voorzien van een goed lang snoer wat enige bewegingsvrijheid geeft
Met de draaiknop aan de zijkant kan je de juiste temperatuur instellen, al zal die in de meeste gevallen op maximaal staan. De raclette is snel op temperatuur en wordt op de maximale stand niet heel warm, precies goed. De vleesjes garen hierdoor langzaam en blijven daardoor ook sappig. In de maximale stand spat en rookt de raclette nagenoeg niet wat het racletten een aangename ervaring geeft.

Parking deck voor hete pannetjes
Wie kent het niet, heb je net wat lekkers gemaakt in het pannetjes en wat moet je er dan mee. Leeg weer terugzetten zodat de restjes zwart worden en aankoeken. Of het warme pannetje op je nette tafelkleed leggen met alle vlekken als gevolg. Deze Princess Raclette heeft hier de oplossing voor. Onder het bak gedeelte voor de pannetjes bevindt zich nog een ruimte waar je de pannetjes kan “parkeren” als je ze niet gebruikt. Hierdoor bakt er niets aan en hou je ruimte op tafel.

Bakoppervlak / dubbelzijdige grillplaten
Zowel de pannetjes als de grillplaten zijn voorzien van een anti aanbaklaag. Dit merk je gelijk als je aan het bakken bent. Niets van het eten bakt aan en als er wat achter blijft op de plaat of in het pannetje (bijv. kaas), dan is dit zo schoon te vegen.
De pannetjes hebben een mooie grote, er past namelijk precies één plakje cheddar cheese in. En wat de hoogte van het pannetje betreft is deze precies goed. De hoeveelheid die erin kan is voldoende.
De bakplaten hebben een vlakke en geribbelde (grill) kant. Voor mij maakt het niet uit welke kant gebruikt wordt. Op beide kanten kan zowel het vlees als groente goed klaar gemaakt worden. Wat wel een nadeel is bij de bakplaten is dat de buitenkant (aan de bamboe zijkanten) relatief minder warm worden. Ditzelfde geldt ook voor de buitenste pannetjes, deze zijn minder snel warm/gaar. De oorzaak hiervan is dat hier het begin en einde van de verwarmingselementen zit en deze dus niet heel warm worden. De grote van de grillplaten is met opgroeiende pubers of met grote eters niet voldoende voor 8 personen. Met 4 tot 6 persoenen heb je genoeg ruimte om lekker te kunnen eten.
De houten spatels die bij de raclette zitten zijn simpel en vooral praktisch.

Schoon maken
Door de anti aanbaklaag zijn zowel de pannetjes als de grillplaten makkelijk schoon te maken. Met de ervaring die ik heb met houten voorwerpen in de vaatwasser durfde ik het niet aan om het bamboe in de vaatwasser te doen al zal dat wel moeten kunnen.
De rest van de raclette, het bamboe en ijzeren onderdelen, is goed schoon te maken met een doekje. Je komt overal goed bij. Er zijn geen scherpe randen waar je je eventueel aan zou kunnen snijden.
Samengevat is de Princess Raclette Pure 8 een goede raclette alleen niet voor 8 personen. De raclette warmt snel op en koelt na gebruik ook snel af. Daarnaast is de raclette makkelijk schoon te maken. Verder is de parking deck voor de pannetjes een grote plus.

Pluspunten

  • Mooie afwerking
  • Parking deck voor pannetjes
  • Snel warm
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Iets te klein voor 8 personen
  • Zijkanten worden minder warm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

s**r@h**l.com 16-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn gourmetstel met een mooie afwerking

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een fijn gourmetstel om een avond gezellig te tafelen. Er is voldoende ruimte voor alle pannetjes en de beide dubbelzijdige platen worden snel heet. Een aandachtspunt is wel dat de platen aan de beide zijkanten wat minder heet worden doordat het hitte-element hier niet geheel doorloopt dus met een grote groep mensen duurt het hierbij wat langer voor alles gebakken is.
De dubbelzijdige grillplaten zijn fijn om zowel vlees te grillen als groenten te bakken. Het is een mooi design wat is afgewerkt met bamboe en het is makkelijk schoon te maken. De pannetjes, spatels en bakplaten kunnen allen in de vaatwasser en worden gemakkelijk schoon.
Een ander aandachtspunt zijn de houten spateltjes die bij het eerste gebruik toch wat splinters her en der hadden.

Pluspunten

  • Mooie afwerking
  • Voldoende ruimte voor meerdere personen

Minpunten

  • Zijkanten minder goed heet
  • Spatels wat minder goed afgewerkt

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

emielo 15-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

werkt erg goed!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit raclette stel nu een paar weken in gebruik en hij bevalt mij erg goed. Als eerste vind ik het een erg mooi design hebben. Het is erg strak en past gewoon bij mijn interieur. Het is eyecatcher wanneer je hem uit de doos haalt. Dit komt vooral door de bamboe behuizing. Verder vind ik het erg fijn dat er een parking deck voor de pannetjes inzit. Hierdoor blijven de pannetjes niet de hele tijd heet als je het niet gebruikt. Voor mij ideaal, want zo verbranden de restjes die in het pannetje blijven zitten niet. Dit is me al vaak genoeg gebeurd. Hierdoor voorkom je de verbrande lucht die daardoor ontstaat. Ook zijn de dubbelzijdige platen erg handig. Zo kan je op verschillende manieren bakken. Wel denk ik dat ik het niet snel zou gebruiken. Ook vind ik het erg handig dat het voor 8 personen is. Zo kom je geen plaats meer te kort als je met je familie gaat racletten. Als laatste vind ik het super handig dat de onderdelen in de vaatwasser kunnen. Dit bespaart veel tijd. Iets waar ik vaak geen zin meer in heb na veel gegeten te hebben.

Pluspunten

  • vaatwasserbestendig
  • parking station

Minpunten

  • geen plek waar vet naartoe kan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer