• Best Reviewed feb 2022
  • Test panel 8,5 feb 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 14 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Princess 104040 op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Noud V. 07-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Ideaal voor een gezellig avond

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Princess 104040

Algemene score

8,0
Dit product heb ik enkele weken mogen testen. Ik was erg benieuwd naar deze nieuwe variant van gourmetten. Normaal is het gourmetstel groot aanwezig op de tafel. Maar deze lage bakplaten zorgen voor een rustige tafelindeling. Ook is de hoogte van de bakplaten erg handig voor kinderen. De mooi met bamboe afgewerkte bakplaten sieren mooi op de tafel. Al hebben deze wel wat lastige hoekjes om schoon te maken. Bakplaten en bordjes kunnen gewoon in de vaatwasser waar ze weer als nieuw uitkomen. Het plug-in systeem zorg dat de bakplaten meteen ingeschakeld zijn. Helaas mist er een temperatuur regelaar. Al is de baktemperatuur prima. Doordat de sets los te koppelen zijn. Is gourmetten met zijn 2e ook mogelijk.

Kort om ben ik erg verrast door de set. Ze zijn mooi afgewerkt en fijn om mee te bakken. Schoonmaken is wat lastig, maar geen uren geschrob op de platen. Want deze kunnen gewoon in de vaatwasser

Pluspunten

  • Laag design
  • Bakplaten vaatwasserbestendig
  • Sierlijk op tafel

Minpunten

  • Geen temperatuur regelaar

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Raoul Maas 24-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een van de betere gourmetstellen die ik heb gehad!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Princess 104040

Algemene score

8,0
Wij hebben de Dinner4All nu een paar weken in huis. We hebben ondertussen al een paar keer het gourmetstel aan gehad. Wat wij vooral prettig vinden is dat iedereen zijn\haar eigen gourmetplaat heeft, of je het vlees\vis goed van elkaar gescheiden kan houden.

Voorheen zaten we wel eens met meerdere mensen aan tafel (6 persoonstafel, met 8 man (2 op kop)). De personen die op de kop van de tafel hadden altijd wat moeite met het bereiken van het gourmetstel, met de Dinner4all is dit verleden tijd.

Het schoonmaken vind ik enigszins tegenvallen. De behuizing van de Dinner4All is van mooi en duurzaam bamboe gemaakt ,dit geeft het een geweldige uitstraling, echter door het design is het enigszins een beetje lastig schoonmaken (voornamelijk de binnenkant, het metaal waar de platen in vallen).

De bordjes en de bakplaten daarentegen kunnen makkelijk in de vaatwasser en komen er blinkend weer uit ^^.

Pluspunten

  • Design
  • Losse bakplaten
  • vaatwasbestendige onderdelen
  • makkelijk bereikbaar voor iedereen

Minpunten

  • geen in te stellen temperatuur
  • schoonmaken metalen onderdelen in behuizing

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

r**s@h**l.com 24-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Voor- en nadelen

Geschreven voor: Princess 104040

Algemene score

7,0
Ik heb de Princess Dinner4All Pure gourmetstel nu één keer gebruikt. Het eerste dat opvalt is het design, wat nu nog vrij uniek is onder de gourmetstellen. Hij oogt erg strak, modern en degelijk. Hij is eenvoudig in elkaar te zetten en gaat aan zodra je hem in het stopcontact steekt. Daar is dan ook meteen het minpunt: er is geen warmtestand of aan- en uitknop. Er is alleen de optie aan óf uit, door middel van aansluiting op het stroomnet en je kunt de warmte dus niet reguleren. Een voordeel is dan natuurlijk wel dat er in de basis-set 4 aparte kookplaten zijn, dus dat men hierop indien gewenst aparte gerechten kan bereiden. Jammer daarbij is dat je de warmte niet per plaat kan reguleren. Als je klaar bent met een plaat, blijft die zolang aan als nodig is voor de andere plaat op dat apparaat. Als je 2 apparaten d.m.v. de kabel aan elkaar hebt gekoppeld, kun je ook niet een van de 2 uitzetten, dus alle 4 de kookplaten blijven van elkaar ‘afhankelijk’. Naar mijn mening dus echt een misser, dat je de platen niet individueel kunt aan- of uitzetten. Verder warmen de platen wel snel op, dus langen wachten hoeft niet. Ten slotte weet ik tot op heden niet wat het doel is van de 4 porseleinen platen, dienen deze (i.p.v. de grillplaat) voor het afkoelen? Dan moet je ze dus voor het aansluiten al plaatsen, waardoor je minder grillplaten kunt gebruiken. Als de grillplaat eenmaal warm is, kun je deze natuurlijk niet vervangen door een andere plaat. Het porselein warmt ook niet op, omdat er (in tegenstelling tot de grillplaat) geen koppelstuk aan zit. Voor mij dus nog steeds een raadsel. Als je op zoek bent naar een nieuw gourmetstel, dan is deze het overwegen waard.

Pluspunten

  • meerdere apparaten over tafel te verspreiden
  • aparte grillplaten per gerecht

Minpunten

  • warmte niet reguleer baar per apparaat of plaat

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

DanTheMan 24-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Geweldig!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Princess 104040

Algemene score

10,0
Wauw! Wat is dit een top apparaat! Ik ben er helemaal weg van. Hij is ontzettend snel warm en bakt ongelofelijk goed. Je vlees is ontzettend mals en het uiterlijk van de plaat geeft een gezellige sfeer. Het schoonmaken is zo gedaan en door het mooie formaat is hij gemakkelijk op te ruimen.
Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Goed formaat
  • Snel warm
  • Prachtig uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christel Nijland 16-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Na het testen blij verrast! Top apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Princess 104040

Algemene score

9,0
Deze diner4all set net enkele keren met vrienden gebruikt en ben er erg tevreden over.
Het begon al toen de set binnen kwam, het is erg mooi om te zien en zeer compact wat ik persoonlijk erg prettig vind, het oog wil tenslotte ook wat.

Echter het gebruik ervan is ideaal aangezien je allemaal je eigen bakplaatje hebt. Ikzelf houd totaal niet van vis en anderen wel en zo houd je dit lekker gescheiden. Ook voor de vegetarische mensen is dit prettig zodat ze zeker weten dat hun eten gescheiden gebakken is. Tevens mocht je niet tegen bepaalde producten kunnen dan heb je geen last van het eten van een ander.

Wat ook erg ideaal is , is dat je kunt uitbreiden dus er extra sets aan kunt maken. Meestal doen we dit met vrienden maar soms ook even samen en dan hoef je maar 1 set op tafel te zetten.

Kwa schoonmaken is het echt een eitje…..De borden en de bakplaatjes (die je tevens erg makkelijk uit het apparaat wipt) zijn vaatwasser bestendig. Maar met een vochtige doek heb je de plaatjes ook zo schoon als je dit doet als hij net afgekoeld is.

De anti aanbak laag werkt heel fijn en goed, ikzelf doe met een hoog verhitbare olie (kokosolie) de plaatjes 1x insmeren voordat we beginnen en daarna ook niet weer. Het valt dan ook erg mee met spetteren.

Wat tevens opviel is de constante temperatuur van de bakplaten. Mijn ervaring met bakplaten is dat ze heel erg wisselen in hitte tijdens het bakken en dat heeft deze totaal niet wat dus erg prettig is. Nog mooier zou zijn dat je zelf de temperatuur kan regelen maar doordat het zo constant is, is het niet zo erg.

Ikzelf had al een soortgelijk apparaat, maar deze is veel compacter en lichter en ook makkelijker op te bergen. Wat ook prettig is aan dit apparaat is dat de borden los zijn van het plaatje.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • eigen bakplaatje
  • meerdere apparaten aankoppelen
  • grotendeels vaatwasser bestendig
  • ziet er mooi uit

Minpunten

  • temperatuur niet zelf kunnen regelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**c@l**e.nl 16-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

super fijn om met meerdere te gourmetten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Princess 104040

Algemene score

10,0
Hoe fijn is dit, onze meiden vinden het altijd erg gezellig om te gourmetten en dan niet alleen met kerst of pasen maar het liefst elk weekend. Nu lukt het mij vrij goed om daar een rem op te houden ook omdat ik het altijd zo'n gedoe vond. Tot nu want ieder heeft zijn eigen bakplaat en er is geen gezeur van wat is nou van mij of jij hebt dat van mij gepakt. Ook is invetten van te voren totaal niet nodig door de anti aanbak laag. Ook kan je de bakplaten in de vaatwasser doen, maar dit doe ik dan weer niet. Juist voor het behoud van. Het is ook fijn dat hij uitbreidbaar is tot 8 personen.

Pluspunten

  • Allemaal eigen bakplaat
  • snel op temperatuur
  • vaatwasser bestendig
  • uitbreidbaar tot 8 personen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ellen 15-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Gourmetstel for All.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Princess 104040

Algemene score

7,0
Het is een mooi product om op tafel te hebben , leuk design en uitstraling.
Makkelijk aan elkaar te koppelen. De platen zijn snel warm en ieder heeft zijn eigen bakplaatje.
Hierdoor is het ideaal om je maaltijd klaar te maken zonder smaken die je niet zou willen.
Echter is helaas de temperatuur niet te regelen.
Op een ronde tafel neemt het product helaas wel veel ruimte in beslag.
Het is ook niet een apparaat om te gebruiken met een volle plaat vlees hierdoor duurt het langer dat het vlees klaar is. Ook laat vlees vocht achter en is er op het plaatje helaas geen afvoer voor het vet.
En helaas met b.v. Shoarmavlees vallen kleine stukjes door de kiertjes.
Wat ik zelf heel fijn vind is dat het verantwoord is met kinderen want je kunt tegen de buitenzijde aankomen zonder dat kinderen gelijk hun vingertjes verbranden. Overall leuk product.

Pluspunten

  • Leuk design
  • Buitenzijde word niet heet
  • Meerdere units

Minpunten

  • Vet hoopt op op de plaat
  • Klein vlees kan door de kiertjes komen
  • Geen regelbare temperatuur

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Linda 14-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een andere manier van gourmetten, werkt perfect!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Princess 104040

Algemene score

9,0
De afgelopen weken hebben wij de Dinner4All Pure mogen testen en dat is zeer goed bevallen. De bakplaatjes zijn per 2 te koppelen. De doos bevat 2 x 2 bakplaten, maar je kunt er maximaal 4 x 2 op elkaar aansluiten. Waar je dan met een grote bakplaat vaak tegenaan loopt, is dat niet iedereen er even goed bij kan, afhankelijk van de tafelopstelling. Met deze set heb je dat probleem niet. Het handige aan deze gourmetset is namelijk dat ieder zijn/haar eigen bakplaatje en bordje heeft. De bordjes zijn wel aan de kleine kant. Dat is even wennen. Als je ook nog brood, salades en sausjes opschept, ligt het gauw vol. Aan de andere kant word je zo wel “gedwongen” om niet teveel tegelijk op te scheppen en blijf je langer tafelen. Wel zo gezellig!

Wat ons met een grote bakplaat ook vaak gebeurde: Vlees of groente, verschrompeld en wel, is van “niemand” en eindigt dus in de afvalbak. Dat gebeurt niet als ieder z’n eigen bakplaatje heeft.

Na afloop kunnen de bordjes en bakplaatjes zo de vaatwasser in. De rest veeg je even met een vochtige doek af en klaar! Het kan zo weer de doos in.

Wij zijn dan ook erg te spreken over dit concept!

Pluspunten

  • Ieder heeft z’n eigen bakplaat
  • Bakplaatjes per 2 te koppelen tot max. 8
  • Schoonmaken is een makkie
  • Lang tafelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**n@g**l.com 14-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

mooi design, handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Princess 104040

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over dit gourmetstel. Doordat er verschillende plaatjes zijn, heb je minder vermenging van smaken. Ook is er minder “ongebruikt” oppervlak dan bij een grote grillplaat waardoor er minder rook ontstaat. Door deze verminderde rookontwikkeling blijft er na het gourmetten ook minder een eetlucht hangen in je kamer. Daar waar je bij een grote grillplaat vaak rand vetspetters krijgt rondom de plaat, is dat hier niet het geval. De meegeleverde borden zijn van goed formaat en het gourmetstel is makkelijk schoon te maken. Wel is het randje onder de grillplaat soms wat lastig om helemaal schoon te krijgen. Het design is ook een groot pluspunt, het bamboe geeft het een chique en feestelijk uiterlijk. Door het makkelijke koppelsysteem is dit gourmetstel ook makkelijk uit te breiden. Al met al ben ik zeer te spreken over dit Princess gourmetstel en ik zou het dan ook zeker aanraden aan anderen.

Pluspunten

  • minder stank
  • ziet er leuk uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten7dec 13-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn product!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Princess 104040

Algemene score

8,0
Dit product heb ik enkele weken mogen testen. De Princess Dinner4All Pure is erg gemakkelijk in gebruik en wordt zelfs geleverd met borden. Omdat iedereen een eigen grillplaatje heeft kan iedereen zelf bepalen wat er gebakken wordt. Hierdoor vermengen producten zich niet, dit is bijvoorbeeld erg handig als er mensen bij zijn die een allergie hebben. Ook is de set uit te breiden tot een set voor acht personen dit is dus ideaal voor grote gezinnen of grotere groepen.

De Princess Dinner4All Pure is goed schoon te houden en de grillplaatjes kunnen zelfs in de vaatwasser. Dit komt omdat het plaatje gemakkelijk uit de houder te klikken is. Ook is het gemaakt van een duurzame bamboe behuizing die gemakkelijk schoon te maken is.

Al met al zou ik dit product dus zeker aanbevelen. Aangezien de sets per twee los te koppelen zijn kan je er ook gemakkelijk met twee personen gebruik van maken. Maar zoals eerder gezegd is hij uit te breiden tot een totaal van acht waardoor je er dus ook met meer mensen gebruik van kan maken.

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Uit te breiden voor 8 personen

Minpunten

  • Gleuf naast het plaatje wordt snel vies

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**s@h**l.com 11-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fantadtische plaat met mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Princess 104040

Algemene score

9,0
Ik ben echt uiterst tevreden met deze bakplaat. Het is ideaal dat er meerdere platen koppelbaar zijn waardoor je met een grote groep kan gourmetten.
Ook ideaal wanneer een van de personen een allergie heeft.
Wat ook fijn is, is dat de platen makkelijk in de vaatwasser te zetten zijn en eventueel, wanneer een van de platen niet gebruikt wordt, te vervangen is door een meegeleverd bord.
Geen boter nodig door de gewelidge anti aanbak laat. Hierdoor heb je veel minder spetters.

Pluspunten

  • Uitbreidbaar
  • Mooi design
  • Anti aanbak
  • Vaatwas bestendig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

foreverdream 08-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Perfect voor mensen met een allergie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Princess 104040

Algemene score

8,0
Wauw wat een ideaal ding, doordat ik coeliakie ( gluten allergie ) heb, is deze perfect omdat iedereen zn eigen bakplaat heeft, zo is er veel minder kans op kruis besmetting.
Wij hadden de set voor 4 personen, 2 aparte onderdelen die je met een snoer kunt aankoppelen, werkt goed.
Platen werden meteen goed warm, je kunt de plaatjes niet instellen met temperatuur maar dat is eigenlijk ook niet nodig, de temperatuur is gewoon goed. De bakplaten zijn makkelijk schoon te maken, platen zelf mogen ok in de vaatwasser maar dan gaat het minder lang mee ivm de anti aanbak laag ,daarom hebben wij het met de hand afgewassen.
1 nadeel vind ik wel dat als je veel groente op de plaat heb liggen, je deze er niet zo makkelijk af kan halen, normaal kiep je het pannetje op zijn kop en ligt alles op je bord. Nu moet je met het houten spateltje alles op je bord scheppen.

Pluspunten

  • Goed voor mensen met een allergie
  • Eigen bakplaat
  • Makkelijk schoon te maken .

Minpunten

  • lastig eten afscheppen met spatel
  • Best duur in aanschaf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lieve T 07-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Samen gourmetten is nog veel leuker geworden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Princess 104040

Algemene score

9,0
Maandelijks houden we een gourmet avond met ons gezin, familie of vrienden. We maakten gebruik van een grote tepanyaki plaat. Deze testronde van Dinner4all kwam dan ook als geroepen. De basis set van 4 personen, is uitbreidbaar tot max 8 personen. Het grote voordeel is dat ieder zijn eigen bakplaatje heeft en zo hoef je dus niet meer over de tafel te hangen om aan het gourmetstel te kunnen. Iedereen kan aanschuiven aan tafel, ook vegetariërs en personen met voedsel allergieën. Voorheen zorgde dit regelmatig voor moeilijkheden, omdat smaken zich gingen vermengen. De bakplaatjes zijn voorzien van een antiaanbaklaag. De 4 witte bordjes, zijn krasbestendig, al zijn deze wel erg klein om op te eten. Wel zijn ze handig om frietjes op te serveren. Door een simpele druk op de knop, zijn de plaatjes uitneembaar en makkelijk schoon te maken in de vaatwasser. De bamboe omhulzing van het toestel oogt prachtig en brengt de natuur naar binnen. Met een vochtige doek is dit ook snel weer schoon. Echter ondervinden wij een klein minpuntje aan het Dinner4all toestel. Een thermostat zou handig zijn om de bak temperatuur te kunnen regelen.
Een mooi, designvol toestel. Wij zijn fan !

Pluspunten

  • Ieder eigen bakplaatje
  • Samen en toch apart
  • Vaatwasmachiene bestendige platen
  • Vegetariërs kunnen aanschuiven
  • Compact opbergbaar

Minpunten

  • Thermostat ontbreekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BenteVER 18-11-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super fijne en mooie grillplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Princess 104040

Algemene score

8,0
Fantastische toevoeging aan mijn keuken artikelen. Het is een super mooie grillplaat, en makkelijk op te ruimen (fijn als je weinig opslag ruimte hebt). Doordat iedereen zijn eigen plaat heeft heb je geen gedoe met wie waar een plekje op de plaat heeft. Tot slot erg fijn dat je door de verschillende platen geen vlees en groenten op dezelfde plaat hoeft te hebben

Pluspunten

  • Ieder een eigen plaat
  • Ziet er super mooi uit

Review criteria:

Uitstekend

Reageer