Philips Avance Collection HD9654

Specificaties
Vermogen
2225 watt
Regelbare thermostaat
Ja
Kleuren
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Avance Collection HD9654 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kjem 29-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Avance Collection HD9654

Algemene score

7,0
Meteen na ontvangst van dit toestel de handleiding erbij genomen en het toestel geïnstalleerd. Mooi design, staat mooi in de keuken. Je moet er wel wat plaats voor hebben, het is een groot, robuust toestel. Ook redelijk zwaar, dus je geeft het best een vaste plaats.
Het eerste dat we maakten waren frietjes voor 4 personen, lukte aardig en ze waren lekker.
Nu is het nog wat zoeken naar de mogelijkheden en andere recepten testen.
Al bij al zeer tevreden van de airfryer xxl.

Pluspunten

  • Design
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Robuust
  • Zwaar

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

EvelienSw 27-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Veelbelovend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Avance Collection HD9654

Algemene score

9,0
Na enige tijd een oudere Airfryer gebruikt te hebben, stond die al een aantal maanden te verstoffen in de kast. Het mandje was ondanks meerdere pogingen niet schoon te krijgen. In deze super-de-luxe xxl Airfryer kun je het mandje uit elkaar halen en zo extra goed schoon maken. Ook zit er een soort slede aan de onderkant waardoor je het mandje na het bakken eenvoudig kan uithalen en je niet de hele ' bak' van de Airfryer eruit hoeft te halen. Frietjes komen er prima uit. Het is wel aan te raden om speciale Airfryer frietjes te kopen of zelf aardappelen te schillen. Pommes duchesse komen lekkerder uit deze Airfryer dan uit de oven en ook een kipburger of visschnitzel maak je er eenvoudig in. Het schoonmaken is zowel eenvoudig als lastig. Met het uit te halen rooster kun je makkelijk bij alle voorheen onbereikbare hoekjes komen. De zijkant van het mandje blijft wel lastig schoonmaken met alleen een doekje of in de vaatwasser: er komt al snel een vettig laagje op. Maar dat is zo weg met een schuursponsje. Het meegeleverde receptenboekje is veelbelovend, misschien schaf ik wel een bakslede aan om die lekkere gerechten te maken!

Pluspunten

  • Je gebruikt geen vet of olie
  • eten is sneller klaar

Minpunten

  • Mandje wordt wel vettig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

liddelly 02-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Goed artikel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Avance Collection HD9654

Algemene score

8,0
Het duurde even voor ik helemaal weg was van deze airfryer, maar uiteindelijk heeft hij mijn hart gestolen. Je kan er werkelijk alles in klaar maken. Ik heb me al laten gaan met verschillende aardappelproducten, zowel vers als diepvries, groenten en vis.

Ik ben fan!

Pluspunten

  • Hoge temperatuur mogelijk
  • krokant!

Minpunten

  • Opwarmen duurt soms vrij lang

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sas75 02-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Heel makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Avance Collection HD9654

Algemene score

9,0
Ik vind het een fijn apparaat wat erg makkelijk in gebruik is. Je kan er veel meer mee dan alleen patatjes in maken. Ook om schoon te maken is hij erg makkelijk gewoon alles in de vaatwasser of even onder de kraan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kathleen3112 29-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Zeker een aanrader

Geschreven voor: Philips Avance Collection HD9654

Algemene score

9,0
de XXL airfryer is in vergelijking met de XL airfrYer toch wel groter van formaat. Je moet al wat plaats vrij hebben in je keuken om het te laten staan, want iedere keer verplaatsen in anders een heel gedoe. Het design is wel mooi en kan daarom ook wel blijven staan in de keuken. Je kan er echt wel alles in klaarmaken, van een ei tot een hele kip. Ik gebruik hem bijna dagelijks. Met wat experimenteren kan je ontzettend veel bereiken, en de bereidingstijd valt erg goed mee. Voor verse frietjes (gekochte) 20 minuten zonder voorverwarmen, want dat is niet meer nodig. Afwasssen doe je in de vaatwas of met de hand, maar erg vuil wordt het toestel niet... in vergelijking met een friteuse. Lang leven de Airfryer!

Pluspunten

  • Multifunctioneel
  • Snel klaar
  • Geen geurtjes

Minpunten

  • Groot om te verplaatsen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mamamie 27-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Handige snelle extra oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Avance Collection HD9654

Algemene score

8,0
We maakten kipfilets, frietjes, patatjes in de schil en eitjes en we waren bijna van alles zeer tevreden. Enkel het eitje zou ik niet meer doen. Het werkt handig en dankzij het belletje kan je tijdens het koken andere zakend doen, de tijden tabel klopt dus je krijgt echt je handen vrij voor andere zaken.

Pluspunten

  • Bijna geurloos
  • Handig en snel
  • Strak design
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Geluid
  • Groot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marjan D 23-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Boven mijn verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Avance Collection HD9654

Algemene score

9,0
Zeer aangenaam verrast door dit toestel! Eindelijk frietjes, kroketjes, borrelhapjes maken zonder vervelende vetgeur (al een paar jaar geen friteuse meer hierdoor) en toch een pak gezonder. Het toestel is groot, dus je moet er een plaatsje voor voorzien, maar ik wou graag een ruim toestel, want nu kunnen we in 1 klap genoeg frietjes bakken voor ons gezin (10minuten voor portie diepvriesfrieten voor minstens 4 personen) en kan ik genieten van de vele andere mogelijkheden van het toestel. Kip bakken was alvast een succes. Ik ben benieuwd naar onze volgende ervaringen!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Lost verwachtingen in (krokant)
  • Makkelijk af te wassen
  • Snel
  • Weinig lawaai

Minpunten

  • Geen goede handleiding (wel online)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Catherine 21-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Aangename kennismaking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Avance Collection HD9654

Algemene score

9,0
Zeer recent in gebruik genomen. Wouden zelf geen friteuse meer omwille van de geurhinder en omdat we 2 jonge kinderen hebben. Met de Airfryer zijn beide problemen meteen verleden tijd. Geurhinder wordt tot een minimum beperkt en het is een heel stuk veiliger omdat er geen gebruik gemaakt wordt van olie.
Bovendien komen de frietjes er even krokant uit en zijn ze opmerkelijk veel minder vettig. Hetzelfde geld voor de te frituren snacks, deze komen er even lekker uit en zijn veel minder vettig.
Bij het eerste gebruik raad ik echt wel aan om de online handleiding even door te nemen voor handige tips en weetjes. Ook de tijden om verschillende etenswaren te bereiden worden hier vermeld.

Pluspunten

  • Minder geurhinder
  • Opmerkelijk minder vettig
  • Veiliger

Minpunten

  • Neemt veel kastruimte in

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fieke2 19-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Perfecte vervanger van een friteuse

Geschreven voor: Philips Avance Collection HD9654

Algemene score

9,0
Dit toestel is een perfect en gezond alternatief voor een friteuse: geen (of weinig) vet nodig voor de bereiding zonder aan smaak ik te boeten, geen onaangename geurtjes én gebruiksvriendelijk. Bovendien kan je naast frituren ook tal van andere gerechten bereiden met dit toestel: van gegrilde groenten, vlees en vis over lasagne tot cake.
Enige minpuntjes: het toestel maakt een beetje lawaai tijdens het bakken en is vrij groot waardoor het best wat plaats in beslag neemt. Het voordeel is dat je hierdoor wel grotere porties in 1 bakbeurt kan bereiden. Bovendien heeft het toestel een mooi design waardoor je het wel op je aanrecht kan laten staan.
Ondanks deze kleine minpuntjes is dit veelzijdige en gebruiksvriendelijke toestel vooral een aanrader!

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • geen onaangename geurtjes
  • veelzijdig

Minpunten

  • groot
  • beetje lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bydhia 18-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Handig ook voor een groter gezin!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Avance Collection HD9654

Algemene score

8,0
Na het uitpakken meteen uitgeprobeerd zonder eerst de gebruiksaanwijzing te lezen: bediening werkt heel intuïtief! En de eerste snacks kwamen er superlekker uit, een aanrader ook dit formaat als je voor een gezin tegelijk dingen wilt bereiden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Skoap 18-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ik ben verliefd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Avance Collection HD9654

Algemene score

9,0
We zijn nu een paar dagen an het koken met de airfryer xxl en wat een fantastisch apparaat.

Woensdag middag is altijd druk hier, dus vaak eten we dan patat, dus gelijk getest met de frieten en snacks. Zouden ze nou echt lekker uit de airfryer komen. Nou nee, niet lekker, maar gewoonweg fantastisch. Veel lekkerder dan van de snackbar of een frituurpan. En het allerbeste is nog wel dat er 0 vet lucht hangt & alles in de afwasmachine kan.

Afbakbroodjes zijn zo klaar, paar minuten zijn genoeg. Super krokant!
De mini pizza's voor de kinderen, 5 minuten & klaar! Top.

En het is misschien wat vreemd de eerste keer om gehaktballen uit de airfryer te eten, maar doen!
Heerlijk krokant korstje en mals van binnen. Ook de kippendijen bleven heerlijk mals.
Kippenpoten uit de airfryer waren ook een succes.

Oh en dan bitterballen, probeer het maar niet! Zo ontzettend lekker.

Ik heb zelfs de muffins geprobeerd, bruin van boven, gaar van binnen, zoals het hoort.
Helemaal top.

Ook de (diepvries) pizza's (1 formaat kleiner dan de normale size) zijn in 5 minuten klaar. Echt zo handig.

Ik heb echt geen enkel minpunt aan de airfryer kunnen ontdekken tot nu toe.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Adnil83 18-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Snel en gemakkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Avance Collection HD9654

Algemene score

9,0
De eerste ervaring opgedaan met voornamelijk snacks, omdat we geen frituurpan hebben en hiervoor alles in de oven hebben bereid. Wat ons opvalt is het gemak van het niet hoeven voor te verwarmen. Dit scheelt aanzienlijk in tijd. Aardappelschijfjes speciaal voor de airfryer uit de winkel voor ons geen succes, schijfjes komen er twee keer zo dun er uit als erin. De voorkeur heeft dan ook om zelf de aardappelen te snijden, vers. Dat werkt veel beter en is ook goedkoper. Kroketten en frikandellen geweldig hoe deze eruit komen ook al zijn ze niet bedoeld om te airfryen. Ook vlees/kip bereidt in de airfryer: Wow! Snel zonder extra vetten en knapperig als je dat wilt tenminste. Slavinken erin gehad en kipfilet. Wel de kipfilet omwikkeld in bakpapier om een niet te droog stukje te krijgen daar waar het 'vlees' wat dunner is, dit beviel prima. Ook de pita pizza'tjes bevielen prima met een eigen draai er aan gegeven, zeker voor een snelle snack. Afbakbroodjes, 5 minuten en klaar zonder voorverwarmen. Wat ons ook opviel was de na-geur, die minder aanwezig is dan als we de oven gebruikten. Het geluid van de machine met een open keuken wel goed te horen, echter niet heel storend, vergelijkbaar met een afzuigkap op een lagere stand.
Vooral ook het gemak van de spullen in de vaatwasser te kunnen stoppen, staat hoog bij ons

Pluspunten

  • onderdelen in vaatwasser
  • grote mand
  • voorverwarmen niet nodig

Minpunten

  • warmte element schoonmaken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kathleen77 17-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Onmisbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Avance Collection HD9654

Algemene score

9,0
de XXL airfryer is in vergelijking met de XL airfrYer toch wel groter van formaat. Je moet al wat plaats vrij hebben in je keuken om het te laten staan, want iedere keer verplaatsen in anders een heel gedoe. Het design is wel mooi en kan daarom ook wel blijven staan in de keuken. Je kan er echt wel alles in klaarmaken, van een ei tot een hele kip. Ik gebruik hem bijna dagelijks. Met wat experimenteren kan je ontzettend veel bereiken, en de bereidingstijd valt erg goed mee. Voor verse frietjes (gekochte) 20 minuten zonder voorverwarmen, want dat is niet meer nodig. Afwasssen doe je in de vaatwas of met de hand, maar erg vuil wordt het toestel niet... in vergelijking met een friteuse. Lang leven de Airfryer!

Pluspunten

  • multifunctioneel
  • makkelijk schoon te maken
  • geen vet meer

Minpunten

  • groot toestel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RachelHard 17-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Wat een feest!

Geschreven voor: Philips Avance Collection HD9654

Algemene score

10,0
Wat een feest deze nieuwe Philips Airfryer XXL!
Wij waren al fan van de Airfryer XL, maar deze is nog beter! Fantastisch om op zo'n makkelijke manier veel gezonder te eten.
De Airfryer XXL is door het vernieuwde systeem nog beter geworden, de producten worden heerlijk en de luchtjes nog minder.
In het gebruik is het erg makkelijk en het feit dat alles in de vaatwasser kan, maakt het helemaal af.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hansenkell 17-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Airfryer XXL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Avance Collection HD9654

Algemene score

9,0
Ik was aangenaam verrast toen ik de airfryer vorige week kreeg, mooi design en nog wat attributen. Vandaag voor het eerst gebruikt, ik heb geen frietketel in huis omdat ik vind dat het een zeer vieze geur achterlaat en vrij vettig is dus ik maak meestal frietjes uit de oven. Maar hoe handig is dit machine? We zijn met vier en hebben de XXL versie. Deze is ruim en voldoende om met vier of zes van te koken. De kroketjes waren zeer lekker, bruin en niet droog en boven al geen of zeer weinig geur. Alles kan in het afwasmachine, geprobeerd en inderdaad het komt er proper uiit! Ondertussen nog wat geëxperimenteerd en tonijn gebakken. Op paar minuten tijd was hij klaar. Een nadeel is wel dat er geen alarm gaat wanneer het voor verwarmen gedaan is. Zeer tevreden over !

Pluspunten

  • Geen vet
  • Mooi design
  • Gebruiksvriendelijk
  • Snel klaar
  • Kan in afwasmachine

Minpunten

  • Geen alarm wanneer voorverwarmen klaar is

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

KatrienG1981 16-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Toptoestel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Avance Collection HD9654

Algemene score

10,0
Heb nu al een paar dagen de Airfryer xxl en kan niet meer zonder! Wat een goed toestel... Maak er bijna alles in klaar. Vlees, aardappelen, groenten, cake,brood,eieren,... Gewoon alles! De airfryer xxl is zeer gemakkelijk te bedienen en ook heel gemakkelijk in onderhoud. Het design vind ik ook prachtig. Gelukkig maar want hij staat letterlijk altijd in de keuken op het aanrecht. Ben er superblij mee en kan niet meer zonder. Groetjes van een airfryer xxl fan!

Pluspunten

  • Design
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Geen vieze geurtjes in huis
  • Gemakkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sofier 15-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Super tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Avance Collection HD9654

Algemene score

9,0
Wat een fantastisch product!
Geen vieze geurtjes meer in huis, geen vettige of plakkerige frietjes maar wel knapperige frietjes!
Kip in gebakken en mmmm ze was super sappig!

Pluspunten

  • Geen vettige frietjes
  • Geen vieze geur
  • Weinig vet nodig
  • Vlees super sappig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellentjebeestje 13-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Onder de indruk van deze airfryer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Avance Collection HD9654

Algemene score

9,0
Geweldige machine, makkelijk in gebruik en onderhoud. Geeft wat beloofd word!
Getest door het maken van frietjes, lekker en krokant, zoals ze moeten zijn, vol smaak maar niet vettig!. Tweede test was de kapsalon, makkelijk en superlekker gerechtje, te vinden op internet. Ik ben superfan, als lid van de weightwatchers kan ik de airfryer alleen maar aanbevelen!

Pluspunten

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Gezond
  • Lekker
  • Design

Minpunten

  • Warmte achteraan
  • Snoer vrij kort

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tanja36 10-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Nu al onder de indruk van eerste gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Avance Collection HD9654

Algemene score

8,0
De ultieme test.
Waar ik normaliter mijn oven aanzet en haar 15 minuten laat voorverwarmen en 20 minuten de aardappeltjes bak, doe ik deze zelfde aardappeltjes van Aviko nu 10 minuten in de Airfryer zonder voorwarmen. Ondertussen bereid ik mijn vlees, kook ik mijn eieren en bereid ik mijn sla. Na 5 minuten schud ik de aardappeltjes even om en laat ze de resterende 5 minuten bakken. Uitieindelijk klinkt de beschaafde pieptoon dat de baktijd is afgelopen. Toch even testen of de aardappeltjes echt wel gaar zijn in die tien minuten. En warempel ze zijn knapperig en gaar! :-) Mijn gezin begint te eten. Binnen 5 minuten komen de complenten aan de kok. Erg lekker bereid. Wanneer ga je het volgende gerecht bereiden? ;-) Kortom op naar nog vele testen voor een gezondere levensstijl met dit topapparaat welke vele malen minder tijd in beslag neemt tijdens het koken.

Pluspunten

  • Geen of nauwelijks olie nodig
  • Geen of nauwelijks voorverwarmen nodig
  • Gezonder eten bereiden
  • Sneller eten bereiden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mary2018 08-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Lekker & makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Avance Collection HD9654

Algemene score

8,0
Ik was was sceptisch voordat ik de airfryer mocht proberen. Ik dacht dat je net zo goed een oven kon gebruiken of voor het echte werk naar de snackbar kon gaan.
En ja, snackbar frites hebben dat extra mondgevoel, dat vettige wat je bij de airfryer mist. Maar eerlijk is eerlijk de frites en snacks komen er heerlijk krokant en goudbruin uit, zeker lekkerder dan uit de oven.
Het is ook makkelijker dan een oven want het is direct heet en vrijwel geen nare luchtjes.
Minpunten zijn het snoer is erg kort, het is een groot onhandig apparaat en door de vorm moet je er speciale bakblikken voor kopen als je er ook andere dingen in wilt maken. Wij gebruiken hem dan alleen voor frites en snacks.

Pluspunten

  • Gezond
  • Makkelijk
  • Snel

Minpunten

  • Kort snoer
  • Beperkte handleiding
  • Neemt veel ruimte in

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews