Philips HD9654

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips HD9654 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Op zoek naar een Aifryer voor het hele gezin? De Philips Avance Collection HD9654 beschikt over een capaciteit van maar liefst 1,2 kg. Dat betekent dat je een hele kilo friet in een handomdraai kunt bereiden. Het apparaat maakt daarbij gebruik van Rapid Air-technologie. Een mooie bijkomstigheid is dat je tot wel 90 procent minder vet gebruikt dan in een gewone friteuse. Naast frietjes en snacks kun je met de Philips Avance Collection HD9654 ook bakken, braden, grillen en opwarmen. Is je eten eerder klaar dan jij? Gelukkig kun je het met deze Airfryer tot wel 30 minuten warm houden.

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kjem 29-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

7,0
Meteen na ontvangst van dit toestel de handleiding erbij genomen en het toestel geïnstalleerd. Mooi design, staat mooi in de keuken. Je moet er wel wat plaats voor hebben, het is een groot, robuust toestel. Ook redelijk zwaar, dus je geeft het best een vaste plaats.
Het eerste dat we maakten waren frietjes voor 4 personen, lukte aardig en ze waren lekker.
Nu is het nog wat zoeken naar de mogelijkheden en andere recepten testen.
Al bij al zeer tevreden van de airfryer xxl.

Pluspunten

  • Design
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Robuust
  • Zwaar

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

EvelienSw 27-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Veelbelovend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

9,0
Na enige tijd een oudere Airfryer gebruikt te hebben, stond die al een aantal maanden te verstoffen in de kast. Het mandje was ondanks meerdere pogingen niet schoon te krijgen. In deze super-de-luxe xxl Airfryer kun je het mandje uit elkaar halen en zo extra goed schoon maken. Ook zit er een soort slede aan de onderkant waardoor je het mandje na het bakken eenvoudig kan uithalen en je niet de hele ' bak' van de Airfryer eruit hoeft te halen. Frietjes komen er prima uit. Het is wel aan te raden om speciale Airfryer frietjes te kopen of zelf aardappelen te schillen. Pommes duchesse komen lekkerder uit deze Airfryer dan uit de oven en ook een kipburger of visschnitzel maak je er eenvoudig in. Het schoonmaken is zowel eenvoudig als lastig. Met het uit te halen rooster kun je makkelijk bij alle voorheen onbereikbare hoekjes komen. De zijkant van het mandje blijft wel lastig schoonmaken met alleen een doekje of in de vaatwasser: er komt al snel een vettig laagje op. Maar dat is zo weg met een schuursponsje. Het meegeleverde receptenboekje is veelbelovend, misschien schaf ik wel een bakslede aan om die lekkere gerechten te maken!

Pluspunten

  • Je gebruikt geen vet of olie
  • eten is sneller klaar

Minpunten

  • Mandje wordt wel vettig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marie Lou 12-09-2021

Fantastisch produkt

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

10,0
Dagdagelijks gebruiken wij dit toestel - niet meer weg te denken uit mijn keuken
Voor vlees, vis, groenten, frieten ...... snel Ingesteld - snel klaar - snel in onderhoud.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Flevovideo 09-09-2021

Jaren eerder moeten doen

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

10,0
Ik dacht altijd ach het is gewoon een oven en die heb ik al. Alles gaat zo snel en zo goed. ik gebruik nog amper de koekenpan. Vis, vlees maar ook super leuke recepten geprobeerd. (app) Niet voorverwarmen en makkelijk schoon te maken. De xxl heeft een een lade-systeem. Je schuift het dus gewoon uit en tilt het mandje op. i.p.v. de bak er uithalen. Erg blij mee. De xxl is prima voor een twee-persoons-huishouden hoor.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

LouisHie 09-09-2021

TOP product!

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

10,0
Deze airfryer is makkelijk in gebruik. Eenmaal de handleiding nagelezen en alle functie in een handomdraai gebruikt. Het apparaat geeft weinig geluid af. Geurtjes zijn tot een minimum, vooral met vis en frieten. Zeer makkelijk in onderhoud. Met de evt. bij te bestellen accessoires is het apparaat nog veelzijdiger.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Motosuzuki 09-09-2021

Geur en Geluidloos

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

8,0
De airfryer is een tof apparaat, het eten is snel klaar en lekker zoals in een oven…. Ideaal voor 2personen de XXL.
HET MINDERE is dat het veel werk is om te reinigen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

SmeeRkees 07-09-2021

Geweldig apparaat!

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

10,0
Werkt veel beter dan andere airfryers de friet is een stuk lekkerder. Alles kun je erin opwarmen of bereiden beste aankoop van het jaar!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

gfieret 04-09-2021

Nog veel te ontdekken

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

8,0
Tot nu heb ik de onlangs gekochte airfryer zo'n beetje benaderd als een kruising, tussen een frtuur en een magnetron. Ik ontdooi er dingen in, warm wat op, maak een knapperige korst, enzovoorts.
Mijn 'gevoel' zegt dat er veel meer mogelijkheden zijn. Heb niet de tijd om bijvoorbeeld diep in die app te duiken of het boekje (of google). Het komt wel, en het komt wel goed.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Eerlijk review voor ieder 04-09-2021

Niet duurzaam

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

2,0
Kort na garantieperiode deed ie niets meer. Printplaatje had het begeven zoals mijn voroge airfyer. Reparatiekosten te hoog daarom afgeschreven. Bakt prima frietjes en snacks. Onderdelen kan je beter niet in de vaatwasser doen omdat tefallaag eraf gaat en mand krom trekt.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Petel 03-09-2021

De snacks zijn heerlijk krokant en snel klaar.

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

10,0
De temperatuur en de tijd zijn lager ingesteld met onze vorige airfryer. Toch zijn de snacks veel krokanter en sneller klaar. Onze kleinkinderen zijn er erg blij mee, als ze bij ons eten.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

smullen 30-08-2021

Nieuwe ontdekking in kooktechnieken

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

10,0
Fijn apparaat, voldoet aan mijn verwachtingen. Ben nog aan het ontdekken, wat de mogelijkheden zijn.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Naamzondernaam 26-08-2021

Makkelijk in gebruik en ruik niet

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

10,0
De friet lekker knapperig vlees goed mals, brood afbakken ook heerlijk.
De grilplaat ook idiaal alles lekker mals
Fijn in gebruik.
Alleen als je produkten in de losse bak doet duurt het veel langer en mínder knoeperig.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Scheffsr 26-08-2021

Heeft alles na wens onze airfryer blij met zo'n e!

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

10,0
Heel blij met mijn cadeau! Iedere dag een plies om te koken! Kan niet meer zonder deze airfryer zo happy.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

zeearend1 25-08-2021

Zit nog in de testfase

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

6,0
Enkel een kip, frites en diepvries groentenmengeling gemaakt.Kip te droog. Gebakken aardappelen goed.Men zou bij de recepten moeten vermelden welke mand men moet gebruiken.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Tenfour 24-08-2021

Super machine

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

10,0
Al jaren een Philips Airfryer in huis, tijd voor een nieuwe, wat een gemak in bediening en het resultaat perfect!!!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

van broekhoven 23-08-2021

zeer goed product , word regelmatig gebruikt ,

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

10,0
toestel met veel mogelijkheden , niet alleen frietjes , we zijn nog steeds van alles aan het uit proberen
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

a.gruiters 21-08-2021

geweldige hulp

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

10,0
Geweldig het feit dat je niet constant in het pannetje moet roeren , meerdere producten bij elkaar kunt doen, ping het eten is klaar!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

jsjk 21-08-2021

geweldig

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

10,0
hij is makkelijk groot van binnen
alleen de onderdelen dus als je wat anderen dingen er bij wil hebben zoals pan spatdeksel die zijn nog al aan de prijs dat vind ik wel jammer
heb onder tussen al heel veel dingen in gemaakt
een echte aan rader
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Fr&A 21-08-2021

geweldig product

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

10,0
het was wel even wennen en nieuwgierig hoe de friet gebakken werd, wij waren blij verrast, de frieten waren uitstekend en knapperig, ook de vele andere mogelijk heden voldoen aan onze verachtingen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Ron bmw116 21-08-2021

Geweldig

Geschreven voor: Philips HD9654

Algemene score

10,0
Voor ons de derde airfryer maar zo een als deze nog niet gehad. Andere snel weggedaan en met de nieuwe philips bijna dagelijks aan de gang. Er kan bijna alles mee klaargemaakt worden. Geweldig
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews