Philips Viva Collection HD9630

Specificaties
Aantal pannen
1
Vermogen
2225 watt
Regelbare thermostaat
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Viva Collection HD9630 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nonna1984 07-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Wat een fijn apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9630

Algemene score

9,0
De 1e indruk was dat het wel een vrij groot apparaat is en het snoer is vrij kort. Het ziet er wél heel solide uit. Dan de 1e frietjes, wat zijn ze snel klaar en zó krokant! Heerlijk genieten. En ook ruim voldoende voor ons grote gezin met 3 kinderen. Ook voor onverwachte mee eters kan er nog makkelijk een portie bij. Bij de loempia's kwam er wel wat rook uit en rook het naar vet, gelukkig stond hij onder de afzuigkap. Schoonmaken is een fluitje van een cent met alle onderdelen die gemakkelijk los kunnen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hannekeb 06-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Heel handig, snel en gezond

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9630

Algemene score

8,0
Heerlijke groente frietjes lekker krokant, gegrilde aubergine, bitterballen, afbak broodjes alles kan erin en wat een ruimte. Snel klaar, heel handig in gebruik, ik zou zelf voor de digitale versie gaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ties 08-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9630

Algemene score

9,0
wilde hem opbergen in mijn keukenkast maar staat nu op het aanrecht en gebruik hem meer en meer. superfijne airfryer met handig gebruiks gemak

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tevreden klant 29-12-2019

Veel pluspunten in vergelijking met de oudere vers

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9630

Algemene score

10,0
Moest wel even wennen aan de draaiknoppen ipv de digitale toetsen, maar dit product is wel beter schoon te maken, eenvoudig uit elkaar klikken van het mandje en een hulpstuk/inzetstuk voor vet op te vangen
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 15-12-2019

Geweldig!

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9630

Algemene score

10,0
Eigenlijk was ik heel sceptisch, maar mijn vrouw bleef er over doorgaan.
Weer zo'n trendy hebbeding.
Ik had recent een Myshop bon gekregen, en dacht, toe maar.
En ik moet toegeven, ik ben overdonderd.
In een relatief korte tijd bereid je al je producten, die ook nog eens zeer goed smaken.
De vettige smaak van de frituurpan is verleden tijd.
De bediening is simpel d.m.v. een analoge temperatuur instelling en een timer.
Groot voordeel is ook het gebrek aan stank.
Je ruikt alleen maar lekkere bakgeuren, die niet te vergelijken zijn met die van de frituurpan.
En die frituurpan mag nog 1 keer per jaar dienst doen om de oliebollen te bakken.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 12-12-2019

goed product

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9630

Algemene score

10,0
de gerechten komen goed klaargemaakt uit deze Airfryer, smaken 100%. De verwarmingstijd is snel dankzij de compacte ruimte t.o.v. een grote oven.
De apps en voorhanden zijn recepten zijn enorm.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Koppers 11-12-2019

veel inhoud, makkelijk schoon te houden

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9630

Algemene score

8,0
Geen frituurvet meer nodig, misschien af en toe een druppeltje olie!
Super makkelijk in gebruik met een grote inhoud.
Makkelijk in gebruik. Alleen de tijdschakelaar kun je niet terugdraaien.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

MHeij 11-12-2019

Goed apparaat maar moeilijk in te stellen

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9630

Algemene score

6,0
Airfryer werkt prima maar het instellen van de tijd is erg lastig. Dat had ik misschien kunnen verwachten met zwarte cijfers op een zwarte achtergrond.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

J Mollen 05-12-2019

Zeer Functioneel en degelijk produckt

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9630

Algemene score

10,0
Praktisch in gebruik
Makelijker schoon te maken als mijn Vorige XL uitvoering, doordat je de het rooster van het mandje kunt verwijderen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Duits 03-12-2019

Prima apparaat eenvoudig te bedienen en snel.

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9630

Algemene score

8,0
Om snel iets op tafel te zetten na een dagje uit of bij onverwacht bezoek. Makkelijk en snel uit de diepvries in de airfryer.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

miza069 03-12-2019

Like it

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9630

Algemene score

10,0
Had a small no name airfryer before. Max 500 g of French fries at on time.
Now I can make decent amounts of food.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

miza069 03-12-2019

Like it

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9630

Algemene score

10,0
Had a small no name airfryer before. Max 500 g of French fries at on time.
Now I can make decent amounts of food.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 01-11-2019

Geweldig apparaat

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9630

Algemene score

10,0
Toen onze oude Philips airfryer xl kapot was gegaan de stoute schoenen aangetrokken en er 1 gekocht van een ander merk, maar wat een teleurstelling al kapot na een half jaar. Toen maar 1 gekocht die op dat moment door de consumenten bond als beste getest was maar ook dit was niet wat we zochten. En toen kwam er een aanbieding voor de nieuwste Philips xxl nou daar hebben we dus geen spijt van. En wat bij de xl versie nogal moeilijk was is nu een peuleschil het schoonmaken van het mandje.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Margriet 21-08-2019

Helemaal TOP maar?

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9630

Algemene score

8,0
Ik was al helemaal tevreden over mijn Airfryer XL!
Hij was aan vervanging toe vandaar nu;
Philips Viva Collection Arfryer XXL!
Helemaal tevreden maar jammer dat hij twee draaiknoppen heeft en geen display!
Voor deze prijs had dat toch wel gekund, denk ik?
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Daniëlla 16-04-2019

Zou hem niet meer willen missen

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9630

Algemene score

10,0
Het i s alleen jammer dat de tijdsaanduiding rond de timer vervaagt. Is inmiddels twee keer hersteld. Ondanks dat ik de buitenkant niet met sop schoonmaak. Het zou wel prettig zijn als je gewoon eens een sopje zou kunnen gebruiken.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Jasecose 21-03-2019

Instellen temperatuur en tijd slecht

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9630

Algemene score

8,0
Voor dit geld had de temperatuur regeling en tijd digitaal mogen zijn ! Er zit veel te veel vrije slag op de temperatuur regelaar ! 20 graden vrije slag
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Jolandas 09-01-2019

prima apparaat jammer van tijdsaanduiding

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9630

Algemene score

6,0
apparaat makkelijk in gebruik. Design prima. Wel op tijd schoonmaken anders stinkt het toch nog behoorlijk.
Tijdsaanduiding rond draaiknop verdwijnt. Gebruik toch echt alleen maar dreft sopje. Nog even en kan tijd niet meer exact instellen!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Airfyerfan 06-12-2018

Beste apparaat ever !!

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9630

Algemene score

10,0
Geweldig en super blij ben ik ermee.... super gemakkelijk in gebruik...
En super veilig met beginnende pubers die willen snacken als je er even niet bent
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

bloemy 15-11-2018

dit is een uitstekend produkt

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9630

Algemene score

10,0
ik geef 10/10 voor de airfryer . is handig , makkelijk , gerechten vlug klaar en gezond . je kan er bijna alles in bakken .
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Jeroentje82 04-11-2018

Mooi product met kanttekening

Geschreven voor: Philips Viva Collection HD9630

Algemene score

8,0
Fijn ding om friet in te bakken de smaak en krokantheid is verrassend goed! Vind het alleen jammer dat de tijdklok niet lekker exact werkt, soms stop hij al 2 minuten vantevoren en soms gaat hij nog dik een minuut door als hij op het laatste streepje staat, je zou verwachten dat dat niet meer nodig is in deze tijd. Dat zou ik zeker beter verwachten van philips !
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews