Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 16 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum GF645F op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ellen van Stuivenberg 12-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super friteuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF645F

Algemene score

10,0
ik vind een super fijn en goed product, voldoet meer dan aan al onze verwachting.
Na jaren een frituurpan te hebben gehad met blokken vet overgegaan op vloeibare olie.
De pan is snel op de juiste temperatuur, patatjes waren erg lekker, knapperig en goed warm.
Patat eten is altijd al een feestje maar met deze frituurpan is het dubbel feest.
Pan is makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • snel op temperatuur
  • makkelijk schoon te maken
  • patat snel warm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ed Kwint 10-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF645F

Algemene score

10,0
Fantastisch product voldoet zeker aan de verwachting kan hem iedereen aanraden.

Pluspunten

  • voldoet aan verwachting
  • goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p**j@l**e.nl 18-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke friteuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF645F

Algemene score

10,0
Fantastische friteuse, met een duidelijk bedieningspaneel. Groot controlelampje (de instel knop is omringd door het lampje) en is duidelijk zichtbaar bij zonnig daglicht. Wij hebben nooit geweten dat je zonder deksel moest frituren, dit staat duidelijk vermeld in de handleiding. Vandaar dat de friteuse een hoog wattage heeft, nl: 3000w.

Pluspunten

  • Bediening
  • Controlelampje
  • Snoer kan weggewerkt worden in de opslag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie 06-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF645F

Algemene score

9,0
Heerlijke grote pan met veel inhoud en vermogen waardoor je met een constantere temperatuur werkt.
Ideaal voor gezinnen.

Pluspunten

  • Veen inhoud
  • Veel vermogen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick 06-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Jammer, zag er zo goed uit

Geschreven voor: Inventum GF645F

Algemene score

1,0
In 4 dagen tweemaal deze friteuse gekocht. Na ontvangst en installatie van de friteuse bleek beide keren de friteuse niet te functioneren. Er was geen stroom. In beide gevallen het apparaat geretourneerd en geld terugontvangen.

Pluspunten

  • Geen pluspunt kunnen ontdekken

Minpunten

  • Apparaat werkte niet

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

JSL 26-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke goede friteuse

Geschreven voor: Inventum GF645F

Algemene score

7,0
Snel in elkaar kunnen zetten en lekker frituren. Handig de thermostaat kleurt rood of groen bij het op temperatuur zijn. Filter voor kruimels en kleine stukjes

Pluspunten

  • eenvoudig uit elkaar en te reinigen
  • goede afwerking

Minpunten

  • geen contante frituurtempertuur maar aan/uit

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Richard 22-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lekker grote frituur met veel power!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF645F

Algemene score

9,0
op zoek naar een frituur met meer vermogen vonden we uiteindelijk deze inventum. naast het gemak van de losse binnenpan en de kroketten kruimel zeef stelde deze niet teleur met in snelle tijd 4liter olie op 170 graden. (gemeten 173) ook voldoende vermogen om een grotere hoeveelheid diepvries frites goed te krijgen

Pluspunten

  • makkelijk schoon te maken
  • temperatuurweergave correct

Minpunten

  • dekselopeningen handvat mandje komt wel damp door

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

linda 12-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

knap smoel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF645F

Algemene score

9,0
De knapste frituurpan op de markt! Naast zijn mooie smoel ook Een superdiepe frituurmand waar ook de pakoras en oliebollen goed in passen. Het mandje is wel een beetje gammel, niet echt zware kwaliteit. Vetfilter, temperatuur instelling, allemaal standaard eigenlijk. Snoeropbergvakje, handig. Dwt de mand IN de pan kan hangen en niet op de ramd: ook fijn. En het belangrijkste : het frituurt echt prima. Niet mega super sneller dan onze oude, maar er kan wel 4,5 liter olie in (geen vetblok) in dus veel frite tegelijk.
Wat echt mooi zou zijn geweest: een plekje om het deksel aan de pan te hangen en niet neer te hoeven leggen. Volgende ronde, meneer Inventum?

Pluspunten

  • mooi
  • doordacht design

Minpunten

  • pan had nog iets groter gekund
  • mandje is lichte kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet van der Hoeven 07-04-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Groot volume.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF645F

Algemene score

9,0
Dit apparaat de GF645F (zelfde apparaat, nieuw nummer) is de opvolger van onze friteuse de GF800. We hopen van de GF645F net zo te kunnen genieten als van zijn voorganger.

Pluspunten

  • Grote (4 liter) inhoud
  • 3000 watt, dus snel op temperatuur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M van Wijk. 17-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inventum Friteuse GF645F.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF645F

Algemene score

9,0
Wij waren eigenlijk op zoek naar een ander merk maar die was nergens op voorraad. Een medewerker van Expert gaf ons de tip op een vergelijkbare friteuse maar dan van Inventum. Wij zijn in de winkel gaan kijken en zijn er voor gegaan.
Wat een top friteuse! Snel warm filter voor de opvang van kleine restjes uit de olie en makkelijk schoon te maken . Hebben er al diverse producten in gebakken tot aan zelf gemaakte friet en kroepoek , heerlijk !

Pluspunten

  • Snel warm.
  • Makkelijk schoon te maken.
  • Filter voor kruimels en luchtjes.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H. Noordman 22-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact apparaat met professionele uitstraling

Geschreven voor: Inventum GF645F

Algemene score

9,0
Dit apparaat hebben we gekocht vanwege de compactheid en toch een grote inhoud. Verder goede uitstraling en prima prijs/kwaliteit verhouding. Gemakkelijk te reinigen.

Pluspunten

  • compact
  • makkelijk te reinigen
  • mooie uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PBO 08-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte grote friteuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF645F

Algemene score

9,0
Geweldige friteuse met een grote bakcapaciteit. Duidelijk zichtbaar wanneer het vet op temperatuur is. Mooi design. Kijkvenster in deksel erg handig.

Pluspunten

  • Snel op temperatuur
  • grote bakcapaciteit
  • mooi design
  • Kijkvenster in deksel

Minpunten

  • gevuld wat zwaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

michel 30-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijn olie filter

Geschreven voor: Inventum GF645F

Algemene score

9,0
prima product snel op temperatuur ook na het toevoegen van de patat. na gebruik direct de olie filteren en deze blijft langer schoon en geeft met deksel weinig geur af.

Pluspunten

  • blijf goed op temperatuur
  • olie filter werkt goed
  • geeft weing geur af

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert 31-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goed design , degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF645F

Algemene score

8,0
viel op door mooi design , en fijne vierkante vorm , geurfilter en bak met coating. Door de 3000 watt power ... is de olie snel warm . Alles snel en handig te reinigen . Aanrader voor deze prijs . Heb duurdere gezien met veel minder watt.

Pluspunten

  • bak met anti aanbak coating
  • design en mooi vierkante maat
  • hoog wattage

Minpunten

  • klein lucht filter in deksel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hetty 01-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Friteuse met groot mandje

Geschreven voor: Inventum GF645F

Algemene score

9,0
IK heb voor deze friteuse gekozen omdat hij groter is dan normaal nl 4liter en met 5 personen is dat handig ,hij heeft een extra zeef wat de bak restjes opvangt ,hij is super snel op temperatuur , en de prijs is gunstig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem 19-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Lekker bakken

Geschreven voor: Inventum GF645F

Algemene score

8,8
Een geweldig apparaat en gemakkelijk in gebruik. Nadat onze oude kapot gegaan was op zoek geweest naar een nieuw apparaat. Na vergelijken en bekijken is onze keuze op de gf645f gevallen. Superapparaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer