Philips Viva Collection HD9622/20 - Reviews

8,4 Lees 12 reviews
Specificaties
Aantal pannen
1
Vermogen
1425 watt
Regelbare thermostaat
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews

8,4

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Scampi1204 20-10-2016 Product paar weken in bezit

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben heel tevreden over de airfryer! Het is zeer makkelijk om te gebruiken dankzij de goede handleiding. Ook is het boekje met de bereidingstijden fijn om bij de hand te hebben.
Bij een gewone frietpot heb je vaak een geurtje in huis, bij de airfryer is dit helemaal niet het geval.
Het is een geweldig toestel om in huis te hebben. Je kan frituursnacks eten zonder ongezond te eten.

Pluspunten

  • Geurloos
  • Gezond
  • Geen olie of vetstoffen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
MichelT 18-10-2016 Product paar weken in bezit

Schitterend toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gezond, lekker, en vol smaak

Een meer dan uitstekend toestel. Moet toegeven dat ik niet echt een keukenprinses ben maar de airfryer maakt alles makkelijker, en voor mezelf is de barrière om te starten koken verkleind! Mijn favoriet is zoete aardappel in frietjes snijden en laten bakken met een beetje coconnoot-olie!!!! Just perfect!!! Ik vraag me de laatste dagen af waarom ik dit toestel niet vroeger aangeschaft heb. Echt... over aanraders gesproken... dit is er eentje!

Pluspunten

  • Geurvrij
  • Gezond
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Tine32 17-10-2016 Product paar weken in bezit

Een perfect alternatief voor de friteuse

Algemene score

8,0
Ik ben fan van dit product! Ik maak er vooral frietjes en kroketjes in en er zijn enkel voordelen aan: geen geurtjes, veel gezonder en heel lekker resultaat. Het duurt wat langer dan in een normale friteuse natuurlijk, maar op zich vind ik dat geen probleem. Het is ook een groot toestel om in de keuken te plaatsen, maar het is wel een een mooie vormgeving, dus dat stoort ook niet. Je kan er trouwens nog heel wat andere gerechten mee maken.

Pluspunten

  • mooi design
  • heel gebruiksvriendelijk
  • heerlijk resultaat

Minpunten

  • nogal groot

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
witchouwatchou 17-10-2016 Product paar weken in bezit

Tijdsbesparend,gebruiksvriendelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
- Gemakkelijk te gebruiken ( temperatuurknop en timer) - Veilig ( geen opspattende frituurolie ) - Het toestel wordt niet heet - Nauwelijks geurhinder - Alle onderdelen zijn gemakkelijk uit elkaar te halen en mogen in de vaatwas - Gezond en toch lekker koken ( 1 soeplepel olie volstaat voor +/- 800g etenswaren )

Pluspunten

  • geen frituurolie meer verversen
  • gemakkelijk te gebruiken
  • veilig
  • gaat snel
  • gezond koken

Minpunten

  • dit exemplaar vinden we te compact voor 4 personen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
AnnekeS73 14-10-2016 Product paar weken in bezit

SUPER PRODUCT, makkelijk en snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Helemaal weg van dit product. Eerst wat zoeken, aangezien er niet echt een goede handleiding bijzit, maar je vindt meer dan genoeg tips online. Ook een handige app gevonden, met baktijden van echt alle mogelijke producten (frieten van verschillende merken etc.).
Frietjes supersnel en lekker, en veel minder vet, TOP GEWOON.
Ook andere gerechten zijn veel sneller bereid dan in de traditionele oven. Gehaktbrood op 30 minuten ipv 80.
's Avonds nog trek, snel wat hapjes in de airfryer, 10 minuutjes en hup. Geen vieze geurtjes, niet eerst voorverwarmen.
Makkelijk schoon te maken.
KORTOM IK BEN FAN!!

Pluspunten

  • minder vet
  • makkelijk schoon te maken
  • geen voorverwarmen nodig dus snel klaar

Minpunten

  • ontbrekende handleiding
  • iets te klein

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
NeskeV 13-10-2016 Product paar weken in bezit

heerlijke frietjes ...

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn eerste indruk van het toestel was wel vrij goed, leuk design, lijkt makkelijk in gebruik. Ik ben toen beginnen rondkijken voor receptjes. De app gedownload, maar die blijkt niet te werken. Eerste poging om frietjes te bakken volgt. Ik vraag me wel af waarom je de frieten eerst 30' in water moet laten weken. Maar doe het toch maar. Jammer dat er maar een kleine portie tegelijk kan worden gebakken want het duurt toch wel een goeie 20 minuten voor 1 portie. Dan moet je weer 20 minuten wachten op de volgende ... wat toch vrij lang is .. benieuwd naar de smaak ... aangenaam verrast, het zijn wel heel lekkere frietjes, beter dan ovenfrietjes. Echt knapperig en niet droog. Mmm. . Heerlijk. Mijn man is ook enthousiast. Wordt vervolgd. Vandaag diepvriesfrietjes gebakken met de AF. . Zijn er fantastisch uitgekomen, ovenfrietjes zullen bij ons niet meer worden gebakken,zoveel beter met de AF en even gezond ☺.Als je frietjes gezond kan noemen tenminste. Potato wedjes heb ik ondertussen ook geprobeerd, lukken goed, maar zelf vind ik ze vrij droog. Het bakken en het grillen zou ik ook wel willen testen, maar het nadeel daar is dat je dan al die extra's nog moet gaan bijkopen. Volgende stap zullen kaaskroketjes of iets dergelijks zijn. Ben benieuwd. Kaasbolletjes uitgetest. Conclusie, niet echt geschikt voor de airfryer, de kaas loopt eruit en blijft zo in het mandje steken, ze worden ook niet bruin van kleur. De smaak is wel goed, dus das wel ok, misschien lukt het beter met gewone kroketjes. . . Wel jammer dat het niet digitaal is en dat er ook geen pauzeknop aanwezig is om tussendoor te checken, het toestel blijft doorwarmen en blazen als je de inhoud wil opschudden bvb voor frietjes, gevaarlijk voor de kids, want die kunnen hun hand er dan wel insteken en opschudden doe je niet over de vloer.. vnvnd eens croque monsieur uittesten,lukt blijkbaar ook.Croque getest,toch beter in croque monsieur ijzer,wordt niet bruin en kaas smelt niet goed in airfryer.Beetje van een tegenvaller.curryworst en viandellen gaan wel,juist jammer dat de viandellen niet krokant worden,wel lekker,ook minder vet ,maar verbetering mogelijk.Brickdeeg kan je goed klaarmaken in de airfryer,heel lekker en krokant!

Pluspunten

  • heerlijke frietjes zonder frituurolie
  • handig in gebruik
  • mooi design

Minpunten

  • geen pauzeknop
  • accessoires bijkopen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
tamara 12-10-2016 Product paar weken in bezit

prima toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hadden geen friteuse in huis, louter en alleen omwille van de geurhinder en het ongemak om zo'n ding te reinigen. Nu hebben we de Philips Airfryer, hiermee hebben we het genot van gefrituurde snacks zonder vieze geuren, makkelijk te reinigen en gezongen. 3 topvoordelen en nog geen nadelen! Daar bovenop een mooi design, mag dus gerust op de kast blijven staan :-)

Pluspunten

  • geurloos
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Sam18000 11-10-2016

Prima alternatief voor friteuse

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie verpakking en duidelijke uitleg. Na het openen van de doos was ik er helemaal klaar voor.
De eerste test deden we uiteraard met frietjes. We kozen voor de klassieke frietjes, niet te dun of te dik. Even nog in de handleiding opzoeken hoe de machine juist werkt en dan kon ik beginnen. Het instellen van de temperatuur en de timer verliepen perfect. Ook de lade vullen tot aan het maximumlijntje verliep zonder probleem.
Toen startte de machine... wat een vreselijk lawaai maakte dat ding... nee, dat is overdreven... maar toch... stil is het niet te noemen, je kan het het beste vergelijken met het geluid van een droogkast, met als enig verschil dat het geluid van de airfryer constant is. Doch, het moet gezegd, door het geluid van de dampkap er vlak naast, viel het al bij al wel mee. Je wordt het gewoon.
Na twintig minuutjes waren de frietjes klaar. Geen enkel vies geurtje te bespeuren in de keuken en , het belangrijkste, lekkere gezonde frietjes op ons bord.
Mijn kinderen en ikzelf waren zeer enthousiast, mijn man iets minder. De krokantheid had nog iets beter gekund, maar dit zal eerder liggen aan het feit dat dit onze eerste keer was, dan aan de machine.
We kijken er naar uit om nog wat lekkers uit de airfryer te toveren!

Pluspunten

  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Veelzijdig
  • Gezond

Minpunten

  • Lawaai

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Nathalie81 11-10-2016 Product paar weken in bezit

De airfryer is een echte aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De eerste keer gezonde, zelfgemaakte frietjes gegeten. Het proefde zoals gewone frieten. Dus met vlag en wimpel de test doorstaan. Enkele nadeeltjes: de geur, best onder de dampkap plaatsen, geen electronische timer. Maar wat wel leuk is meegenomen, is die app die je op je tablet kan plaatsen! Zeker doen.

Pluspunten

  • weinig vetgebruik
  • eenvoudig in gebruik
  • toffe app!

Minpunten

  • geur
  • geen electronische timer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Mamaniek 09-10-2016 Product paar weken in bezit

Veelzijdig en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Via The Insiders mag ik de Philips Airfryer testen en gebruik het apparaat nu ruim twee weken. De Airfryer is een compact apparaat (vergelijkbaar met een broodbakmachine). De inhoud van de bak is vrij klein voor een hele maaltijd voor een compleet gezin, maar alleen een bijgerecht voor 4 personen gaat prima. Ik worstelde in het begin met welke gerechten ik erin kan klaarmaken, maar het apparaat blijkt erg veelzijdig. Groente, aardappels, vleesgerechten en zelf zoete gerechten kun je er gemakkelijk mee bereiden. Bij het eerste gebruik miste ik een handleiding en de quick-start vond ik erg minimaal, maar online en via apps zijn er goede suggesties terug te vinden. Een groot voordeel ten op zichte van een oven is dat de Airfryer niet hoeft voor te warmen en de bereidingstijd meestal iets korter is.

Zoals in de diverse reclameuitingen wordt beloofd kan ik gemakkelijk en gezonder gerechten maken door weinig of geen toevoeging van vet. De gerechten krijgen een krokant korstje en zelfs ongegaarde kipdrumsticks worden heerlijk gaar, krokant en mals. De Airfryer is na gebruik weer heel gemakkelijk schoon te maken.

De Airfryer is voor mij echt een aanwinst in de keuken en blijft zeker binnen handbereik staan om vaak te kunnen gebruiken!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Veelzijdig

Minpunten

  • Kleine inhoud bak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Eva 26-09-2016 Product paar dagen in bezit

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Snel, veilig, gemakkelijk in gebruik. Niet enkel voor frieten of snacks ook gezonde maaltijden, kip, groenten, quiche, ...

Pluspunten

  • Praktisch

Minpunten

  • Niet voor groot gezin

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Ann 24-09-2016 Product paar dagen in bezit

geweldig toestel, aanrader !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
de eerste dag probeerden we de frituursnacks : bitterballen en checken nuggets super, curryworst was niet echt krokant. dag 2 echter, bracht ons heerlijke drum sticks, heerlijk sappig binnen in en net zo heerlijk krokant aan de buitenkant. bijgevoegde info belooft ons nog veel lekkere en vooral handige momenten! vrij compact toestel, maar de 'kuip' is eerder geschikt voor max 2 personen.

Pluspunten

  • compact
  • snel en accuraat

Minpunten

  • niet groot
  • accessoires kopen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende