Philips Avance Collection HD9240/30 - Reviews

8,5 Lees 1160 reviews
Best Reviewed okt 2016 Philips Avance Collection HD9240/30
Best Reviewed oktober 2016
Specificaties
Aantal pannen
1
Vermogen
2100 watt
Regelbare thermostaat
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 1154 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jolanda 09-12-2016 Product paar dagen in bezit

Super lekkere friet als resultaat!!

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.be

Algemene score

9,0
Super apparaat, snel warm heerlijk krokante frietjes als resultaat! Super leuk boekje erbij en de app is super handig!

Pluspunten

  • Snel
  • Lekker

Minpunten

  • Minimale gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Bla 09-12-2016 Product paar dagen in bezit

Bla

Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.be

Algemene score

6,0
Blablablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Marcel DH 09-12-2016 Product paar dagen in bezit

Snel warm, weinig vet en zelfgemaakte patat is heerlijk

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.be

Algemene score

9,0
Geen vette olieboel, snel heet, makkelijk schoon te maken, heerlijk om ff snel een garnituurtje te maken voor bij een glaasje witte wijn. Maar vooral: wat is de zelfgemaakte patat lekker!!!!!!! En zo klaar.

Pluspunten

  • Weinig vet
  • Snel warm
  • Snacks heerlijk
  • Eenvoudig

Minpunten

  • Vrij groot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Remijn 09-12-2016 Product paar weken in bezit

Airfryer XL

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.be

Algemene score

8,0
Prima geschikt voor lekkere frites voor 5 personen. Goed laten voorverwarmen. Bitterballen worden niet echt bruin.

Pluspunten

  • grootte

Minpunten

  • zwaar apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
JC 09-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prima airfryer

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.be

Algemene score

7,0
Handzamer aifryer
Voldoende inhoud voor 5 personen
Gezonder snacken door minder vet
Goed te gebruiken voor ook andere producten dan alleen maar patat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Vermaerke 09-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prijs kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer goed toestel werkt prima. Goede prijs kwaliteit verhouding. Beveel dit produkt zeker aan. Lekkere frietjes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Peter Sluijs 09-12-2016 Product paar dagen in bezit

Airfryer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vind het een geweldig ding de airfryer ik doet er heel veel mee niet alleen patat maar ook vlees endat gaat heel goed met de airfryer niks dan lof.
IK beveel de airfryer aan alle huis houdens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
C.R. 09-12-2016

Super functioneel. Geen nare luchtjes. Groot capaciteit.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Vandaag de PHILIPS AIRFRYER HD9240/90 aangeschaft en bij thuiskomst gelijk geprobeerd.
De verwachting was hoog, maar al tijdens het gebruik steeds hoger. Echt een SUPER apparaat vele malen en gezonder dan een frituurpan. De HD9240/90 is super functioneel zoals diep gevroren vlees tot het maken van een cake. De capaciteit is ook geweldig 1.2kg. Grillen frituren bakken niets gaat ie uit de weg. ECHT EEN AANRADER.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te houden
  • Geen nare luchtjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ietje 09-12-2016 Product paar dagen in bezit

Lekker en niet vet!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Tot nu toe hebben wij altijd frieten uit vet gehad, maar deze keer probeerden wij de Philips Airfryer. Het resultaat was geweldig! De frieten smaakten beter dan ooit te voren en het huis rook niet naar vet!

Pluspunten

  • Lekker
  • Niet vet
  • Geen geuroverlast

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
MM 09-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eenvoudig te bedienen, snel klaar, gezonder! Op basis van positieve recensies aangeschaft, en tot nu toe ook positief over het apparaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Pavlos 09-12-2016 Product paar weken in bezit

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Top product doet wat deze belooft. Krokante snacks en heerlijke kip knapperig. Tot nu toe alleen maar voordelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
John 09-12-2016 Product paar dagen in bezit

Meteen goede friten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Reukloos friet bakken en dat doet ie.
Nu nog een goede plek in de keuken vinden.
Ook meteen accesoires aangeschaft

Pluspunten

  • Meteen te gebruiken
  • Geen reuk

Minpunten

  • Wat zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
A.Visscher 09-12-2016 Product paar weken in bezit

Streepjescode

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Apparaat voldoet prima. Heb al verschillende aanbevolen. Verpakking is al weg, daardoor geen streepjescode Sorry.
Groet, A.Visscher

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
walter van hoof 09-12-2016 Product paar dagen in bezit

Airfryer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prachtig toestel ; handig in gebruik. Al verschillende lekkere tot zeer lekker knisperende bereidingen, hapjes gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Carmen 09-12-2016 Product paar weken in bezit

Super apparaat!

Algemene score

10,0
De patat is lekker krokant en wij vinden deze lekkerder.
Ook kip kun je heerlijk bereiden. Snacks komen er ook perfect uit

Pluspunten

  • Geen olie nodig
  • Makkelijk schoon maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Jenny 09-12-2016 Product paar dagen in bezit

Airfryer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeker vriendelijke in het gebruik, krokant en smaakvol.
Gezond frituren, zeker veel mogelijkheden.
Grote inhoud

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Hans Kamstra 09-12-2016 Product paar dagen in bezit

Airfryer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voor het eerst gebruikt, spannend. Maar geweldig en makkelijk. Top apparaat, maar daar zou een goede gebruiksaanwijzing bij horen. Helaas dus niet. Gemiste kans.

Pluspunten

  • gemak

Minpunten

  • geen gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
SaVo 09-12-2016 Product paar weken in bezit

Perfect..!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede oven/frituur, snelle bereiding. Veel mogelijkheden en etenswaren die minder vet zijn dan de traditionele frituur.

Pluspunten

  • Minder vet
  • Beperkte geur
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Nog geen minpunten kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
M. Nanlohy 09-12-2016 Product paar dagen in bezit

ook voor glutenvrij

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Omdat een deel van ons gezin glutenvrij eet is dit een ideale oplossing voor kroketjes en andere heerlijke snacks. Ik hoef niet meer steeds het frituurvet te verversen als ik glutenvrij eten moet klaarmaken. De lade en het rooster schoonmaken is zo gebeurt.

Pluspunten

  • snel schoon
  • geschikt voor glutenvrije bereiding
  • ziet er netjes uit
  • geen gedoe met vette olie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Rachel 09-12-2016 Product paar weken in bezit

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wel een groot apparaat!
Maar makkelijk in gebruik geen 60standen en programma's en een belletje als het klaar is!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews