Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips Viva Collection HD9229

8,2 Lees 62 reviews

Vergelijkbare producten

Inventum GF252HL

  • Aantal pannen 1
  • Vermogen 1500 watt
  • Regelbare thermostaat Ja
Inventum GF252HL Best Reviewed mrt 2017
8,9 (10)

Inventum GF254HLD

  • Aantal pannen 1
  • Vermogen 1500 watt
  • Regelbare thermostaat Ja
Inventum GF254HLD
9,4 (6)

Philips Viva Collection HD9623

  • Aantal pannen 1
  • Vermogen 1425 watt
  • Regelbare thermostaat Ja
Philips Viva Collection HD9623
8,3 (45)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 62 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

OlgaDolsa 31-01-2015 Product maand in bezit

Algemene score

7,8
Erg makkelijk en snel in gebruik te nemen.
Enkel weet ik niet of ik de timer terug mag draaien.

In gebruiksaanwijzing ook aangeven, hoe schoon te maken na enige tijd van gebruik, voornamelijk de olie & vocht onderin..

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Liesbeth39 06-04-2017

Super

Algemene score

10,0
Zou niet meer zonder willen.
Alles veel sneller klaar dan in een oven.
Minder vet, veelzijdig, lekker
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

JBerg 06-05-2016

Super de airfryer

Algemene score

10,0
Wij waren nog niet in het bezit van een oven of een frituur.
Dus dan is het aanschaffen van een airfryer een goede beslissing.
Wij zijn er erg tevreden over.
Het begon met maken van verse friet. Daarna wat ovensnacks. Dit ging allemaal perfect.
De laatste tijd ben ik van alles aan het proberen.
Lasagne is super lekker en heel snel klaar. Afbak broodjes worden mooi egaal bruin en knapperig. En vorige week een cake gebakken in de airfryer, deze was ook super goed gelukt!
De kip uit de airfryer blijft super mals.
Ik ben zeer tevreden met de aanschaf.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

GeLa 25-02-2016

Ik gebruik deze airfryer pas en ben er erg enthousiast over.

Algemene score

8,0
Ik heb er inmiddels vis(zalm) en vlees in klaargemaakt en het is werkelijk heerlijk. Het blijft van binnen ook inderdaad sappig en het vlees(varkenshaas) mooi rosé.
Goede uitvinding van Philips, ook als je aan het lijnen bent.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

1PechVogel 13-02-2016

Jammer van de zwakke handgreep

Algemene score

6,0
De handgreep is spontaan afgebroken. De toegepaste kunststof in het handvat breekt spontaan af met als gevolg dat de pan met hete inhoud op de grond valt ...

Een nieuw los handvat is niet leverbaar volgens leveranciers , alleen een compleet nieuwe binnen korf met handvat wel. Kost echter een vermogen.

Ik heb een Air fryer maar kan hem niet meer gebruiken.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

marri48 14-10-2015

gemakkelijk in gebruik

Algemene score

8,0
gemakkelijk in gebruik, gemakkelijk schoon te maken,
heel veel mogelijkheden om de Airfryer te gebruiken
alleen lukt het mij maar niet om kroketten mooi bruin en knapperig te krijgen ,geen idee wat ik fout doe
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Gepekop67 20-09-2015

Een geweldig goed apparaat

Algemene score

10,0
Waarom hebben ze dit apparaat niet veel eerder gemaakt, al dat gedoe met frituurpannen, deze morst niet, ruikt niet en ook geen vieze dampen, je kan er bijna alles in klaar maken
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Emma42 03-09-2015

dit kunnen we iedereen aanraden

Algemene score

10,0
We hebben nu enkele maanden de Airfryer in gebruik en we gebruiken hem bijna dagelijks, voor het 'oppiepen' van een broodje, of kaasstengels, vis of vlees bakken, aardappels, frietjes, groente blokjes,wat anders in de roerbakpan ging, te veel om op te noemen, de oven gebruik ik haast niet meer. Wat een behoorlijke energie besparing is, een hele oven voor verwarmen, om wat broodjes of stokbrood af te bakken, dit gaat sneller en net zo goed
Bij twijfel...? Kopen dit ding en let op, alleen de airfryer van Philips,
Geweldig ding..!
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Els54 21-08-2015

Heerlijk in gebruik. Lekkere gerechten.

Algemene score

10,0
Ik heb de AF al vanaf het begin dat deze is uitgekomen. Ik heb hem steeds meer gaan gebruiken. Het is erg lekker en veel sneller dan op het gas of in een gewone oven.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Zoetje 11-07-2015

Ik vind dit een geweldig produkt!

Algemene score

10,0
Nou ik gebruik de airfryer bijna dagelijks , zeker als je samen bent is
het ideaal !
Voordeel is ook dat de pruducten snel klaar en vetarm zijn ,
het is echt een aanrader om de airfryer aan te schaffen !!!
Ook de nieuwe app is heel fijn omdat je heerlijke recepten op kunt zoeken en handige tips !
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Hans1948 08-07-2015

Perfecte innovatie

Algemene score

10,0
Voldoet prima.
Heb hem voor 2 personen dan is het voldoende ben je met meer personen neem dan de grotere
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

cawg 26-06-2015

dit product heeft veel fijne eigenschappen.

Algemene score

8,0
Dit product is niet meer weg te denken bij ons.
Wat een geweldige aanwinst.
wij zijn 70 +en we vinden het geweldig.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Linsje90 24-06-2015

Super product

Algemene score

10,0
Ik vind het een geweldig product. Ik heb hem voornamelijk gekocht voor frieten in te maken, maar dit gaat geweldig! De andere producten, zoals aardappelschijfjes moet ik nog proberen. Broodjes afbakken ging ook prima.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Anoniem 22-06-2015

Voldoet prima aan verwachtingen

Algemene score

8,0
We hebben al verschillende dingen bereid. De friet is fantastisch. Alleen aan de snacks moeten we nog wennen. Vrienden en kennissen zijn ook blij verrast
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Tine75 04-06-2015

Deze friteuse voldoet ruim aan mijn verwachting

Algemene score

10,0
De bereide producten zijn smakelijk, alleen heb ik wat moeite met kroketten.
Geen gesjouw meer met olie en makkelijk te reinigen, ook zonder vaatwasser. Tevens minder baklucht.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Piet151 15-04-2015

Perfect

Algemene score

10,0
Geen vette friten meer!! Vlees en vis worden geweldig en smakelijk bereid. Steeds meer ontdekken om gerechten te bereiden.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

plientje1991 13-02-2015

Makkelijk bereiden van recepten! ideaal product

Algemene score

10,0
Fijn apparaat! Mooi design en makkelijk in gebruik een stekker en in en een draai aan de knop en dan kun je in principe beginnen!

erg fijn dat bij het maken van eten je bijna geen olie nodig hebt dit scheelt erg in het vet gehalte in je maaltijden! ook niet meer last van een vieze vette frituurpan!

de recepten die je kan maken in dit apparaat is hartstikke breed van frietjes tot taarten!

het apparaat is ook makkelijk schoon te maken bepaalde onder delen kunnen gewoon in de vaatwasser.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

milli75 04-02-2015 Product maand in bezit

Algemene score

7,2
Makkelijk, maar qua grote toch een sta in de weg in het keukenkastje.
Ik heb er aardappeltjes en snacks in gemaakt, maar mijn vriendin weet veel meer mogelijkheden.
Hij is echt supermakkelijk.
Hoe lang die meegaat? dat kunnen we nu nog niet zeggen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

MathieuLoof 24-01-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Zelf kan ik slecht tegen vet, vooral bij friet. Hierbij heb je dus praktisch geen vet! Ideaal!
Zelfs frikandellen voor in de oven zijn lekker en goed gebakken. Voor de rest hebben we nog niet zoveel geprobeerd maar de dingen die we gedaan hebben is ons uitstekend bevallen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen Trabos 14-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Vind de airfryer echt een topding. Geen last meer van vetten etc etc alleen jammet dat lang duurt maar dat wisten we al.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews