Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 9 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum GF350HLDB op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Guus 01-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super fryer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLDB

Algemene score

9,0
Een airfryer... nee hoor. Die hebben we niet nodig. Weer een sta in de weg. Tot we bij vrienden 's avonds een bitterbal uit de airfryer kregen. Heerlijk krokant. Na lang wikken en wegen toch ook gekozen om een airfryer aan te schaffen. Staan dubben welke en van welk merk.
Uiteindelijk gekozen voor de Inventum. Niet te groot. Fraai uiterlijk. Maar gelijk geprobeerd om afbakbroodjes af te bakken. Op internet las ik: "haal 20 graden van aangegeven temperatuur af. Van de tijd moet je 1/3e afhalen. Staat er op de verpakking dat ze normaal gesproken 12 minuten op 200 graden moeten, dan weet je nu dat de afbakbroodjes 8 minuten op 180 graden in de airfryer moeten."
Met deze gebruiksaanwijzing kwamen er heerlijke broodjes uit deze oven. Geen opwarmtijd zoals bij de gewone oven én sneller klaar. Toen ook maar gelijk de kroketten en SUPER.
Geen spijt dat we toch weer een apparaat erbij hebben. We denken er veel plezier aan te beleven en hopen snel het receptenboekje te ontvangen om te zien wat er allemaal in de fryer kan.
Dus: geen centje spijt; sterker nog: blij met deze aankoop. We boften overigens ook nog omdat deze bij de Makro in de aanbieding was :)

Pluspunten

  • makkelijk te onderhouden/kan in vaatwasser
  • doet wat die moet doen "hete lucht frituren"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rofa 04-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De gebruiksvriendelijke hete lucht friteuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLDB

Algemene score

10,0
Voor onze nieuwe keuken zochten we een hetelucht friteuse die we naast ons moderne fornuis konden gebruiken. Dat dit apparaat veel zuiniger is in gebruik en buitengewoon fraai van vormgeving daardoor prima passend in onze nieuwe keuken. Het apparaat is door zijn automatische programma's zeer gebruiksvriendelijk, gemakkelijk in onderhoud en een lust voor het oog op het aanrechtblad.

Pluspunten

  • vormgeving
  • automatische programma
  • Word niet heet aan de buitenzijde
  • Heerlijke krokante producten als eindresultaat
  • Luxer dan de prijs doet vermoeden

Minpunten

  • harde piepsignaal bij automaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theun 27-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hetelucht Frituren: Gezonder en zonder stank

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLDB

Algemene score

9,0
Eenvoudige bediening, degelijke indruk en gemakkelijk schoon te maken. Klaar met vieze lucht van frituurvet. Had ik eerder moeten kopen.

Pluspunten

  • Snel op temperatuur
  • Degelijke mand en greep
  • Eenvoudige display makkelijke programma's

Minpunten

  • Wat minder geluid zou ideaal zijn

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Petra 19-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLDB

Algemene score

7,0
Ik heb 2 keer een Phillips Airfryer gehad, beide na een tijdje stuk en lastig schoon te maken.
Deze airfryer is veel goedkoper, dus ik dacht probeer een keer een ander merk.
Moet even wennen, het mandje erin en uit is lastiger maar goed te doen.
Alleen nog maar friet gebakken, was goed, dus tot nu toe tevreden met de aankoop.

Minpunten

  • mandje lastig erin en uit

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

J. Geurts 16-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aanradertje!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLDB

Algemene score

9,0
Werkelijk in alles een aankoop met toegevoegde waarde. Na een oriëntatie op de duurdere Philips modellen hebben we deze Inventum Airfryer vanmorgen voor een belachelijk lage actieprijs gekocht bij ALDI. Eerst de (duidelijke) handleiding gelezen en een 1e rondje gedraaid om de beschermlaag te verwijderen. Toen werd het tijd om simpelweg eens wat dingen uit te proberen. Tja, zo zijn wij. We gebruiken al jarenlang een oude heteluchtoven voor de bereiding van eten. Dan maar 's kijken of dat ook in zo'n moderne variant gaat. Saucijzenbroodjes en borek spinazie feta stevig opgewarmd. Prima! Daarna uit voorraad een bakje gewone AH diepvriesfriet, bestemd voor de olie-friteuse, en een eenvoudige AH frikandel erin. Frietjes zien er wat droog uit en de frikandel is minder bruin gekleurd en gerimpeld. Maar met de smaak is helemaal niks mis! De komende tijd gaan we de overige functies nog uittesten (bakken, braden e.d.) en de bedoelde ovenversies van friet en snacks proeven. Maar een berekening laat zien dat je met oven en airfryer versies flink duurder uit bent!! Zelf frietjes maken is duurder dan een zak AH ovenfriet. Maar voor de lol wellicht een keer proberen. Afwassen van houder/mand is een eitje. Uiteindelijk is het geen XXL versie van ruim 8 kg en 2300 Watt geworden, maar 5 kg en 1500 Watt. Voldoet voor ons prima en is waarschijnlijk ook een van de meeste energiezuinige exemplaren! Samengevat: de prijs was heel erg fijn, hij doet wat we dachten dat ie zou moeten kunnen en ziet er bovendien heel mooi uit (zwarte versie). Een flink aanradertje dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J**k@z**o.nl 16-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voldoet geheel aan de verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLDB

Algemene score

9,0
De hetelucht friteuse heeft een prachtig design Het is makkelijk te bedienen en de capaciteit is groot genoeg voor ons.
De producten die bereid zijn, zijn erg lekker en knapperig en bovendien gezonder.
We hadden deze eerder moeten kopen. Nu kan de friteuse eindelijk weg.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Makkelijk te bedienen
  • Lekkere producten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

cora vries 16-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gezond, goed en lekker!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLDB

Algemene score

10,0
Deze air fryer kochten we omdat het gezonder is zonder olie te frituren, maar het apparaat bleek nog veel meer mogelijkheden te bieden, we bakken, koken en grillen ermee zonder problemen. Eenvoudig in het gebruik en qua vormgeving een sieraad op het aanrecht. Goede koop aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

j**g@g**l.com 15-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader, wel zorgvuldig met bak omgaan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLDB

Algemene score

8,0
Fijn apparaat, heerlijke krokante snacks me te maken.
Alleen het sluiten van de bak vraagt enige coördinatie

Pluspunten

  • Snel warm
  • Lekkere krokante resultaten

Minpunten

  • Bak gaat niet makkelijk dicht
  • Maakt flink geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ElikzabethJ 18-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel en veel te snel kapot

Geschreven voor: Inventum GF350HLDB

Algemene score

4,0
Na jarenlang het oude model van Inventum, GF 250HL, met veel plezier te hebben gebruikt,
was ik toe aan een nieuwe heteluchtfriteuse.

Ik wilde er nu wel een met digitale instelling. De GF350HLD aangeschaft, mooi uitziend apparaat.

Na nog geen maand was de temperatuur en tijd niet meer in te stellen.

Zo jammer. Ik kon hem gelukkig nog terugsturen en hoefde ik hem niet te laten repareren want dat is meestal een gebed zonder eind.

Pluspunten

  • ziet er mooi uit

Minpunten

  • Binnen 1 maand kapot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Slecht

Reageer