Philips Viva Collection HD9230/50 - Reviews

8,5 Lees 56 reviews
Best Reviewed jan 2016 Philips Viva Collection HD9230/50
Best Reviewed januari 2016
Specificaties
Aantal pannen
2
Vermogen
1425 watt
Regelbare thermostaat
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 56 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Karin 14-01-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi formaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt prima heerlijke gerechten, makkelijk in gebruik.
Eenvoudig bedieningspaneel.
Kortom helemaal perfect

Pluspunten

  • Geen nare geuren
  • Geen frituurvet nodig

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mike53 12-01-2017 Product paar weken in bezit

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Snelle opwarming, voor veel dingen te gebruiken, eitje koken, bakken, frites, snacks maar ook ovenschotels en taart.

Pluspunten

  • Heel snel
  • Bakt krokant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jorrit 09-01-2017 Product paar dagen in bezit

Handig apparaat voor een gezondere keuze

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Het apparaat is leuk en bij snacks zoals Mexicano's werkt het perfect. De friet komt er tot nu toe minder goed uit. Sommige frietjes zijn knapperig en andere frietjes zijn weer zacht en amper warm. Het is dus even experimenteren met hoeveel je per keer moet bakken. De bediening kan beter. Zo reset de timer zich niet als de snacks net klaar zijn. Als je de snacks er langer in wilt doen moet je dus de timer terugzetten. De timer gaat door als je het mandje er uit haalt en niet op de pauze knop drukt.

Over het algemeen ben ik redelijk blij met de aankoop. Nadat ik er beter mee overweg kan moet het een goede aankoop zijn.

Pluspunten

  • Gezonde keuze
  • Mooi uiterlijk

Minpunten

  • Bediening kan beter
  • Lade kan er uit vallen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Lenie 09-01-2017 Product paar weken in bezit

Bevalt prima!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Snel voorverwarmd en veel meer mogelijkheden dan ik had verwacht. Prima resultaat. Ook vrijwel reukloos.

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Reukloos

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pieter 06-01-2017 Product paar dagen in bezit

Airfryer wit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super airfryer!! Top product raad hem zeker aan makkelijk bedienbaar veel keuze van producten om erin te bakken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie 05-01-2017

Zeer tevreden met aankoop airfryer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We zijn thuis zeer tevreden met de airfryer. Hij is van goede kwaliteit, werkt uitstekend en staat ook nog eens mooi op ons keukenblad. Echt een succes!

Reageer

Nico van Oest 02-01-2017 Product paar weken in bezit

Gezonder snacken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Patat en andere snacks smaken niet meer naar vet maar naar aardappel, of wat je er dan ook in doet. De smaakbeleving is een verademing. Ben nog aan het experimenteren met verschillende merken. maar hetgeen we 'gefryed" hebben smaakt goed en is lekker knapperig. Wel maakt apparaat redelijk wat herrie. hier had ik zelf niet zo op gerekend. Apparaat is super makkelijk schoon te houden, kan zelf in de vaatwasser.

Pluspunten

  • Geen vette hap meer.
  • Makkelijk schoon te houden/maken.
  • Betere smaakbeleving.

Minpunten

  • Duurt langer als friteuse.
  • Regelmatig patat 'opschudden'.
  • Apparaat maakt vrij veel herrie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Robex 02-01-2017

Leonie van Dijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Makkelijk in gebruik, nooit meer frituurvet kopen, mooi design, geen vieze luchtjes. Ik beveel iedereen de airfryer aan!

Reageer

Falguny 02-01-2017 Product paar dagen in bezit

Werkt nog beter dan ik had verwacht!

Algemene score

9,0
Geen vieze luchtjes meer en vetarm ofwel gezonder eten en het smaakt nog lekker ook! Dit product is zeker een aanrader en je kunt er veel meer mee dan alleen frietjes bakken.

Pluspunten

  • techniek
  • mogelijkheden
  • nauwelijks vet
  • eenvoudige bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans van der Kraats 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

Kwaliteit verloochent zich niet.

Algemene score

9,0
Los van het feit dat deze airfryer er mooi en compact uitziet, hij maakt z'n beloftes volledig waar.
Frietjes zijn mooi krokant, gelijkmatig bruin en goed gaar. Daar kunnen de concurrenten echt een punt aan zuigen.
Ook het bakken van snacks, zoals frikandel, kroket en hamburger, levert uitstekende resultaten: mooi egaal bruin van kleur en wederom lekker krokant.
En dat alles zonder die overmaat aan vet, zoals we van de frituurpan gewend zijn.
Dus ook nog een stuk gezonder! Prima product!

Pluspunten

  • mooi krokant
  • rondom bruin

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kaatje 28-12-2016 Product paar weken in bezit

Geweldig!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat is een aanwinst in de keuken! Ziet er prachtig uit. De grootte is genoeg voor 2 personen en geen nare luchtjes. Heerlijke fret (minifriet lidll). Snacks zien er prachtig uit en smaken heerlijk (mora niet specifiek voor oven). Pom broodjes afbakken en alle aardappel variaties zijn heerlijk.

Pluspunten

  • Multifunctioneel
  • Geweldige vervanger voor de reguliere frietpan
  • Geen geur en minder vet
  • Alles smaakt prima en ziet er smaakvol uit

Minpunten

  • De heke bak moet eruit om op te kunnen schudden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bruinings 28-12-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijk te bedienen, stil, mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Airfryer werkt makkelijk en goed. Helemaal luchtjesvrij is hij niet, maar er blijven na gebruik geen bakluchtjes achter in de ruimte, dus top.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Vera 27-12-2016 Product paar weken in bezit

Ook voor mijn moeder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Snelle opwarmtijd, korte bereidingsperiode. Geen extra olie of vetten nodig. Je kunt er veel mee bereiden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arie 26-12-2016

Lekker makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Apparaat werkt lekker makkelijk het eten wat er uitkomt smaakt prima en je hoort een duidelijke piep als het klaar is. Schoonmaken gaat lekker snel en geen geklooi met vet of vieze luchtjes meer.

Reageer

Karl 24-12-2016 Product paar dagen in bezit

Goed product

Algemene score

8,0
lekkere en gezonde frietjes met dit goed en innovatief product van Philips. Een mooi cadeau. Goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

praktijk@ansbrinks.nl 21-12-2016 Product paar dagen in bezit

Heerlijke frietjes

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Onlangs de Air Fryer in gebruik genomen. Eenvoudige bediening snelle opwarming en klaar voor gebruik vooral de frietjes zijn prima, goudbruin, knapperig en niet vet!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

anneloes 19-12-2016 Product paar dagen in bezit

mooie scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
hij is makkelijk in gebruik en losse onderdelen mogen in de vaatwasser dit is heel prettig en een handig kookboekje voor ideeën

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Manon 18-12-2016 Product paar maanden in bezit

Heerlijk vet arm bakken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Geen luchtjes en vet arm, maar ook het opwarmen van producten gaat prima. Mijn vriend had deze eerst gekocht en al gauw wilde ik er zelf ook 1!

Pluspunten

  • Geen luchtjes
  • makkerlijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerald 18-12-2016 Product paar weken in bezit

Airfryer HD9230/50

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Airfryer bevalt zeer goed. Even wennen, duurt iets langer dan met de frituur. De juiste produkten in de Airfryer zijn voldoende beschikbaar. En het smaakt beter dan uit de frituur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Larmo 12-12-2016 Product paar dagen in bezit

Fantastisch apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
fantastisch apparaat, schoon, snel en geen vieze luchtjes meer. Niet alleen voor snacks en friet, maar ook broodjes voor lunch of ontbijt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews