Philips Viva Collection HD9230/20 - Reviews

8,5 Lees 347 reviews
Best Reviewed nov 2015 Philips Viva Collection HD9230/20
Best Reviewed november 2015
Specificaties
Aantal pannen
1
Vermogen
1425 watt
Regelbare thermostaat
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 347 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Suzanne 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Gezonder snacken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Airfryer is ideaal. Makkelijk en gezond snacks bereiden , De viva is ruim genoeg voor 2 personen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Potloodje 07-12-2016 Product paar weken in bezit

Prima design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Werkt perfect! Kan het iedereen aanraden. Geen stank en lekkere friet. Dit alles in een goed doordacht ontwerp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bas 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

Airfryer

Algemene score

7,0
Na verschillende reviews gelezen te hebben uiteindelijk deze Airfryer gekocht. Handig in gebruik, even wennen in het begin maar vooral minder vet!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
A.Renes 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze Airfryer is makkelijk in het dagelijkse gebruik. Stil en makkelijk te reinigen. Zeker voor alleen of met zijn tweeen, snel eten op tafel

Pluspunten

  • bijna reukloos
  • handig in gebruik

Minpunten

  • de greep is niet gemakkelijk te ontgrendelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Germaine Claessen 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik geef een 10 omdat ik absoluut niks heb aan te merken op deze Airfryer. Hij doet alles wat hij moet doen en snacks en friet smaken lekker knapperig. Natuurlijk dat wij door het gebruik van de Airfryer nu ook gezonder eten - doordat er minder vet wordt gebruikt is heel erg mooi meegenomen. Ik heb dit mijn ouders cadeau gedaan alvast voor Kerstmis en ze zijn er heel erg blij mee. Tevens weer de kwaliteit die we van Philips gewend zijn! Ik zou dit product iedereen aanraden.

Met vriendelijke groet,
Germaine Claessen
een tevreden klant!

Pluspunten

  • knapperige snacks
  • snel klaar
  • mooi design
  • gezonder eten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Danny S. 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

Airfryer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super product. Gebruiken deze bij alle mogelijke gerechten. Geen vettige friet meer en voldoende producten verkrijgbaar welke hier uitermate geschikt voor zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Cees 05-12-2016 Product paar maanden in bezit

Gezonder snacken!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben dit product gekocht omdat we op een gezondere en makkelijke manier wilde frituren zonder de nare luchtjes in huis. Dit is met die product meer dan gelukt en de snacks komen er ook nog is lekker knapperig uit en de smaak blijft mooi behouden. Voor ons is dit een mooie uitbreiding in de keuken.

Pluspunten

  • Snel op temperatuur
  • Makkelijk schoon te maken
  • Geen nare luchtjes in huis
  • Snack lekker knapperig

Minpunten

  • Snoer wat stug met opbergen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Theo 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

Fijn in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hebben dit product gekozen omdat het heel prettig in bediening is. We zijn al op leeftijd en de duidelijk gebruiksaanwijzing was voor makkelijk te volgen. Verder is wat ons betreft bijvoorbeeld friet lekker en niet mer zo vet als bij een normale frietpan!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
M. Schouten 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Ideaal apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handig in gebruik en geweldig resultaat. We hebben hem meerdere keren gebruikt en elke keer zeer tevreden over de uitwerking.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Sophia 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Airfryer....

Algemene score

8,0
Begonnen met broodjes en croisants...en in een woord ...super snel en Krokant en bruin....Heerlijk....
Morgen frietjes met de kleinkinderen en dan verder gaan ontdekken met het vlees ...Ik heb er zin in

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Peter 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Lekkere friet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik geloofde er niet zo in, maar na aanbeveling van anderen ook zo'n Fryer gekocht. De eerste keer moest het even wennen qua baktijd, maar nu zijn de frietjes uitstekend. We hebben hem pas, dus er moet nog meer ervaring worden opgedaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
vos 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

goed product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
wij waren al bekend met deze airfryer, hebben deze aangeschaft omdat deze nauwkeuriger op temperatuur is in te stellen, ter vervanging van hd 9220

Pluspunten

  • snel op temperatuur
  • makkelijk te reinigen

Minpunten

  • lastig op te bergen snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Peppie 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Vetvrije snacks, maar toch kanpperig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn moeder had een week voor ons opgepast en als cadeau hebben we haar de airfryer gegeven. Zelf heb ik al twee jaar een Philips Airfryer in huis. Alle reviews laten zien dat dit apparaat er als één van de weinige voor zorgt dat je baksels knapperig worden en niet zompig blijven. De gebruiksmogelijkheden zijn legio (niet alleen patat en snacks, maar ook eieren, ovenschotels en cakes).

Pluspunten

  • Smaak blijft behouden
  • Producten veel minder vet

Minpunten

  • Baktijd erg lang
  • Bak moeilijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Albert 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Goed alternatief voor frituurpan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Apparaat werkt lekker snel, zeker als je het opwarmen van een frituurpan meerekent. (Vrijwel) geen geurtjes tijdens het bakken. Ook ideaal voor bv afbakbroodjes! Ideaal voor een-persoons huishouden. Meer dan groot genoeg voor minimaal 3 personen.

Pluspunten

  • Snel opwarmen
  • Ideaal voor klein huishouden
  • Goed alternatief voor frituurpan
  • (Vrijwel) geurloos
  • Werkt (ook) als hete luchtoven

Minpunten

  • Snoer had langer gemogen
  • Handgreep niet verwijderbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Lilly 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Snel warm en je kunt er zo veel mee! Rekje wat er bij zit is super fijn. Mandje is niet altijd makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Simpele bediening
  • Handig rekje zit erbij
  • Staat mooi op het aanrecht

Minpunten

  • Mandje niet zo makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Ilja 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Eerste snacks zijn meteen goed gelukt!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Is even groot als een normale friteuse. Qua geluid ook maar veel minder stoom en frituurlucht.

Er zit ook een handig boekje bij met verschillende gerechten waarvan ik er zeker een aantal van ga proberen.

De bediening van het apparaat is super eenvoudig. Je hoeft enkel maar de temperatuur in te stellen en na 3 minuten kan het eten in het mandje. Het piepje dat het eten klaar is is ook hard genoeg.

Kortom ik ben er blij mee en zal de snackbar in het vervolg links laten liggen.

Pluspunten

  • gebruiksgemak

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Ryanne 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Heerlijke aardappelblokjes

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heerlijke aardappeltjes gemaakt net voor het eerst. Beetje kruiden en heel klein beetje olijfolie voor de lekker. Kids smulden ervan. Maakt wel geluid maar je ruikt me niet.

Pluspunten

  • Geen geur
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Maakt geluid

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Thea Verhulsdonk 28-11-2016 Product paar dagen in bezit

Groot genoeg voor 2 personen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De inhoud lijkt mij groot genoeg voor 2 personen.
Het is wel een groot apparaat op de aanrecht, je moet hier wel plaats voor hebben, want als je hem iedere keer uit een keukenkastje moet gaan halen, gebruik je hem wellicht toch te weinig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Zara 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

Super snel

Algemene score

8,0
Super product, mooie vormgeving.
Eten is er super snel klaar in en geen vieze fituur geur in huis, geen gedoe met oven heel lang voorverwarmen. Je kan er bijna alles erin opwarmen. Alleen jammer dat de stekker erg kort is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Lummie 22-11-2016 Product paar weken in bezit

Handig in gebruik en makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handig in gebruik.weinig olie en vet,eten is knapperig en lekker gezond.makkelijk om schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Toon meer reviews