Tristar Digitale Crispy Fryer Heteluchtfriteuse XXL

Beste deals -17% Laagste prijs ooit!
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Tristar Digitale Crispy Fryer Heteluchtfriteuse XXL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mirjamvdbiggelaar@hotmail.nl 19-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Design Fryer die doet wat hij zegt!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar Digitale Crispy Fryer Heteluchtfriteuse XXL

Algemene score

9,0
Wat een ideaal product! Waar we voorheen met het gehele gezin meerdere porties moesten bakken, apart van elkaar moesten eten, kunnen we nu gezamenlijk frietjes eten! Deze airfryer is groot en voor ons gezin ideaal.

De airfryer heeft een mooi design. Het bedieningspaneel is eenvoudig in te stellen, met een keuze menu uit diverse bakopties. Van friet tot taart. Ook de temperatuur en timer is eenvoudig te bedienen via het bedieningspaneel.

De handleiding is simpel, maar erg summier. Misschien was de verwachting over het gebruik groter, want eigenlijk wijst het gebruik van de airfryer zichzelf.

De airfryer is eenvoudig schoon te maken. Ten op zichte van onze huidige airfryer is hij geluidloos en geeft hij nagenoeg geen geur af.

Tot nu toe is de airfyer alleen nog gebruikt voor frietjes en snacks. Deze komen er verrassend goed uit, knapperige friet en de kroketten zijn krokant, zoals ze horen.
Kortom de airfryer is een echte aanrader!

Pluspunten

  • Design
  • Eenvoudig bedieninspaneel
  • Bakt knapperig en krokant
  • Eenvoudig schoon te maken

Minpunten

  • Summiere handleiding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John 16-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zeer fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar Digitale Crispy Fryer Heteluchtfriteuse XXL

Algemene score

9,0
Sinds een aantal weken hebben wij dit product in huis.
Hij is wat groter dan onze oorspronkelijke friteuse.
De 1e indruk van het apparaat is zeer goed, hij ziet er mooi strak uit.
Maar hij krast wel snel aan de voorzijde.

Het display/bedieningspaneel is zeer duidelijk met blauwe getallen, die zowel de ingestelde temperatuur als de resterende tijd aangeven.

Wat tevens erg handig is, dat het apparaat een aantal voorgeprogrammeerde programma's heeft, 8 stuks in totaal. Je hebt dan met 1 druk op de knop de optimale temperatuur en tijd voor een gerecht.

Het schoonmaken van het mandje gaat erg makkelijk. Dit doe je met een beetje water. Het mandje word ook niet erg smerig, zoals met een reguliere friteuse.
Het rooster wat in het mandje zit, is er gemakkelijk uit te halen, al schieten de rubbers die aan de zijkant zitten van dit rooster wel makkelijk los.

Ik zou dit apparaat zeker aanbevelen, wij ervaren er veel plezier van en eten hierdoor een stuk gezonder/minder vet.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Gerechten snel klaar
  • Gerechten krokant
  • Minder vet eten

Minpunten

  • Krast snel
  • Niet goed te zien wanneer apparaat afgekoeld is

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**f@h**l.com 15-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar Digitale Crispy Fryer Heteluchtfriteuse XXL

Algemene score

8,0
Ik mocht deze airfryer testen. Mijn huidige airfryer is aan vervanging toe.
Deze airfryer overtreft mijn verwachtingen!
Hij heeft een hele luxe uitstraling, en een heel mooi digitaal bedieningspaneel, wat overigens heel duidelijk en goed werkt. Het ideale van deze is dat je heel gemakkelijk de juiste temperatuur en tijd kunt kiezen voor wat je wil bereiden. Omdat deze airfryer geen mandje heeft, kun je hem heel eenvoudig reinigen. Kortom, super blij mee! Nooit verwacht voor deze prijs.

Pluspunten

  • Bedieningspaneel
  • Weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene J. 14-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Review Tristar Digital Crispy Fryer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar Digitale Crispy Fryer Heteluchtfriteuse XXL

Algemene score

7,0
Dit product, vanwege een defect eerste product, zeer kort kunnen/mogen testen.

De Tristar XXL is een airfryer in het goedkope segment. En op alles waar dit mogelijk is, is dan ook bespaart.
De verpakking, de handleiding (of eigenlijk geen handleiding), en het materiaal. Hij is gemaakt van hoogglans hard plastic, met een gigantisch display, wat echt heel kitscherig overkomt.

De handleiding zit erbij, maar had ook weggelaten kunnen worden. Die is zo summier. Voor mij geen probleem, maar kan me voorstellen dat er mensen zijn die hier toch iets meer informatie hadden willen hebben.

Ook valt direct op dat hij enorm groot (XXL) is. Echt heel veel groter dan onze oude airfryer. Maar tegelijkertijd ook een stuk lichter.

Het toestel heeft 8 voorgeprogrammeerde instellingen, die ik niet echt heb uitgeprobeerd. Vanwege een klein huishouden zijn die instellingen niet goed voor ons. Maar je kunt de tijd en temperatuur, zelf makkelijk aanpassen en instellen.
Ik moet zeggen dat ik verder wel echt heel tevreden ben met de resultaten. Heb hem alleen voor snacks gebruikt en dat ging echt boven verwachting.
De friet, bitterballen en kaasballen, kwamen er perfect uit.
Ook hebben we hem gebruikt voor drumsticks en die kwamen er ook perfect uit. Heerlijk knapperig velletje.

Ook het schoonmaken is heel makkelijk. De pan kun je makkelijk afspoelen (wellicht beetje groot voor de vaatwasser) en de bakplaat kan gewoon in de vaatwasser (of natuurlijk met de hand).
Op de bakplaat zitten rubbertjes die heel snel loslaten. Dat is wel wat onhandig en vervelend bij het gebruik van een vaatwasser, want soms ben je de rubbertjes kwijt.

Hij maakt een stuk minder lawaai dan onze oude airfryer, wat erg prettig was.

Ik moet zeggen dat ik best positief verrast ben door deze Tristar Digital Crispy Fryer.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Stil
  • Echt XXL
  • Prijs

Minpunten

  • Rubbertjes bakplaat erg los
  • Handleiding summier
  • Groot

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

dannynaumann@hotmail.com 14-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super product! Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar Digitale Crispy Fryer Heteluchtfriteuse XXL

Algemene score

9,0
Ik vind dit product echt ideaal. Hij is makkelijk in gebruik en je kan er alles mee doen, van bakken tot koken. Het grote formaat geeft je zoveel opties om allerlei lekkere dingen te maken. Met weinig ruimte is hij wel aan de grote kant, maar het is zeker een aanrader.
Je krijgt echt waar voor je geld. Deze airfryer maakt koken/bakken nog leuker en makkelijker. Ook blijft er geen rare geurtjes hangen in de kamer en maakt hij weinig tot geen geluid. Ideaal dus!

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Geen rare geurtjes
  • Geen overlast
  • XXL is ideaal

Minpunten

  • Neemt wat ruimte in

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Angélique D. 12-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mijn eerste fryer en meteen succesvol.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar Digitale Crispy Fryer Heteluchtfriteuse XXL

Algemene score

8,0
Voor het eerst heb ik gebruik gemaakt van een air-fryer. Wel vaker aan gedacht om aan te schaffen, maar nog te veel bedenkingen.
Maar nu mogen testen en dat is best goed bevallen.
Ik heb heerlijke frietjes kunnen bakken. Ze komen echt knapperig uit de fryer. En ook de krielaardappeltjes zijn perfect. Grote meevaller, dat had ik namelijk niet verwacht.
Door de grote bak kan ik ook meteen voor het hele gezin tegelijk de frietjes bakken.
Maar ook verse groenten hebben we gebakken. We hebben zitten smullen. Snel klaar, niet vet, goed gaar. Lekker allerlei groenten bij elkaar gedaan in de grote mand en een paar keer schudden. Heerlijk.
Een broodje van gisteren even opfrissen. Ook heel gemakkelijk. De fryer is snel voorverwarmd en de broodjes waren weer lekker vers.
Het valt me dus reuze mee, ik had niet verwacht dat het toch best een toevoeging kan zijn boven een oven.

Het is ook een mooi strak design. Wel groot, maar dat heeft zijn voordeel dan weer met bakken. Hij kan bij mij gelukkig op de aanrecht blijven staan.
Wat verder ook prettig is, is dat hij niet echt heet wordt aan de buitenkant en tot nu toe heb ik nog geen vieze vette lucht geroken.
De bediening is ook erg gemakkelijk. Er zitten voor geprogrammeerde functies op, maar je kunt heel makkelijk en snel de tijd en de temperatuur aanpassen. Dat is echt ideaal.

Maar natuurlijk heb ik ook wat minder prettige punten. De gebruiksaanwijzing is erg summier, vooral voor iemand die nog nooit een air-fryer gebruikt heeft. Een paar voorbeeldjes van recepten zou best leuk zijn geweest. En ja het klopt dat ik op internet veel recepten kan vinden, maar helaas niet van Tristar zelf. Geen leuke app ofzo met recepten.
Ook klopt hij niet helemaal. Op papier staan alle symbooltjes wel met tekst, maar 2 symbooltjes zijn echt anders dan op het apparaat. Toch vreemd. Met de voor geprogrammeerde functies heb ik nog niet echt gewerkt. Ik mis er bijvoorbeeld groenten. Vlees, kip, biefstuk en vis en garnalen, veel van hetzelfde. Leuk, maar daar moet ik nog even gaan kijken of het praktisch is.
Verder valt het rooster er na een paar keer gebruiken uit als ik de inhoud van de airfryer uit de bak schud. Dat is echt heel vervelend, gisteren kwam hij op mijn hand en dat is best pijnlijk.
De bak gaat redelijk stroef uit de fryer, maar dat vind ik niet erg. Beter zo dan te gemakkelijk, maar terug erin is even zoeken naar de juiste manier. Maar ook daar denk ik dat ik die nu gevonden heb.

Jammer dat het rooster trouwens niet in de vaatwasser mag. De rubbertjes gaan er snel af als ik met de hand schoonmaak en/of blijven vettig als je toch wat olie gebruikt hebt.

Pluspunten

  • groot
  • strak design
  • geen vieze luchtjes
  • snel

Minpunten

  • rooster valt snel uit de bak
  • gebruiksaanwijzing summier

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Delinyo 10-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een grote Crispy fryer die makkelijk in gebruik is

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar Digitale Crispy Fryer Heteluchtfriteuse XXL

Algemene score

8,0
De afgelopen weken heb ik de Tristar Digital Crispy Fryer XXL mogen testen en ik ben blij verrast met de fryer. Ten eerste, de crispy fryer is erg groot, waardoor je ook grotere gerechten kan bereiden. Ik heb de fryer gebruikt om friet te bakken voor minstens vijf personen en het kon allemaal in één keer, in plaats van in batches. Wat ik ook heb gemerkt, is dat de crispy fryer automatisch tijd toevoegt aan de bereidingstijd, wanneer je de bak eruit haalt om de inhoud om te schudden. Dit is vooral handig om de temperatuur te behouden en zorgt er ook voor dat de inhoud uiteindelijk goed gaar is.
Naast friet, heb ik de crispy fryer ook voor vis en kip gebruikt en beide gerechten kwamen er knapperig en goed doorbakken uit. Je kan daarnaast kiezen voor één van de standaardmodi op het bedieningspaneel. Deze hielpen vooral bij gerechten die ik nooit eerder in een air fryer heb gebakken, zoals de vis en kip.

Een voordeel, maar ook een nadeel, is dat de fryer geen mandje heeft in de bak. Aan de ene kant zorgt dit ervoor dat de bak makkelijker schoon te maken is. Je hebt nu namelijk alleen de bak en een soort van grillplaat om schoon te maken. Aan de andere kant is dit ook een nadeel, vooral bij friet. Je moet dit nu met je handen eruit halen of met een opscheplepel. Met een mandje is het toch handiger om de inhoud over de borden te verdelen. Daarnaast gaat de bak soms ook wat stroever in de fryer. Het duurde even voordat ik de beste manier had gevonden om deze erin te krijgen.

Alles bij elkaar, zou ik de Tristar Digital Crispy Fryer XXL zeker aanbevelen. Het is een grote air fryer, waarin je ook grote gerechten kan klaarmaken. De verschillende voorgeprogrammeerde standen, zorgen ervoor dat je snel, goed doorbakken maaltijden neer kan zetten. De Tristar Digital Crispy Fryer XXL is daarnaast ook zeer gemakkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Veel verschillende standen
  • Makkelijk schoon te maken
  • Stil

Minpunten

  • Bak gaat stroef in de fryer
  • Geen mandje

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

EddyVos 10-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Perfecte fryer voor dagelijks gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar Digitale Crispy Fryer Heteluchtfriteuse XXL

Algemene score

10,0
De afgelopen weken heb ik de Tristar Digital Crispy Fryer XXL mogen testen. En wat een genot is deze fryer. Wij hebben totaal geen ervaring met een Fryer en deden voorheen alles met een heteluchtoven. Maar dit apparaat heeft ons een compleet nieuwe inzicht gegeven in het bereiden van eten.

Out of the box is simpel het apparaat, het bodemrooster en de handleiding in diverse talen.
Het bedieningspaneel is zeer simpel. In principe heb je eigenlijk de handleiding niet nodig omdat het paneel al duidelijk genoeg is.

Het design is zeer mooi uitgevoerd zonder inkepingen zodat je het makkelijk kan reinigen. Waar je wel op moet letten is dat de hendel van de bak uitsteekt. Bij het opruimen moet je dus rekening houden dat je het niet van de plank stoot als je tegen de hendel aan komt. Stroomdraad kan simpel aan de achterkant opgerold worden. Display is zeer goed leesbaar en makkelijk te interpreteren.

Hij is ook best groot vanwege zijn XXL formaat. Houd hier dus rekening mee op je aanrecht vooral omdat 10cm om de fryer niets mag staan vanwege de benodigde luchtstroom.

Er zijn 8 programma’s voorgeprogrammeerd. Deze hebben wij de eerste dag gebruikt en direct gemerkt dat je toch zelf moet gaan uitvinden wat de beste temperaturen en tijden zijn. Voorbeeld zijn bijvoorbeeld aardappelgezichtjes die volgens de verpakking 20 minuten op 200 graden moeten. In de fryer worden ze dan zeer donker. Hier is 12 minuten op 200 graden ruim voldoende om ze zeer knapperig te hebben.

Het instellen van de temperatuur en tijd gaat zeer snel door de temperatuur/timer knop in te drukken en met de + en – dit aan te passen. Je kan er dus voor kiezen om alvast een voorgeprogrammeerde programma te selecteren en deze iets aan te passen.

De inhoud van de bak is ook prima. Er gaat met gemak 1kg friet in. Wel moet je de friet na 10 minuten even schudden om vervolgens de laatste 10 minuten te laten fryen. En eerlijk is eerlijk, ze zijn veel lekkerder en knapperiger dan dat je ze in de oven klaar maakt. En ook veel minder vet dan ze uit de frituur komen.

Vis en groente komen er ook zeer knapperig en smakelijk uit. Wat wij niet geprobeerd hebben is een taart of muffins bakken. Meer omdat wij (nog) geen vormpjes hebben die in de bak van de fryer passen.

Het schoonmaken is zeer simpel. Je hebt 1 bak met een rooster die met een sopje zeer snel schoon is. Binnenkant even met een goede vochtige doek schoonmaken en hij kan de kast weer in. Je hebt er veel minder werk aan dan het reinigen van een frituurpan of het schoonmaken van je oven.

Eindoordeel: een perfecte fryer die makkelijk dagelijks gebruikt kan worden.

Pluspunten

  • Eten veel knapperiger dan uit de oven
  • Zeer snel en makkelijk in te stellen
  • Zeer snel op temperatuur
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Hengsel steekt uit als je het in de kast opruimt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

welterke 10-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Geweldig geen andere meer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar Digitale Crispy Fryer Heteluchtfriteuse XXL

Algemene score

10,0
Ik had eerst een kleiner formaat airfryer. Nu ik deze heb is dat een groot verschil de bak is mega groot. De producten die ik maak komen er krokanter uit en smaken veel beter. Ook het geluid is veel stiller. De bediening paneel is groter en veel duidelijker ook de beschrijving is duidelijk en kindvriendelijk. Het schoonmaken gaat snel en gemakkelijk. Ik moet eerlijk zeggen ik kan niet meer zonder airfryer. Ik kan iedereen zoiets aanbevelen.

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik
  • De grote hoeveelheid
  • Stiller en snel op temperatuur
  • Gemakkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Stroef uit te nemen de grote bak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jolanda88M 08-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Fijn, groot apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar Digitale Crispy Fryer Heteluchtfriteuse XXL

Algemene score

8,0
De heteluchtfriteuse is erg fijn! Je zet deze aan en hij is binnen no time opgewarmd tot 200 graden.

Het bedieningspaneel is erg handig en duidelijk, wel moet je even aanvoelen hoe je de toetsen ‘induwt’.

Het eten maken gaat perfect, van biefstuk tot kruidenboterstokbrood: echt handig. Let wel op met de voorgeprogrammeerde programma’s: 25 min voor een medium biefstuk is echt véél te lang. Toen wede bief er na 12 min uithaalden, was deze al te ver door.

De bak om het eten in te doen is groot, waardoor je veel tegelijk kunt maken. Het schoonmaken van deze bak is poepiesimpel, gaat een stuk sneller dan bijvoorbeeld het reinigen van de oven.

Daarnaast is er tijdens het bakken maar weinig geir die brijkomt. Maak de bak wel snel schoon na het knoeien erin, want de volgende dag komt er (als je niet hebt schoongemaakt) wél veel geur vrij.

Verschilt het apparaat veel van een oven? Nee eigenlijk niet, maar toch is deze een mooie aanvulling op de keukenapparatuur.

Pluspunten

  • Groot
  • Weinig geur
  • Duidelijk bedieningspaneel
  • Wordt aan de buitenkant niet heel warm

Minpunten

  • Voorgeprogrammeerde programma’s matig
  • Neemt véél plek in

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

OranjeKarin 07-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima airfryer met lage aanschafprijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar Digitale Crispy Fryer Heteluchtfriteuse XXL

Algemene score

8,0
Deze Tristar airfryer heb ik mogen testen en ik ben positief verrast. Mijn vorige airfryer was ruim twee keer zo duur dus mijn verwachtingen waren niet al te hoog.
Bij het uitpakken trof ik een mooi uitziend apparaat dat gelukkig vrij licht en dus goed verplaatsbaar was. Redelijk lang snoer met oprolmogelijkheid in de vorm van plastic 'beugel' aan de achterkant. De bodem wordt bedekt met een los bijgeleverde antiaanbakplaat met aan vier zijden een rubber beschermdingetje tegen beschadigen van de binnenpan. Na het testen was ik hier qua schoonmaakmogelijkheid niet zo tevreden over. Die rubber dingetjes kun je losmaken en alles makkelijk schoonmaken maar er weer opzetten is een kriegelig werkje waar je geduld voor moet hebben.
De antiaanbaklaag heeft een hendeltje waardoor hij makkelijk verwijderd kan worden...zo de vaatwasser in!
Het geluid van de fryer is te verwaarlozen, hij is écht stil!
Het bedieningspaneel vind ik niet intuïtief. Je moet écht even geduld hebben om het apparaat te leren kennen. Bij het aanzetten staat hij meteen op 180C° en 15 min.
Wat ik erg fijn vind...als je inhoud wil controleren of omschudden trek je gewoon de pan eruit, fryer stopt en na het opnieuw inschuiven gaat alles gewoon weer door waar hij gebleven was.
Het handvat zit aan de pan vast dus je schuift hele onderkant in en uit. Ik vermoedde dat e.e.a. bij volle inhoud erg zwaar zou zijn maar dat viel me toch nog mee.
Het opwarmen en bakken gaat snel. Binnen 2 minuten op temperatuur en bakken maar.
Schoonmaken gaat makkelijk.
In- en uitschuiven van de pan gaat meestal heel gemakkelijk maar het gebeurde me ook een paar keer dat ik aan het oetelen was om in te schuiven. Geen idee waarom het dan ineens zo lastig ging.
De gebruiksaanwijzing had wat mij betreft iets uitgebreider gemogen.
Al met al voor deze prijs een fijne airfryer met goede resultaten en wat mij betreft twee kleine minpuntjes...de rubber beschermdingetjes en de af en toe onwillig inschuivende pan

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Snelle opwarmtijd
  • Laag gewicht dus makkelijk verplaatsbaar

Minpunten

  • Af en toe haperend inschuiven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

b**0@g**l.com 05-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Tristar Airfryer doet wat het moet doen, aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar Digitale Crispy Fryer Heteluchtfriteuse XXL

Algemene score

9,0
Deze Tristar Fryer is aanrader. Goede prijs kwaliteitverhouding! Ik heb tweemaal een Tefal actifry gehad, waarbij ik de zoete aardappelfriet nooit goed kreeg. Eerste keer Tristar en gelijk top! Daarnaast ook simpel in gebruik, iconen geven de keuzes duidelijk aan. Even schoonmaken wat ik met al mijn keukengerei gedoe vind.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Meerdere opties

Minpunten

  • Beetje aan de grote kant

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

c**r@h**l.com 05-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie airfryer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar Digitale Crispy Fryer Heteluchtfriteuse XXL

Algemene score

7,0
In eerste instantie is het een hele mooie grote airfryer, ook is hij vrij stil als hij aan is.

Het led scherm is makkelijk te bedienen en duidelijk.
Ook de voorgeprogrammeerde programma's zijn duidelijk.

De buitenkant word niet heel heet waardoor je het veilig overal kan neerzetten.

De inhoud van de bak is zeer fijn, makkelijk patat voor 4 personen, een nadeel wel is dat het handvat niet los van de opvang bak is en dat de insert pas te verwijderen is als het helemaal afgekoeld is.

De hete lucht circulatie kan naar mijn mening wat beter, voor kleine snacks die kort gebakken worden die niet omgedraaid hoeven te worden die blijven nog wat zacht.

Wat wel even wennen is dat deze airfryer niet voorverwarmd hoeft te worden.
De tijd is ook makkelijk bij te stellen.

Pluspunten

  • Design
  • Grote inhoud
  • Makkelijk te reinigen
  • Licht om te tillen
  • Buitenkant niet te heet

Minpunten

  • Weinig circulatie naar de bodem
  • Geen los mandje
  • Max 200 graden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer