Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Tristar FR-6964 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Elastiekje 27-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Ideaal voor kleine huishoudens die van krokant houden

Geschreven voor: Tristar FR-6964

Algemene score

6,0
Ik heb dit product twee weken mogen testen. Dit was mijn eerste ervaring met een kleine multi oven/fryer. Ik was erg benieuwd naar wat het apparaat voor mij zou kunnen betekenen omdat ik laag belastbaar ben en mijn handen beperkt kan gebruiken.

Eerste indruk
De eerste indruk is zeer positief, de tristar multi crispy fryer oven is een mooi vormgegeven compact apparaat. De handleiding is summier maar bruikbaar. Het is tijdens het gebruik wel even zoeken naar wat op dat moment de meest geschikte accessoire is. Daarin had de gebruiksaanwijzing duidelijker kunnen zijn maar uiteindelijk kom je daar zelf ook wel uit door te gaan proberen.

Gebruiksgemak qua belasting
De oven zelf is lekker licht net als de accessoires wat het gebruik toegankelijk maakt voor iedereen. De bediening gaat via tiptoesten en is daarmee zeer goed te bedienen. Na het sluiten van de deur kies je een programma of pas je de temperatuur en/of tijdsduur aan en drukt op start. Geen gedoe met veel keuzes en veel knoppen indrukken.
De mogelijkheid om de deur er uit te halen maakt dat de oven goed toegankelijk is om schoon te maken. Het was even zoeken naar de juiste hoek maar als je dat eenmaal weet dan gaat het de volgende keren makkelijker.
Het grote minpunt is voor mij de deur. Met het openen van de deur kantelt de oven. Zonder tegendruk van je duim gaat hij niet open zonder te kantelen. Voor mensen met een beperkte handfunctie is dit iets om goed over na te denken.

Gebruiksgemak bereiding
De oven doet zijn naam eer aan. Alles wordt heerlijk crispy. Broodjes, aardappel-, kroketten worden allemaal heerlijk krokant. Alles is ook veel sneller klaar dan in mijn eigen gasoven. De oven is ook erg divers in gebruik, je kunt er in ontdooien, bakken, 'frituren' en drogen.
Een van de minpunten is dat de diepvriespizza er bij mij precies niet in pastte en ik alsnog gebruik moest maken van de grote gasoven. Een enkele centimer erbij en het had wel gepast.

Houd je van lekker knapperig bereid voedsel dan is de tristar crispy oven zeker een aanrader! Voor mensen met klachten aan de pols/handen zou ik deze niet aanbevelen.

Pluspunten

  • veelzijdig
  • bakt lekker krokant
  • makkelijk schoon te maken
  • kortere bereidingstijd dan in gasoven

Minpunten

  • Oven kantelt met openen deur
  • diepvriespizza past net niet
  • soms op het droge af

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

stevie0306 25-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Pleasantly surprised.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar FR-6964

Algemene score

7,0
Ongeveer twee weken dit apparaat mogen proberen. We hebben thuis een oven en een hete lucht friteuse, dus konden deze hiermee vergelijken.

Wat me het eerste opviel was dat het apparaat erg licht aanvoelt.
Ook de accessoires (druiprek, twee normale rekjes, bak met toe te voegen hendel) voelen licht aan.
Ondanks dat zijn ze toch aardig stevig. Het design is grappig, het ziet er een beetje uit als een kruising tussen een hete lucht friteuse en een oven.

Het apparaat zelf is makkelijk in gebruik. Diepvries patat komt er lekker knapperig uit, zelfs iets beter dan onze ander hete lucht friteuse. Ook zelf gemaakte, gekruide aardappeltjes doet hij goed.
Kippenboutjes gaan ook goed, hoewel de bak waar ze in kunnen toch net een beetje klein aanvoelt.
Maar als je ze op de rekjes legt (2) dan kun je er meer in kwijt, maar je moet dan zekers de lekbak niet vergeten.

Bevroren garnalen met krokant jasje komen er ook crispy uit. Een pizzabroodje om op te warmen gaat ook prima, alleen een grote pizza kan helaas niet in de oven. Daar is deze te klein voor. Je kunt hem wel kleiner snijden en dan bakken. Afbakbroodjes gaan ook prima. Eigenlijk alle hete lucht friteuse snacks gaan goed.

In de beschrijving staat ook dat je er fruit e.d. mee kunt drogen, alleen zie ik iemand dit niet snel doen gezien de tijd dat dit vergt en de stroom dat dit kost.

Wat verder ook erg fijn is, is dat er een lampje in het apparaat zit, zodat je het eten even kunt checken.
Verder zit er een mooi keuzemenu (10 keuzes) op, zodat je zelf niet teveel hoeft na te denken wat de temperatuur en tijd moet zijn voor een bepaald gerecht.

Wat helaas een beetje onhandig is, is dat de bak een afneembare hendel heeft die een beetje onhandig moet worden bevestigd. Verder mist er een opbergruimte achter het apparaat voor het snoer, nu zit dit in de weg als je het apparaat opruimt.

Schoonmaken gaat erg simpel. De accessoires kunnen in de vaatwasser. Het deurtje kun je loshalen voor het schoonmaken, zodat je ook bij de kleine gaatjes kunt komen.
Voor de rest een doekje over het apparaat en klaar.

Al met al toch plezierig verrast met wat het apparaat kan.

Pluspunten

  • Licht apparaat om op te bergen
  • Heeft lampje voor checken eten
  • Makkelijk schoon te maken
  • Keuzemenu (10 stuks), dus makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Licht apparaat, voelt beetje 'goedkoop' aan
  • Bakje met hendel is wat onhandig
  • Te klein om een 'grote' pizza op te warmen
  • Geen ruimte om het snoer op te bergen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nina 25-10-2021
  • Product getest

Algemene score

8,0
Goeie airfryer-oven.
Keurig design en makkelijk in gebruik.
Het eten kwam er goed uit zoals de aanbevolen programma's.
Kwam met veel extra's zodat je ook goed je patat kon bakken.
Enige nadeel is toch echt de geur en het geluid.

Reageer

h**s@g**l.com 24-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar FR-6964

Algemene score

8,0
Wat een fijne fryer/oven.

Positief:
1.De voorverwarmstand :
In 3 min. is het warm.
2.Het bakproces:
Alles komt er warm en knapperig uit; saucijzen- ,worstenbroodjes,croissants maar ook de frietjes ( wel
even schudden) frikandellen en andere snacks.
Ook de verse quiche en pizza zijn goed gelukt.
We hebben er zelfs een eitje in gebakken ( in een stenen bakje)
3. Schoonmaken
De bakplaat gebruiken als kruimellade zodat niet alles op de bodem valt.
Het deurtje kan eruit ,dus dat maak je ook veel makkelijker schoon
Rekjes en bak kunnen in de afwasmachine.
( Ik was ze liever met de hand af,dan kunnen ze meteen opgeruimd worden.)

Negatief:
1.De piepgeluidjes zijn erg hard
2.Geen mogelijkheid om de snoer op te bergen.

Al met al voor twee personen een fijn apparaat met veel mogelijkheden.
Ik heb zelf de voorgeprogrammeerde functies nauwelijks gebruikt maar soms is het handig.

































Pluspunten

  • voorverwarmen snel
  • compact

Minpunten

  • harde geluiden
  • snoer niet op te bergen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ak111 23-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Ideaal compact oventje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar FR-6964

Algemene score

9,0
Ik heb het apparaat nu een aantal weken geprobeerd.
Ideaal apparaat. Warmt snel op. Voorverwarming is vaak niet nodig .
Patat komt er heerlijk krokant uit. Maar je moet niet vergeten halverwege even te schudden. Anders is de helft niet krokant
Voor het afbakken van broodjes op de zondagmorgen is hij ook perfect. Je kunt de korte tijd van de verpakking aanhouden en ze zijn heerlijk knapperig. Gebruik je twee roosters tegelijk dan moet de onderste laag vaak nog 2 minuutjes langer. De warmte komt namelijk van boven. Hij is makkelijk schoon te maken en het bakblik kan ook gebruikt worden als lekbak bij het patat bakken.

Iets minder is dat hij soms wat veel lawaai maakt bij het opstarten. Hij geeft ook een harde piep bij het instellen van de temperatuur en als de tijd om is.
Maar absoluut niet hinderlijk.

Nog een voordeel is dat hij hoog en vierkant is. Daardoor neemt hij niet teveel plaats in waardoor we hem gewoon op het aanrecht kunnen laten staan.

Pluspunten

  • Snel
  • Compact
  • Veel ruimte

Minpunten

  • Soms iets te veel lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

KMB21 20-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima Tristan heteluchtoven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar FR-6964

Algemene score

7,0
Tristar Multi Crispy Fryer Oven FR-6964 is een fijn product. het heeft een grote capaciteit en de bedieningspaneel is lekker gemakkelijk. De ovendeur is afneembaar, dus is het ook makkelijk om het schoon te maken. De kruimellade is ook erg handig, maar het vangt niet alle kruimels. De stukje tussen de einde van de kruimellade en de ovendeur wordt niet bedekt als de ovendeur open is.
De airfryer warmt snel op, binnen 3 minuten is het al gereed en het maakt de eten lekker krokant. Ook zijn de accessoires waarmee het geleverd wordt erg handig, zoals de frietmand met de afneembare handvat en de grillrekken. Je kan ze ook lekker in de vaatwasser doen. Echter vind ik dat het veel geluid maakt en de temperatuur is maar tot 200C. De voorgeprogrammeerde standen zijn niet allen nodig, maar er zijn wel een paar die ik steeds gebruik merk ik. All in all is het een prima product.

Pluspunten

  • snel opgewarmd
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • geluid
  • een paar overbodige voorgeprogrammeerde standen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Wendy Wilms 18-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Voldoet aan verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar FR-6964

Algemene score

8,0
De Tristar Multi Crispy Fryer Oven FR-6964 voldoet aan verwachtingen.
Positieve punten: De oven is makkelijk schoon te maken. De onderdelen zoals het rekjes, mandje en kruimellade kunnen na gebruik in de afwasmachine gereinigd worden. De ovendeur is afneembaar.

De Tristar Multi oven is gebruiksvriendelijk en eenvoudig in te stellen. Snelle bediening via touchscreen en voorgeprogrammeerde standen.

Crispy resultaat van bereid voedsel zoals frietjes of krokante kip.

Nadelige punten: Sticker die als reclame op glazen deur was geplakt lastig te verwijderen met lijmresten. Reuk tijdens en na bereiding meer dan verwacht.

Pluspunten

  • makkelijk schoon te maken
  • makkelijk in te stellen
  • crispy resultaat

Minpunten

  • reclamesticker op ovendeur lastig te verwijderen
  • reuk tijdens en na bereiding van voedsel

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Zic 18-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Veel inhoud en werkt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar FR-6964

Algemene score

8,0
Een mooie elegante airfyer dat veel ruimte heeft. De touchscreen werkt fijn en de lamp functie is ook erg fijn om even te kijken hoe het gaat met het eten. De vooringesteld programma's heb ik echter amper gebruikt en voegde naar mijn mening weinig toe. Soms kwam ook de deur ongewenst los en moest dit weer vast gezet worden. De airfryer kan gebruikt worden voor allerlei verschillende doeleinden. van patat tot pizza was het geen probleem.

Pluspunten

  • Groot
  • Snel klaar

Minpunten

  • Deur zit onverwacht los

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anniek 18-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Ideaal voor kleine keukentjes!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar FR-6964

Algemene score

8,0
Compacte oven, maar het over gedeelte mocht van mij wel iets ruimer zijn. Uiteindelijk is het wel gewoon prima voor 2 personen. Over wordt snel warm en met de verschillende opties is het gebruikersgemak echt top. Het geluid bij het indrukken van de touchscreen en wanneer iets klaar is, is wel heel luid! Een optie om dat zachter te zetten zou wel gewenst zijn. Verder komt het met verschillende accessoires die je heel gemakkelijk schoon kunt maken. Het oventje is niet zo heel zwaar, dus je moet wel even goed opletten dat je het deurtje niet al te fel moet openen. Kortom, ik ben er wel heel tevreden over. Prima voor een klein keukentje!

Pluspunten

  • Verschillende programma's
  • Warmt snel op
  • Lichtgewicht
  • Goed schoon te maken

Minpunten

  • Geluid bij het intoetsen van een programma
  • Lichtgewicht, voorzichtig deur openen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sanne 14-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Erg goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar FR-6964

Algemene score

9,0
Een heel fijn product!
Heb van alles er in geprobeerd om klaar te maken, en alles lukte erg goed!

Ook het schoonmaken gaat super makkelijk, de deur kan je eruit klikken waardoor je overal tussen kan komen. Daarnaast is de kruimellade ook ideaal in gebruik.

Er zijn meerdere mogelijkheden qua gebruik in onderdelen die erbij zitten, denk bijvoorbeeld aan de frietmand, grillrekken, ovenplaten en een heel handig afneembaar handvat. Er is zelfs de ruimte om de frietmand onderin te zetten en daar bovenop nog snacks te bakken op een ovenplaat.

Ook het gebruiksgemak is erg goed, het touchscreenpaneel reageert goed en de 10 voorgeprogrammeerde standen zijn ideaal, zo heb je hem al snel aan staan.

Kortom, ik raad dit product zeker aan omdat er veel voordelen aanzitten. Het is geen standaard airfryer met alleen een frietmand maar met vele meerdere opties.

Pluspunten

  • meerdere bakplaten
  • afneembare deur
  • handige grote frietmand

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

n**x@h**e.nl 14-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar FR-6964

Algemene score

7,0
Een fijn apparaat met een duidelijk touchscreen. De extra opwarmknop is ideaal. De losse rekjes die er in zitten kunnen in de vaatwasser. Diverse gerechten mee bereid dat ging prima.

Pluspunten

  • makkelijke bediening

Minpunten

  • maakt veel lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

a**9@g**l.com 07-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Gebruiksvriendelijke mooie oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar FR-6964

Algemene score

9,0
Buiten dat het een mooie oven is vind ik het handig dat hij een kruimellade heeft om de kruimels op te vangen. Door de voor geprogrammeerde standen is hij ook heel makkelijk te bedienen. verder vind ik het handig dat er een frietmand bij zit en twee rekken om op te bakken en of grillen.
Hij is ook heel makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • ziet er mooi uit
  • werkt erg goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer