Inventum GF431B

Specificaties
Aantal pannen
1
Vermogen
2200 watt
Regelbare thermostaat
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum GF431B op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

GerritJ1954 18-12-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

4,5
Bij het afvullen met (vloeibaar) frituurvet komt het niveau tot in het frituurmandje als deze op de haak hangt. Dus uit laten lekken op de mand is niet mogelijk omdat het gefrituurde product dan weer in aanraking komt met het frituurvet. Verder schiet de handgreep bij het uitschudden van het gefrituurde product uit zijn vergrendeling. Een onhandig product van Inventum.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Max Veldheer 06-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie friteuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF431B

Algemene score

9,0
prima friteuse, mooie zwarte geëmailleerde binnenpan, het mandje voelt ook degelijk aan - jammer dat er een aan/uitschakelaar ontbrwekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Perfecte friteuse. 25-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte friteuse.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF431B

Algemene score

10,0
Hierbij onze review betreffende de INVENTUM Friteuse GF 431 B.

Deze friteuse heeft mooi strak en compact design, en is bestemd voor 2 a 3 personen. Inventum spreekt van een inhoud van 3 liter. Dit is echter 2,8 liter tot aan het maximale pijlstreepje. Met zijn vermogen van 2200 wat is hij in 7,5 minuut op 180 graden. En houd de olie tijdens het frituren keurig op temperatuur. De snoerlengte van 90 cm is wat kort. Maar wellicht is dit gedaan om het snoer na gebruik nog netjes te kunnen opbergen in het vakje aan de achterzijde van de friteuse. Wel jammer is dat het deksel is uitgevoerd in kunststof. Je moet dus na het frituren wachten tot de friteuse is afgekoeld met het plaatsen van het deksel. Anders zal deze nl. gaan vervormen. Verder bakt hij uitstekend en zijn wij dik tevreden met deze keuze.

Pluspunten

  • Redelijk compact.
  • Redelijk snel op temperatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Friedrich, I. 01-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Eenvoudig in gebruik en makkelijk te onderhouden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF431B

Algemene score

8,0
De friteuse is eenvoudig in gebruik en makkelijk te onderhouden. Daarnaast ziet het apparaat er mooi uit en is de prijs erg verleidelijk.

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik
  • makkelijk te onderhouden
  • vormgeving en kleur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

otte 19-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Makkelijk schoon maken met uitneembaren binnenpan friteurt prima ben er erg blij mee,en nog twee jaar garantie prima,aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corrie Otte 22-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Super friteuse, handig in gebruik, en onderhoud.
Bakt de aller heerlijkste friet.
Na gebruik makkelijk schoon te maken.
Heeft mooie nieuwe lijn waardoor je hem gewoon in de keuken kunt laten staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tasniem 25-04-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Ik heb eigenlijk geen enkel punt van kritiek op deze friteuse. Voor weinig geld heb je een friteuse die perfect werkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yolanda Coolen 02-03-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
compact model, goed op te bergen en onderhoudsvriendelijk, je veegt het gewoon af met keukenpapier na afkoeling en gebruik.
Is snel warm en bakt de frieten smakelijk. Inhoud is voldoende voor mijn gezin

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer