Inventum GF500HLD

  • Best Reviewed 6 keer sep 2021
  • MRT 2021

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 52 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum GF500HLD op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Met de Inventum GF500HLD kies je voor verantwoord snacken. Je maakt dankzij de mandinhoud van maar liefst 2l in een mum van tijd gerechten klaar voor het hele gezin. Daarbij komen ook de handige display met indicatoren voor resttijd en temperatuur goed van pas. Evenals de acht automatische programma’s. Goed om te weten: met de Inventum GF500HLD maak je veel meer klaar dan enkel snacks. Het koken met hete lucht laat je ook vlees, vis en groente bereiden, uiteraard zonder frituurolie. En als je uitgegeten bent, zet je de uitneembare pan en mand gewoon lekker in de vaatwasmachine.

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Youp & Harley 30-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Topper deze air-fryer van Inventum

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF500HLD

Algemene score

10,0
Een topper deze air-fryer . De digitale bediening werkt erg prettig en is duidelijk. Je kunt kiezen uit verschillende voorgeprogrammeerde menu's zoals friet, vlees, vis etc. Daarnaast kun je ook je eigen instelmogelijkheden kiezen. De RVS vinden wij een luxere uitstraling geven en het onderhoud is heel fijn omdat zowel de pan als het mandje in de vaatwasser kunnen. Ook een duidelijke gebruikshandleiding erbij .Wij gebruiken hem vooral voor ons tweeën, maar heeft ook voldoende inhoud en capaciteit voor 4 personen. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Makkelijk schoonmaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald Zonneveld 23-02-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

De mooiste, en makkelijkst schoon te maken airfryer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF500HLD

Algemene score

10,0
Erg mooi design, goed schoon te maken en de kwaliteit van het eten is erg goed.
Als ultieme test een zak van 750 gram in 1 keer klaargemaakt. De patat komt er knapperig uit. Erg geschikt voor grote gezinnen dus(4 personen of meer)
Ook wordt hij aan de onderzijde niet warm waardoor je hem gewoon op je kunststof/granieten aanrecht kunt zetten.
doordat hij zo eenvoudig is schoon te maken loop je nooit het risico dat je afbakbroodjes ruiken naar de patat van gister.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Makkelijk schoon te maken
  • patat knapperig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rodjer 12-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima betrouwbaar product

Geschreven voor: Inventum GF500HLD

Algemene score

10,0
Eerst dachten we is dit wel wat? achteraf hadden we het natuurlijk veel eerder moeten aanschaffen! ,betrouwbaar merk, bovendien een zeer aantrekkelijke prijs,en een gemakkelijk te bedienen apparaat, Frites, snacks, vlees ,kip, van alles al geprobeerd natuurlijk, kan niet anders zeggen uitstekend! geen gedoe meer met frituurvet, geen luchtjes meer in de woning, en ziet er bovendien prachtig uit! top! zeer tevreden , dus twijfel niet!

Pluspunten

  • Bedienning
  • Uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 26-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super fijne friteuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF500HLD

Algemene score

9,0
super fijne friteuse voor een goede prijs.
Werkt prima , eenvoudig in gebruik en heeft een grote mand.
wij zijn er erg blij mee.

Pluspunten

  • grote mand
  • eenvoudige bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Eja 18-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF500HLD

Algemene score

10,0
Gemakkelijke bediening , groot genoeg en vele mogelijkheden , lekker krokante frites , echt top .
Ook blijft er geen geur achter wat mijn vorige Airfryer wel deed , echt een pluspunt . Geweldig product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gita 06-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

geweldig design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF500HLD

Algemene score

10,0
alle producten perfect gefryed en perrfect bereid heel erg smakelijk en smaakvol uitziend voedsel perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 05-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel opties, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF500HLD

Algemene score

9,0
Ik heb het product eerder bij mijn ouders gebruikt en merkte dat het heel fijn werkt. Vandaar dat ik het ook heb aangeschaft. Nu hoef ik voorlopig geen oven te kopen want ik maak hier alles in. Frietjes worden knapperig, worstenbroodjes ook, maar ook andere lekkere gerechten. Aanradertje! En een mooi design voor in de keuken.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Ferdinand 14-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Naar luchtje en bijsmaak

Geschreven voor: Inventum GF500HLD

Algemene score

7,0
Ik heb de Airfryer nu een paar weken in huis en nu een tegen de tien keer gebruikt maar er blijft een naar chemisch luchtje vrijkomen. Terwijl ik de airfryer volgens de gebruiksaanwijzing in gebruik heb genomen door de airfryer 20 minuten op de hoogste stand aan te zetten om de beschermingslaag op het element te verwijderen. Helaas blijft het luchtje nog steeds vrijkomen en je proeft het ook min of meer terug op het eten.

Voor de rest doet de airfryer het goed.

Pluspunten

  • snel op temperatuur
  • de bak en mandje kunnen in de afwasmachine

Minpunten

  • chemisch luchtje/smaak

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Willemien 09-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie airfryer

Geschreven voor: Inventum GF500HLD

Algemene score

10,0
Knapperige frites en snacks mooie vormgeving een goede koop hoop dat ik er nog veel gerechten mee kan maken want je kan zo veel meer met de airfryer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jean 28-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hetelucht friteuse GF500HLD

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF500HLD

Algemene score

9,0
Prachtig product! Goede resultaten.
Zeer geschikt alternatief voor de veel duurdere Philips varianten.

Pluspunten

  • Design
  • Grootte (tot wel 2 kg friet)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

IKnow 29-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een zeer goede Airfryer voor een normale prijs!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF500HLD

Algemene score

10,0
3x een Philips gehad, nu een Inventum.
Heel eerlijk, ziet er zoveel beter uit dan de Philips, mooi geborsteld aluminium, ook de bovenkant wat direct zoveel meer klasse uitstraalt!
Op de lade zit een beveiliging waardoor de deze Airfryer direct stopt bij het opentrekken, handige voorkeuzemenu. Vis, Snacks en Patat geprobeerd, echt super knapperig!
Deze Inventum is echt waar voor zijn geld, mag echt wel gezien worden in je keuken ;-D

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Bakt fantastisch!
  • Geborsteld RVS
  • Beveiliging
  • Voorkeuze programma's

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 09-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Blijft stinken en bijsmaak

Geschreven voor: Inventum GF500HLD

Algemene score

7,0
Na ruime tijd genomen te hebben om de beschermlaag te verwijderen volgens de gebruiksaanwijzing, blijft de Airfryer chemisch stinken, zelfs na meermaals gebruik.
De friet heeft een bijsmaak hierdoor. Jammer, verder werkt deze goed. Als de reuk niet verdwijnt, dan wil ik hem terugsturen.

Minpunten

  • Geeft sterke vieze geur af

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
jwvdt 14-12-2020

De geur verdwijnt en dat duurt langer dan wordt aangegeven. Het is en blijft een goed apparaat voor een nette prijs zeker als je gaat vergelijken met b.v. de airfryer van Ph. Ilips.

Reageer

d**m@y**o.com 12-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Echt een aanradar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF500HLD

Algemene score

9,0
Het is een fijn en goed apparaat in gebruik en hij is groter die we eerst hadden

Pluspunten

  • Hij is vierkant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

els eemsdelta 08-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF500HLD

Algemene score

9,0
Specifiek voor dit product gekozen vanwege beste koop. Verder XXL formaat voor meer te gebruken als alleen friet en snacks. Friet goed krokant en snel klaar in 11 minuten , kroketten idem. Verder moet ik nog uitproberen.

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • XXL dus multifunctioneel
  • Korte bereidingstijd

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Top product 04-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF500HLD

Algemene score

9,0
Fijn apparaat, makkelijk te bedienen en patat is lekker krokant. Snacks gaan ook goed! Handleiding is ook duidelijk en simpel. Alleen het snoer had wel iets langer gemogen. Verder zeer tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

umberto 28-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF500HLD

Algemene score

10,0
zeer goed en werkt zo als beschreven kwaliteitsvol is heel fijn om mee te werken

Pluspunten

  • kwaliteit
  • werking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Jan 28-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een mooi en handig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF500HLD

Algemene score

10,0
ik was op zoek naar een andere airfryer en deze komt als beste uit de bus.Een mooi makkelijk en grootte inhoud.
ook het meegeleverde rekje voor spiesjes is handig.
de 4 kaiser broodjes gaan er makkelijk in.
ik mis mijn vorige airfryer van een ander merk totaal NIET.
ik zou een ieder deze uitvoering en airfryer aanraden.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening.grootte handige bak qua vorm

Minpunten

  • De harde piep met in stellen op display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

s**a@g**l.com 27-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Helaas!

Geschreven voor: Inventum GF500HLD

Algemene score

5,0
Na veel positieve reacties besloten van de Philips airfryer over te stappen.
Helaas!
Ik vind persoonlijk bij het tussendoor opschudden van de frieten de Philips veel handiger.
Hierbij hoef je niet ook de lekbak ermee uit te halen.
Baktijd is ook bij het bakken van frieten ruim 10 minuten langer. (Beide temp op 200c)

Minpunten

  • Baktijd
  • Lekbak/mand

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Sneek 25-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF500HLD

Algemene score

10,0
Knapperige frites en snacks. Er kan een ruime hoeveelheid frites in de mand. Gemakkelijk in gebruik

Pluspunten

  • Knapperig
  • Heet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

b**s@g**l.com 04-09-2021
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Heerlijk krokant en toch niet vet. Dus gezonder dan met olie koken. Meer mogelijkheden dan ik dacht.

Reageer

Toon meer reviews