Philips Viva Collection HD922050 - Reviews

Specificaties
Aantal pannen
1
Vermogen
1425 watt
Regelbare thermostaat
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 210 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Soo 07-06-2016 Product paar dagen in bezit

Inderdaad een goede keuze!

Algemene score

8,0
Groot voordeel is het gebruik zonder vet. Zelf even experimenteren met het soort frietjes en andere etenswaren, maar de smaak is prima en lekker bruin. Het gebruik van het netje in de bak vind ik lastig, maar daar moet ik misschien nog wat handiger in worden! In totaal ben ik blij met deze aanschaf!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

HIJs 21-05-2016

een aanwinst

Algemene score

10,0
voldoet uitstekend.
vervangt de gewone frituur bij normale porties.
nauwelijks geurtjes en geluid binnen mijn norm.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

TrBo 14-04-2016

Prima vervanging voor een traditionele oven

Algemene score

10,0
Prima vervanging voor een traditionele oven, wij bakken er van alles in, van gewone snacks en friet tot aan brood, taart en vlees.
en alles blijft heerlijk krokant en sappig, en makkelijk in gebruik.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

ikkie57 09-04-2016

doet het goed

Algemene score

8,0
wilde al een tijdje zoiets hebben maar dacht dat het tegen zou vallen
heb er nu een en valt 100% mee tot noch toe gewoon gefrituurd,
patat kroket hapjes bamischijf en het was prima gewoon uit de vriezer wat we normaal in de frituur deden,was prima wordt nu steeds gebruikt.ook wel hapjes voor in de oven gekocht maar normale hapjes waren ook prima
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Jong1234 10-02-2016

Een makkelijk, schoon apparaat

Algemene score

10,0
De Airfryer is een prima product, geen last meer van vet. Voldoet aan de verwachting. Makkelijk in gebruik, makkelijk schoon te maken.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Louis888 09-01-2016

Aan te bevelen aan iedereen ,lekkere patat en hapjes

Algemene score

10,0
Aan te bevelen aan iedereen ,lekkere patat en hapjes wat er uit gehaald wordt maar je moet zelf ff spelen met het aantal minuten voor de hapjes die erin gestopt wordt .
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Jvv81 05-01-2016

Zeer tevreden

Algemene score

10,0
Ik was in het begin een beetje sceptisch.. Maar ik ben helemaal om..
Wat een super apparaat is dit. Zo handig. Kan 'm iedereen aanraden.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

MartinB146 29-07-2015

Uitstekend product gemakkelijk en degelijk

Algemene score

10,0
Ik had dit al veel eerder moeten kopen doet wat het moet doen en met de tips op de philips website kan je heerlijke gerechten maken.
En de accesoire grilpan is helemaal een vinding. Vis bereiden is nu een makkie.
En dit alles met minder vet en snel
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Samantha 12-07-2015

Gezonder eten door middel van de airfryer.

Algemene score

10,0
Super blij met de airfryer!

Dankzij de airfryer eten wij gezonder en het is uiteraard ook nog eens lekker! De patatjes zijn gewoon knapperig en mooi goudbruin. De krokketten en frikandelen zijn er ook lekker in.
Er zijn ook nog velen andere gerechten in te bereiden. Kortom als je eenmaal de airfryer in huis hebt gehaald wil je niet anders meer!

Een echte aanrader, zeker voor de mensen die vaak patat eten. Dat kan dus nu allemaal gezonder!
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

mistery 26-06-2015

Leuk ding

Algemene score

8,0
Leuk ding maar wel duur. De producten worden gaar met hete lucht dus geen tot zeer weinig vet of olie toevoegen.
En het smaakt ook nog goed. En dat is wel heel belangrijk.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

GuusB 24-01-2015

Prima alternatief voor een friteuse

Algemene score

8,0
Dit apparaat is een prima product voor wie een gezonder alternatief wil hebben voor een friteuse. Hiervoor een Tefal actifry gehad. Deze ging na een aantal jaar stuk en daarna deze aangeschaft.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

wilcare 10-01-2015

Helemaal geweldig!

Algemene score

10,0
Wow, dat had ik niet verwacht, zulke lekkere frietjes!
Ik ga er gelijk verder mee aan de slag. Vanavond gefrituurde fetadriehoekjes voor bij ons mahjongavondje!
Kan niet fout volgens mij met dit apparaat!
Enjoy!
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Johanak 13-10-2014

Goed apparaat

Algemene score

10,0
Nou zijn we geen overmatige friet/kroket en dergelijke eters, maar de onze frietpan hebben we weggedaan.
De snacks, maar ook andere dingen gaan i9n de dryfryer!!
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

eric59 21-09-2014

handig in gebruik met prima resultaat

Algemene score

10,0
zonder vet heb je een heerlijk product.
de fryer is bovendien heel makkelijk weer schoon te maken.
een hapje tussendoor of iets lekkers op brood kost daarom weinig moeite.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Dannya 14-08-2014

Zeer tevreden!!

Algemene score

10,0
Wij hebben het apparaat nu 2 jaar en zijn zeer tevreden.
We kopen voornamelijk producten van Mora aangezien deze het lekkerst zijn in de airfryer (staat ook op de doos, geschikt voor airfryer). Wij proeven bijna geen verschil met een normale friteuse en toch wat meer bewust eten.

Tevens maken we er ook kipschnitzel voor onze zoon in warm, smaakt hem ook goed.

En bijkomend voordeel is: Geen nare vette luchtjes in de keuken en makkelijk schoon te maken en snel klaar.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Matthias 14-03-2014

Even wennen maar dan gaat het echt uitstekend.

Algemene score

8,0
Je moet even wennen aan de andere manier van "frituren" maar als je dat eenmaal doorhebt dan is het een fantastische machine. Goed doordacht apparaat. Makkelijk te bedienen en eenvoudig schoon te maken. Het apparaat vervuilt zelf ook niet door de schone manier van "frituren". En de uitstoot van baklucht is ook een stuk minder dan de frituurpan.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Twinsister 07-11-2013

geweldig apparaat

Algemene score

8,0
Eigenlijk pas een dag in huis maar al verschillende producten uitgeprobeerd.
Ben enthousiast geworden door verhalen van verschillende personen,
Heerlijk geen vette producten meer en geen vieze olielucht in huis. Ik denk dat wij erg veel gebruik gaan maken van deze Airfryer.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

jacria 31-08-2013

slecht schoon te maken

Algemene score

4,0
zowel in de vaatwasser als met de hand is deze pan niet schoon te krijgen Elke keer bij gebruik bakt hij verder aan en gaat dan ruiken.
Ik heb van alles geprobeerd.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Joep46 18-08-2013

prima product passend bij gezondere voeding

Algemene score

10,0
Product voldoet aan de belofte.
Gezonder frituren is nu mogelijk en past in hedendaagse trend voor gezondere voeding en het bereiden van gezond voedsel.
Prima product.
Nadeel: Prijs kan voor veel mensen een bezwaar zijn het apparaat
aan te schaffen.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Aapje05 28-07-2013

Prima product

Algemene score

10,0
Prettig om zonder vet toe te voegen toch lekkere frietjes en snacks te bereiden. Nadien bijna niets schoon te maken.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Toon meer reviews