Tefal Pro Express Protect GV9230 Stoomgenerator - 2600W - Zwart/Rood - kledingstomers

Tefal Pro Express Protect GV9230 Stoomgenerator - 2600W - Zwart/Rood
Tefal Pro Express Protect GV9230 Stoomgenerator - 2600W - Zwart/Rood
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 255,00 Bekijk alle aanbieders
Note moyenne
9.8

La note moyenne est basée sur 8 avis approuvés laissés pour Tefal Pro Express Protect GV9230 Stoomgenerator - 2600W - Zwart/Rood sur Kieskeurig.be. Elle est calculée en divisant la somme des notes par le nombre d’avis.

Écrire un avis
e****************@h******30-12-2025

super apparaat

10.0
mooi design en resultaat is geweldig qua strijken. snel warm voor gebruik.
p********@c********11-06-2025

Een fijn apparaat

10.0
Van een kennis gehoord over het stoom generatorGV9300 Die was er dik tevreden over dus op haar advies hen gekocht En bij het eerste gebruik overtrof het mijn verwachting Wat een apparaat Een tevreden klant
Points positifs
  • Een fijn strijkijzer
  • eenvoudig om het te gebruiken
Points négatifs
  • 0
  • 0
h**************@u*********02-04-2025

Zeker een aanrader

10.0
Ik strijk al jaren met een stoomgenerator en wil niets anders meer. Het fijne van deze tefal is dat de waterbak eraf kan om te vullen /te legen. Ook de warmte van het strijkijzer hoef ik niet meer in te stellen. Zou hem iedereen aanraden
Points positifs
  • Waterbak is eruit te halen
  • Strijkijzer hoef je niet meer in te stellen op temperatuur
p***********@o**************09-01-2025
10.0
Ik stond vanmiddag te strijken, en ja hoor het strijkijzer hield ermee op. Dus de auto in en op weg naar expert in Deurne. Dat een nieuwe gefalsifieerd gekocht. En weer thuis weer aan de slag. Een heel fijn apparaat. Was meteen tevreden. Fijn dat het je waterreservoir er af kunt pakken. En bij het opbergen het ijzer vast kunt zetten. Dus, dik tevreden.😃
Liselotte2729-11-2024

Heel goed

9.0
Wat een top apparaat, zo wordt strijken een feestje. Alles kreukvrij zonder veel poespas.
Heijnen07-05-2024

Strijken wordt een feest

10.0
Aan strijken heb ik echt een broertje dood. Maar nu is daar verandering in gekomen. Dit strijkijzer glijdt licht en soepel over het wasgoed. Het spitse puntje kan in de kleinste plooien. De krachtige stoomstoot laat alle kreukels verdwijnen als sneeuw voor de zon. De extra lange soepele kabel zorgt voor veel bewegingsvrijheid, De module kan makkelijk op het aanrecht of op de vloer staan. Opruimen is zo gebeurd door de stoomkabel in de uitsparing te schuiven en een klittenbandje aan de stroomkabel maakt dat alles netjes en compact in de kast staat. Minpunten kan ik niet vinden of het moet zijn dat ik nu ineens te snel klaar ben met strijken!
Points positifs
  • lange stoomkabel
  • licht gewicht
  • handig opbergen
  • spits puntje
  • krachtige stoomstoot
m*****************@g********30-03-2023

Stoomgenerator, beslist een aanrader

9.0
Dit is een stoomgenerator waarmee je voor je plezier strijkt. Het gaat heel gemakkelijk en geeft goed stoom af; strijkwerk wordt gemakkelijk mooi glad. Het ijzer zelf is licht van gewicht, het totale apparaat is vrij zwaar om te verplaatsen. Ik gebruik hem nu 2,5 jaar en ben nog steeds tevreden. Het enige is dat er nu af en toe een plasje water ergens uit lekt en ik heb nog niet ontdekt waar dat vandaan komt; dit beïnvloedt de strijkprestaties niet. Het elektriciteitssnoer en het stoomsnoer zijn voor mij lang genoeg.
Points positifs
  • stoomt goed
  • strijkt glad
  • ijzer zelf licht van gewicht
Points négatifs
  • totale apparaat zwaar van gewicht
  • trekt veel stof aan
  • lekt na 2,5 jaar wat water
Twan J06-11-2022

Twan J

10.0
Stijkt zeer goed en is ligt van gewicht. Dit ook de keuze i.v.m reuma. Levert grote stoom kracht waardoor strijken zeer gemakkelijk is. Water vullen of bij vullen is erg gemakkelijk door afneembare waterreservoirs. Maakt ook niet veel geluid bij het water oppompen. Ziet er ook mooi uit. Zeker een aanrader.
Points positifs
  • Ligt van gewicht
  • Grote stoom opbrengst
  • Makkelijk vullen of bij vullen
  • Redelijk stil
Points négatifs
  • Nog geen gevonden