Bosch HXA090D50N inox

  • Best Reviewed 2 keer apr 2021

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch HXA090D50N inox op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Behzad 14-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch HXA090D50N inox

Algemene score

10,0
Het heeft een groot scherm, is mooi en heeft een snelle start. Uniforme vlammen en gemakkelijk koken

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Snelle start
  • Gemakkelijk koken

Minpunten

  • Gemiddelde bouwkwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

B. de Wit 26-05-2021

Blij met mijn nieuwe gasfornuis

Geschreven voor: Bosch HXA090D50N inox

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mijn nieuwe Bosch gasfornuis, vrijstaand met elektrische oven, werkt prima en heeft een mooi ontwerp. Mijn vorige gasfornuis was ook een Bosch, maar deze nieuwe heeft als extra een lade voor koekenpannen. Ik ben heel erg blij met het nieuwe gasfornuis! De functionaliteit is heel goed, ik geniet er elke dag van als ik kook. Daarom 5 sterren.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

B. de Wit 26-05-2021

Blij met mijn nieuwe gasfornuis

Geschreven voor: Bosch HXA090D50N inox

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mijn nieuwe Bosch gasfornuis, vrijstaand met elektrische oven, werkt prima en heeft een mooi ontwerp. Mijn vorige gasfornuis was ook een Bosch, maar deze nieuwe heeft als extra een lade voor koekenpannen. Ik ben heel erg blij met het nieuwe gasfornuis! De functionaliteit is heel goed, ik geniet er elke dag van als ik kook. Daarom 5 sterren.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

anoniem 01-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

gasfornuis

Geschreven voor: Bosch HXA090D50N inox

Algemene score

10,0
Super product, wij zijn er er blij mee. het apparaat doet wat het moet doen. gemakkelijk in onderhoud. laat geen vlekken. over het algemeen staat Bosch bij ons in hoge rang dus dit was geen verassing voor ons.

Pluspunten

  • goed product
  • doet wat het moet doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Jaaouani 26-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch fornuis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch HXA090D50N inox

Algemene score

9,0
Dit fornuis hebben we inmiddels een paar weken geleden voor onze ouders ingekocht. We zijn er erg tevreden over en mijn ouders hebben er veel kookplezier mee. Daarnaast is het ook makkelijk om te bedienen en de kwaliteit ook enorm goed.

Qua uitstraling is het ook een plaatje ☺️

Een dikke aanrader, absoluut!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jerry 19-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede oven en krachtig fornuis.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch HXA090D50N inox

Algemene score

9,0
Oven bakt gelijkmatig en de fornuis pitten werken allemaal prima. Oven gaat tot 250 graden en door de verschillende pitten kan je op hoog en laag vuur bakken.

Pluspunten

  • Verschillende pitten.
  • Gelijkmatig bakken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

gonneke nicolaas 14-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gasfornuis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch HXA090D50N inox

Algemene score

10,0
mooi model, simpel in bediening, geen ingewikkelde elektronische dingen, die ook alleen maar kapot kunnen gaan en prijs/kwaliteitsverhouding goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D wally 11-04-2021

Fantastisch gasfornuis

Geschreven voor: Bosch HXA090D50N inox

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wat zijn wij weer blij met dit mooir gasfornuis! Deze uitvoering en kleur staat super bij de rest van onze keuken. Het fornuis werkt echt super en is goed schoon te houden. Wij zijn er heel blij mee !!!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 03-04-2021

De Perfecte kookplezier

Geschreven voor: Bosch HXA090D50N inox

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heel erg blij met mijn nieuwe fornuis.
Alles is sneller gaar. De oven zo perfect met alle verschillende mogelijkheden de croissantjes niet aangebrand en mooi gerezen en mooi van kleur. Zeker nu met de paasdagen gaan we genieten met alle mogelijkheden.
De kleur zilver vond ik ook zo mooi ...zo'n mooi fornuis heb ik echt nog nooit gehad.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Beni 31-03-2021

Mooi betaalbaar Gasfornuis

Geschreven voor: Bosch HXA090D50N inox

Algemene score

8,0
Ik ben erg tevreden over dit gasfornuis. Ziet er ook mooi uit. Wel 2 min puntjes fornuis is niet zo hoog. En wordt geleverd zonder passend gasslang.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Fred 28-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig fornuis voor een lage prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch HXA090D50N inox

Algemene score

9,0
Geweldig fornuis voor een lage prijs, mooi uiterlijk en goed in het gebruik. Hij is stil, snel op temperatuur. Alleen de onderla sluit soms niet helemaal.

Pluspunten

  • Stille werking
  • Snel op temperatuur
  • Mooi uiterlijk
  • Goede prijs

Minpunten

  • Onderla sluit soms niet helemaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

OA 25-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet wat het moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch HXA090D50N inox

Algemene score

7,0
Oven werkt prima, alleen de ijzeren kookplaten op het fornuis beginnen hun kleur te verliezen. Dit al na 2 dagen...

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Zonnebloem 23-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijk fornuis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch HXA090D50N inox

Algemene score

10,0
Na eerst een tijd een fornuis van een ander merk gehad te hebben, zijn we toch weer over gegaan op Bosch en dat valt niet tegen .
Mooi design en goede werking.
Het enige dat wennen is, is dat de pannendragers geëmailleerd is en daardoor gladder dan de gietijzeren versie.
Aan de andere kant een voordeel omdat deze heel wat lichter zijn.

Pluspunten

  • Mooi desigñ
  • Lichte pannendrager
  • Werkt goed

Minpunten

  • Gladde pannendrager

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rabia 23-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Gasfornuis Hxa090D50N

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch HXA090D50N inox

Algemene score

10,0
Dit gasfornuis heeft mijn zus gekocht en gebruikt hem al 3 jaar met plezier. Nu ging ik verhuizen en was ik ook opzoek naar een goed gasfornuis/oven. Ik heb 3 jaar genoten van het eten bij mijn zus en haar positieve verhalen over haar gasfornuis. Oven werkt uitstekend. Gasfornuis doet wat die moet doen. Formaat van de oven is prima. Makkelijk schoon te maken. Super tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 23-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gasfornuis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch HXA090D50N inox

Algemene score

10,0
Het is een goed en mooi gasfornuis met vele standen waaronder pizzastand, 3d stand en hete lucht , de gaspitten gaan vloeiend aan. Kortom het is de moeite waard om het te kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertine 20-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn fornuis super netjes en werkt super goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch HXA090D50N inox

Algemene score

10,0
Ziet er mooi uit en is heel makelijk in gebruik .niks slechts over te zeggen.
Oven is ook snel warm .

Pluspunten

  • Makkelijk te gebruiken
  • Ziet er mooi uit
  • Oven is snel warm
  • Zit ruime lade bij
  • Gewone stekker

Minpunten

  • Mischien met poetswerk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

ABenziane 12-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi fornuis. Goed merk. Altijd betrouwbaar

Geschreven voor: Bosch HXA090D50N inox

Algemene score

10,0
Altijd Bosch gehad. Is gewoon betrouwbaar. Nooit geen last mee gehad. Prijs kwaliteitverhouding is gewoon in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer