ETNA FGV350RVS rvs - Reviews

8,2 Lees 16 reviews
Specificaties
Soort kookplaat
elektrisch
Aantal kookzones
4
Hoogte
84,9-87,9 cm
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 16 reviews

8,2

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

J.schoenmakers 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Compact fornuis, makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fornuis is 50cm breed. Compact. Fijn dat er vlambeveiliging op zit. Heb meer mogelijkheden bij de oven. Makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • Compact
  • Vlambeveiliging
  • Makkelijk te bedienen
  • Automatische vlamontsteking
  • Kookgedeelte gas, oven elektrisch

Minpunten

  • Klokje ontbreekt, maar dat werd duidelijk vermeld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
J 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

Compact fornuis, vlambeveiliging, elektrische ontsteking

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Compact fornuis 50cm breed. Fijn dat er vlambeveiliging op zit. Bij oven keuze uit meerdere funkties. Elektrische ontsteking en makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • Compact
  • Vlambeveiliging
  • Makkelijk te bedienen
  • Elektrische ontsteking

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
R v/d B 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

gasfornuis ETNA FGV350RVS rvs

Algemene score

9,0
Mooi compact rvs fornuis met een breedte van 50 cm.
Strakke gemakkelijke eenvoudige bediening.
Fijne heteluchtoven en ondanks de breedte van 50 cm kan er toch veel in deze oven geplaatst worden.
Prima keuze zeker gezien de prijs kwaliteitsverhouding

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Goed schoon te houden.
  • met 50 cm breedt overal te plaatsen

Minpunten

  • geen lade
  • geen timer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
roosiedoosie 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

Etna Fornuis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik vind het gasfornuis fijn. Het kookt fijn en is makkelijk schoon te maken. Hij past precies in de keuken en neemt niet al te veel ruimte in.
Het is een mooie kleur vind ik persoonlijk.

Pluspunten

  • goed schoon te maken
  • mooi uiterlijk, niet te groot

Minpunten

  • er zit geen opberglade onder

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Oven 22-11-2016 Product paar dagen in bezit

Ziet er erg leuk en modern uit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb een ander gasfornuis gehad maar deze beviel mij niet, vroeger had ik ook al een Etna gasfornuis en was daar wel tevreden over, nu weer een Etna heb hem direct gebruikt en vind hem leuk en doeltreffende, koken en bakken , hij is functioneel en eenvoudig in gebruik.

Pluspunten

  • Leuk en modern
  • Mooie Glasplaat
  • Handig in Gebruik

Minpunten

  • Geen voorraadlade

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Emily 05-11-2016 Product paar maanden in bezit

Erg fijn fornuis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
We hadden een fornuis nodig van 50 cm zodat het zou passen tussen het keukenblok en de koelkast. Na een tijdje te zoeken vonden we dit mooie rvs fornuis van etna en vergeleken met de rest van 50 cm leek dit ons de beste keuze, dit bleek! De oven werkt erg goed en snel, je kunt meerdere gerechten tegelijkertijd maken. Ook het kookstel werkt prima. Het enige minpuntje aan het kookstel zijn de knoppen, wanneer je daar tegen aan komt en ze daardoor per ongeluk indrukt dan gaat het gas al aan. Hier moet je wel een beetje voorzichtig mee zijn. Dit weegt echter niet op tegen alle voordelen die we ervan hebben

Pluspunten

  • Goede oven
  • Mooi uiterlijk

Minpunten

  • Geen timer
  • Kookstel knoppen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
fam rietjens 03-11-2016 Product paar dagen in bezit

mooi uiterlijk, makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooi uiterlijk, makkelijke bediening en juiste maat (niet veel verkrijgbaar) . En is om te bouwen naar propaangas.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Ellen 26-10-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi compact gasfornuis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik zocht een gasfornuis van 50 cm breed omdat ik niet meer kwijt kon in mijn keuken. De keuze viel al snel voor deze etna omdat ik meerdere apparaten van dit merk heb en daar ook erg tevreden over ben. Het gasfornuis heeft een mooie look en zelfs mijn dochter van 10 kan er goed op koken. De heteluchtoven is een uitkomst voor mijn hobby: bakken van taarten en cupcakes. De 4 pits gaskookplaat is ook er fijn omdat er een snelbrander en sudderbrander op zit. Ik ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • Snelbrander
  • Sudderbrander
  • Uitgebreide ovenfuncties

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Natascha 22-10-2016 Product paar weken in bezit

Mooi klein gasfornuis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb dit gasfornuis gekozen omdat ik een fornuis van 50cm moet hebben. Een grotere maat kan ik niet kwijt. Dit kleine gasfornuis en oven bevat alles wat je nodig hebt. Mijn ouders hebben een etna fornuis van 60cm, en deze is precies hetzelfde alleen smaller! Etna is goede kwaliteit

Pluspunten

  • 4-pits
  • Hetelucht oven
  • Handig opbergvakje

Minpunten

  • Uitkijken met glazen deksel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Corina 07-10-2016 Product paar weken in bezit

ETNA FGV350RVS prima keuze !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb je een kleine ruimte kies dan zeker voor deze uitvoering van ETNA. Je zal niet teleurgesteld worden. Mooie uitstraling en prettig in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
M 24-08-2016 Product paar dagen in bezit

Fijn fornuis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Compact mooi fornuis. Heel prettig als je niet veel ruimte hebt. Rvs is goed te onderhouden makkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
H.P.K. 23-08-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi gasfornuis met elektrische oven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed gasfornuis. Oven is snel voorverwarmd. Alles werkt prima. Heel geschikt voor onze kleine keuken. Degelijk toestel.

Pluspunten

  • snel voorverwarmd
  • vonkontsteking

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Sandra 16-08-2016 Product paar dagen in bezit

mooi slank rvs gasfornuis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooi gasfornuis voor de kleinere keukens. Vind de oven heel goed, en makkelijk in bediening. Elegant om te zien met zijn slanke postuur, netjes afgewerkt.

Pluspunten

  • goede oven
  • prijs-kwaliteit
  • rvs uiterlijk heel mooi

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
NightLight 22-07-2016 Product paar dagen in bezit

Goede aankoop

Algemene score

8,2
Bij de vorige kookplaat moest het vuur met een aansteker aangestoken worden. Met dit formnuis is het een fluitje van een cent geworden. Gewoon aan de knop draaien en kokkerellen maar!
De ventilator in de oven zorgt ervoor dat de gerechten overal goed gaar worden.
Het fornuis is daarnaast degelijk en ziet er mooi uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Margriet 28-06-2016 Product paar weken in bezit

Prima Oven

Algemene score

8,0
Vele mogelijkheden. Strak Design. Oven bakt goed en snel. Al diverse gerechten mee gemaakt. Sterk aan te raden!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
TL 20-06-2016 Product paar dagen in bezit

Prima fornuis

Algemene score

8,0
Het fornuis oogt goed en is gemakkelijk in het gebruik.
Een beetje aan de lage kant maar voor mijn lengte geen probleem.
Gemakkelijk te bedienen, zowel de pitten als de oven die meer mogelijkheden biedt dan alleen bakken en braden.
Ook de service van de leverancier was uitstekend.(Coolblue).
Een echte aanrader, ook voor de wat krappere beurs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende