ETNA FKV760RVS rvs - Reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frans 15-02-2017 Product paar maanden in bezit

Mooi rvs keramisch fornuis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het karamisch fornuis ziet er super uit. Alle kookzones werken perfect. Zijn snel warm. Is gewoon geweldig.
De oven met de verschillende functies werkt ook helemaal perfect. We hebben zowel de oven als ook de kookzones elke dag in gebruik.
De rvs kleur hebben we speciaal gekozen omdat het super in onze keuken past.

Pluspunten

  • Diverse functies vd oven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria Catharina 21-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi fornuis

Algemene score

8,0
Erg fijn fornuis, makkelijk in gebruik. Goede prijs kwaliteit verhouding. Ook nog een handige lade onder de oven voor eventuele bak spullen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tenzin 15-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi RVS design!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer goed fornuis met een fraai design. Wordt snel warm en met een mooie opberglade onderin. Goede degelijke ovendeur en mooie verlichting.

Pluspunten

  • Design
  • RVS

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J. Lammertsma 13-12-2016 Product paar weken in bezit

Mooi en fijn fornuis!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Erg fijn fornuis, makkerlijk te gebruiken. Wat ook erg fijn is dat er onder de oven nog een opruimplek is voor eventuele bakspullen.

Pluspunten

  • Makkerlijk van gebruik
  • Opbergruimte
  • Digitaal scherm (tijd)

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Richard 11-12-2016 Product paar weken in bezit

Waar voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ziet er zeer goed uit, zeer makkelijke bediening en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. De Oven is een hete lucht oven heeft meerdere keuze programma's. Tevens is er standaard een aansluitsnoer bevestigd, zonder stekker.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anjo 29-09-2016 Product paar weken in bezit

mooi apparaat, makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
gekozen vanwege zijn uiterlijk, mooie plaat en bedieningsgemak. Gebruiksaanwijzing goed te lezen, klok op display

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ruan 24-09-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi keramisch rvs fornuis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fornuis uitgekozen vanwege de strakke uitstraling én de keramische kookplaat.
Doet zijn werk zoals verwacht. Verbruikt stuk minder energie dan mijn vorige fornuis. Pas in bezit maar doet wat we er van verwachten en ziet er duurzaam uit.

Pluspunten

  • zeer mooi rvs
  • makkelijk schoonmaken
  • geen gas nodig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter 31-08-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer compleet fornuis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer compleet fornuis voor een hele schappelijke prijs. Hij is zeer makkelijk in gebruik en schoon te houden

Pluspunten

  • Veel functies
  • Makkelijk schoon te maken
  • Geheel electrisch
  • gegeek RVS

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pat. 27-08-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi fornuis, vertrouwde kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik had nog geen ervaring met keramisch koken, maar met dit fornuis went dat snel. Mooi en functioneel design, vertrouwd merk - gaat naar verwachting jarenlang mee. Van harte aanbevolen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer