ETNA FIV560___ FIV560ZWA zwart

  • Best Reviewed 7 keer jul 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 80 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA FIV560___ FIV560ZWA zwart op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kim 11-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima, mooi, fijn, blij mee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg mooi uitziend apparaat. Hij werkt ook goed. Ik moest zelf wennen aan inductie, maar zou hem voor niets anders willen inruilen nu.

Pluspunten

  • Hetelucht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 12-08-2022

Beste kim,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de uitstraling van het fornuis.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Patricia 09-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie uitstraling.
Makkelijk in gebruik.
Fijne hoogte om te koken.
Ik ben er heel tevreden mee.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Hoogte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 10-08-2022

Beste Patricia,

Wat een mooie score heb jij het fornuis gegeven, een 10!
Bedankt hiervoor.
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met het mooie design, het gebruiksgemak en de afmetingen van het fornuis.
Wij zijn blij dat jij tevreden bent het het fornuis bestempeld als aanrader!

Wij wensen jou heel veel kookplezier.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Ano Niem 04-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Leuk ding.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Doet wat ie moet doen, knoppen zijn leuk. Jammer genoeg geen timerfunctionaliteit.

Pluspunten

  • fysieke knoppen
  • prijs

Minpunten

  • geen timer
  • geen perilex stekker meegeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 05-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze review.
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over de handige bedieningsknoppen.
De perilex stekker wordt niet meegeleverd omdat wij adviseren het toestel te laten installeren door een erkend installateur, deze kan de perilex stekker leveren.

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

nee 03-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

tevredenheid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Etna al jaren een vertrouwd product in Nederland dat is wat wij waarderen in onze producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 04-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat een mooi compliment, we worden er wat verlegen van!
Wij zijn blij dat jij tevreden bent over onze producten.
En zijn minstens zo blij met jou als trouwe klant!

Heel veel bak- en kookplezier van met nieuwe fornuis!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

j**5@k**l.nl 25-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560WIT wit

Algemene score

8,0
Bijzonder tevreden over het apparaat
en zeer zeker over het gebruik van de normale knoppen i.p.l.v .Tiptoetsen.Het is een aanwinst voor onze keuken!!

Pluspunten

  • onderhoud
  • aangezicht
  • makkelijke bediening.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 26-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze review.
Leuk om te lezen dat het mooie ruime design en het gebruiksgemak jou zo goed bevallen.

Wij wensen jou nog heel veel kook- en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

r**n@h**t.nl 21-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560WIT wit

Algemene score

8,0
Door de draaiknoppen een eenvoudig te bedienen fornuis. Moest wel even wennen aan het nieuwe geluid, was een gasfornuis gewend. Fijn dat er een brede opbergla inzit, waar ik met gemak mijn bakspullen in kwijt kan.

Pluspunten

  • Eenvoudig te bedienen
  • Ruime opbergla

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 22-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk dat je de moeite nam om een review achter te laten.
Fijn om te lezen dat de bediening en de handige opberglade jou zo goed bevalt.
De overstap van gas naar inductie is altijd even wennen inderdaad.
Ik ga er van uit dat jij vast snel gewent bent aan het nieuwe geluid.

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

p**l@h**l.com 19-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560___ FIV560RVS rvs

Algemene score

8,0
Makkelijk schoon te maken, snelle hitte op zowel de kookplaat als de oven. Zeer tevreden met de keuze!

Pluspunten

  • Schoonmaak
  • Hantering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 20-07-2022

Beste heer / mevrouw,

bedankt voor het schrijven van deze leuke review.
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met met het fornuis.
De snelle hitte en het gebruiksgemak bevallen jou goed, leuk om te lezen!

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

m**g@o**k.com 18-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch fornuis voor een zeer nette prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij hebben dit fornuis nu een aantal dagen en zowel het koken op het fornuis en bakken in de oven is geweldig. Apperaart is zeer makkelijk te aansluiten als je een klein beetje handig bent.

Pluspunten

  • Makkelijk bedienbaar
  • Pan herkenning
  • Rest warmte waarschuwing
  • Goed doseerbaar met de 9 standen schakelaars
  • Goed instelbare oven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 19-07-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor de mooie feedback met maximale reviewscore. Een enthousiaste klant, daar zijn wij uiteraard erg blij mee. Fijn om te lezen dat het fornuis aan al jouw wensen voldoet.

Wij wensen je veel kook- en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Mister_Nils 16-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blij met inductiefornuis.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560___ FIV560RVS rvs

Algemene score

10,0
RVSInductiefornuis is vandaag geleverd en geplaatst door hele vriendelijke medewerkers van Expert Harderwijk.
Het ziet en voelt heel degelijk aan, het oogt mooi, nu is het komende periode uitproberen hoe het gaat.
Maar ik verwacht geen problemen, ik heb altijd goede ervaringen gehad met ETNA-fornuizen :-).

Pluspunten

  • Goede werkhoogte.
  • Makkelijke bediening.
  • Mooi uiterlijk.

Minpunten

  • Nog niet ontdekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 18-07-2022

Beste Nils,

Een 10! Dank je wel voor het schrijven van deze review en deze mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat je goeie ervaringen hebt met onze fornuizen en je hierom voor ons merk gekozen hebt!
We wensen je vele jaren kook en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

de Vries 16-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Keuken kok.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560___ FIV560RVS rvs

Algemene score

9,0
Etna heeft goede naam en de rvs uitstraling is mooi, werking is formidabel alleen de onderste lade hangt en schuift niet goed. Tot nu toe is koken op de inductie fantastisch.

Pluspunten

  • rvs uitstraling
  • inductie koken

Minpunten

  • schuiflade onder slapjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 18-07-2022

Beste heer / mevrouw de Vries,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Wat leuk dat je voor ETNA gekozen hebt en je tevreden bent met de werking van het fornuis. Het doet ons goed om te lezen dat jij tevreden bent met jouw aankoop.

We wensen je veel kook en bak plezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke
Webcare ETNA

Reageer

k**n@u**l.nl 15-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi inductiefornuis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560WIT wit

Algemene score

8,0
Heb het fornuis 2 dagen maar ben er nu al blij mee. Ga er zeker fantastisch mee koken en bakken.
De uitstraling is goed en wat ik erg prettig vind is dat het met draaiknoppen is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 18-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt en je tevreden bent met de uitstraling en werking van het fornuis.
We wensen je veel kook en bak plezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Huib 09-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inductie koken en fornuis bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560___ FIV560RVS rvs

Algemene score

8,0
Wij wilde van het gas af, het Etna inductie fornuis werd goed beoordeeld, daarom deze gekocht.
Het was even uitzoeken wat de juiste temperatuur was bij het aan de kook brengen, resultaat: het product ging bij stand 9 of de "P " sneller koken dan op ons gas fornuis.
Dan is het verstandig om de hoogte van de temperatuur van stand 9 ( of "P" } naar 7 of 6 terug te draaien, omdat het product al kookt
Wat wij ook belangrijk vinden, is dat wanneer je het kook gedeelte vergeet uit te zetten dat na 10 minuten de beveiliging intreed en het kook gedeelte vanzelf afslaat.
Wanneer een pan niet geschikt is voor inductie, verschijnt er een "h" dit houdt in dat de inductie plaat de pan niet accepteert, we hebben een aantal andere pannen gekocht die voor inductie koken wel geschikt waren
De oven werkt perfect! de gevraagde temperatuur die gevraagd wordt, wordt ook geleverd. De cake was mooi bruin en goed gaar geworden.
Hopelijk hebben wij van het ETNA fornuis nog lang plezier!

Pluspunten

  • Product is sneller op temparatuur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 11-07-2022

Beste Huib,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze uitgebreide review.
Wat leuk om te lezen dat jij bij de overstap van gas naar inductie gekozen hebt voor ETNA.
Fijn dat het koken op inductie jou zo goed bevalt.
Het is natuurlijk even wennen maar zo te lezen heb jij de standen al goed door!
De beveiliging is ingebouwd om onveilige situaties te voorkomen, zo heb jij geen zorgen meer als je een keer iets vergeet, want een ongeluk zit in een klein hoekje.
De oven bevalt ook prima, fijn dat de cake zo goed gelukt is, en ongetwijfeld ook heerlijk gesmaakt heeft.

Wij wensen jou nog heel veel bak- en kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Monique S. 01-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560___ FIV560RVS rvs

Algemene score

8,0
Prima inductie oven sinds paar weken in gebruik makkelijke bediening en mooi design in de RVS uitvoering
en een redelijke aanschafprijs ben er zeer tevreden mee.

......

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Mooi design

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 04-07-2022

Beste Monique,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent werking en uitstraling van het fornuis en deze aanraadt voor andere.
We wensen je veel kook- en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

f**s@z**o.nl 30-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groentje van inductie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor het eerst van het gas af, nu lekker met inductie koken.
gaat goed. maar mag nog veel leren met de inductie kook plannen
eerste maand dus nog meer uit proberen .

Pluspunten

  • mooie uitstraling.
  • goede uitleg voor gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 01-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt dat jij de moeite nam om deze review te schrijven.
Een spannende overstap, van gas naar inductie. Wat fijn dat dit goed gaat.
Het is inderdaad even wennen maar wij weten zeker dat dit helemaal goed zal komen!

Wij wensen jou heel veel bak- en kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Chiel Z 29-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560WIT wit

Algemene score

10,0
Het fornuis bevalt uitstekend; werkt boven verwachting; we zijn verbaasd over de snelheid waarmee water aan de kook gebracht wordt. Het is heel eenvoudig schoon te maken. De argumenten om voor dit fornuis te kiezen zijn: goede recensies; prijs/kwaliteitverhouding; voeding kan via 2 fasen; Nederlands fabricaat; door de afwezigheid van vlammen geen brandgevaar.

Pluspunten

  • Snelheid
  • Geen brandgevaar
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Voeding 2 fasen
  • Nederlands fabricaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 01-07-2022

Beste Chiel,

Een 10! Wow, bedankt!
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over het fornuis!
Leuk om te lezen dat het gebruiksgemak en het mooie design jou zo goed bevallen!

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Bert 25-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De eerste indrukken....

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Als eerste valt de uitstraling op van dit zwarte model. De styling is strak en functioneel.
Na plaatsing en installatie tijd voor de werking van dit apparaat. De inductieplaat doet snel en goed z'n werk. Vergeleken met een elektrische kookplaat is dit een verademing. De temperatuur is prima in te stellen. Door de gladde bovenzijde is het schoonmaken geen probleem.
In het gebruik van de oven valt deze Etna absoluut niet tegen. Natuurlijk moet je even wennen aan het voorverwarmen. Als je een AGA bent gewend, is dat iets waar je met je planning rekening mee moet houden. De oven doet echter goed z'n werk.
Kortom, een tevreden klant tot op heden. Hopelijk over tien jaar nog zo.

Pluspunten

  • uitstraling
  • schoon maken
  • gebruik inductieplaat
  • functioneel
  • doet wat ie moet doen

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 27-06-2022

Beste Bert,

Hartelijk bedankt voor deze leuke, uitgebreide review.
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over het snelle verwarmen, de eenvoudige bediening, en niet te vergeten het eenvoudige reinigen van de kookplaat.
Daarbij is ook de oven natuurlijk belangrijk, leuk dat je ook hier je draai in gevonden hebt,

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier toe, minstens 10 jaar natuurlijk ;-)

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

jocko 24-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

inductiefornuis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560___ FIV560RVS rvs

Algemene score

9,0
Door omschakeling van gas naar elektrisch een inductiefornuis gekocht. Gekeken naar eenzelfde als mijn oude gasfornuis want mijn man bakt heel graag en was gewend aan knoppen, dus ook knoppen voor de inductieplaat. Even wennen voor de inductieplaat vanwege gradaties in hitte. Bij gas is het aan en half en met inductie 1 tot 8 dus even iets anders. Ben er heel tevreden over.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 27-06-2022

Beste Jocko,

Dank je wel voor deze mooie beoordeling.
Wat leuk dat jij bij de overstap van gas naar inductie gekozen hebt voor ETNA.
Erg fijn natuurlijk als de knoppen weer op dezelfde plaats zitten als bij het gasfornuis.
Wij hebben er alle vertrouwen in dat het bakken weer met evenveel plezier gaat lukken!

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

a**n@h**l.com 21-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Etna gasfornuis

Geschreven voor: ETNA FIV560___ FIV560RVS rvs

Algemene score

9,0
Prima apparaat en niet zo duur, gemakkelijk in gebruik. Oven functioneert precies de juiste temperatuur . Bakt gelijkmatig .

Pluspunten

  • Prima
  • Mooie uitstraling

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 22-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze leuke review.
Wij zijn blij dat jij zo tevreden bent over de prijs, het gebuiksgemak en de mooie uitstraling van het fornuis.
Door het gelijkmatige bakresultaat zullen de producten uit jouw oven heerlijk smaken!

Heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

c**n@o**k.com 21-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanbevolen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560___ FIV560RVS rvs

Algemene score

10,0
Zeer goede fornuis. Degelijk en kwalitatief. Veilige snufjes. Pan eraf betekent dat de pit afslaat. Design is mooi zilvergrijs. Heb het fornuis al een paar weken in gebruik. Een absolute aanrader. Geen spijt dat ik van het gas af ben gegaan op koken.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Kwaliteit
  • Design
  • Energiezuinig
  • Veilig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 22-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10, wat een prachtig cijfer! Hartelijk bedankt hiervoor.
Wat leuk om te lezen dat jij zo blij bent met het mooie RVS design en de vele mogelijkheden van het fornuis.
Fijn dat jij ETNA aan zou raden!

Wij wensen jou nog heel veel kook- en bakplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

ECPERT 17-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560___ FIV560RVS rvs

Algemene score

8,0
Veilig product,geschikt voor 2fase aansluiting ,
Schappelijk prijs en direct leverbaar en fijn in gebruik.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Knoppen

Minpunten

  • Hoogte minimaal verstelbaar
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 20-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt dat jij de moeite hebt genomen om deze mooie review te schrijven.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over het gebruiksgemak en mooie design van het fornuis.

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews