• Best Reviewed 6 keer jun 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 69 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA FIV560WIT wit op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Monique S. 01-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560___ FIV560RVS rvs

Algemene score

8,0
Prima inductie oven sinds paar weken in gebruik makkelijke bediening en mooi design in de RVS uitvoering
en een redelijke aanschafprijs ben er zeer tevreden mee.

......

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Mooi design

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 04-07-2022

Beste Monique,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent werking en uitstraling van het fornuis en deze aanraadt voor andere.
We wensen je veel kook- en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

f**s@z**o.nl 30-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groentje van inductie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor het eerst van het gas af, nu lekker met inductie koken.
gaat goed. maar mag nog veel leren met de inductie kook plannen
eerste maand dus nog meer uit proberen .

Pluspunten

  • mooie uitstraling.
  • goede uitleg voor gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 01-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt dat jij de moeite nam om deze review te schrijven.
Een spannende overstap, van gas naar inductie. Wat fijn dat dit goed gaat.
Het is inderdaad even wennen maar wij weten zeker dat dit helemaal goed zal komen!

Wij wensen jou heel veel bak- en kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Chiel Z 29-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560WIT wit

Algemene score

10,0
Het fornuis bevalt uitstekend; werkt boven verwachting; we zijn verbaasd over de snelheid waarmee water aan de kook gebracht wordt. Het is heel eenvoudig schoon te maken. De argumenten om voor dit fornuis te kiezen zijn: goede recensies; prijs/kwaliteitverhouding; voeding kan via 2 fasen; Nederlands fabricaat; door de afwezigheid van vlammen geen brandgevaar.

Pluspunten

  • Snelheid
  • Geen brandgevaar
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Voeding 2 fasen
  • Nederlands fabricaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 01-07-2022

Beste Chiel,

Een 10! Wow, bedankt!
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over het fornuis!
Leuk om te lezen dat het gebruiksgemak en het mooie design jou zo goed bevallen!

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Bert 25-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De eerste indrukken....

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Als eerste valt de uitstraling op van dit zwarte model. De styling is strak en functioneel.
Na plaatsing en installatie tijd voor de werking van dit apparaat. De inductieplaat doet snel en goed z'n werk. Vergeleken met een elektrische kookplaat is dit een verademing. De temperatuur is prima in te stellen. Door de gladde bovenzijde is het schoonmaken geen probleem.
In het gebruik van de oven valt deze Etna absoluut niet tegen. Natuurlijk moet je even wennen aan het voorverwarmen. Als je een AGA bent gewend, is dat iets waar je met je planning rekening mee moet houden. De oven doet echter goed z'n werk.
Kortom, een tevreden klant tot op heden. Hopelijk over tien jaar nog zo.

Pluspunten

  • uitstraling
  • schoon maken
  • gebruik inductieplaat
  • functioneel
  • doet wat ie moet doen

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 27-06-2022

Beste Bert,

Hartelijk bedankt voor deze leuke, uitgebreide review.
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over het snelle verwarmen, de eenvoudige bediening, en niet te vergeten het eenvoudige reinigen van de kookplaat.
Daarbij is ook de oven natuurlijk belangrijk, leuk dat je ook hier je draai in gevonden hebt,

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier toe, minstens 10 jaar natuurlijk ;-)

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

jocko 24-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

inductiefornuis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560___ FIV560RVS rvs

Algemene score

9,0
Door omschakeling van gas naar elektrisch een inductiefornuis gekocht. Gekeken naar eenzelfde als mijn oude gasfornuis want mijn man bakt heel graag en was gewend aan knoppen, dus ook knoppen voor de inductieplaat. Even wennen voor de inductieplaat vanwege gradaties in hitte. Bij gas is het aan en half en met inductie 1 tot 8 dus even iets anders. Ben er heel tevreden over.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 27-06-2022

Beste Jocko,

Dank je wel voor deze mooie beoordeling.
Wat leuk dat jij bij de overstap van gas naar inductie gekozen hebt voor ETNA.
Erg fijn natuurlijk als de knoppen weer op dezelfde plaats zitten als bij het gasfornuis.
Wij hebben er alle vertrouwen in dat het bakken weer met evenveel plezier gaat lukken!

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

a**n@h**l.com 21-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Etna gasfornuis

Geschreven voor: ETNA FIV560___ FIV560RVS rvs

Algemene score

9,0
Prima apparaat en niet zo duur, gemakkelijk in gebruik. Oven functioneert precies de juiste temperatuur . Bakt gelijkmatig .

Pluspunten

  • Prima
  • Mooie uitstraling

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 22-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze leuke review.
Wij zijn blij dat jij zo tevreden bent over de prijs, het gebuiksgemak en de mooie uitstraling van het fornuis.
Door het gelijkmatige bakresultaat zullen de producten uit jouw oven heerlijk smaken!

Heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

c**n@o**k.com 21-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanbevolen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560___ FIV560RVS rvs

Algemene score

10,0
Zeer goede fornuis. Degelijk en kwalitatief. Veilige snufjes. Pan eraf betekent dat de pit afslaat. Design is mooi zilvergrijs. Heb het fornuis al een paar weken in gebruik. Een absolute aanrader. Geen spijt dat ik van het gas af ben gegaan op koken.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Kwaliteit
  • Design
  • Energiezuinig
  • Veilig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 22-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10, wat een prachtig cijfer! Hartelijk bedankt hiervoor.
Wat leuk om te lezen dat jij zo blij bent met het mooie RVS design en de vele mogelijkheden van het fornuis.
Fijn dat jij ETNA aan zou raden!

Wij wensen jou nog heel veel kook- en bakplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

ECPERT 17-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560___ FIV560RVS rvs

Algemene score

8,0
Veilig product,geschikt voor 2fase aansluiting ,
Schappelijk prijs en direct leverbaar en fijn in gebruik.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Knoppen

Minpunten

  • Hoogte minimaal verstelbaar
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 20-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt dat jij de moeite hebt genomen om deze mooie review te schrijven.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over het gebruiksgemak en mooie design van het fornuis.

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

y**s@g**l.com 17-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mijn nieuwe Enta combi inductieoven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560___ FIV560RVS rvs

Algemene score

8,0
Geweldig fijn apparaat!
Goede bediening van de zones, gemakkelijk schoon te houden en n fijne ruime oven...heerlijk broodjes bakken!
Echt 'n topper en aanrader!!!

Pluspunten

  • Bediening inductie
  • Vormgeving algemeen
  • Ruime oven

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze leuke review.
Leuk om te lezen dat het gebruiksgemak, de ruimte en het eenvoudige reinigen jou zo goed bevallen.

Wij wensen jou nog heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

S**r@g**l.com 10-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader! Plaatje in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prachtig zwart fornuis! Overgestapt van gas naar inductie en wist meteen raad met dit makkelijke fornuis. Ook handleiding goed te volgen. Direct nieuwe pannen erbij gekocht. Super blij met dit plaatje in mijn keuken! Stelpootjes hadden wel hoger gemogen, dat is enige minpuntje.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Stelpootjes te laag

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 13-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank voor het schrijven van deze review en mooie cijfer! Leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt, bij de overstap van gas naar inductie koken en wij deze op een positieve manier hebben kunnen beïnvloeden.
Wij wensen je veel kook- en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke
Webcare ETNA

Reageer

t**n@t**t.nl 30-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed fornuis met middelmatige afwerking

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mooi fornuis, werkt goed.
Plastik knoppen is erg goedkoop.
Afleesbaarheid display op kookplaat slecht leesbaar als er pan op staat.

Beetje duur gezien de afwerking, verder een goedapparaat klasse middelmaat.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Boosterfunctie
  • Bediening kookplaat aan voorzijde

Minpunten

  • Kwaliteit knoppen
  • Kwaliteit onderlade

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 31-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor de review. Fijn om te lezen dat ondanks je niet geheel tevreden bent over de leesbaarheid van het display je blij bent met met het uiterlijk van het fornuis en zijn functies.

Wij wensen je veel kook- en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Regina 29-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Leuk vintage fornuis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer prettige oven/fornuis. Prijs kwaliteit verhouding is goed en de bediening is overzichtelijk. Het zwarte fornuis staat mooi in mijn keuken en is goed afgewerkt. Het allermooiste vind ik de vintage knoppen aan het fornuis. Kortom, een fijn fornuis om in de keuken te hebben. Ik ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Uiterlijk

Minpunten

  • Geen stekker erbij

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 30-05-2022

Beste Regina,

Dank je wel voor het schrijven van deze beoordeling. Fijn om te lezen dat je blij bent met de werking en uitstraling van het fornuis.
We wensen je veel bak en kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke
Webcare ETNA

Reageer

i**o@g**s.nl 29-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560WIT wit

Algemene score

9,0
Wij hebben dit fornuis nu 4 weken en zijn er erg blij mee.
Wij zijn van keramisch naar inductie overgegaan.
Even wennen maar opwarming gaat erg snel.
Zeer tevreden.
Inmiddels 3 broden gebakken en een kruimeltaart.
Perfect gebakken .
Nogmaals een aanrader.

Pluspunten

  • Snelle opwarming
  • Mooi van vorm

Minpunten

  • Geen digitaal klok en wekker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 30-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking van het fornuis. Dat jij tevreden bent, is waar wij het allemaal voor doen.
We wensen je veel kook en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke
Webcare ETNA

Reageer

P**3@g**l.com 13-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560WIT wit

Algemene score

9,0
Mooie inductie met oven en gemakkelijk te bedienen , alleen mis ik er een klok op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 16-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de werking van uw fornuis.
Wij wensen u veel kook en bak plezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

s**e@h**l.com 11-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560___ FIV560RVS rvs

Algemene score

9,0
Ik was heel lang aan het twijfelen tussen elektrisch of inductie. Uiteindelijk gekozen voor het meest zuinige en kwam ik uit op dit fornuis. Ben er zeer tevreden mee alles is gemakkelijk en het verwarmd snel. Ik ben erg tevreden met deze aanschaf!

Pluspunten

  • Zuinig
  • Mooi

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 13-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze goede beoordeling!
Wat leuk dat jij hebt gekozen voor ETNA.
Fijn dat jij zo tevreden bent met jouw keuze,
naast de het meest zuinige kookplaat bevallen ook het gebruiksgemak en design jou goed.

Wij wensen jou nog heel veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

jmverhaar@telfort.nl 01-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560WIT wit

Algemene score

8,0
Simpel eenvoudig te bedienen met 5 knoppen.
Hier zijn wij enorm blij mee.
Een verbeter punt is de lade is wat blikkerig.

Pluspunten

  • solide

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 02-05-2022

Beste heer / mevrouw Verhaar,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over de werking van het fornuis.
Wij wensen u veel kook en bak plezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

yvettearp@gmail.com 29-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn fornuis! Pannen voor het koken zijn snel op temperatuur en koelt ook snel weer af naderhand.

Pluspunten

  • Snel op temperatuur
  • Geluid valt me mee

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 02-05-2022

Geachte heer / mevrouw,

Dank voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over het fornuis, daar is waar wij het allemaal voor doen.
Wij wensen u veel kook en bak plezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

l**g@g**l.com 23-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

voorlopig positief (na 1 dag gebruik)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
net 1 dag binnen en positieve indruk zover.

plus:
+ de prijs
+ dat het op een 2 fase stroom systeem werkt
+ klantenservice is lekker snel en behulpzaam

minpunten:
- je kan niet alle 4 pitjes op zijn max (9) aanzetten
- na het gebruik van de oven blaast de ventilator nog wel een kwartier door wat je bij open keukens wel hoort
- Bij gebruik van de oven op zijn max kan je niet even 1 pit op stand 9 zetten

Pluspunten

  • 2 fase elektrische systeem
  • ziet er goed uit

Minpunten

  • kan niet alle pitjes op maximaal verbruik stellen
  • bij gebruik oven GEEN kookplaat kunnen gebruiken

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 25-04-2022

Beste heer/mevrouw,

Dank je wel voor deze review. Fijn te lezen dat het fornuis na 1 dag in gebruik te zijn een positieve indruk heeft achtergelaten en u tevreden bent over onze service afdeling. Wij wensen u veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Jopie 20-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FIV560WIT wit

Algemene score

7,0
Werkt prima, afwerking kan iets beter maar doet niet af aan de werking. Maakt wel iets geluid.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 21-04-2022

Beste Jopie,

Bedankt voor jouw mooie beoordeling.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de werking van jouw fornuis.

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

Rob O 18-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koken met gezoem

Geschreven voor: ETNA FIV560WIT wit

Algemene score

7,0
Het koken gaat er goed op. De ventilator bij het koken maakt ons teveel geluid.

Pluspunten

  • Bediening met knoppen
  • Dubbele stoppengroep is voldoende
  • Energieklasse A

Minpunten

  • Kookventilator zoemt hard

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 19-04-2022

Beste Rob,

Dank je wel voor jouw beoordeling.
Wat fijn dat jouw fornuis goed bevalt.

Wij wensen jou heel veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews