Philips DryCare BHD177 - Reviews

Best Reviewed okt 2016 Philips DryCare BHD177
Best Reviewed oktober 2016
Specificaties
Vermogen
2300 watt
Aantal warmtestanden
3
Aantal blaasstanden
2
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.be

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

YMen 18-11-2016 Product paar dagen in bezit

Goede blaaskracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de föhn gekocht vanwege de goede recensies. Hij is zwaar, maar ik vind dit zelf prettig. De blaaskracht is goed, voor dik & zwaar haar is dit ideaal.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marianne 12-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
De fohn is wat zwaarder dan mijn vorige maar ligt goed in de hand. Een enorme power, mijn lange dikke steile haar is snel droog. Voor modelleren gebruik ik het smalle opzetstuk en de snelheid een standje lager. De koudknop moet je aan en ook weer uitzetten, die hoef je dus niet ingedrukt te houden. Ik denk dat ik een goede aankoop heb gedaan!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nicole 10-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Sinds een paar dagen ben ik in het bezit van mijn nieuwe DryCare Pro Hairdryer. Door de 4x meer ionen dan andere föhnen zou er meer glans komen in mijn haar en na een paar keer testen kan ik ook zeggen dat dit echt klopt en daarnaast ben ik ook zo klaar met föhnen! Een top aankoop en zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henkyboy 08-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
mooi vormgegeven, zeer robuust, enorme blaaskracht en de coolfunctie werkt perfect. Heel erg blij met de aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Betty 20-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Super föhn, mijn lange haar is super snel droog! Ik heb dik stijl haar maar krijg er genoeg volume in met de diffuser, kan het modelleren, fantastisch gewoon, echt heel blij mee!!!
Enige nadeel zou kunnen zijn dat hij redelijk zwaar is maar dat weegt voor mij persoonlijk niet op tegen de voordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabine 09-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Een mooie, goede föhn. Doet wat hij moet doen en is zijn geld waard. Ik had voorheen een goedkopere föhn en ik zie duidelijk verschil in de kwaliteit van mijn haar na het föhnen. Mijn haar glanst en oogt een stuk minder droog!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

feetje 07-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Ik wilde een goede krachtige föhn met niet teveel standen. wel met ionische functie en coolshot. Zeer belangrijk is het aantal Watt percentage en wat deze föhn bovenal heeft is een krachtige AC motor. Ik was dus ook blij verrast toen ik hem aanzette en dit ervoer. Wat hebben mijn haren gemist al die jaren?! dacht ik gelijk. Dus vanaf nu alleen nog maar super snel föhnen, mooi en glanzend haar, af en toe de diffuser voor volume of een krullenbol, van deze krachtige föhn ga ik jaren plezier hebben!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Mariëtta 24-02-2017 Product paar maanden in bezit

Blaast prima. Ik vind hem lastig vasthouden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima föhn, ziet er mooi en degelijk uit. Als ik mijn haar föhn zit ik alleen altijd met mijn handen op de knopjes. Dat vind ik lastig. Hij is ook best zwaar.

Pluspunten

  • stevige blow

Minpunten

  • voor mij knoppen op verkeerde plek
  • zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

R 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Heel erg tevreden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dik en lang haar. Voorheen was ik altijd 30 minuten bezig met föhnen en dan was het nog steeds niet helemaal droog. Met deze föhn is het binnen 10 minuten helemaal droog! Wel een beetje zwaar en maakt ook erg hard geluid, maar de rest maakt het goed.

Pluspunten

  • Snel droog

Minpunten

  • Zwaar
  • Hard geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lwai 20-11-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldige fohn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze fohn heeft een zeer goede blaaskracht, een lekker lang snoer en een mooie vormgeving. De verschillende standen zijn makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • Goede blaaskracht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Judit 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

Goed werkende fohn!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed werkende fohn, heel goed voor mijn haar en werkt heel snel!
Zit er mooi uit, beetje zware product!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

suzan 16-11-2016 Product paar dagen in bezit

prima fohn, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ziet er goed uit, werkt fijn, en mijn haar droogt snel. Fijn diffuser opzetstuk voor mijn krullen, top!

Pluspunten

  • design
  • extra tools
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

T 16-11-2016 Product paar dagen in bezit

Goede ac motor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Blaast hard en warm genoeg. Koppen blijven goed zitten en ziet er mooi uit. Zou wel graag naast de twee bestaande standen nog een zwakkere willen hebben.

Pluspunten

  • Hitte
  • Sterkte

Minpunten

  • Standen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Janine 14-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi Apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zelf heb ik de föhn nog niet vaak gebruikt, maar ik vind hem wel fijn vasthouden en me haar droogt snel en ik krijg er een mooie glans is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mariëtta 04-11-2016 Product paar dagen in bezit

Lekker windje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ligt goed in de hand, prima mondstuk. Haar is in no time droog. Uitstekende aankoop tegen uitstekende prijs!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lena 30-10-2016 Product paar dagen in bezit

Heel goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Echt goede kwaliteit. Ik vind het echt leuk dat deze fohn heeft koele lucht. Ook een difussor is echt goed.

Pluspunten

  • Koele luch

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald 27-10-2016 Product paar dagen in bezit

Power

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fraaie- en degelijke vormgeving en een lang snoer. uitgekozen op het flinke vermogen, en de warmtestanden. Mijn vrouw was blij vooral met de kleur ;). De ionentechniek zal zich nog moeten bewijzen, maar heb er alle vertrouwen in. Dankzij de cashbacktie ook nog relatief voordelig.

Pluspunten

  • vermogen
  • Snoerlengte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anne 26-10-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne föhn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne krachtige föhn. Goede blaaskracht door de verschillende standen. Bijgevoegde opzetstukken erg handig.

Pluspunten

  • Krachtig

Minpunten

  • Zwaar in gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

MarianneR 23-04-2016 Product paar dagen in bezit

mooie stevige fohn

Algemene score

8,8
De fohn van Philips heb ik nu sinds een week in gebruik, droogt het haar snel en goed en het haar krijgt een mooie glans. Gebruiksvriendelijk, makkelijk te bedienen. Wel een beetje zwaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lavanya 17-04-2016 Product paar weken in bezit

Nice product

Algemene score

8,0
The options and functions are clear in this philips product. powerfull and funtions are easy bit heavier when used for long time.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews