Philips DryCare BHD177 - Reviews

Best Reviewed okt 2016 Philips DryCare BHD177
Best Reviewed oktober 2016
Specificaties
Vermogen
2300 watt
Aantal warmtestanden
3
Aantal blaasstanden
2
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 42 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

YMen 18-11-2016 Product paar dagen in bezit

Goede blaaskracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de föhn gekocht vanwege de goede recensies. Hij is zwaar, maar ik vind dit zelf prettig. De blaaskracht is goed, voor dik & zwaar haar is dit ideaal.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marianne 12-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
De fohn is wat zwaarder dan mijn vorige maar ligt goed in de hand. Een enorme power, mijn lange dikke steile haar is snel droog. Voor modelleren gebruik ik het smalle opzetstuk en de snelheid een standje lager. De koudknop moet je aan en ook weer uitzetten, die hoef je dus niet ingedrukt te houden. Ik denk dat ik een goede aankoop heb gedaan!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nicole 10-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Sinds een paar dagen ben ik in het bezit van mijn nieuwe DryCare Pro Hairdryer. Door de 4x meer ionen dan andere föhnen zou er meer glans komen in mijn haar en na een paar keer testen kan ik ook zeggen dat dit echt klopt en daarnaast ben ik ook zo klaar met föhnen! Een top aankoop en zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henkyboy 08-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
mooi vormgegeven, zeer robuust, enorme blaaskracht en de coolfunctie werkt perfect. Heel erg blij met de aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Betty 20-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Super föhn, mijn lange haar is super snel droog! Ik heb dik stijl haar maar krijg er genoeg volume in met de diffuser, kan het modelleren, fantastisch gewoon, echt heel blij mee!!!
Enige nadeel zou kunnen zijn dat hij redelijk zwaar is maar dat weegt voor mij persoonlijk niet op tegen de voordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabine 09-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Een mooie, goede föhn. Doet wat hij moet doen en is zijn geld waard. Ik had voorheen een goedkopere föhn en ik zie duidelijk verschil in de kwaliteit van mijn haar na het föhnen. Mijn haar glanst en oogt een stuk minder droog!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

feetje 07-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Ik wilde een goede krachtige föhn met niet teveel standen. wel met ionische functie en coolshot. Zeer belangrijk is het aantal Watt percentage en wat deze föhn bovenal heeft is een krachtige AC motor. Ik was dus ook blij verrast toen ik hem aanzette en dit ervoer. Wat hebben mijn haren gemist al die jaren?! dacht ik gelijk. Dus vanaf nu alleen nog maar super snel föhnen, mooi en glanzend haar, af en toe de diffuser voor volume of een krullenbol, van deze krachtige föhn ga ik jaren plezier hebben!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Anouk 17-06-2017 Product paar maanden in bezit

Veel vermogen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De föhn heeft veel vermogen en slaat in de warmere standen niet af. Omdat de föhn zoveel vermogen heeft, kunnen je haren (ondanks het filter) aan de achterkant wel opgezogen worden en klem komen te zitten. Daar moet je wel even op letten. Je haar is daardoor echter wel zo droog. Je kunt zelf kiezen hoe warm (3 standen) en hoe hard (ook 3 standen) je je haar wilt föhnen. Er is zelfs een speciale koude stand (dus in totaal 9 standen) als je je haar minimaal wilt beschadigen. Bovendien is er keuze uit twee opzetstukken (blaasmond en diffuser). Complete en fijne föhn in het gebruik.

Pluspunten

  • Veel vermogen
  • Veel standen
  • Diverse opzetstukken
  • Slaat niet af in warmere stand(en)

Minpunten

  • Ligt zwaar in de hand
  • Haren kunnen opgezogen worden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anouk 27-02-2017 Product paar dagen in bezit

Krachtige föhn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Komt overal als beste uit de test. Goede prijskwaliteitsverhouding. Heb de föhn slechts 1x gebruikt, maar is erg fijn in het gebruik en droogt snel. Het rooster aan de achterkant is vrij dicht, waardoor je haar niet meegezogen wordt in de föhn.

Pluspunten

  • Complete opzetstukken
  • Dicht rooster aan achterkant
  • Sterke motor, droogt snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariëtta 24-02-2017 Product paar maanden in bezit

Blaast prima. Ik vind hem lastig vasthouden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima föhn, ziet er mooi en degelijk uit. Als ik mijn haar föhn zit ik alleen altijd met mijn handen op de knopjes. Dat vind ik lastig. Hij is ook best zwaar.

Pluspunten

  • stevige blow

Minpunten

  • voor mij knoppen op verkeerde plek
  • zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Styler44 19-12-2016

Blaast te hard. Niet mee te stylen

Algemene score

4,0
Deze föhn droogt het haar goed en snel. Maar voor mijn vrouw is stylen van haar fijne haar nauwelijks mogelijk. Zelfs op de laagste stand wordt het haar weer uit model geblazen. Ze is overgestapt op een oude föhn, die we nog hadden liggen. De volume schakelaar is erg gevoelig. Regelmatig gaat de föhn, onbedoeld harder of zachter blazen.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

R 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Heel erg tevreden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dik en lang haar. Voorheen was ik altijd 30 minuten bezig met föhnen en dan was het nog steeds niet helemaal droog. Met deze föhn is het binnen 10 minuten helemaal droog! Wel een beetje zwaar en maakt ook erg hard geluid, maar de rest maakt het goed.

Pluspunten

  • Snel droog

Minpunten

  • Zwaar
  • Hard geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lwai 20-11-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldige fohn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze fohn heeft een zeer goede blaaskracht, een lekker lang snoer en een mooie vormgeving. De verschillende standen zijn makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • Goede blaaskracht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Judit 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

Goed werkende fohn!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed werkende fohn, heel goed voor mijn haar en werkt heel snel!
Zit er mooi uit, beetje zware product!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

suzan 16-11-2016 Product paar dagen in bezit

prima fohn, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ziet er goed uit, werkt fijn, en mijn haar droogt snel. Fijn diffuser opzetstuk voor mijn krullen, top!

Pluspunten

  • design
  • extra tools
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

T 16-11-2016 Product paar dagen in bezit

Goede ac motor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Blaast hard en warm genoeg. Koppen blijven goed zitten en ziet er mooi uit. Zou wel graag naast de twee bestaande standen nog een zwakkere willen hebben.

Pluspunten

  • Hitte
  • Sterkte

Minpunten

  • Standen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Janine 14-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi Apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zelf heb ik de föhn nog niet vaak gebruikt, maar ik vind hem wel fijn vasthouden en me haar droogt snel en ik krijg er een mooie glans is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mariëtta 04-11-2016 Product paar dagen in bezit

Lekker windje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ligt goed in de hand, prima mondstuk. Haar is in no time droog. Uitstekende aankoop tegen uitstekende prijs!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lena 30-10-2016 Product paar dagen in bezit

Heel goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Echt goede kwaliteit. Ik vind het echt leuk dat deze fohn heeft koele lucht. Ook een difussor is echt goed.

Pluspunten

  • Koele luch

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald 27-10-2016 Product paar dagen in bezit

Power

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fraaie- en degelijke vormgeving en een lang snoer. uitgekozen op het flinke vermogen, en de warmtestanden. Mijn vrouw was blij vooral met de kleur ;). De ionentechniek zal zich nog moeten bewijzen, maar heb er alle vertrouwen in. Dankzij de cashbacktie ook nog relatief voordelig.

Pluspunten

  • vermogen
  • Snoerlengte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews
>