Philips EP3221 zwart

Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 2 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips EP3221 zwart op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

5,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Slecht

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

vosenzo 18-06-2019

Heerlijke koffie van vers gemalen bonen

Geschreven voor: Philips EP3221 zwart

Algemene score

10,0
Een fijne koffiemachine met keuze uit 4 soorten koffie:
espresso, lungo, koffie of americano. Met traditioneel stoompijpje voor een heerlijke cappucino.
Ik heb voor een machine met stoompijpje gekozen omdat mijn ervaring met een andere machine (van een ander merk) was, dat de melk in de melkkan, bij meerdere kopjes, snel zuur werd en daardoor veel melk weggegooid moest worden.
Nu kan per kopje melk opgeschuimd worden.
Verder veel keuze in sterkte, hoeveelheid en temperatuur.
Ook op de laagste stand behoorlijk hete koffie.
Ik heb standaard decafe bonen in de machine, maar voor gasten kan ook met voorgemalen cafeinehoudende koffie een kopje gezet worden.
Dat is in principe vrij eenvoudig, maar ik doe dat te weinig.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

cadeautje 10-08-2020
  • Product gekregen

Philips 3200

Geschreven voor: Philips EP3221 zwart

Algemene score

1,0
ik heb hem gekregen van mijn dochter en heeft het 3 weken goed gedaan ..nu doet de melkschuimer het niet meer.. krijg alleen maar als antwoord dat ik alles moet schoonmaken. Ook al diversen malen gedaan en goed laten doorstomen. Nu moet apparaat terug, zit ik 3 weken zonder koffiezetapparaat ..is er nu geen andere optie ..om een monteur langs te sturen ?? Ik was zo enthousiast dat 2 kennisjes dezelfde hebben gekocht..ook bij hun werkt de opschuimen niet! 3 weken van genoten, beetje duur voor 3 weken.

Pluspunten

  • melkschuimer werkt niet
  • zeer warme koffie

Minpunten

  • slechte service Philips 2 keer gebeld
  • 3 weken geen koffie zetapparaat

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Slecht
Goed
Slecht

Reageer

Jan S 11-06-2020

Uitstekende machine, maar met één klein gebrek.

Geschreven voor: Philips EP3221 zwart

Algemene score

8,0
Espressomachine werkt goed. De selectiemogelijkheden voor de verschillende soorten koffie zijn top evenals de instelling van sterkte en temperatuur. Ik heb maar één nadeel ondervonden: de koffie loopt niet altijd recht uit de koffieuitloop waardoor er soms koffie hangt aan de zijkant van de koffiekop.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

DSIMZoersel 20-09-2020

Uitstekende resultaten voor een scherpe prijs.

Geschreven voor: Philips EP3221 zwart

Algemene score

8,0
De Philips EP3221/40 automatische espressomachine imponeert omwille van de gebruiksvriendelijkheid (gedrukte en gedetailleerde handleiding is inbegrepen!), makkelijk onderhoud (onderdelen simpelweg te demonteren en te reinigen).

Maar het belangrijkste is het resultaat in de koffiekop :
- temperatuur OK en regelbaar
- instellingen van de drank qua type, sterkte en hoeveelheid makkelijk regelbaar
- eindresultaat is vergelijkbaar met duurdere toestellen
- melkopschuimer handig en makkelijk te reinigen

Kleine minpunten :
- het malen van de bonen en geluiden bij aan- en opzetten zijn redelijk hard hoorbaar
- zwart glanzende afwerking is zeer mooi, maar uiteraard ook gevoelig aan vingerafdrukken
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 27-08-2020

Philips Series 3200 Volautomatische espressomachin

Geschreven voor: Philips EP3221 zwart

Algemene score

8,0
Ik ben tevreden over de Philips Series 3200, onderhoud gaat gemakkelijk na de handleiding goed doorgenomen te hebben. Ik heb al enkele koffiebonen uitgeprobeerd en ook dat is even zoeken met afstellen, misschien een tip van welke soorten koffie hier het best scoren of desnoods wat proef pakketjes mee leveren ;-) Bedankt en nu is het tijd voor een kopje lekkere koffie.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

MBnl 09-08-2020

Waar voor je geld!

Geschreven voor: Philips EP3221 zwart

Algemene score

8,0
Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Gebruiksvriendelijk. Vergt wel wat onderhouden maar dat gaat snel. Heerlijke koffie!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Cito54 27-07-2020

Excellent rapport qualité-prix

Geschreven voor: Philips EP3221 zwart

Algemene score

10,0
Appareil facile d'utilisation, qualité générale a priori (matériel encore neuf !), production de 4 types de café avec multiples réglages possibles en fonction des préférences des utilisateurs, bon fonctionnement du mousseur pour la réalisation de Cappuccino p.ex.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Beets 09-07-2020

Koffie top, maar melkopschuimer

Geschreven voor: Philips EP3221 zwart

Algemene score

8,0
Heel tevreden over de verschillende koffietypes, maarde machine is al voor de 2e keer terug omdat de melkopschuimer t niet doet( garantie OK, maar zo al 5 weken weg kort na de koop) maandagexemplaar?
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Barrelmans 15-06-2020

Zeer goede koffieautomaat

Geschreven voor: Philips EP3221 zwart

Algemene score

10,0
Zeer goede koffieautomaat.
Gemakkelijk te onderhouden.
De wasbare delen zijn glad, waardoor zeer vlug te reinigen is.

Iets luidruchtig , maar valt nog binnen de perken.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Armando 06-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect design, gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips EP3221 zwart

Algemene score

10,0
Had al een Philips espresso van 4 jaar oud, maar door een fout van mij dacht ik dat hij kapot was. Via de philips webcare ben ik uitstekend geholpen en kreeg zelfs een hele mooie aanbieding om een nieuwe aan te schaffen met veel korting. Via de philips webshop had ik de volgende dag het apparaat al binnen. Gelijk geïnstalleerd. De installatie was eenvoudig en de instel mogelijkheden zijn prima. Het oog wil ook wat en ik vindt het design echt heel erg mooi.
Heb deze genomen omdat ik altijd espresso lungo drink en lungo standaard op het apparaat zit.
Nogmaals alle complimenten voor de dames van de Philips webcare. Vriendelijk, correct en kundig. Ik geef hen dan ook een virtuele "warme douche" (programma RADER)
De toekomst moet uitwijzen hoe tevreden ik blijf over deze pracht-machine.

Pluspunten

  • Design
  • Gebruiksvriendelijk
  • Instelmogelijkheden
  • Prijs / kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koffiedo 05-06-2020

Goeie koffiekeuze

Geschreven voor: Philips EP3221 zwart

Algemene score

10,0
Warmt snel op. Koffiesterkte, hoeveelheid en temperatuur kan worden geregeld. Schakelt wel snel automatisch uit, maar is daarna ook snel weer opgewarmd. Vaak water bijvullen, maar dat zorgt er ook voor dat je altijd vers water hebt. Ben er blij mee.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Josalf 28-04-2020

Het product geeft lekkere koffie

Geschreven voor: Philips EP3221 zwart

Algemene score

8,0
De verschillende mogelijkheden van de machine om de bonen, de temperatuur en de hoeveelheid water aan te passen zorgen ervoor dat je voor ieder wens de juiste kop koffie kan zetten, hij verbruikt naar mijn gevoel wel veel water en het aangeven van het volle water- koffiedik bakje is niet altijd keurig.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

nemeth 20-04-2020

tijdrovende schoonmaak, product is retour

Geschreven voor: Philips EP3221 zwart

Algemene score

2,0
na een maand gebruik heb ik het product geretourneerd.
Belangrijkste reden: slecht design van zetgroep (moelijk te berieken plekjes) en erg veel schoonmaak gedoe..
Met name de zetgroep, die wekelijks gereinigd dient te worden is te veel van het goede.
Op de foto is groene schimmel te zien, verder zit er overal natte prut en koffieresten.
Ik vind dit heel slecht en totaal niet gebruiksvriendelijk. en waarschijnlijk ook niet gezond.
Ik raad iedereen aan om goed te kijken voor aanschaf hoeveel onderhoud de machine verlangt. Want er zijn veel betere opties, die van Krups bv, die alle reiniging automatisch doen, ontkalken enz, met een tabletje per zoveel maanden.
Dit is naturrlijk mijn persoonlijke voorkeur, er zijn blijkbaar mensen die het wekelijkse and andere was en poetsbeurten niet erg vinden.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Breur 03-02-2020

Standby tijd zorgt voor ergernis

Geschreven voor: Philips EP3221 zwart

Algemene score

6,0
Ondanks als omschreven, en informatie bij aankoop kan de standby tijd niet verandert worden. Apparaat schakelt veel te snel uit met als gevolg door steeds opnieuw opstarten het waterreservoir zeer snel leeg is. Apparaat is er zelfs voor in reparatie geweest.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Lavazzalurker 21-12-2019

Prima apparaat

Geschreven voor: Philips EP3221 zwart

Algemene score

10,0
Aangezien ik altijd gevriesdroogde koffie op het werk dronk, of senseo thuis en daar helemaal klaar mee was, ben ik opzoek gegaan naar een fatsoenlijk koffie apparaat. Ik kan zeggen dat ik deze gevonden heb. Hoewel dit dus mijn eerste fatsoenlijke koffiemachine is en hem dus niet kan vergelijken met andere apparaten, durf ik te zeggen dat de prijskwaliteit van dit apparaat goed is.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer