Melitta CAFFEO CI ZILVER Volautomatische espressomachine E970-101 zilver

Vergelijkbare producten

JURA E6 dark inox (EB)

JURA E6 dark inox (EB)
7,6
Bekijk alle Espressomachines
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 44 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Melitta CAFFEO CI ZILVER Volautomatische espressomachine E970-101 zilver op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ger 27-02-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Bonen vallen niet door

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

5,0
Heb de machine nu een klein half jaar. En eigenlijk maar EEN klacht over de machine.

De bonen vallen redelijk vaak NIET door. Maar wat me ook is opgevallen, is dat dat eigenlijk altijd gebeurt als het linker reservoir wordt gebruikt.
Natuurlijk kun je dan even "roeren" in de bonen om het probleem tijdelijk op te lossen, maar ik denk toch dat Melitta hier eens naar moet kijken. Ook omdat ik zie, dat er toch redelijk veel mensen problemen met de bonen hebben. Wat volgens mij dus niet aan de bonen ligt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 23-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prachtige machine, helaas erg storingsgevoelig

Algemene score

2,0
Na lang zoeken en recensies lezen hebben we deze machine aangeschaft.
Vanaf dag 1 erg tevreden over de eenvoudige bediening en de vele mogelijkheden.
De koffie smaakt ook prima.
Na ongeveer 1 jaar was er van alles kapot, maar de goede service van Melitta kwam de machine geheel gerepareerd weer terug. Nu zijn we een half jaar verder en weer is de machine terug geweest. Er is echt van alles aan gerepareerd. Dat is op zich een prima service, maar ik heb liever een apparaat dat langer meegaat.
Ik weet nu al dat, als over een half jaar de garantie vervalt, we zeer snel toe zullen zijn aan een nieuwe machine en dat is belachelijk voor zo'n duur apparaat.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Goede koffie

Minpunten

  • kwaliteit van de onderdelen
  • service te vaak nodig
  • levensduur net langer dan 2 jaar ....

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

E.Houtsma 19-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

licht aan zicht kan beter

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het product beval ons goed ,maar ik wil niet alleen over het product zelf hebben maar over de service van Melitta zelf : wij hadden een vraag aan Melitta omtrent er naar onze mening iets niet goed functioneerde met deze machine . dit werd door Melitta zeer serieus genomen en ook snel opgelost , dit met name mevrouw Brenda Broekmaat van de service Melitta . Hiervoor mijn grote dank aan haar .

Pluspunten

  • smaak

Minpunten

  • verlichting

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Na drie jaar 15-05-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Algemene score

5,0
Handig apparaat, makkelijk schoon te maken. Helaas is het apparaat al 3 keer terug naar Melitta geweest, temperatuur van de dranken te laag. Geweldige service van Melitta, helaas de klachten na 3x reparatie nog niet opgelost. Jammer dat er weinig bekend is van de temperatuur van de dranken van andere apparaten, maar bij ons apparaat moet de cappuccino eerst nog in de magnetron opgewarmd worden om de suiker op te kunnen lossen, dit terwijl we het apparaat hebben gekocht voor de 'hete' koffie die Melitta apparaten zouden geven. Als dit probleem er niet was, was dit het perfecte apparaat.

Pluspunten

  • mooi om te zien
  • handig in gebruik
  • makkelijk water bijvullen

Minpunten

  • temperatuur dranken te laag
  • melkschuim na verloop van tijd stukken minder

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

R van Ervan 08-04-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat, maar ...

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hebben de Caffeo CI nu bijna een jaar en zijn heel tevreden. Lekkere koffie, mooi schuim, vele soorten dranken. Maar
1) Tijdens het malen maakt hij zoveel herrie dat een gesprek niet mogelijk is
2) Het mechanisme om verschillende bonen te kiezen werkt niet goed. Ten eerste duurt het verscheidene kopjes voordat de nieuw gekozen bonen in de maler komen, waardoor het gebruik vrij zinloos is. Ten tweede zijn de schuifjes niet robuust genoeg. Daardoor kan het weleens een of meer tandjes verschuiven waardoor de koffie niet meer in de maler komt. Wij hebben het gedemonteerd en gebruiken slechts een bonensoort. Gaat nu prima.
3) De ledjes onder de knopjes overstralen, waardoor je 's avonds niet meer kunt zien welk teken op de knopjes staat. Het ware beter als de knopjes zelf verlicht zouden zijn. Maar op den duur weet je wel welk knopje waar zit

Desalniettemin zijn we erg tevreden met onze CI

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 17-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Zeer gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een mooi apparaat, verbazingwekkend simpel te bedienen en het geeft heerlijke koffie. Eigenlijk hoef je nauwelijks de gebruiksaanwijzing te lezen, want het apparaat leidt je overal heel simpel doorheen.

Pluspunten

  • Simpele bediening
  • Smaak
  • Temperatuur
  • Twee compartimenten voor koffiebonen

Minpunten

  • Melkschuim zou iets meer mogen zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

max 11-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Algemene score

8,0
Prima apparaat en lekkere koffie. Bij veelvuldig gebruik is onderhoud en schoonmaak wel belangrijk, zeker het melk gedeelte

Pluspunten

  • Smaak
  • Gebruiksgemak
  • Melktoevoer

Minpunten

  • geluid, als je daarvoor gevoelig bent
  • spoelt automatisch na bij afsluiten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Conchita 03-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Goed apparaat. Lekkere koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik. Schoonmaakbeurt geeft ie aan. Duidelijke instructies op het display.
Veel verschillende soorten koffie mee te zetten en heet water!

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Koffie naar ieders smaak

Minpunten

  • Lekbak had wat groter gemogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joop 11-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Wij hebben dit product gekozen omdat de machine innerlijk hetzelfde is als een hele dure. Het gaat tenslotte om de smaak van de koffie. Dit apparaat voldoet aan onze eisen. Lekkere koffie en betrouwbaar in gebruik.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Alles in te stellen naar eigen smaak

Minpunten

  • opvangbak snel vol
  • Lastig met leeggooien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

pdwonline 08-04-2017
  • Product paar maanden in bezit

Zeer goede cappucino met veel gemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na jaren trouwe dienst heb ik een maand geleden mijn Philips auto cappucino ingeruild voor deze Melitta.

Deze machine is opvallend beter in vele opzichten: sneller, stiller en veeeel betere melkschuim. Bij philips was melkschuim altijd een beetje een gedoe; Deze machine heeft een simpel en makkelijk systeem om de melkslang schoon te maken en de machine doet het werk. Opvallend is dat er ook een uitgebreid schoonmaakprogramma is speciaal voor het melksysteem, waarbij je speciaal schoonmaakmiddel zou kunnen kopen bij Melitta, maar dat is niet (meer) te koop. De oplossing was eenvoudig; vul het melkkannetje voor de helft met water en voeg EEN druppel afwasmiddel toe. Werkt perfect.

Klein nadeeltje is het wat kleine schermpje als je wat wilt instellen, maar voor het dagelijks gebruik is het schermpje eigenlijk niet nodig. De melkschuim is super.

Leuk is de mogelijkheid om twee verschillende soorten bonen te gebruiken, maar je kunt niet de twee soorten tegelijk/ door elkaar gebruiken.

Om dan toch nog een kleinaandachtsuntje te noemen: als je deze machine van ca. 800 euro koopt dan zit er wel een kalkfilter bij, maar ik zou ook een (klein) setje schoonmaaktabletten e.d. verwachten..

Pluspunten

  • Snel
  • Stil
  • zeer goede melkschuim
  • eenvoudig spoelen melkslangetje
  • twee soorten bonen keuze

Minpunten

  • ietwat klein schermpje
  • Geen schoonmaaktablet meegeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bakkie Troost 23-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Top machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fijne simpele koffieautomaat, met simpel bedoel ik gemakkelijk instelbaar en bovenal zeer gemakkelijk schoon te houden.Zet een lekkere kop koffie, is een klein beetje luidruchtig tijdens het malen.Erg prettig is de volgorde koffie/ melk bij het zetten van cappuccino en latte macchiato,hij doet het zoals het hoort.
Goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Een aanrader.

Pluspunten

  • Voor 4 personen afzonderlijk in te stellen.
  • Dubbel koffievak voor 2 soorten koffie.
  • Instelgemak.
  • Onderhoud gemak

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rolpadje 21-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Geweldige Machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voor 4 personen koffievoorkeuren er in te zetten voor alle koffiesoorten ideaal.
Twee bonen voorkeur reservoirs, tip van flip: gebruik volle melk voor de latte en cappuccino dan krijg je een mooiere schuimlaag enzo.
Staat heel erg mooi in keuken smal en slank.
Een aanrader te noemen.

Pluspunten

  • My koffie knop
  • Mooi disign
  • Zet hete koffie
  • Gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • Bij malen koffie iets meer geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rolf 13-12-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Melitta Caffeo "Si" ;-)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn apparaat, zet heerlijke koffie, cappuccino, thee, .... Ben er zeer tevreden mee, en staat ook nog eens mooi in de keuken. Had ik veel eerder moeten doen!

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Gebruiksgemak
  • Mooi design

Minpunten

  • eigenlijk geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karel 13-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit apparaat zet heerlijke koffie met goed schuim als je daar van houdt. Het wil wel regelmatig schoongemaakt worden het apparaat geeft dat zelf aan. Het is waarschijnlijk het behoud van het apparaat maar wel wat gedoe.

Pluspunten

  • De smaak is goed
  • Veel instelmogelijkheden

Minpunten

  • Vaak onderhoud

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jules 06-05-2016
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,5
Dit is mijn tweede review over dit product, kort maar krachtig : uiterst tevreden, zou geen andere meer willen. Heb hem nu ruim twee jaar en hij functioneert nog altijd naar volle tevredenheid. Zou nooit geen ander merk meer willen. Andere merken kunnen hier een puntje aan zuigen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
avdleun 07-05-2016

wacht maar totdat hij stuk gaat. Hier ging hij 1 maand na garantie periode stuk. Melitta was onvermurwbaar. 175 Euro standaard voor iedere reparatie

Reageer

Olaf 01-02-2016
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

10,0
Geweldige machine, makkelijk in gebruik en onderhoud. Mogelijkheid tot persoonlijk programmeren koffie specialiteiten. Vinden water container aan zijkant veel gebruiks vriendelijker. Mogelijkheid om draaiplateau te kopen voor kleine ruimtes toegang tot water. Onderhoud erg makkelijk en duidelijk.Wij gebruiken melkkarton ipv melk container.
Hebben een keer onderhoud moeten bellen. Monteur binnen 2 dagen aan huis! Om reputatie direct te verhelpen. Wat een service van Mellita!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees van Dalen 31-01-2016
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat, gebruiksvriendelijk, gemakkelijk schoon te maken. We hebben hem al 2 jaar en we hebben er nog nooit wat mee gehad, terwijl we hem heel intensief gebruiken. Als hij stuk zou gaan schaffen wij weer dit apparaat aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henkri 30-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Enige minpunt is het snelle overstromen van lekbakje.
Geeft waaschuwing te laat en heb dan hele keuken nat.
Verder goede koffie en veel mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 30-01-2016
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

9,2
Zeer makkelijk in gebruik. De koffie is heerlijk. Het schoonmaken is in begin even wennen, maar als je het verschil met filterkoffie proeft, dan heb je het er graag voor over. Een aanrader dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jules 17-01-2016
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,6
Tot nu toe ben ik uiterst tevreden met dit apparaat. Geen klachten tot nu toe en hoop dat dit ook zo blijft. Had nl. slechte ervaringen met andere koffiemachines. Wil danook nog jaren gebruik maken van deze geweldige machine. Top.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews