Siemens EQ.9 s300 zwart

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 50 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EQ.9 s300 zwart op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Valley 15-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie / veel mogelijkheden!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s300 zwart

Algemene score

8,0
De eerste kopjes een paar weken geleden gezet en tevens de melkschuimfunctie geprobeerd voor dochterlief. Lekker aan het stoeien geweest met de maling en al een heerlijke bakjes gedronken. Tot op heden een zeer mooi en functioneel apparaat! Echt "plug-and-play". Handleiding duidelijk en instellingen zijn gemakkelijk in het menu te vinden. ook de watertemperatuur kun je makkelijk aanpassen. Even snel een gebruiker aangemaakt in de machine om zo mijn favorieten vast te leggen en om zo de verschillen goed te kunnen bepalen.

Ideaal zijn de meldingen als er een bakje vol zit met water of koffie! Normaal vergeet je dit en is je aanrecht een bende! Nu een keurig rood scherm met de melding! Op naar de volgende cappuccino! Het testen met een ander merk bonen bevalt prima! De smaak is zeer goed en Lavazza Oro is een aanrader. ook nu blijkt dat de machine prima werkt. We hebben geen gebruik gemaakt van de smart optie. Leek ons overbodig. Je moet er toch heenlopen om een kopje te plaatsen en er komt eerst water uit wanneer je het apparaat aanzet. Ja, het gebruiksgemak is groot. Maar is dat niet bij veel vergelijkbare machines zo? Heerlijke koffie verdient appeltaart!

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
  • Mogelijkheden
  • Reinigbaarheid
  • Scherm en informatie

Minpunten

  • Prijs
  • Waterfilter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Francien 18-05-2019
  • Product gekocht

Volautomatisch, easy to use

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s300 zwart

Algemene score

8,0
Prima, veel opties, Melk en koffie, goede espresso. Temperatuue koffie kan iets heter, nu nog te lauw. Makkelijk schoonhouden.

Pluspunten

  • Alles automatisch
  • Makkelijk menu

Minpunten

  • Koffietemperatuur
  • Kleine bonenreservoir

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

MamaEvelien 03-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Koffie wordt een feestje met de mooie EQ9 koffiemachine

Geschreven voor: Siemens EQ.9 s300 zwart

Algemene score

9,0
Luxe "koffieparadepaardje" in de keuken met vele keuzes en mogelijkheden voor heerlijke koffie, te bedienen middels een mooi display, waar je ook profielen in kunt aanmaken.
Zo heb je met een paar klikken op het display jou favoriete koffie klaar.


Het onderhoud vergt wel wat meer, en wat ik daar vooral in mis is de structuur, hoevaak/wanneer dien je wat te reinigen. Een kalender of app waarop je bijhoud wanneer je wat moet schoonmaken lijkt me hiervoor een goede verbetering.
Het apparaat is verder erg stil, de geluiden die nodig zijn voor het malen en zetten van de koffie zijn prettig.

De melkopschuimer zou ook wat verbetering mogen krijgen, deze klikt niet altijd goed in het apparaat waardoor je soms hete stoom krijgt ipv melkschuim. Het zou prettig zijn als je ook direct op een pak melk aan kunt sluiten.

Verder een dikke 9: een stijlvolle, degelijke machine voor dagelijks koffieplezier die al snel onmisbaar werd voor ons.

Pluspunten

  • Luxe koffie, diverse keuzes
  • Chique uitstraling, fraai apparaat
  • Vrij stil

Minpunten

  • Onderhoud, wat je zelf moet bijhouden
  • Vaak spoelen
  • Prijs
  • Temperatuur koffie met melkschuim

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ellen 22-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Barista@home

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s300 zwart

Algemene score

7,0
Wat een beauty op mijn aanrecht. Heel veel keuze in de verschillende koffievariaties qua sterkte en hoeveelheid.
Je hoeft niet na te denken, volg de instructies op het apparaat voor het legen van de bakken, het vullen van de bonen en het water.
Gemak dient de mens!

Pluspunten

  • Stijlvol
  • Makkelijke bediening
  • Heerlijke koffie
  • Veel variatie

Minpunten

  • Veel spoelingen
  • Melkreservoir werkt niet altijd
  • Koffie spettert

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Petrus 17-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

MOOIE VORMGEVING, GEBRUIKSVRIENDELIJK, LEKKERE KOFFIE,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s300 zwart

Algemene score

9,0
makkelijk te installeren, zet lekkere koffie, veel mogelijkheden om koffie te personaliseren en de instellingen op te slaan in eigen profiel, mooie vormgeving, grote inhoud watertank en melktank, een goede keuze

Pluspunten

  • groot water tank
  • 2 kopjes tegelijk zetten
  • groot melk tank
  • makkelijk te reinigen
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 15-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruikersvriendelijke machine, heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s300 zwart

Algemene score

9,0
Onze keuze is op deze espressomachine gevallen om z'n uitgebreide mogelijkheden en z'n geïntegreerde melksysteem. De koffie is heerlijk en hij is zeer gemakkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • Gemakkelijke bediening
  • Heerlijke koffie
  • Geluidsarm

Minpunten

  • Afvalbakje wat klein

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arjan 05-11-2019

Top automaat

Geschreven voor: Siemens EQ.9 s300 zwart

Algemene score

10,0
Fijne degelijke machine met een luxe uitstraling. Diverse simpel te bedienen voorkeursinstellingen voor de diverse soorten koffie. Reinigt zichzelf met stoom en het deel dat je nog zelf moet doen gaat erg eenvoudig !
Aanrader !! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Snoek 01-11-2019

Super Koffiemachine

Geschreven voor: Siemens EQ.9 s300 zwart

Algemene score

10,0
Dit is echt koffie drinken, menig restaurant kan hier niet aan tippen, echt een aanrader. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 23-10-2019

Zeer mooie koffiezetmachine

Geschreven voor: Siemens EQ.9 s300 zwart

Algemene score

10,0
Zet heerlijke koffie, niet te heet maar zeker niet te koud. Eigenlijk precies goed.
Een nadeel is het lekbakje, deze is net te klein en regelmatig moet je deze dan ook legen.
Qua vormgeving en geluid zeer goed.
Zeker een goede aanrader. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 15-10-2019

Lekker bakkie koffie

Geschreven voor: Siemens EQ.9 s300 zwart

Algemene score

10,0
Mooi en prima apparaat. Dit is ons eerst volautomatisch koffiemachine, en dat bevalt prima. Als de koffie wordt gemalen, hoor je vrij weinig geluid. Temperatuur is prima. Er is wel één nadeel, de lekbak, deze moet vrij snel worden geleegd.
Voor de rest een geweldige koffieapparaat [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

HenkT 12-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s300 zwart

Algemene score

9,0
EQ7 Plus was aan vervanging toe. Door positieve ervaringen met die machine ook nu weer bij een Siemens uitgekomen.
De EQ9 is nog weer beter. Stil, warmere koffie en melk en zelfs nog weer makkelijker in gebruik en schoonmaken.
En heel veel koffievariaties mogelijk met alle mogelijke instellingen.
T.o.v. de vorige geen warmhoudplaatje voor de kopjes, maar dat gebruikten we toch al nooit.
Melkreservoir is handig. Bij de vorige had ik het slangetje in het pak melk hangen, maar nu gebruik ik het reservoir dat gewoon vanuit de koelkast elke keer aan de machine wordt gekoppeld, en toch warme melk!
Ja, het spoelwaterreservoir onder de machine is wat kleiner, maar om de 8 tot 10 kopjes even legen is op zich geen groot probleem.
Installatie was snel en eenvoudig, waterhardheid even testen met bijgevoegde strip, instellen, filter erin en klaar!
Al met al een fijne machine, en dankzij de cash-back actie ook nog eens iets goedkoper.

Pluspunten

  • Stil
  • Veel variaties
  • Personalisatie/instellingen
  • Koffie- en melktemperatuur.

Minpunten

  • Omvang spoelwaterreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Chantal 03-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk alle soorten koffie voor ieder wat wils.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s300 zwart

Algemene score

9,0
Duidelijk gebruiksvriendelijke koffiemachine. In te stellen naar naar eigen wens en per kopje ook aan te passen. Echt verwennen met dit apparaat.

Pluspunten

  • veel soorten koffie
  • gebruiksvriendelijk
  • per persoon in te stellen
  • gemakkelijk aan te passen per kopje
  • lekkere koffie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Willy1950 01-07-2019

De beste EQ tot nu toe.

Geschreven voor: Siemens EQ.9 s300 zwart

Algemene score

10,0
Had eerst een EQ7 jarenlang, was toe aan een nieuwe, dus de EQ9. Super apparaat, met los/vaste melkcontainer. Wat een verbetering! Ook het reinigingssysteem is uitstekend. De koffie natuurlijk subliem! Ben ontzettend blij met mijn EQ9. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Erik 25-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

superstil en briljant lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s300 zwart

Algemene score

9,0
Dit is een zeer goede opvolger van mijn overleden EQ5. Prijzig, maar dan heb je ook wel wat. Maalschijven hoor je amper en het apparaat is in zijn geheel erg stil wanneer het in bedrijf is. Het maakt van de goedkoopste bonen nog steeds superlekkere koffie (en gebruikt ook minder koffie dan de oudere apparaten). Uitgebreid keuzemenu. Elke keuze kan ook naar wens worden aangepast (hoeveelheid, sterkte).
Gebruikersprofielen zijn erg handig bij gebruik door meerdere mensen en op verschillende tijden van de dag.
Apparaat en onderdelen zijn slim ontworpen en goed geïntegreerd. Het apparaat krijgt hierdoor de goede 'looks'.

Het lampje wat aangaat als je een kopje zet was niet echt nodig, maar is wel grappig.

Pluspunten

  • erg stil
  • veel opties
  • gebruikersprofielen erg handig
  • mooi ontwerp, onderdelen goed geïntegreerd

Minpunten

  • lekbak zou iets groter mogen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Juanita Zwaneveld 23-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De Siemens EQ.9 s300 straalt een en al professionaliteit uit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s300 zwart

Algemene score

10,0
oude kapot,meer mogelijkheden,werkt naar verwachting,500,- euro duurder maar zeker de moeite waard!!

Pluspunten

  • Melksysteem beter als de vorige
  • Zetsysteem makkelijker schoonmaken
  • Binnenkant wand makkelijk schoon te maken
  • Uitloopsysteem makkelijk uit elkaar te halen
  • Mooi en duidelijk display met foto’s

Minpunten

  • Te klein bonenreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Robbert 20-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s300 zwart

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een goed en vooral een mooi koffieapparaat. Na jaren gebruik te hebben gemaakt van een Nespresso machine, wilde ik iets anders. Het liefste wilde ik een apparaat, welke echt lekkere koffie produceerde, waardoor mijn vrouw die eigenlijk nooit koffie drinkt, ook eens gezellig een kopje koffie meedrinkt. Daarvoor moest de koffie en ook de cappuccino vergelijkbaar zijn met Italiaanse. Na de machine geïnstalleerd te hebben, bleek dat deze wel heel erg dicht bij de Italiaanse koffie kwam. De koffie is goed heet en perfect van smaak. Makkelijk in te stellen en aan te passen naar wens, schoon te maken en een zeer gebruikersvriendelijke bediening. Daarnaast is het design waanzinnig mooi. Kortom de perfecte keuze!

Pluspunten

  • Design
  • Ontwerp
  • Eenvoudig te bedienen
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Perfecte koffie

Minpunten

  • Relatief kleine lekbak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j.nijenhuis 18-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

aanwinst op het aanrecht.

Geschreven voor: Siemens EQ.9 s300 zwart

Algemene score

9,0
Er gaat een wereld voor je open op het gebied van koffie zetten. HEERLIJK. Alles wat je maar bedenken kunt zit in dit apparaat.
We waren al liefhebbers van capucino/ latte macciato maar nu zeer zeker. En tot slot het gemak van het automatisch reinigen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 12-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s300 zwart

Algemene score

8,0
De Siemens Q9 is een mooi model koffieautomaat met veel functies. Je kunt je persoonlijke voorkeuren bewaren, wat heel handig is als je met meerdere koffiedrinkers woont. Wij drinken nu eindelijk écht lekkere koffie!

Pluspunten

  • Mooi model
  • Veel verschillende opties
  • Je kunt persoonlijke voorkeuren instellen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert 05-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi passend apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s300 zwart

Algemene score

9,0
Wij hebben dit apparaat gekocht omdat wij een nieuwe keuken hebben laten installeren en daarbij dus ook een bijpassend koffieapparaat nodig hadden. Via internet gezocht naar de beste apparaten die op dit moment beschikbaar zijn en daarbij uitgekomen bij Siemens. Ook de lopende actie met tot € 250 retour speelde daarbij een rol. Uiteindelijk gekozen voor de zwarte uitvoering van de EQ9 serie, omdat deze een goede combinatie bood van mogelijkheden en prijs.
Na bestelling direct geplaatst en de procedure doorlopen voor het eerste gebruik. Dit lijkt moeilijk maar je wordt door de stappen heen geleid en het is dan snel gepiept. Het eerste kopje gooi je jammer genoeg weg, omdat het systeem nog vervuild kan zijn, maar daarna is het genieten.

Pluspunten

  • vormgeving
  • mogelijkheden

Minpunten

  • afstand tussen uitloop en koopje vrij groot
  • er zit geen aansluiting voor op het melkpak bij.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Highwoodman 28-05-2019

Fantastisch apparaat

Geschreven voor: Siemens EQ.9 s300 zwart

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over deze machine. Ik heb hiervoor een andere machine gehad van een ander merk, welke ontzettend tegenviel. Sinds kort heb ik deze Siemens aangeschaft. De koffie is heerlijk en er zitten heel wat opties op.
Zeer gebruiksvriendelijk.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews