De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, servings/koffiepads
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
rvs
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 34 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henk van Dam 04-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

8,0
Door de reviews op het internet tot deze aankoop gekomen. Mooie machine een aanvulling in de keuken. Moesten even wennen aan het spoelen voor- en achter- af bij het aanzetten. Zet een prima kop(je) koffie. ZEER veel mogelijkheden om een bakkie te zetten (nog lang niet alles ontdekt, 1,5 maand in gebruik).
Drie (misschien) min puntjes:
Je kan maar 1 kop koffie maken per keer, wel 2 expressos. (Met visite is dat dan wel lastig, kost dan veel tijd.)
Het malen maakt toch wel veel geluid maar dat ligt misschien aan ons het is onze eerste expresso apparaat.
Het RVS onderblad waar de kopjes op komen te staan is ZEER kras-gevoelig jammer
Voor de rest zeer tevreden.

Pluspunten

  • ZEER veel mogelijkheden
  • Mooi apart melk deel
  • Design mag er ook wezen

Minpunten

  • 1 kop koffie per keer
  • Maal geluid ??
  • RVS blad zeer kras-gevoelig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Koffieleut 26-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker Koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

9,0
We zochten een nieuwe koffiemachine en de ze is het geworden omdat hij mooi is. Makkelijk in het gebruik en heel belangrijk het hete water voor thee komt uit een andere uitstroom dan de koffie. Dit was bij de Siemens EQ9 niet het geval dus je had bruin thee water

Pluspunten

  • Losse melkkan
  • Water reservoir makkelijk te vullen.

Minpunten

  • Geen pijlglas aan de voorkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thomas 08-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat van een top merk met alle hedendaagse snufjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

10,0
Na 5 jaar met een eerste model van DeLonghi hebben wij besloten een upgrade aan te schaffen, waarbij het schuimen van melk een grote rol speelde. Met de Prima-donna van DeLonghi hebben wij een uitstekende keuze gemaakt. Deindividualisering van alle koffie bereidingen via de app of de machine sprak ons zeer aan en heeft ons in de praktijk niet teleurgesteld. De koffie kwaliteit van DeLonghi wisten we al te waarderen vanuit het oude model, en bij de Primadonna is dit wederom het geval. Simpelweg een top merk. Ik begrijp dat de temperatuur van melk, schuim en koffie altijd een issue zijn. Met dit apparaat is dit absoluut perfect. Het is zelfs heter mogelijk dan wij het lusten. Het aansturen via de app is eveneens een pre. De varatiemogelijkheden zijn groot.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit melkschuim
  • Temperatuur van koffie soorten instelbaar
  • Aanstuurbaar via app
  • Diverse variaties koffie én eigen creaties
  • Dubbelwandig melkreservoir

Minpunten

  • herkent kopje niet bij het aansturen vanuit de app
  • Slechts één Bluetooth verbinding tegelijk mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John en Wilma 03-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Volautomatische koffie machine van DeLonghi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

9,0
Onze oude koffiemachine van DeLonghi hebben we 7,5 jaar zonder problemen naar volle tevredenheid kunnen gebruiken. Daarom hebben we zonder twijfel weer gekozen voor een DeLonghi volautomaat. De primaDonna is een luxere uitvoering met meer mogelijkheden. We hopen ook hier weer jaren zonder zorgen van te kunnen genieten. De eerste ervaringen met deze automaat zijn zeer goed te noemen.

Pluspunten

  • Zeer goede temperatuur
  • Bedieningsgemak
  • Zeer uitgebreide mogelijkhede

Minpunten

  • 1 kopje tegelijk zetten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tonnie 01-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit koffie,lekker warm bakje koffie.
Meerdere mogelijkheden,zoals thee,cappuccino ,latte macchiato

Pluspunten

  • Kopjesverwarmer
  • Keuze tussen gemalen en koffiebonen

Minpunten

  • De prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Poldervaart 17-11-2019
  • Product gekocht

Uitstekende service, fantastisch apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

9,0
Eerder een Delonghi gehad met een uitstekende ervaring in de smaak en bediening, daarnaast een redelijk energie verbruik.

Pluspunten

  • Uitstekende service
  • Prima dranken van apparaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mol 08-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving en veel mogelijkheden!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

9,0
We waren na een Bosch apparaat toe aan een nieuwe volautomaat. We hebben gekozen voor Delonghi vanwege de goede naam en mooie vormgeving. Daarnaast biedt het apparaat veel mogelijkheden die eenvoudig in te stellen zijn. Het werkt handig en wat vooral heel erg goed en lekker is, is de melkopschuimer. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Bediening
  • Melkopschuimer en schoonmaakfunctie

Minpunten

  • Het is best een prijzig apparaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Koffie junk 28-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi uitziende en goed werkende espresso apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

9,0
Wij hadden al een Delonghi espresso apparaat en wilde er een die groter was op het gebied van waterreservoir, koffiebonnen reservoir en meer melk producten mogelijk.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Ziet er mooi uit
  • Zowel de koffie als melk producten zeer goed

Minpunten

  • Geluid malen van de bonen zou iets minder kunnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans Wijkhuizen 10-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

9,0
Prima design maar het belangrijkste: gebruiksvriendelijk en prima koffie en expressoen melkopschuimer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Palland 18-09-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

mooi compact model hij is smaller dan onze vorige apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

9,0
Ik had op de kantoor een identiek model gekocht enkele maanden geleden, alle collega's ( en klanten) zijn zeer tevreden over "onze" koffie / cappuccino's en latte et cetera. Vandaar dat we op ons "kantoor" thuis ook dit model hebben gekocht.

Pluspunten

  • overzichtelijk scherm
  • lekker hete koffie
  • eenvoudige logische bediening

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton 12-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima koffie, snel en ..... stiller

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit is goed. Apparaat geeft een goede kop koffie in een snelle tijd. Het apparaat is duidelijk stiller met malen dan een voorgaand model. Sterke verbetering. Heeft een mooi, strak design.

Pluspunten

  • snel
  • stil met malen

Minpunten

  • nvt
  • nvt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

07/08/2019 07-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, snel en heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

8,0
Aanbevolen door familie, mooi apparaat en heerlijke koffie! Door middel van dit apparaat gaan we heel veel jaren heel veel heerlijke koffie drinken.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Hete, lekkere koffie

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Michelle 14-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

10,0
Deze machine is een vervanging van een De'Longhi volautomaat. Deze gekozen om de uitgebreide instelmogelijkheden en de bediening mbv een app op de telefoon. De app werkt perfect. Ik hou van cappuccino maar de standaard instellingen vond ik niet lekker. Het is dan heel makkelijk om dan de instellingen qua hoeveelheid water, aroma, melk en temperatuur via de app in te stellen en op te slaan zodat ik nu de perfecte cappuccino heb. De mogelijkheden zijn ongekend zodat je alle soorten koffie geheel aan je eigen smaak kan aanpassen, al moet je dan wel wat experimenteren. Het grootste voordeel is t.o.v. een standaard apparaat waar je maar moet hopen dat de fabrikant de instellingen goed heeft je bij de De'Longhi nooit bang hoeft te zijn dat het apparaat slechte koffie zet omdat je dit tot in detail kan regelen.

Het melkreservoir is heel erg fijn. Eerst moest ik de melk zelf opschuimen maar dat kan deze De'Longhi zelf en je kan dan met 3 standen instellen hoeveel schuim je krijg. Zelf prefereer ik met maximaal schuim!

Het schoonmaken is ook erg gemakkelijk maar dat was ik al gewend van mijn vorige De'Longhi.

Ten opzichte van mijn vorige De'Longhi maakt deze nieuwe weinig geluid.

Het enige negatieve wat ik kan noemen dat deze machine erg prijzig is maar daar krijg je wel heel wat voor terug.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden en de app
  • Thee
  • Warme Melk
  • Melkschuimer
  • Instellen water, aroma, melk en tempratuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Muntz 12-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima Koffiemachine

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

8,0
Prima koffiemachine, duidelijk display, makkelijk te bedienen, veel instelmogelijkheden waardoor voor iedere koffiedrinker de juiste drank is te bereiden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

IP 03-04-2019
  • Product gekocht

net gekocht

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

8,0
Na het lezen van reviews en testen, bekijken van You tube de keuze gemaakt voor dit De'longhi apparaat. Uitstraling is mooi. We gaan er vanuit dat we hier lang kunnen genieten.

Review criteria:

Goed

Reageer

John 09-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie, komt dat echt van dezelfde koffieboon?

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

10,0
Apparaat een week in huis en we willen nu al niet anders meer. Wat een verschil met de vorige en al oudere Delongi apparaat. Met de app is alles helemaal makkelijk om naar eigen wens in te stellen. Wat een verschil wat een goed apparaat met onze zelfde koffiebonen kan doen. Heerlijke soorten koffies en mooi warm en vol melkschuim.

Pluspunten

  • Heerlijk warm en perfect melkschuim
  • Koffie's makkelijk via app of apparaat instelbaar
  • Echte warme koffie
  • Goed reinigingsprogramma
  • Grote water en koffiebonen opslag

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 30-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Warm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

5,0
Warme heerlijke koffie. Genieten dus. Deze machine voldoet aan onze verwachtingen en overtreft het zelfs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

San 22-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik ook voor cappuccino. Mooi apparaat. En heerlijke hete koffie. Makkelijk in onderhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 14-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

8,0
Pas 2 dagen in huis, maar eerste kopjes koffie zijn heerlijk. Ook het melkschuim is mooi van structuur.

Pluspunten

  • mooie uitstraling
  • lekkere koffie

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Rien 10-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super koffiemachine!

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

9,0
Een apparaat met alle mogelijke dranken, gemakkelijk in onderhoud, duurzaam en bovendien stijlvol vormgegeven. En niet onbelangrijk: de koffie smaakt meer dan prima. Prijs en kwaliteit zijn naar onze mening goed in balans. Wij hebben dan ook precies gevonden wat we zochten!

Pluspunten

  • prima smaak
  • gemakkelijk in onderhoud
  • stijlvol

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews