De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, servings/koffiepads
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
rvs
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 48 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henk van Dam 04-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

8,0
Door de reviews op het internet tot deze aankoop gekomen. Mooie machine een aanvulling in de keuken. Moesten even wennen aan het spoelen voor- en achter- af bij het aanzetten. Zet een prima kop(je) koffie. ZEER veel mogelijkheden om een bakkie te zetten (nog lang niet alles ontdekt, 1,5 maand in gebruik).
Drie (misschien) min puntjes:
Je kan maar 1 kop koffie maken per keer, wel 2 expressos. (Met visite is dat dan wel lastig, kost dan veel tijd.)
Het malen maakt toch wel veel geluid maar dat ligt misschien aan ons het is onze eerste expresso apparaat.
Het RVS onderblad waar de kopjes op komen te staan is ZEER kras-gevoelig jammer
Voor de rest zeer tevreden.

Pluspunten

  • ZEER veel mogelijkheden
  • Mooi apart melk deel
  • Design mag er ook wezen

Minpunten

  • 1 kop koffie per keer
  • Maal geluid ??
  • RVS blad zeer kras-gevoelig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Koffieleut 26-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker Koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

9,0
We zochten een nieuwe koffiemachine en de ze is het geworden omdat hij mooi is. Makkelijk in het gebruik en heel belangrijk het hete water voor thee komt uit een andere uitstroom dan de koffie. Dit was bij de Siemens EQ9 niet het geval dus je had bruin thee water

Pluspunten

  • Losse melkkan
  • Water reservoir makkelijk te vullen.

Minpunten

  • Geen pijlglas aan de voorkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thomas 08-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat van een top merk met alle hedendaagse snufjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

10,0
Na 5 jaar met een eerste model van DeLonghi hebben wij besloten een upgrade aan te schaffen, waarbij het schuimen van melk een grote rol speelde. Met de Prima-donna van DeLonghi hebben wij een uitstekende keuze gemaakt. Deindividualisering van alle koffie bereidingen via de app of de machine sprak ons zeer aan en heeft ons in de praktijk niet teleurgesteld. De koffie kwaliteit van DeLonghi wisten we al te waarderen vanuit het oude model, en bij de Primadonna is dit wederom het geval. Simpelweg een top merk. Ik begrijp dat de temperatuur van melk, schuim en koffie altijd een issue zijn. Met dit apparaat is dit absoluut perfect. Het is zelfs heter mogelijk dan wij het lusten. Het aansturen via de app is eveneens een pre. De varatiemogelijkheden zijn groot.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit melkschuim
  • Temperatuur van koffie soorten instelbaar
  • Aanstuurbaar via app
  • Diverse variaties koffie én eigen creaties
  • Dubbelwandig melkreservoir

Minpunten

  • herkent kopje niet bij het aansturen vanuit de app
  • Slechts één Bluetooth verbinding tegelijk mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin 22-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

8,0
Mooie koffiemachine, werkt zoals het hoort, weinig geluid , het bedieningspaneel
Is gekleurd en daardoor erg duidelijk, er is veel keuze qua verschillende koffie soorten

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Eenvoudig te bedienen
  • Mooi en duidelijk bedieningspaneel

Minpunten

  • Moeite met de app

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacques 09-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koffie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

9,0
Mooie machine die veel mogelijkheden heeft en lekkere koffie maakt. Machine maakt ook geheel automatisch cappuccino. Daarnaast makkelijk om melk en chocomel op te warmen.

Pluspunten

  • design
  • veel mogelijkheden

Minpunten

  • afstelling is complex

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

B. Koudijs 12-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hete koffie met perfect melkschuim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

9,0
De'Longhi:
Een briljant apparaat. Mooi om te zien, super intuïtief bedieningsdisplay en hete koffie. De installatie ging super makkelijk en de handleiding maakt het je zeker niet moeilijker. Super dat er zelfs al allerlei extra accessoires bij zitten, denk aan een borsteltje voor het schoonmaken en een waterfilter.

Koffietijd:
De koffie zelf is heerlijk. Dit is natuurlijk smaak en hangt ook af van de kwaliteit van de bonen. De standaard melkproducten zoals de latte macchiato en cappuccino zijn ook super. Dit apparaat heeft veel standaard recepten maar kan naar wens in hoeveelheid en aroma worden aangepast. Dit kan tussendoor voor een keer of dit kan worden opgeslagen in een profiel.

Melkreservoir:
Het melkreservoir is ook een mooi stukje techniek. Makkelijk weg te zetten in de koelkast. Het "rietje" waar de melk uitkomt is uit te schuiven en dus perfect boven het kopje te hangen. Met de draaiknop bepaal je de verschillende standen en hierdoor bepaal je de schuimlaag. Het apparaat geeft tevens zelf aan welke stand je moet gebruiken en geeft altijd een waarschuwing voordat het proces begint. Ook het reservoir is makkelijk schoon te maken. Niet geheel onbelangrijk.

Coffee Link app:
Toen ik zag dit apparaat een app heeft dacht ik bij mezelf: ja tuurlijk, waarom moet een koffiezetapparaat een app hebben. Maar niks is minder waar. De app is super makkelijk. Je kan je eigen recepten maken, je profielen invullen, de hoeveelheid koffie en melk regelen, maar ook de temperatuur van de koffie. Nu moet ik zeggen dat de standaard (medium setting) temperatuur al heet genoeg is om je tong te verbranden.

Conclusie:
Toegegeven dit apparaat is niet heel goedkoop, maar goedkoop is duurkoop is gebleken. Deze De'Longhi is een absolute aanrader en zeker als je ook eens iets anders wil drinken dan alleen maar zwarte koffie.

Pluspunten

  • Hete koffie
  • Perfect melkschuim
  • Goede handleiding
  • Intuïtief in gebruik
  • Uit zichzelf makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anja 27-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

8,0
Mooi apparaat met grote watertank en veel mogelijkheden. Zet goede koffie en ook uitstekende cappucino, dat is het belangrijkste.

Pluspunten

  • mooi
  • weinig lawaai

Minpunten

  • nog niets

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jan 02-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

9,0
Mooi apparaat. Geen uitleg aan huis maar via meeting, was super.
Heerlijke koffie en gemakkelijk te bedienen. Ieder zijn eigen voor ingestelde drankje.

Pluspunten

  • Vele mogelijkheden
  • eenvoudig

Minpunten

  • als koffie op is stopt alles en opnieuw beginnen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cees 24-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm , Rvs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteitverhouding zeer goed, zeer nette vormgeving met rvs omkasting.
Veel mogelijkheden voor keuze koffiesoorten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Van Hoteren 18-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Anders...

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

6,0
We hadden een Krups EA9010 die overleed.
Op zoek naar een vergelijkbaar onderhoudsarm apparaat in de kleur met zilver.
Helaas zijn De'Longhies op de plaatjes wel mat maar het apparaat niet.
Weinig in mat rvs.

Het intuïtieve menu van de Krups wordt nu al gemist.
Nogal omslachtig om op het apparaat van De'Lonhgi je eigen voorkeursmaak in te vullen. Het apparaat gaat gelijk aan de slag. Dus wil je instellen, krijg je gelijk een bak vol voordat je snapt hoe het werkt.
Het is geen touchscreen en dat is wennen.

Schuim is flubberig. Meer melk dan schuim.
Het wordt niet opgestookt.

De plaat waar je het kopje op zet is super glimmend.
Echt te erg. En kras met een glazen kopje er op.
Gaan we iets op verzinnen.

Zeer goed in de gaten houden dat je iets onder het apparaat hebt staan bij aan- en uitzetten. Er start gelijk een spoeling met flink water. Niks neerzetten geeft zooi.

Al met al....wennen en over een tijdje zien of deze toch wel flink geprijsde koffiezetten het waard was.

Pluspunten

  • Kleur
  • Mogelijkheden koffie

Minpunten

  • Te glimmend
  • Te krasgevoelig
  • Melkvoorziening vergt veel onderhoud
  • Instellingen op smaak moet handiger kunnen
  • Melkschuim slap

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

alex 11-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Rond uit slecht apparaat

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

1,0
Van een iets goedkoper Siemens EQ 500 naar deze Delonghi gegaan net 2 dagen in bezit maar nu al spijt wat een ramp lauwe koffie wat we ook proberen dubbelwandige glazen voor verwarmd met bijna kokend water de machinetemperatuur op zijn heets gezet eco modus uitgezet niets help koffie kun je met 2 slokken opdrinken. Ook de melk is niet echt warm te krijgen. Ook problemen met het waterpijpje deze is bijna niet meer uit de machine te krijgen je kunt het knopje ingedrukt houden maar noway. de app werkt ook niet optimaal voegt ook niks toe. Erg slecht voor een machine van bijna 1000,- euro zonde van het geld.

Pluspunten

  • opschuimen van de melk ook al is ie lauw

Minpunten

  • lauwe koffie, lauwe melk
  • krasgevoelig afzetplaatje
  • waterpijpje bijna niet te verwijderen
  • app werkt ook niet naar behoren
  • te duur voor wat je krijgt

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Voldoende
Slecht
Officiële reactie van De'Longhi Group 14-04-2020

Beste,

Hartelijk dank voor uw reactie op Kieskeurig.nl. Spijtig om te vernemen dat de temperatuur van uw espresso en melk niet voldoende lijkt te zijn.
Wij adviseren om uw espresso volautomaat te laten beoordelen door een De'Longhi monteur.
Deze kan tevens het waterpijpje voor u nakijken en de app nog eens samen met u doornemen.
U kunt deze eenvoudig aanvragen via de volgende link:

https://www.delonghi.com/nl-nl/klantenservice-delonghi/reparaties-onderdelen

Met vriendelijke groet,

serviceteam De'Longhi

Reageer

Louis Broers 24-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, snelle bediening, heerlijke koffie

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

9,0
Gekozen voor dit product vanwege goed beoordeling bij de Consumentenbond en ik heb een "klein"espressoapparaat van de Longhi en dat geeft heerlijke koffie dus wederom de Longhi.

Pluspunten

  • handige bediening
  • heerlijke koffie

Minpunten

  • nog niks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 14-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

8,0
Net in gebruik. Prima machine het is nog even uitproberen wat de lekkerste persoonlijke smaak is. Gezien de vele mogelijkheden zal dat best lukken

Pluspunten

  • Overzichtelijk scherm
  • Vele mogelijkheden

Minpunten

  • is even puzzelen hoe in te stellen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan van Rijswijk 06-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

9,0
Ik heb dit apparaat pas 1 dag, maar merk vanaf het begin dat dit een kwalitatief mooi en goed product is, al vanaf het eerste kopje koffie bijna al op smaak zoals ik dat wil, dus zonder aanpassingen. Mooie vormgeving en professioneel aangezicht.

Pluspunten

  • goed heet
  • mooi om te zien

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amal 01-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk en makkelijk!

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

9,0
Het werkt heel makkelijk en er wordt stapgewijs uitgelegd wat je moet doen zowel in de instructie en op het scherm. En niet te vergeten goeie warme koffie!

Pluspunten

  • warme koffie
  • melkschuim is fantastisch

Minpunten

  • hij geeft niet aan wanneer de koffiebonen op zijn
  • krijgt snel krasjes het apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 05-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

erg mooi apparaat

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

7,0
Apparaat gekocht voor het gemak, is wel prijzig.
apparaat voldoet aan de verwachting, maar de koffie matig qua temperatuur.
moet wellicht nog nader ingesteld worden.

Reageer

Norbert 14-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie De'Longhi koffie volautomaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

9,0
Vandaag de De'Longhi Prima Donna class ecam550.75.ms gekocht.
Makkelijk te installeren, makkelijk touchscreen, eenvoudige bediening.
Handig waterfilter dat kalkaanslag voorkomt. Redelijk stil en de koffie / cappucino / latte / americano zijn eenvoudig instelbaar.
Machine spoelt bij opstarten en na koffie zetten (zowel de koffie als het melk kanaal) en blijft daardoor mooi schoon.
Apart verwarmingsunit voor de melk en de koffie, daardoor snel cappucino te zetten.
Het koffie-zet-mechanisme is eenvoudig onder de kraan af te spoelen.
Daarnaast een mooi design.

Pluspunten

  • dubbele verwarming (melk en water)
  • snelle machine
  • mooi design
  • automatisch spoelen

Minpunten

  • waterreservoir niet van buitenaf te vullen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

John en Wilma 03-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Volautomatische koffie machine van DeLonghi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

9,0
Onze oude koffiemachine van DeLonghi hebben we 7,5 jaar zonder problemen naar volle tevredenheid kunnen gebruiken. Daarom hebben we zonder twijfel weer gekozen voor een DeLonghi volautomaat. De primaDonna is een luxere uitvoering met meer mogelijkheden. We hopen ook hier weer jaren zonder zorgen van te kunnen genieten. De eerste ervaringen met deze automaat zijn zeer goed te noemen.

Pluspunten

  • Zeer goede temperatuur
  • Bedieningsgemak
  • Zeer uitgebreide mogelijkhede

Minpunten

  • 1 kopje tegelijk zetten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tonnie 01-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit koffie,lekker warm bakje koffie.
Meerdere mogelijkheden,zoals thee,cappuccino ,latte macchiato

Pluspunten

  • Kopjesverwarmer
  • Keuze tussen gemalen en koffiebonen

Minpunten

  • De prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Poldervaart 17-11-2019
  • Product gekocht

Uitstekende service, fantastisch apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

9,0
Eerder een Delonghi gehad met een uitstekende ervaring in de smaak en bediening, daarnaast een redelijk energie verbruik.

Pluspunten

  • Uitstekende service
  • Prima dranken van apparaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews