Siemens TI313219RW - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
Kastontwerp
vrijstaand
Netfrequentie
50/60 Hz
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 67 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Patricia van Gent 26-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Heerlijk warme cappuccino

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na jaren koffie te hebben gedronken van een koffiezatapparaat formaat campingsetje dacht ik nu is t afgelopen. Heb mn vriend meegenomen naar de Mediamarkt om als verassing een nieuw koffiemachine te kopen. Ik had maar één eis, warme cappuccino. Nou geloof me dat geeft deze! Je kan de sterkte van de bonen makkelijk bepalen met een druk op het knopje, warmtestraling in de melk en hupsakee daar komt mn cappuccino. Latte macchiato daarna uitgeprobeerd. Ik kan je vertellen dat ik daar nu helemaal verslaafd aan ben. Super keuze en we zijn er elke dag nog super blij mee

Pluspunten

  • Echte warme cappuccino en macchiato
  • Verwisselbare sterkte in koffie

Minpunten

  • Reinigt zichzelf voor en na het aanzetten
  • Geen touchscreen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Arthur 07-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima apparaat, maakt heerlijke koffie, wel wat luidruchtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Machine ziet er mooi uit, maakt heerlijke koffie en is gemakkelijk schoon te maken. Enige minpuntjes: hij is wel erg luidruchtig, vooral tijdens het maalproces. Bovendien gaat het instellen van specifieke voorkeuren (bijv. schuimduur) wat omslachtig en is de gebruiksaanwijzing hierover ook wat vaag.
De smaak van de koffie maakt het toch een aanbevelenswaardige keus.

Pluspunten

  • smaak
  • vormgeving
  • schoonmaken

Minpunten

  • geluid, vooral tijdens malen
  • specifieke instellingen niet duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Harry en Elly 26-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Blij met aankoop

Algemene score

8,0
Apparaat is gebruiksvriendelijk in zetwijze en onderhoud, koffiesmaak komt goed tot zijn recht. Helaas één minpuntje: het geluid tijdens het zetten van de koffie is erg hard, dat hadden wij jammer genoeg niet geweten (vanwege open keuken).

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sindy 23-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Lekker......en makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na lang twijfelen toch geïnvesteerd in dit prachtige apparaat.
Nog geen dag spijt, heerlijke koffie .
Eenvoudig te bedienen en makkelijk schoon te maken.
Het filtertje was even lastig te plaatsen maar met een beetje geduld zeker te doen, een aanrader dus......

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Van Ballegooy 06-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super blij met het koffie apparaat!
Heerlijke koffie en espresso. En in een handomdraai een super lekkere cappuccino!
Gemakkelijk te bedienen en te onderhouden.
Handig warmhoudplaatje voor de kopjes.
Ben heel blij met deze aankoop! Absoluut geen spijt!

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Heerlijke koffie
  • Gemakkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gidion 31-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Erg makkelijk in onderhoud. Geeft heerlijke koffie en is erg snel in zetten. Cappuccino islam erg goed. Melkschuim islam perfect.

Pluspunten

  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Goede melkschuim

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathijs 10-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke cappuccino en machiato

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds een week in bezit van dit apparaat. Ik kan alleen maar zeggen, ik had deze veel eerder moeten kopen. Zo gemakkelijk zo lekker. Zet en kopje melk klaar, schuif het pijpje erin en kies cappuccino of machiato en wordt verwent met een heerlijke melkschuim op je koffie. Ook het onderhoudt is makkelijk en zo gebeurt. Zetgroep zit aan de voorkant dus je hoeft geen rekening te houden dat er niks naast het apparaat kan staan. Over de duurzaamheid kan ik nog niet veel vertellen. Ik heb als minpunt dat er geen waterpijpje aan zit maar dan zet mijn vriendin maar water op met een koker ;) en je hoort het wel als de bonen worden gemalen maar zeg nou zelf... liever goed gemalen, dan hele bonen uit je koffie halen. Dus eigenlijk zijn er geen minpunten

Pluspunten

  • Melk goed opgeklopt
  • Design
  • Zetgroep makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Geen waterpijpje
  • Geluid tijdens malen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris 09-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffie & melkschuimer is voortreffelijk, opties zijn sober

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het stoompijpje is echt een uitvinding! Geen melkpan meer in de koelkast, helaas geen tijdklok en apparaat schakelt snel uit, helaas is dit niet in te stellen. Koffie en melkschuimer is voortreffelijk, extra opties zijn sober.

Pluspunten

  • Stoompijpje
  • Goede hete koffie
  • Voldoende sterkte opties

Minpunten

  • Geen tijdklok voor de ochtend
  • Schakelt snel uit.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Mathijs 09-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik heb dit apparaat gekocht na een goed advies in de winkel. Het werkt super makkelijk en de koffie is heerlijk! Om cappuccino te maken hoef je slechts een kopje met melk klaar te zetten en met het geïntegreerde stoompijpje wordt de perfecte opgeklopte melk gemaakt. Doordat het waterreservoir aan de achterzijde zit en de zetgroep aan de voorzijde is het een smal apparaat en mooi compact. Onderhoudt is zeer eenvoudig en in een handomdraai gebeurt. Kortom een geweldig product voor een zeer scherpe prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 06-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik. Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is onze tweede volautomatisch. Gekozen voor Siemens omdat we de rest van onze keuken apparatuur hier ook van hebben. Goede uitleg over gebruik, onderhoud en smaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Josee 04-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk apparaat

Algemene score

9,0
Een perfect apparaat om lekkere koffie mee te zetten. Ook super Cappuccino's kan men er mee zetten, Het apparaat is makkelijk in gebruik, ook het schoonmaken en legen van afvalbakje gaat probleemloos!

Pluspunten

  • uitvoering mooi
  • Cappuccino maken probleemloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anita 29-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekkere capucino

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
de siemens zet een lekker bakkie koffie. door een of andere "flow", die er in zit, wordt de koffie heter en voller van smaak.
enige min puntje hij maakt best veel lawaai, vind ik.

Pluspunten

  • hete koffie
  • makkelijk in onderhoud
  • makkelijk in bedienen

Minpunten

  • beetje lawaaierig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Conny 26-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat , simpele bediening en zeer lekkere koffie,
Een echte aanrader
Onze schoonheid in de keuken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JB 22-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens volautomaat eq3 type T1313219RW

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prijs / kwaliteit verhouding is zeer goed, Juiste temperatuur voor de koffie en goed te onderhouden.

Pluspunten

  • temperatuur
  • aroma

Minpunten

  • vrij snel volle lekbak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HS 20-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie espresso volautomaat met voldoende mogelijkheden. De machine spoelt regelmatig waardoor de draaiende delen goed schoon blijven. Hij biedt voldoende variatie en is simpel in gebruik. De machine maakt wel lawaai maar de bonen moeten wel gemalen worden dus dat is geen probleem. Over de duurzaamheid kan ik nog niks zeggen maar het is een Siemens dus dat zit waarschijnlijk wel goed.

Pluspunten

  • lekkere koffie en variatie
  • mooie machine
  • redelijk compact

Minpunten

  • lawaaierig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kusten 16-11-2017

Koffie perfect, lekbak waardeloos

Algemene score

4,0
Heb apparaat maand in gebruik, het zet heerlijke koffie , maar bij elk gezet kopje koffie loopt de lekbak ook meteen vol met water, niet alleen als naspoeling, is erg irritant, na 4 kopjes gezet te hebben moet je alles al schoonmaken.vlg Siemens is dit normaal, had eerst ander apparaat, die had dit euvel niet.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Prevoo 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top cappuccino!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heerlijke cappuccino, heel makkelijk te bedienen, en geweldig schuim! Mooi design, en makkelijk in het onderhoud

Pluspunten

  • schuim
  • bedienning
  • design
  • onderhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Conny 13-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende koffie automaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een zeer goede en betaalbare koffie volautomaat. Wat we erg belangrijk vonden was een apparaat zonder te veel toeters en bellen. Nu dit apparaat is een voudig en heel simpel schoon te maken. De koffie varianten smaken uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard en Anita 11-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie met de Siemens eq3

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Koffie zoals koffie moet zijn. Sterkte makkelijk in te stellen. Daarnaast ook nog mooi om te zien. Maakt wel wat geluid bij het maken van een bakje koffie. Maar dan weet je in ieder geval dat het vers gemalen wordt.
Het maken van cappuccino gaat erg eenvoudig.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Makkelijk cappuccino maken
  • Hete koffie

Minpunten

  • Maakt geluid bij malen koffiebonen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kroes 09-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Met gemak heerlijke koffie zetten!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. Ook qua uiterlijk prima.
Zet heerlijke, hete koffie.
Heel klein minpuntje is het geluid bij het zetten.

Pluspunten

  • Gemak
  • Goede, hete koffie

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews