Siemens TI313219RW - Reviews

Specificaties
Type/soort
koffiezetter
Hoogte
37,80 cm
Breedte
24,70 cm
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 40 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arthur 07-05-2017 Product paar dagen in bezit

Prima apparaat, maakt heerlijke koffie, wel wat luidruchtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Machine ziet er mooi uit, maakt heerlijke koffie en is gemakkelijk schoon te maken. Enige minpuntjes: hij is wel erg luidruchtig, vooral tijdens het maalproces. Bovendien gaat het instellen van specifieke voorkeuren (bijv. schuimduur) wat omslachtig en is de gebruiksaanwijzing hierover ook wat vaag.
De smaak van de koffie maakt het toch een aanbevelenswaardige keus.

Pluspunten

  • smaak
  • vormgeving
  • schoonmaken

Minpunten

  • geluid, vooral tijdens malen
  • specifieke instellingen niet duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Harry en Elly 26-01-2017 Product paar weken in bezit

Blij met aankoop

Algemene score

8,0
Apparaat is gebruiksvriendelijk in zetwijze en onderhoud, koffiesmaak komt goed tot zijn recht. Helaas één minpuntje: het geluid tijdens het zetten van de koffie is erg hard, dat hadden wij jammer genoeg niet geweten (vanwege open keuken).

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sindy 23-01-2017 Product paar weken in bezit

Lekker......en makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na lang twijfelen toch geïnvesteerd in dit prachtige apparaat.
Nog geen dag spijt, heerlijke koffie .
Eenvoudig te bedienen en makkelijk schoon te maken.
Het filtertje was even lastig te plaatsen maar met een beetje geduld zeker te doen, een aanrader dus......

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Van Ballegooy 06-01-2017 Product paar dagen in bezit

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super blij met het koffie apparaat!
Heerlijke koffie en espresso. En in een handomdraai een super lekkere cappuccino!
Gemakkelijk te bedienen en te onderhouden.
Handig warmhoudplaatje voor de kopjes.
Ben heel blij met deze aankoop! Absoluut geen spijt!

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Heerlijke koffie
  • Gemakkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gidion 31-12-2016 Product paar dagen in bezit

Super mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Erg makkelijk in onderhoud. Geeft heerlijke koffie en is erg snel in zetten. Cappuccino islam erg goed. Melkschuim islam perfect.

Pluspunten

  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Goede melkschuim

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 23-06-2017 Product paar dagen in bezit

Siemens TI313219RW top apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Topproduct zeer eenvoudig te bedienen en schoon te maken.
Het kost wat maar dan heb je ook wat.
Goede uitleg verkoper mediamarkt Zwolle.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Masteromg038 22-06-2017 Product paar dagen in bezit

Goede koffie voor goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Zeer lekkere koffie, kom regelmatig in tankstations vanwege mijn baan en drink dus regelmatig koffie uit dure volautomatische koffiezetapparaten. Nu heb ik zelf deze siemens aangeschaft en ik moet zeggen dat ik het verschil niet proef (met zelfde bonen + melk)

Pluspunten

  • Snel
  • Goede prijs/kwaiteit verhouding.

Minpunten

  • Meer schoonmaakwerk dan verwacht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

m.lieshout 20-06-2017 Product paar dagen in bezit

heerlijk hete kop koffie

Algemene score

9,0
een apparaat met een duidelijke gebruiksaanwijzing; zet hete goede koffie, maar wel wat lawaaierig; ideale manier om cappuccino of latte machiato te zetten, zonder daarvoor veel te hoeven betalen. een aanrader

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • mogelijkheden

Minpunten

  • lawaaierig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Herman 16-06-2017

Eindelijk een goed koffie apparaat gevonden blij blij

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi en handig apparaat in gebruik. Technisch goed voorgelicht en makkelijk schoon te houden. Geen lawaai bij het maken v d koffie. Zeer goede pluspunt. ..

Review criteria:

Goed

Reageer

Kamil 15-06-2017 Product paar weken in bezit

Lekker koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Koffie is lekker en alles werk goed😀ik kan erze product 100% anbevolen. Apparat werk prima. Echt goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanke 14-06-2017 Product paar maanden in bezit

Geweldige koffie machine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dankzij deze koffie machine genieten we iedere dag van heerlijke koffie! Ook mensen die op bezoek zijn worden erg blij van deze koffie! ideaal dat je met dit apparaat ook cappuccino's en latte kan maken! Het apparaat spoelt na als je hem aan en uit doet, ideaal! Wij zijn erg tevreden en raden dit apparaat zeker aan!

Pluspunten

  • Reinigt zichzelf
  • Veel opties

Minpunten

  • je moet even geduld hebben voor je kopje koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Meindert van den Berg 10-06-2017 Product paar dagen in bezit

lekkere koffie voor elke smaak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We kozen voor een Siemens koffiemachine, omdat die qua prijs-kwaliteits-verhouding door iedereen werd aanbevolen.
Hij bevalt prima, zet lekkere koffie, is gebruikersvriendelijk. "Een kind kan de koffie zetten!"

Pluspunten

  • gebruikersvriendelijk
  • onbeperkte keuze in smaak en soort
  • heldere aanwijzingen voor aanvullen en schoonmaken
  • maakt elke keer keurig schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

haften 06-06-2017

Werkt goed, smaak goed, onderhoud gemakkelijk

Algemene score

10,0
We gebruiken deEQ3 s300 nu een paar maanden. Tegenwoordig is voor ons de koffie thuis lekkerder dan in menig restaurant.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/se

Reageer

Wilco 05-06-2017 Product paar weken in bezit

makkelijk in de schoonmaak, heerlijke koffie!!

Algemene score

9,0
Het is mijn eerste volautomaat, maar wat een genot is dit. De koffie is echt heel erg lekker en ook het maken van een cappucino of lathé is echt een makkie. Even zelf wat gevoel krijgen bij de hoeveelheid melk die in je kopje doet, maar daarna is het resultaat verbluffend goed en lekker. Ook het schoonmaken is zo makkelijk!!

Echt een aanrader, wil je een makkelijk apparaat met alle functies en dan ook nog eens makkelijk te onderhouden, twijfel dan niet, dan is dit hem!!!

Pluspunten

  • smaak van de koffie
  • schoonmaken
  • temperatuur koffie perfect
  • opschuimen melk supergoed

Minpunten

  • beetje lawaaig, maar ja....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas van den Eersten 29-05-2017 Product paar weken in bezit

Prima instapmodel voor koffieliefhebbers.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een zeer goede machine. Doet precies wat er geadverteerd wordt, helaas is er geen duidelijk verschil tussen de modellen in de EQ.3 serie. Ik heb deze machine gekocht, omdat ik dacht dat alle functies hetzelfde waren en alleen de kleur anders was. Dit is niet het geval, het duurste model van de EQ.3 serie heeft een aroma intensa sterkte. Helaas heb ik deze functie nu dus niet, ik had deze wel graag gehad.
De melkopschuimer doet het prima en is makkelijk af te spoelen. Erg hoge latte glazen passen maar net onder de koffieuitloop, houdt daar rekening mee.
Verder komen er heerlijke bakken koffie uit, zowel de caffè crema als de melkspecialiteiten.

Het is jammer dat de aroma intensa functie niet op deze machine zit en dit dus ook niet duidelijk is aangegeven. Houdt hier rekening mee, voor die functie moet u de duurste machine in de EQ.3 serie halen.

Voor de rest een top apparaat en erg stijlvol!

Pluspunten

  • Fraai design
  • Smaakvolle Koffie
  • Melkspecialiteiten in een handomdraai
  • Geen slangetjes
  • Makkelijk af te spoelen melkopschuimer

Minpunten

  • Geen aroma intensa sterkte
  • Hoge glazen passen nét onder de uitloop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Venlo 24-05-2017 Product paar maanden in bezit

gemakkelijk te bedienen en te reinigen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fijn apparaat, lekkere koffie, makkelijk te bedienen en gemakkelijk te reinigen. Is ook niet zo groot
In een woord het is SUPER fijn apparaat. Ik ben er heel blij mee.

Pluspunten

  • warme koffie
  • mooie uitstraling, makkelijke bediening

Minpunten

  • Niet op dispay als koffiebonen op zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 23-05-2017 Product paar dagen in bezit

siemens koffiemachine EQ3

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Siemens koffiemachineEQ3
Werkt fantastisch is meteen op temperatuur en de melk opschuimer werkt perfect.

Minpunten

  • klein waterreservair

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ivano 20-05-2017 Product paar dagen in bezit

Top apparaat erg tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Net aangeschaft en nu al super tevreden!
Heerlijk koffie en erg handig in gebruik.
Handig met schoonmaken

Pluspunten

  • Bediening
  • Heerlijke koffie
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Automatisch coffee machine EQ.3 20-05-2017 Product paar dagen in bezit

Super lekker het smaakte perfect toen heb ik een gekocht.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het ziet er goed uit en makkelijk in onderhoud en het smaakt heerlijk is aan te bevelen bij de consument

Pluspunten

  • Hete koffie
  • Snel klaar

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Krijn 20-05-2017 Product paar weken in bezit

Erg makkelijk in gebruik

Algemene score

7,0
Erg makkelijk in gebruik! easy. Installatie ging gemakkelijk, je kan verschillende talen instellen wat als internationaal bedrijf wel makkelijk is.
gr
Krijn

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • mooi design

Minpunten

  • wellicht iets te klein bakje voor residu

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews