Siemens TI313219RW - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
Kastontwerp
vrijstaand
Aansluitwaarde
1300 watt

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 155 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wilco 25-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vet cool koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Opzoek naar de beste koffie machine, stuiten wij op de Siemens EQ3.
Wat een geweldig apparaat.
Espresso, cappuccino, crème koffie, latte macchiato, melk opschonen..alles heeft zijn knop en gaat vol automatisch.

De enigste in zijn soort die met 1 druk op de knop cappuccino voor je klaar maakt.

Pluspunten

  • Alle soorten koffie met 1 druk op de knop.
  • Temperatuur van de koffie is perfect
  • Stoompijpje eenvoudig schoon te maken

Minpunten

  • Tot nu toe nog geen
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

John de Jonker 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksgemak top !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Siemens is een vertrouwd merk. Bevat keramische schijven. Over dit apparaat is goed nagedacht! Top!
De bediening lijkt ingewikkeld maar wijst echter via de display de weg. Gelukkig geen externe melkhouder met slangetjes o.i.d.
Nu is het alleen nog leuk uitproberen, welke bonen de beste smaak hebben.
In het kort hebben wij door de aankoop, ons zelf verwend.

Pluspunten

  • Keramische schijven
  • Geen "melkslangetjes" maar stoompijpje.
  • Display prima

Minpunten

  • Nwe. serie, ledlampje bij de kop? Handig !
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia van Gent 26-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Heerlijk warme cappuccino

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na jaren koffie te hebben gedronken van een koffiezatapparaat formaat campingsetje dacht ik nu is t afgelopen. Heb mn vriend meegenomen naar de Mediamarkt om als verassing een nieuw koffiemachine te kopen. Ik had maar één eis, warme cappuccino. Nou geloof me dat geeft deze! Je kan de sterkte van de bonen makkelijk bepalen met een druk op het knopje, warmtestraling in de melk en hupsakee daar komt mn cappuccino. Latte macchiato daarna uitgeprobeerd. Ik kan je vertellen dat ik daar nu helemaal verslaafd aan ben. Super keuze en we zijn er elke dag nog super blij mee

Pluspunten

  • Echte warme cappuccino en macchiato
  • Verwisselbare sterkte in koffie

Minpunten

  • Reinigt zichzelf voor en na het aanzetten
  • Geen touchscreen
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Arthur 07-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima apparaat, maakt heerlijke koffie, wel wat luidruchtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Machine ziet er mooi uit, maakt heerlijke koffie en is gemakkelijk schoon te maken. Enige minpuntjes: hij is wel erg luidruchtig, vooral tijdens het maalproces. Bovendien gaat het instellen van specifieke voorkeuren (bijv. schuimduur) wat omslachtig en is de gebruiksaanwijzing hierover ook wat vaag.
De smaak van de koffie maakt het toch een aanbevelenswaardige keus.

Pluspunten

  • smaak
  • vormgeving
  • schoonmaken

Minpunten

  • geluid, vooral tijdens malen
  • specifieke instellingen niet duidelijk
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Harry en Elly 26-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Blij met aankoop

Algemene score

8,0
Apparaat is gebruiksvriendelijk in zetwijze en onderhoud, koffiesmaak komt goed tot zijn recht. Helaas één minpuntje: het geluid tijdens het zetten van de koffie is erg hard, dat hadden wij jammer genoeg niet geweten (vanwege open keuken).
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sindy 23-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Lekker......en makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na lang twijfelen toch geïnvesteerd in dit prachtige apparaat.
Nog geen dag spijt, heerlijke koffie .
Eenvoudig te bedienen en makkelijk schoon te maken.
Het filtertje was even lastig te plaatsen maar met een beetje geduld zeker te doen, een aanrader dus......
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Van Ballegooy 06-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super blij met het koffie apparaat!
Heerlijke koffie en espresso. En in een handomdraai een super lekkere cappuccino!
Gemakkelijk te bedienen en te onderhouden.
Handig warmhoudplaatje voor de kopjes.
Ben heel blij met deze aankoop! Absoluut geen spijt!

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Heerlijke koffie
  • Gemakkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gidion 31-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Erg makkelijk in onderhoud. Geeft heerlijke koffie en is erg snel in zetten. Cappuccino islam erg goed. Melkschuim islam perfect.

Pluspunten

  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Goede melkschuim

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 17-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg tevreden over deze Koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nadat onze oude machine het had begeven is ons oog op deze gevallen. Vooral het melksysteem sprak ons aan omdat in tegenstelling tot andere systemen erg makkelijk schoon te maken is. We hebben de machine nu een week en het werkt goed! Ook het schoonmaken van het melksysteem is erg makkelijk.

Pluspunten

  • Melksysteem
  • Grootte, neemt relatief weinig plaats in

Minpunten

  • Geluid, maakt meer lawaai dan onze oude
  • Opvangbakje redelijk snel vol
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roy 10-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijke koffie een mooi apparaat en zeer gebruiksvriendelijk. De prijs kwaliteitsverhouding is naar mijn idee perfect.
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 10-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima machine voor zijn prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gebruikersgemak van deze machine is hoog en kan goed onderhouden worden gezien de hele zetgroep er uit kan. Prijs is goed in verhouding met de kwaliteit en mogelijkheden. Geluidsniveau is erg acceptabel en de gemaakte dranken smaken naar wens. Een minpuntje is dat bij spoelen zodra het apparaat uit gaat, het stoompijpje erg spettert. Dit hebben wij verholpen door een beker onder de uitstroom te zetten en het stoompijpje helemaal naar beneden te zetten

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Goed te reinigen
  • Goede prijs verhouding
  • Acceptabel geluidsniveau
  • Goede smaak van gemaakte dranken

Minpunten

  • Spettert bij spoelen
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

M. 08-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk te bedienen apparaat met goed hete koffie. Kan 2 kopjes tegelijk zetten. Hoeveelheid koffie per kopje is niet in te stellen. Makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Temperatuur
  • Eenvoudig in gebruik
  • Digitale display

Minpunten

  • Hoeveelheid koffie per kopje niet in te stellen
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mariette 03-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een prachtig apparaat dat heel lekkere koffie zet op een heel makkelijke manier. En een geweldig design.om te zie. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Design
  • Gebruik
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 02-06-2018
  • Product gekocht

Gemakkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijke bediening, simpel schoon te maken. Veel keuze uit soorten en sterktes van de koffie. Een kind kan dit apparaat bedienen. Prima.
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Randolf 01-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte koffie machine maakt lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi product met helder/makkelijk display.
Machine maakt lekkere koffie en de melkschuimer is ideaal.
Minpuntjes zijn dat hij vaak ontkalkt moet worden en dat hij soms lekt naast de lekbak.

Pluspunten

  • Compact
  • Lekkere koffie
  • Melkschuimer

Minpunten

  • vaak ontkalken
  • lekt soms naast lekbak
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jozef 31-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact, Solide, Gebruiksgemak, Goeie Gebruikshandleiding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Bij de MediaMarkt een goede uitleg gekregen bij de verkoop, hierdoor toch overtuigd. Of de prijs kwaliteit verhouding goed is weet ik nog niet. Maar . . . . de Prijs Smaak verhouding is uitstekend. Mijn dorpsgenoot het eerste bakkie latte macchiato gegeven en die vond 'm lekker... Zelf vind ik de latte macchiato heerlijk. Het uitpakken en installeren van de machine ging erg goed (uitgebreide duidelijke handleiding). De doorslag voor de aanschaf was de ingebouwde Brita filter, dit is een ontkalking filter voor zachter water en dus duurzamer. Morgen ga ik een expresso maken.

Pluspunten

  • Design
  • Makkelijk schoonmaken
  • Smaak met Perla bonen.

Minpunten

  • Maatbeker voor melk niet bijgeleverd...
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 29-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een koffieapparaat die lekkere koffie, Expresso, cappuccino en latte kon zetten, deze Siemens voldoet volledig aan deze wens. Dit apparaat is zeker aan te bevelen.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Multifunctioneel
  • Makkelijk te bedienen
  • Smaaksterkte goed in te stellen
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Daniël prijn 27-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ik wilde een nieuw koffie zet apparaat en heb uit impuls deze gekocht omdat ik het model wel mooi vond . Eenmaal thuis en aangesloten kwam ik erachter dat deze machines heel gemakkelijk zijn af te stellen en ook nog een mooi stevig melkschuim maken voor de cappuccino en latte als je het geld ervoor over hebt is dit zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken /houden
  • Zeer goed melk schuim
  • Eenvoudig te bedienen af te stellen
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siemens T1313219RW 27-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie en HEET

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Van deze Siemens krijg ik en goed lekker bakkie koffie en koffie verkeerd is ook koffie verkeerd en ook belangrijk het is goed heet de machine is makkelijk te bedienen en heeft een goede prijs kwaliteits verhouding

Pluspunten

  • lekkere koffie
  • Sterkte koffie
  • Melkopschuimer doet wat tie moet doen

Minpunten

  • Lekbakje
  • Een melkschuimer ipv twee
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HenkN 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat. Is vrij stil en maakt heerlijke koffie.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Omdat ons koffiezetapparaat behoorlijk ging lekken, gingen wij eens kijken naar een vervanger. In de winkel viel ons oog op de mooie strakke afwerking van deze Siemens koffiemachine. Onze eerdere voornemens om een DeLonghi te kopen was direct verdwenen nadat de verkoper het een en ander aan ons had uitgelegd in vergelijking met een DeLonghi.

Pluspunten

  • Vrij stil
  • Alles is makkelijk in te stellen
  • Mooie en degelijke afwerking
  • Makkelijk te reinigen
  • Een zeer goede aankoop in deze prijsklasse

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews