Siemens TI313219RW - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
Kastontwerp
vrijstaand
Aansluitwaarde
1300 watt

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 130 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wilco 25-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vet cool koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Opzoek naar de beste koffie machine, stuiten wij op de Siemens EQ3.
Wat een geweldig apparaat.
Espresso, cappuccino, crème koffie, latte macchiato, melk opschonen..alles heeft zijn knop en gaat vol automatisch.

De enigste in zijn soort die met 1 druk op de knop cappuccino voor je klaar maakt.

Pluspunten

  • Alle soorten koffie met 1 druk op de knop.
  • Temperatuur van de koffie is perfect
  • Stoompijpje eenvoudig schoon te maken

Minpunten

  • Tot nu toe nog geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

John de Jonker 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksgemak top !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Siemens is een vertrouwd merk. Bevat keramische schijven. Over dit apparaat is goed nagedacht! Top!
De bediening lijkt ingewikkeld maar wijst echter via de display de weg. Gelukkig geen externe melkhouder met slangetjes o.i.d.
Nu is het alleen nog leuk uitproberen, welke bonen de beste smaak hebben.
In het kort hebben wij door de aankoop, ons zelf verwend.

Pluspunten

  • Keramische schijven
  • Geen "melkslangetjes" maar stoompijpje.
  • Display prima

Minpunten

  • Nwe. serie, ledlampje bij de kop? Handig !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia van Gent 26-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Heerlijk warme cappuccino

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na jaren koffie te hebben gedronken van een koffiezatapparaat formaat campingsetje dacht ik nu is t afgelopen. Heb mn vriend meegenomen naar de Mediamarkt om als verassing een nieuw koffiemachine te kopen. Ik had maar één eis, warme cappuccino. Nou geloof me dat geeft deze! Je kan de sterkte van de bonen makkelijk bepalen met een druk op het knopje, warmtestraling in de melk en hupsakee daar komt mn cappuccino. Latte macchiato daarna uitgeprobeerd. Ik kan je vertellen dat ik daar nu helemaal verslaafd aan ben. Super keuze en we zijn er elke dag nog super blij mee

Pluspunten

  • Echte warme cappuccino en macchiato
  • Verwisselbare sterkte in koffie

Minpunten

  • Reinigt zichzelf voor en na het aanzetten
  • Geen touchscreen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Arthur 07-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima apparaat, maakt heerlijke koffie, wel wat luidruchtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Machine ziet er mooi uit, maakt heerlijke koffie en is gemakkelijk schoon te maken. Enige minpuntjes: hij is wel erg luidruchtig, vooral tijdens het maalproces. Bovendien gaat het instellen van specifieke voorkeuren (bijv. schuimduur) wat omslachtig en is de gebruiksaanwijzing hierover ook wat vaag.
De smaak van de koffie maakt het toch een aanbevelenswaardige keus.

Pluspunten

  • smaak
  • vormgeving
  • schoonmaken

Minpunten

  • geluid, vooral tijdens malen
  • specifieke instellingen niet duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Harry en Elly 26-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Blij met aankoop

Algemene score

8,0
Apparaat is gebruiksvriendelijk in zetwijze en onderhoud, koffiesmaak komt goed tot zijn recht. Helaas één minpuntje: het geluid tijdens het zetten van de koffie is erg hard, dat hadden wij jammer genoeg niet geweten (vanwege open keuken).

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sindy 23-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Lekker......en makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na lang twijfelen toch geïnvesteerd in dit prachtige apparaat.
Nog geen dag spijt, heerlijke koffie .
Eenvoudig te bedienen en makkelijk schoon te maken.
Het filtertje was even lastig te plaatsen maar met een beetje geduld zeker te doen, een aanrader dus......

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Van Ballegooy 06-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super blij met het koffie apparaat!
Heerlijke koffie en espresso. En in een handomdraai een super lekkere cappuccino!
Gemakkelijk te bedienen en te onderhouden.
Handig warmhoudplaatje voor de kopjes.
Ben heel blij met deze aankoop! Absoluut geen spijt!

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Heerlijke koffie
  • Gemakkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gidion 31-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Erg makkelijk in onderhoud. Geeft heerlijke koffie en is erg snel in zetten. Cappuccino islam erg goed. Melkschuim islam perfect.

Pluspunten

  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Goede melkschuim

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M v V 10-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hebben dit apparaat gekocht vanwege de vele mogelijkheden. Espresso, koffie, cappuccino en latte, daarnaast is er de mogelijkheid alleen melk te warmen op te schuimen.er zijn 5 verschillende sterktes in te stellen, wat heel makkelijk Gaat dmv touchscreen. Koffie is goed van temperatuur.
Simpel schoon te maken. Het enige nadeel is dat hij vrij vaak ontkalkt moet. En dat proces duurt 40 minuten.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Koffie is heerlijk warm

Minpunten

  • Vaak ontkalken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Barbara 09-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie en cappuchino, wel erg vaak ontkalken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De smaak van de koffie is goed, wij gebruiken wel krachtige koffiebonen voor een sterke bak koffie. Het stoompijpje schuimt de melk goed op. Het apparaat is nu en maand in het bezit en wij hebben al 2x moeten ontkalken. Dit programma neemt een uur tijd in beslag! Dus qua onderhoud tijdrovend en kalktabletten moet je altijd in huis hebben.

Pluspunten

  • Lekkere warme koffie
  • Stoompijpje voor melkopschuimer

Minpunten

  • Vaak ontkalken
  • Programma ontkalken tijdrovend, 1 uur

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Spikkel 26-03-2018

Heerlijke koffie

Algemene score

10,0
Deze maand gekocht, apparaat is zeer gebruiksvriendelijk en maakt heerlijke koffie. Vooral de cappuchino is zeer eenvoudige te maken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Gert 18-03-2018
  • Product gekocht

Vaak ontkalken

Algemene score

4,0
In bezit sinds juli 2017. In het begin ontkalken na ongeveer 5 weken, maar inmiddels moet dit binnen 2 weken. Doe je dit niet binnen een week, dan stopt het hele apparaat ermee. Je bent dus verplicht om dit te doen en is het dus ook nog duur in onderhoud. Ook maakt het apparaat veel lawaai, maar dit volgens Siemens normaal. Wat mij betreft nooit meer een Siemens!

Pluspunten

  • Smaak koffie

Minpunten

  • Lawaai
  • Vaak ontkalken
  • Duur in onderhoud
  • Lekt heel veel water

Reageer

HansF 09-03-2018

Siemens eq3

Algemene score

10,0
Zelfde bonen als in onze vorige koffiemachine.
Smaak is geweldig.
Cappucino zeer handig te bereiden met ook een heerlijke smaak.

Zeer gemakkelijk te bedienen, en qua geluidsoverlast is verre van heerlijk.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

RiegO 20-02-2018

Innovatief

Algemene score

10,0
Gekocht ter vervanging van een EQ5. Opvallend is het slimme ontwerp van het melksysteen en de zetgroep. Het apparaat is zeer compact en gemakkelijk te plaatsen, omdat de zetgroep aan de voorzijde uitgenomen wordt. Ook het schoonmaken is hierdoor een fluitje van een cent. De koffie smaakt geweldig, zoals we van Siemens gewend zijn.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Siemens koffiemachine TI313219RW 16-02-2018
  • Product gekocht

De koffiesmaak met de Siemens TI313219RW is raak.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prijs-/kwaliteitsverhouding is goed in vergelijking met de concurrentie.
Het design is modern en aansprekend. De eenvoudige bediening en het onderhoud maakt het Siemens product zeer gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • Moderne vormgeving
  • Kwalitatief degelijk apparaat
  • Eenvoudige bediening
  • Alles is eenvoudig te reinigen
  • Handleiding duidelijk voor 1e gebruik & onderhoud.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RDP 15-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Apparaat werkt naar behoren. Bijna alles is in te stellen middels een overzichtelijk menu. Lekkere koffie. Makkelijk te reinigen ook. Melk functies niet echt gebruikt nog. Niets op aan te merken alhoewel hij bij veelvuldig gebruik misschien

Pluspunten

  • Gemak
  • Lekkere koffie

Minpunten

  • Temperatuur niet regelbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Unknown 10-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte bonenmachine voor thuis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Style volle compacte koffiemachine voor thuis. De koffieautomaat is stil vergeleken met mijn vorige volautomatische machine. Daarnaast geen gerommel met aparte melkhouder, wat het ideaal maakt in gebruik voor elke type koffie!

Pluspunten

  • Style volle, staat netjes op het aanrecht
  • Compact
  • Stil
  • Goede smaak van koffie
  • Duidelijk en eenvoudig

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

universal blue mountain 04-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima apparaat vele mogelijkheden en geen gedoe met melk erbij
op stomen van de melk is perfect
sterkte mogelijk in te stellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Marjan 02-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens koffie apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het koffie apparaat geeft heerlijke cappuccino in daar heb ik hem voorgekocht. Ook de latte machiato is heerlijk en op stekte goed in te stellen.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Voor mij nog geen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Mariska 01-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi uiterlijk, heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hij maakt heerlijke koffie, heerlijk dikke cappuccino's en latte's! Daarnaast staat hij erg mooi op het aanrecht. Makkelijk in gebruik, zelfs na melk opschuimen is het heel snel schoongemaakt. Geeft alles duidelijk aan.

Pluspunten

  • heerlijke koffie
  • fijne dikke melklaag
  • mooi uiterlijk

Minpunten

  • duurt redelijk lang (cappuccino)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews