Siemens TE617203RW - Reviews

9,0 Lees 43 reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 42 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Toon en Tineke 09-12-2016 Product paar dagen in bezit

Een heerlijke bak Capucino

Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.be

Algemene score

8,0
Door de eenvoudige bediening en eventueel standaard geprogrammeerde maalgraad, sterkte en formaat van de kom, kan het niet missen een heerlijke Capucino /latte machiato of espresso genieten.

Pluspunten

  • de heetwaterknop geeft ook echt heetwater.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Helga en Uwe 09-12-2016 Product paar weken in bezit

Heerlijke koffie, eenvoudig bedienbare machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We zijn lange tijd op zoek geweest naar een machine die eenvoudig bedienbaar is, lekkere koffie zet en er ook nog eens mooi uitziet.

Deze machine voldoet wat ons betreft aan alle drie de voorwaarde.

Bij de vele ervaringen over volautomaten hebben we gelezen dat de cappuccino niet echt heel erg warm is, omdat je koude melk gebruikt. (wij vinden dat echt wel mee vallen)
Heel simpel op te lossen door houdbare (dus niet uit de koelkast) melk gebruiken, of de melk even voorverwarmen in de magnetron.
Iedereen kan deze eenvoudige machine bedienen.
Wat voor ons belangrijk is, dat hij 2 kopjes tegelijk kan zetten.
wat ook super fijn is dat je de smaaksterkte kan aanpassen, gewoon een kwestie van uitproberen wat je lekker vind.
kortom, het is een flinke uitgave maar we hebben er geen spijt van.

Pluspunten

  • lekkere en veel verschillende soorten koffie
  • mooie uitstraling van de machine
  • eenvoudig te bedienen
  • eenvoudig schoon te maken
  • groot waterreservoir

Minpunten

  • ik kan er niet 1 bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
W. Weterings 08-12-2016 Product paar weken in bezit

Volautomatische koffie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben jaren op zoek geweest naar een koffie machine die 2 cappuccino's tegelijk kon maken. Na lang speuren heb ik het gevonden in de Siemens TE617203RW. Fantastisch apparaat wat ook nog eens makkelijk schoon te houden is. Kortom een echte aanrader wat ook nog eens super lekkere koffie zet 👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Mark 08-12-2016 Product paar weken in bezit

Siemens TE617203RW

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super mooi koffie apparaat die een heerlijke Latte kan maken of een supersterke Espresso heel blij mee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Michelle 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijk en duidelijk in gebruik. Ideaal voor thuisgebruik!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor een mooi design en makkelijke bediening. Menustructuur logisch en de koffiekeuzes top!.

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • reiniging wordt aangegeven
  • top koffie!
  • alles instelbaar per kopje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
L. Hesen 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

Eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij vinden het een geweldige koffiemachine. Eenvoudig in gebruik, zowel het koffie maken als het schoonmaken. Hij ziet er prachtig uit dus een aanwinst op het aanrecht. Ideaal dat er 2 kopjes tegelijk gezet kunnen worden. Wij zijn er super blij mee.

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik
  • mooie uitstraling
  • heerlijke koffie/cappucino enz.
  • overzichtelijk
  • 2 kopjes tegelijk

Minpunten

  • filterkoffie niet zo lekker
  • vooral koffie met melk is niet heel heet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Cock H uit Zoetermeer 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

Lekkere simpele espressomaker

Algemene score

10,0
Al in de winkel een duidelijke uitleg over werking en een proefbakkie. Deze, alsmede het uiterlijk en gebruiksgemak van de machine deden mij snel besluiten de machine te kopen. Eenmaal thuis had ik binnen een kwartier mijn eerste bakkie. Heerlijk. Verbaast me ook eigenlijk niet. Is mijn derde Siemens espresso volautomaat. De vorige mocht na ruim 18.000 kopjes koffie met pensioen. KOOOOOPE !

Pluspunten

  • mooi
  • smaak
  • bedieningsgemak

Minpunten

  • lang over nagedacht.....
  • helaas........

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Steven 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

Super geluidsarm koffieapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
super stil, koffie is lekker, makkelijk te bedienen, je kan zelfs twee kopjes koffie maken en het apparaat zelf ziet erg luxe uit

Pluspunten

  • super stil
  • koffie is lekker
  • twee kopjes tegelijk
  • makkelijk schoon te maken
  • display goed leesbaar

Minpunten

  • prijs aan de hoge kant
  • zou wat meer water in kunnen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Monique Delsink 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

Een topper onder de Volautomaten!!!!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze machine beschikt over een goed en duidelijk display. Makkelijk te bedienen zelfs voor de eerste keer zonder beschrijving erbij. Kan allerlei soorten koffie zetten op je eigen in te stellen manier. Koffie is goed heet zo ook de Latte en Cappuccino. Je kan er zelfs theewater en warme melk mee maken. Bijvoorbeeld als je warme chocomelk wilt. Kort om een super volautomaat om in huis te hebben om je bezoek lekkere koffie voor te schotelen.

Pluspunten

  • Volautomaat.
  • Goed en makkelijk te reinigen.
  • Instelbare maalgraad.
  • Iedere kop koffie is apart instelbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Ron Rijkers 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

Voor de echte liefhebber van pure koffiesensatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Jarenlang lopen klunzen met andere apparaten, nu enorm in mijn hum met dit geweldige apparaat. Maakt heerlijke Cappuccino, Latte en expresso. Een topper!! Goed schoon te houden, lekker stil en enorm mooi om te zien met de mysterieuze LED-verlichting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
3 DECEMBER 2016 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

EQ6 TE617203RW TOPPER !!!!

Algemene score

10,0
Wat een Super machine. Heerlijke Koffie en o zo makkelijk in de bediening. Nooit geen ander meer!!

Pluspunten

  • DOORDACHT
  • MAKKELIJK
  • HEERLIJKE KOFFIE
  • KAN NOG WEL FF DOORGAAN

Minpunten

  • GEEN
  • ECHT NIET

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Erik 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Voldoet aan verwachting

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij zijn tevreden over deze koffie automaat.
Voor deze machine gekozen om zijn rvs uitstraling en makkelijk te reinigen bedieningspaneel . En heerlijke koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ger 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

koffie volautomaat

Algemene score

8,0
ben echt heel tevreden lekkere koffie en het is een mooie machiene die heel eenvoudig te bedienen is

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Van der Hulst 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Kleur en vorm spreken aan. Uitmuntend bedieningsgemak.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij zochten een bedrijfszeker apparaat, eenvoudige en snelle bediening. Bovenal een fantastische smaak van koffie. Wij hebben een groot gezin met veel koffiesmaken. Voor een ieder is er een kwaliteitsproduct mogelijk.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • vorm en kleur
  • prijs-kwaliteitverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Fokke 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na veel wikken en wegen besloten om de Siemens TE617203RW espressomachine te kopen als vervanging van een Jura, en geen moment spijt gehad. Alle koffie varianten zijn met 1 druk op de knop te maken. De koffie is heerlijk. Het apparaat ziet er bovendien schitterend uit, het is een sieraad voor de keuken.

Pluspunten

  • Veel keuze mogelijkheden
  • gemakkelijke bereiding
  • Ziet er prachtig uit
  • Geeft koffie zo koffie hoort te smaken

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rob Haans 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

Koffiemachine Siemens

Algemene score

9,0
Vandaag zelf tot aanschaf van een Siemens koffiemachine overgegaan. Eindelijk een machine die koffie zet zoals ik hem lekker vind!. Had al eerder kennis gemaakt met deze machine, nu eindelijk zelf een aangeschaft.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Ardy 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Koffie is heerlijk en het apparaat vinden wij erg mooi. De installatie van het apparaat was erg makkelijk en na het uitpakken van het apparaat konden wij binnen 5 minuten genieten van ons eerst bakje koffie.

Pluspunten

  • Installatie
  • Lekkere koffie

Minpunten

  • Prijzig apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Simon 26-11-2016 Product paar weken in bezit

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Modern apparaat met RVS en makkelijk te bedienen. Koffie wordt onder 19 bar gemaakt waardoor de smaak meer dan goed te noemen is. Ook Capuccinos, Lattes makkelijk te maken en lekker. Kan in 1 keer twee Cappucinos zetten.

Pluspunten

  • Overzichtelijke bediening
  • 2 maal Cappucino in 1 keer zetten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Wibo 25-11-2016 Product paar dagen in bezit

Gebruikersvriendelijker en completer vind je deze apparaten

Algemene score

9,0
Na 5 jaar met een Saeco apparaat gewerkt te hebben werd het tijd voor een stapje verder voor iets meer geld.
Eerste indruk is prima. Werking en schoonmaakprocedures eenvoudig.
Veel instelmogelijkheden op elk gebied

Pluspunten

  • Gemakkelijk
  • Vele mogelijkheden
  • Reservoirs prima van maat
  • Temperatuur goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
h bonte 24-11-2016 Product paar weken in bezit

geweldig apparaat aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Top apparaat vele mogelijkheden, Melkreiniger vind ik geweldig en sterkte bepalen is fijn omdat niet iedereen van de zelfde sterkte houd. Overzichtelijk, ons gezin is er blij mee omdat duidelijk is aangeven en ook de mogelijkheid is om thee te zetten. Ik vind het een aanrader voor ander

Pluspunten

  • Melkreiniger
  • duidelijk display
  • thee zetten
  • vele mogelijkheden

Minpunten

  • voor en na gebruik waterspoelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Toon meer reviews