Siemens TE617203RW - Reviews

Specificaties
Type/soort
koffiezetter
Hoogte
38,50 cm
Breedte
28,00 cm
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 311 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sigrid 26-01-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Slecht apparaat

Algemene score

1,0
Wij hebben de pech dat we een apparaat hadden dat vanaf moment 1 ons niet hebben gebracht waar we op hadden gehoopt. Maakte meer lawaai dan voorspelt en dan in de winkel, 2 gelijk kopjes koffie, of enigzins gelijk is onmogelijk. Led lampjes hebben het begeven en maalt geen bonen meer.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Helga en Uwe 09-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Heerlijke koffie, eenvoudig bedienbare machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We zijn lange tijd op zoek geweest naar een machine die eenvoudig bedienbaar is, lekkere koffie zet en er ook nog eens mooi uitziet.

Deze machine voldoet wat ons betreft aan alle drie de voorwaarde.

Bij de vele ervaringen over volautomaten hebben we gelezen dat de cappuccino niet echt heel erg warm is, omdat je koude melk gebruikt. (wij vinden dat echt wel mee vallen)
Heel simpel op te lossen door houdbare (dus niet uit de koelkast) melk gebruiken, of de melk even voorverwarmen in de magnetron.
Iedereen kan deze eenvoudige machine bedienen.
Wat voor ons belangrijk is, dat hij 2 kopjes tegelijk kan zetten.
wat ook super fijn is dat je de smaaksterkte kan aanpassen, gewoon een kwestie van uitproberen wat je lekker vind.
kortom, het is een flinke uitgave maar we hebben er geen spijt van.

Pluspunten

  • lekkere en veel verschillende soorten koffie
  • mooie uitstraling van de machine
  • eenvoudig te bedienen
  • eenvoudig schoon te maken
  • groot waterreservoir

Minpunten

  • ik kan er niet 1 bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Marion 28-01-2017

Heb 1 dag dezelfde machine.
2x eerder 2x een siemens gehad.
Hebben jullie lekkere koffie gevonden?
Vind dat nogal een zoektocht.

Reageer

Ronald 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk, prachtig en heerlijk.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Machine is zeer makkelijk af te stellen en in gebruik te nemen. Schoonmaken na maken van koffie met melk is echt een verademing vergeleken met vorige machine van een ander merk. Nu is koffie maken met melk heeft nu absoluut geen drempel meer. zeker niet omdat er 2 cappuccino's te gelijk gemaakt kunnen worden. Machine is mooi in afwerking en een sieraad in de keuken. Koffie is lekker heet en tijdens het malen zelfs zeer stil. Kortom een verademing en zijn prijs, ondanks dat die wat hoger is, waard.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken.
  • Ongelofelijk stil
  • 2 koffie met melkproducten te gelijk
  • Hete koffie

Minpunten

  • Koffie met melk koelt wel sneller af.
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen 09-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Algemene score

9,0
Apparaat ziet er erg mooi uit, zet heerlijke koffie en geeft zelf aan wanneer er onderhoud oid nodig is. Ook de koffie met melk werkt gemakkelijk, melk direct uit het pak.

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Ziet er mooi uit
  • Maakt weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GeertjeBoZ 24-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi machien, maar toch......

Algemene score

7,0
Het is een mooi, modern koffiezetapparaat, zeer gebruiksvriendelijk en met een ruime keuze. Er zijn voor mij 2 verbeterpunten. Belangrijkste is dat de cappuccino niet echt goed heet te krijgen is. De temperatuur is zodanig dat je direct moet gaan drinken en dan nog......... Ik ben hiermee teruggegaan naar de verkoper (Mediamarkt) die mij adviseerde om de temperatuur via het menu op "max" te zetten. Dat heb ik gedaan maar heeft geen verbetering gebracht. Best een minpunt. Als tweede meld ik de geld-retour-actie. Daar gaan geheid mensen geen gebruik van maken in die zin dat ze het op enig moment opgeven. Men heeft dat zo hoogdrempelig gemaakt dat je er of niet doorheen komt of het gewoon niet lukt omdat je ergens vastloopt. Ik heb het op mijn I-pad en laptop geprobeerd, maar helaas.............

Pluspunten

  • Mooi design
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Cappucino absoluut niet goed warm te krijgen.
  • Zeer ingewikkelde geld-retour-actie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

P.verbaan Eindhoven 15-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

P.verbaan Eindhoven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi uiterlijk makkelijk in gebruik + punt je kunt 2 kopjes tegelijk van iedere smaak zetten , iets aparts , duur apparaat maar dan heb je ook wat, het apparaat is zeer stil wij hadden eerst een delonghi maar deze maakte veel meer herrie bij het malen , en tot slot het water voor de thee kan iets warmer maar verder zijn wij zeer tevreden tot nu toe wij hebben dit apparaat nu 5 dagen in huis .

Pluspunten

  • 2 kopjes tegelijk
  • Geruisloos

Minpunten

  • Thee water iets warmer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NK 09-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Heerlijke koffie, stil apparaat, veel mogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg blij met dit apparaat. Malen van koffiebonen en melkafgifte bijzonder rustig/stil. We proeven nu echt weer de heerlijke intense koffiesmaak. Veel keuze in soorten van koffie en in hoeveelheid van grootte. Twee Cappucino of Latte Macchiato maken is echt ideaal. Wij hadden hiervoor een apparaat met aparte melkkan, nu pijpje direct in melkpak, voor ons ideaal. Geen ingewikkeld gedoe met schoonmaken van de melkkan. Apparaat spoelt zichzelf en melkpijpje schoon.
Prijzig apparaat, dat wel, maar we zijn er wel heel blij mee.

Pluspunten

  • Stil, rustig
  • Smaak koffie intens lekker
  • Zelf reinigend zowel apparaat als melkafgifte
  • Mooi design

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 11-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksgemak is een voordeel

Algemene score

8,0
Dit espresso apparaat is heel gemakkelijk in gebruik. De Koffie is perfect en zelfs de Cappuccino en Latte Macchiato zijn uitstekend van kwaliteit. Een nadeel is dat het apparaat veel water verbruikt voor het reinigen van de machine bij elke ingebruikname. Dat is wel begrijpelijk om bacteriegroei tegen te gaan. Maar blijft een feit dat je vaak het apparaat moet reinigen/ schoonmaken.
De melkreinigingsfunctie is een heel groot voordeel: Na bereiden van bijvoorbeeld Warme melk wordt het hele systeem doorgespoeld en met stoom gereinigd waardoor het apparaat zeer schoon blijft.
Het verbruik van koffie valt mij mee: uit 1 pak koffie worden gemiddeld 35 koppen drank gehaald (espresso/koffie/cappuccino/etc.). Als gezin met 4 koffiedrinkers verbruiken we 1 pak koffie per week (ca 8 euro = 32 euro per maand). Vergelijk dat maar eens met nespresso waar wij gemiddeld 70 euro per maand aan koffie bestelde.

Pluspunten

  • Kwaliteit van de producten
  • Koffieverbruik
  • Hygiëne
  • Melkreiniging

Minpunten

  • waterverbruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arnoud 10-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben net de EQ.6 Espresso volautomaat gekocht. Binnen letterlijk 2-3 minuten gebruiksklaar; dus makkelijk te installeren! Het is een apparaat wat heerlijke, verschillende soorten koffie geeft en qua design ook erg mooi is. Een aanrader maar zoals bij alle apparaten is het belangrijkste onderdeel natuurlijk de bonen!

Pluspunten

  • Esthetische vormgeving
  • Gebruiksgemak
  • Je krijgt wat is toegezegd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Inge 10-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Één woord geweldig!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super blij mee, 5 heerlijke verschillende soorten koffie, warme melk, water en melkopschuimer. Dus alles wat je nodig hebt, vind je in deze automaat..
Mooie toevoeging van je keuken en zeker een mooi koffieautomaat!
Geeft weinig geluid, spoelt naar uitschakelen alles grondig schoon.
Je kunt iedere kopje instellen naar sterkte van je koffie, ook hoeveelheid klein, medium, groot.
Nu op zoek naar de bonen met de lekkerste smaak.
Ik kan nu al niet meer zonder in een woord geweldig!

Pluspunten

  • Verschillende soorten keuze mogelijkheden.
  • Weinig geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gedion 10-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vanaf het moment dat het tweede kopje gemaakt werd, bevalt de smaak en temperatuur. Ook het schoonmaken is een eenvoudig klusje.

Pluspunten

  • Koffiesmaak
  • schoonmaken is gemakkelijk

Minpunten

  • Plaatsing waterreservoir

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

EE 09-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens TE617203RW

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Top apparaat, zet heerlijke koffie, veel mogelijkheden.
Apparaat is makkelijk naar eigen keuze in te stellen.

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Bedieningsgemak
  • Vrij stil

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 08-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens TE617203RW

Algemene score

9,0
Reeds eerder een vergelijkbaar espresso apparaat van Siemens gekocht (2013) en was hier zeer tevreden over. Dit model voldoet nog beter aan de wensen/eisen die wij hebben voor een espresso apparaat.
De eerste koppen koffie enz smaken als vertrouwd.

Pluspunten

  • Design

Minpunten

  • niet verstelbare kopjeshouder

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem 08-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waanzinnig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na veel pech gehad te hebben met 2 espresso machines van anderen merken, nu de siemens eq6 700 serie gekocht. Het is echt een lust voor het oog, en wat is hij onvoorstelbaar stel. Ik denk de stilste in zijn klasse. Melkschuim perfect en koffie op al jou wensen in te stellen. Kortom: Top apparaat!!

Pluspunten

  • Prachtig design
  • Melkschuim is top
  • Makkelijke bediening
  • Zeer stil!!
  • Ledjes ingebouwd voor extra ambiance

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 07-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super koffie machine

Algemene score

9,0
Eigenlijk echt een top machine! Niks op of aan te merken! Het is van goede kwaliteit met een mooi display

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Simone 06-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie vormgeving makkelijk in gebruik HEERLIJKE koffie!

Algemene score

9,0
Heerlijke koffie, veel mogelijkheden om een perfect bakkie te zetten! Makkelijk in gebruik en zeer geruisloos. Dat was bij onze oude wel anders.
Zeer zeker een aanrader. Zeg er wel bij dat we hem nog maar pas hebben :)

Pluspunten

  • geruisloos
  • makkelijk in gebruik
  • mooie vormgeving
  • keuze of je wel of geen kalkfiter wil gebruiken. .

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Happy Family 05-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Luxe uitstraling, stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een top machine, je krijgt echt waar voor je geld. De uitstraling is luxe en strak, erg mooi!
Het enige minpuntje is dat de koffie voor ons wel iets heter mag, maar dit is een questie van smaak..

Al met al een echte aanrader..

Pluspunten

  • Luxe uitstraling
  • Lekkere koffie
  • Alles uit 1 machine

Minpunten

  • Geen gloeiend hete koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco van Diek 05-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens TE617203RW

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Toegegeven ik vind de vormgeving maar deels mooi, aangezien er toch wel erg veel plastic nog te zien is.
Maar wat een heerlijke koffie en wat een eenvoudig bedieningsgemak.

Makkelijk alle voorkeuren in te stellen (je gaat haast denken dat er misschien zelfs wel teveel keus is)

Groot bonen reservoir en 2 liter water reservoir.

Pluspunten

  • Deels Alluminium
  • Bedieningsgemak

Minpunten

  • Plastic water reservoir kwetsbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rogér 05-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super koffie!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb jaren een Jura gehad. was in die tijd de standaard. Maar was toch eens benieuwd naar wat er nog meer was. Heb in de winkel de koffie kunnen proeven die deze Siemens maakt. Top!! Heb 'm nu thuis staan en ben zeer tevreden. Het apparaat is zeer stil en maakt in een handomdraai cappuccino, latte, koffie of espresso. Geniaal is de heetwater-mogelijkheid. Water komt uit een andere opening waardoor het water geen koffiesmaak krijgt.

Pluspunten

  • Stil
  • Eenvoudige bediening
  • Goede koffie
  • Design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bart 03-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel mooi design en makkelijk in gebruik.
Mijn eerste espressomachine en raad het iedereen aan.
Top product van siemens

Pluspunten

  • Mooi design
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Helaas geen melk reservoir

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews