Siemens TE603209RW - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Type
espresso machine
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 81 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mark 23-05-2016 Product paar dagen in bezit

Top aankoop!

Algemene score

9,0
Nu na jaren onze 3e Siemens volautomaat. Na zeer goede ervaringen met de voorgaande 2 machines weer gekozen voor een Siemens. De laatste S50 heeft ons nooit in de steek gelaten, maar gaf na ruim 17.000 kopjes de geest.

Nu gekozen voor een EQ6. Deze machine sluit goed aan bij onze koffie wensen. Mijn vrouw is van de melk specialiteiten als cappuccino en late. Voor deze machine is dat geen probleem, met 1 druk op de knop wordt er een boor je bereid. De persoonlijke smaak instellingen zijn uitgebreid. Het mooiste vinden wij het reinigings systeem voor de melk. Puur gemak!

Zelf ben ik van de espresso. Deze is goed af te stellen sterkte en hoeveelheid.

Het apparaat is een stuk stiller dan zijn voorganger (S50) en ziet er ook nog fantastisch uit.

+Plus punten:
+veel koffie mogelijkheden
+goed schoon te houden (reinigings programma's)
+mooie afwerking
+groot reservoir voor de bonen
+stil

-Punten
-voor ons tot nu toe eigenlijk geen, maar om er toch 1 te benoemen. Er had iets beter nagedacht mogen worden over de handgreep van het waterreservoir. Deze voelt wat iel aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Wiebering 16-05-2017 Product paar dagen in bezit

Wat een heerlijk apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prijs/kwaliteitverhouding gaf de doorslag in deze.....
Alle merken nagelopen, waren bijna voor de Jura 6 gegaan, voor het dubbele, toen we dit model zagen.
Wilden keus, gemak, touch )wij zijn absoluut geen fan van knoppen.....) en meerdere kopjes tegelijk kunnen zetten.
Apparaat vinden wij absoluut meevallen qua geluid. Reinigen is een eitje en na elke capu of espresso even melkschuimreinigen, top. Uit is bij dit apparaat ook uit! Schakelt zichzelf naar je eigen wens na bepaalde tijd uit.
De koffie, espresso en cappuccino die we hebben geprobeerd met regular espressobonen 100% arabica (2000 gram, 7 euri in supermarkt....) geeft perfecte smaak! Wij zijn erg tevreden. Nogmaals, sinds gisteren het apparaat in huis maar nu al dik tevreden. 1,8 liter reservoir is zat, netsnoer is te verstellen! Erg handig, blijft er op je blad geen zichtbaar snoer aanwezig. Wij moesten wel even wennen aan de grootte... zijn gewone koffieapparaten gewend... maar das persoonlijk (ongeveer b27*l47*d47 cm). Smoelt ookk erg fijn. Wilden eerst voor geribbeld en zilver, maar hebben uiteindelijk mat zwart gekozen en das een fijne keus geweest. Siemens heeft volgens ons een gedegen concurrerend en betaalbaar product op de markt gebracht. Nu hopen dat deze minimaal 10 jaar mee zal gaan ;-)

Pluspunten

  • Prijs/Kwaliteit
  • Design
  • Verstelbaar netsnoer
  • Reservoir
  • Gebruiksgemak/touch/reiniging

Minpunten

  • Even wennen aan grootte apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose 09-01-2017 Product paar weken in bezit

Super koffie uit een super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zocht een apparaat wat goed maalt, wat je goed naar eigen inzicht kunt instellen en wat elke dag weer een super koffiebeleving geeft!
GEVONDEN!

Pluspunten

  • Maalkwaliteit
  • Crema
  • Uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 07-01-2017 Product paar dagen in bezit

Super apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Echt handig in gebruik en heerlijke koffie en cappucino.
De chromen melkbeker is dan weer geen aanrader helaas...

Pluspunten

  • Gebruikersgemak
  • Koffie smaakt heerlijk

Minpunten

  • Melkbeker is ondoorzichtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 29-06-2016 Product paar weken in bezit

Geweldige koffie

Algemene score

9,5
Het apparaat voldoet aan alle verwachtingen. Enkele opsommingen: lekkere koffie, makkelijk te bedienen, eenvoudig schoon te maken, fijne afmetingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond en Jacqueline Molenaar 13-06-2016 Product paar dagen in bezit

Top Vol Automaat

Algemene score

9,0
Makkelijk in bediening , stil , snel en een prima kop koffie en vele variatie !! Zeer mooi design in een tijdloze uitvoering. Wij zijn er super blij mee en genieten elke dag van een zeer lekker koffie variatie !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geertje13 20-07-2017

Super koffie

Algemene score

10,0
Sinds 1 week in huis en er erg blij mee, eenvoudig in gebruik, makkelijk instellen op individueel sterkte.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Sjaak 14-07-2017 Product paar weken in bezit

Prima koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Eindelijk overstag gegaan en toch een dergelijke machine gekocht. Na veel kijken naar merken, typen en mogelijkheden, gekozen voor deze machine.
Overweging is o.a. de zelfreiniging van het melkopschuimer pijpje.
Ook geluisterd naar de geluidsproductie, de machine staat in de open keuken, zeer acceptabel. Maken zal altijd enig geluid maken.
Even zoeken naar de juiste koffie smaak, zeer veel mogelijkheden op de machine. In temperatuurinstelling, hoeveelheid, sterkte.

Pluspunten

  • weinig geluid
  • reinigen melkpijpje
  • uitstraling

Minpunten

  • weinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

BVL 10-07-2017 Product paar maanden in bezit

gemakkelijk en overzichtelijk keuzemenu

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een geweldig product voor de echte koffieliefhebbers! Ik heb het product onlangs gekocht en heb er nog geen moment spijt van gehad! Hij heeft maar liefst 8 verschillende functies en met slechts 1 druk op de knop maak je de lekkerste koffie ooit zonder geknoei!

Pluspunten

  • geen geknoei
  • stevig schuimkraagje
  • gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • melkschuim beetje aan de koude kant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ErwinR 10-07-2017

stil, snel, en lekkere koffie

Algemene score

10,0
compleet apparaat wat doet wat hij beloofd.
enige nadeel is het kleine water reservoir, na 7-8 mokken moet dit worden bij gevuld.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Yvonne 07-07-2017 Product paar weken in bezit

Geweldig apperaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veel mogelijkheden, gemakkelijk te bedienen en te begrijpen, ruim koffiereservoir en waterbak en een mooie vormgeving.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JC 06-07-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie compacte machine. Snelen makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat direct na levering in gebruik genomen. Is echt een fluitje van een cent. Bediening spreekt voor zich.
Even de juiste combi zoeken qua sterkte en kopvolume, maar dat is na 2 kopjes testen prima (en natuurlijk voor iedereen anders). Gaat ná 15 min automatisch uit (zelf instellen, default is 30 min). Temperatuur en smaak van de koffie (uiteraard ook afhankelijk van de bonen) is top!

Pluspunten

  • Look en feel van de machine
  • Makkelijk te bedienen
  • Veel mogelijkheden/combinaties
  • Temperatuur is prima
  • Smaak is prima

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bob Wegman 02-07-2017 Product paar dagen in bezit

Goede display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het product is geweldig. Enorm gebruiksvriendelijk. Je kunt overal heel makkelijk bij. Bediening is kinderlijk eenvoudig. De koffie smaakt fantastisch!

Pluspunten

  • Alleen maar pluspunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arrie007 01-07-2017 Product paar weken in bezit

fijn ergonomisch apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel gebruiksvriendelijk apparaat. Alle soorten koffie in een handomdraai. Prima smaak. Makkelijk schoon te maken. Als het apparaat ook nog lang meegaat zijn we helemaal blij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juliette 27-06-2017 Product paar dagen in bezit

Prachtig apparaat, veel eerder moeten aanschaffen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn EQ.6 koffiemachine maakt perfecte kopjes koffie. Goed van smaak en temperatuur. Mooi design. Ik had het veel eerder moeten aanschaffen.

Pluspunten

  • smaak kop koffie
  • temperatuur

Minpunten

  • door de prijs heb ik er lang over moeten nadenken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Olaf 24-06-2017 Product paar dagen in bezit

Met de Siemens EQ.6 TE603209RW is het menens, geweldig!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De kwaliteit / prijs verhouding is goed, zeker gezien de kwaliteit en mogelijkheden, wil je espresso of koffie of cappuccino of latte machhiato of thee. Wil je koffie sterker/lichter, kleiner/groter, geen probleem heel eenvoudig!
vooral de eenvoud zowel bediening als schoonmaken.
Zeer goede aankoop, een toppertje!

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Eenvoudige schoonmaak
  • Ruime mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria 24-06-2017 Product paar dagen in bezit

Perfecte bonenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben deze bonen machine gekocht en zijn werkelijk onder de indruk. Hij is stiller dan de andere machines die we op het oog hadden. Koffie is goed heet. Uitgebreide keuze. Sterkte makkelijk in te stellen. En gewoon 2 kopjes tegelijk. Perfect

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk water bijvullen
  • Hete koffie
  • Goede cappuccino - melkschuim
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Melkkan apart kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tom 23-06-2017 Product paar dagen in bezit

Expresso automaat EQ6

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is enkel uitpakken en de stekker in het stopcontact. Water en koffiebonen vullen en de rest wijst vanzelf. Heerlijke koffie en simpele bediening.

Pluspunten

  • simpel en eenvoudig met de touchtoetsen
  • gemakkelijk in te stellen

Minpunten

  • kan geen min punt vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Eveline 15-06-2017 Product paar weken in bezit

Nooit meer anders

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldig aparaat hij geeft alles goed aan makkelijk in gebruik heerlijke koffie, en capacino en of latte zoals in een cafe, super blij mee

Pluspunten

  • Zelfreinigend
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koffie met Dammann 11-06-2017 Product paar dagen in bezit

Van bonen tot koffie

Algemene score

9,0
Na een aantal reviews te hebben gelezen en ook nog via de site van kieskeurig de benodigde informatie te hebben geraadpleegd had ik mij een idee gevormd over de juiste koffiezetmachine voor mij. Uitgangspunt voor mij is bedieningsgemak, onderhoud en als 1ste: de smaak. In mijn mening voldoet deze machine aan deze criteria. Ik kan dan ook naar hartelust koffie drinken. Ben alleen nog even aan het finetunen op smaak en bonen. Maarrrr om een oude cd titel van Pink Floyd te citeren : "Welcome to the machine"

Pluspunten

  • Korte zettijd
  • ziet er stoer uit
  • Variatie in smaken en mengsels
  • Duidelijk display
  • Echt een koffiemachine voor dagelijks gebruik

Minpunten

  • Niet op zonnecellen ;-) ?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews