Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips HD8834

8,2 Lees 47 reviews

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Espressomachines

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 46 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dennis 05-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Top apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Praktisch, mooi design en lekkere koffie / espresso en cappuccino. Prettig in gebruik, eenvoudig te reinigen !
Geschreven voor: Philips HD8834

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lebber67 03-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Lekkere koffie, Espresso en cappuccino

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi stijlvol apparaat, even goed instellen moet je de tijd voor nemen maar dan wordt je beloond met heerlijke koffie.

Pluspunten

  • Geluid niet te hard
  • Melk schuimer erg goed.
  • Eenvoudige te bedienen

Minpunten

  • Mag wat heter.
Geschreven voor: Philips HD8834

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

adel ensink 30-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de machine nu 1 week in mijn bezit.
Hij is makkelijk te bedienen.
Het instellen voor je favoriete koffie en hoeveelheid is door de makkelijke interface eenvoudig
Ik heb hem gekozen omdat ik alleen espresso en capuchinno drink en dus niet meer opties nodig heb.
Daarnaast is hiij compact en fraai van vormgeving.
De melktank is eenvoudig te plaatsen en schoon te maken.
Dit geldt ook voor de zetgroep.
De machine geeft een stevige melkschuimlaag.
Ik ben zeer tevreden met deze machin

Pluspunten

  • compact en eenvoudig
  • eenvoudig in onderhoud

Minpunten

  • kalkfilter zit niet standaard bij de machine
  • continu knipperen van aan/uit knop
Geschreven voor: Philips HD8834

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Totti87 27-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Strak design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Strak design, installatie is een eitje, prima espresso, lungo en cappuccino met goede schuimlaag. Nog geen minpunten kunnen ontdekken!

Pluspunten

  • Design
  • Installatie
  • Smaak
Geschreven voor: Philips HD8834

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lianna 25-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fantastisch apparaat

Algemene score

8,6
Na zorgvuldig zoeken voor dit apparaat gekozen. Hij was gelukkig na bestellen snel binnen.

De verpakking is goed. Je doet de doos open en daar ligt de gebruiksaanwijzing gelijk bovenop. Na deze gelezen te hebben ging het uitpakken verder. Een koffieschepje en bonen afsteller in 1 en vet om de machine te smeren zijn ook aanwezig.

Na het piepschuim blok te hebben verwijderd komt het apparaat te voorschijn. Hij is redelijk zwaar, maar wat wil je voor een apparaat wat zoveel kan. Hij ziet er erg mooi uit.

Na het spoelprogramma te hebben doorlopen gelijk de koffie uitgeprobeerd. Deze was zo heet dat we hem op de middelste stand hebben gezet. (anders moet je zo lang wachten op een heerlijke bak koffie)

Snel naar de supermarkt gegaan voor de melk om een cappuccino te maken. Wat een heerlijk bakkie. De schuimlaag is super dik en luchtig. (2 soorten melk geprobeerd speciale voor cappuccino en volle melk. Volle melk vinden wij persoonlijk beter.)

Je hoeft niet zo snel nieuw water bij te vullen en de bonen ook niet. In een paar dagen tijd al heel wat koffie, cappuccino en warme melk gemaakt.

Ik raad dit apparaat zeker aan. Mooi design, lekkere koffie en veel mogelijkheden.
Geschreven voor: Philips HD8834

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joeri 12-07-2016
  • Product maand in bezit

Prima ding

Algemene score

8,0
Fijn apparaat. Makkelijk in te stellen. Goed te onderhouden. Maakt vooral goede koffie. Handig om je eigen koffie naar wens in te kunnen stellen.
Geschreven voor: Philips HD8834

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Lauwe Melk 07-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Esspresso HD8834/11

Algemene score

8,5
Qua vormgeving en gebruiksmogelijkheden en mooi makkelijk apparaat. MIN puntje is dat de melk er lauw uitkomt bij het maken van een cappuccino.
Dus als jullie daar een oplossing voor hebben dan,hoor ik het graag van jullie.

Met vriendelijke groet.

Mourad Asag-Gau
Geschreven voor: Philips HD8834

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rieffjes 04-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

lekkere koffie

Algemene score

8,8
snelle lekkere koffie ...voor ieder wat wils! mooi uiterlijk...smaakvol en voor de hele familie....
Geschreven voor: Philips HD8834

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frans1957 01-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Lekkere koffie

Algemene score

8,4
Net in mijn bezit. Apparaat is niet te groot waarddor je deze makkelijk op de aanrecht kan zetten.En het apparaat heeft een goede vorm geving. Het is simpel te bedienen. De koffie smaakt goed.
Geschreven voor: Philips HD8834

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lekkere koffie 01-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Lekkere koffie

Algemene score

6,5
e kunt zowel gemalen koffie als ESE pads gebruiken en de koffie is rijk van smaak. Hij kan een lekkere romige crema maken, die de koffie perfectioneert. Als je liever cappuccino hebt, zul je van het stoompijpje houden dat bij dit apparaat zit, want de stoom wordt goed verdeeld en is stevig. De gestoomde melk is rijk en glad. Als cappuccino je passie is, moet je ook overwegen een professionele melkkan en thermometer aan te schaffen.
Geschreven voor: Philips HD8834

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

RIEFFJES 01-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

mijn droom

Algemene score

9,6
mooi formaat ,compact maar nuttig, heerlijke cappo, goed te reinigen en na te vullen ...eenvoudig in gebruik,een droom voor deze faMILIE
Geschreven voor: Philips HD8834

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Justin 28-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Philips HD8834/11

Algemene score

8,2
We hebben de Philips HD8834/11 nu twee weken in gebruik. Na het lezen van de gebruiksaanwijzing is het apparaat makkelijk te gebruiken. Na het vinden van de juiste koffiebonen (erg belangrijk!) doet het apparaat de rest. De verschillende sterktes zijn zeker terug te vinden in de smaak van de koffie, dit is bij sommige apparaten nauwelijks te merken. De schuim voor je cappuccino is goed, verwacht echter niet de perfecte dikte (waarbij je lepeltje blijft liggen). Voor mij persoonlijk geen probleem.

Over de duurzaamheid kan ik logischerwijs nog niets zeggen aangezien het apparaat pas twee weken wordt gebruikt.

Conclusie: een prima espresso apparaat voor een leuke prijs, die er ook nog eens goed uitziet!
Geschreven voor: Philips HD8834

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bas 27-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prettig espresso apparaat

Algemene score

7,5
1e indruk is zeer goed. De eerste bakjes waren ontzettend slap maar dit was ook te vinden in de gebruiksaanwijzing. Ook de cappuccino functie werkt zeer prettig.
Geschreven voor: Philips HD8834

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

DICK 27-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Koffie zoal die moet zijn

Algemene score

8,0
Over deze weet ik weinig te zeggen,we hebben hem pas 1 dag, maar binnen onze vriendenkring hoorden we alleen maar lovende geluiden
Geschreven voor: Philips HD8834

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

B W 26-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Leuk en lekker product

Algemene score

7,6
Net gekocht, makkelijke handleiding,
Eerste koffie smaakt goed.
Fijn met losse melk opschuimer die je apart kan schoonmaken en vullen
Geschreven voor: Philips HD8834

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Dirk Kleijer 25-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

goed product

Algemene score

9,0
ik wou altijd al zo'n apparaat nu heb ik er en daar geniet ik vol op van het product is precies zoals ik gewild had
Geschreven voor: Philips HD8834

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

swingcees 21-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

UITSTEKENDE KOFFIE

Algemene score

8,5
apparaat pas in gebruik, eerste indruk mooie vormgeving , compact in vergelijk mijn saeco synthia , goed en duidelijk display , koffie en cappicino goed in te stellen , jammer weer dat Philips er geen volledige gebruiksaanwijzing in nederlands bij doet
Geschreven voor: Philips HD8834

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

johan154 21-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

mooi apparaat

Algemene score

8,2
Lekkere koffie

Met de juiste melk/koffie afstelling ook de juiste cappuchino temperatuur

Makkelijk met display alles word aangegeven

Ook stil voor een bonenmachine
Geschreven voor: Philips HD8834

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Super automatic 20-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super automatic

Algemene score

8,2
Makkelijk in te bedienen gebruikt vriendelijk
Mooie vorm goed schoon te maken een aan Winst in de keuken
Geschreven voor: Philips HD8834

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Metsik3 18-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima Espresso en Cappuccino met een druk op de knop

Algemene score

8,5
We hebben al eerder een ander merk espresso-apparaat gehad. In vergelijking daarmee is de Philips een kleiner (fijn voor de ruimte op het aanrecht), misschien wel lekkerder, maar zeker een gebruiksvriendelijker apparaat.
Geschreven voor: Philips HD8834

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews