Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch TAS1252

8,6 Lees 678 reviews

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Espressomachines

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 678 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

rvk1981 21-06-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Goede nette compacte keuken machine.

Zeer makkelijk in gebruik.
Maakt op een makkelijke manier veel verschillende koffie naar keuze.
Het apparaat zelf ziet er klein en netjes uit.
Geschreven voor: Bosch TAS1252

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nik-23 21-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
De tassimo is super goed heb deze al ergens anders uitgetest en ben er verslaafd aan ik kan iedereen dit aan raden
Geschreven voor: Bosch TAS1252

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Turboisdebeste 21-06-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,5
Gemakkelijk in gebruik, discs erin en gaan. Hij past mooi op de hoek van mijn bureau en de cappuccino is prima van smaak.
Geschreven voor: Bosch TAS1252

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

smurfin3456789 20-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Leuk apparaat zeker met de cashback korting, vooral de temperatuur van de koffie is goed warm! Ik vond de oreo chocomelk minder lekker maar de koffie smaakt erg goed.
Geschreven voor: Bosch TAS1252

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert W Brander 20-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
Voor een kleine prijs een lekkere bak koffie met 1 druk op de knop. Gebruikersgemak is groot. Koffie is vol van smaak en er is een ruime keuze. Nadeel vind ik de prijs per kop deze ligt bij koffie creme al ruim 2 x zo hoog als bij de senseo pads.
Geschreven voor: Bosch TAS1252

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

roy19771 20-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
maakt lekkere koffie en goed in gebruik en een mooie vormgeving van goede kwaliteit ,..........................................................................................................................................................................................
Geschreven voor: Bosch TAS1252

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Belandas 20-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Lang gezocht maar nu een apparaat gevonden die de juiste smaak geeft. Makkelijk in de bediening, mooi design en eenvoudig van koffiesmaak te wisselen.
Geschreven voor: Bosch TAS1252

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Scheer1963 20-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Heerlijke koffie die je eenvoudig maakt. Handig dat het apparaat zichzelf instelt bij de verschillende soorten producten. Daarnaast past het apparaat goed bij onze mooie keuken. Echt een top product.
Geschreven voor: Bosch TAS1252

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dash2015 20-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Werkt super makkelijk en de keuze in smaken is ook uitgebreid. Alleen jammer dat het niet bij iedere supermarkt verkrijgbaar is..
Geschreven voor: Bosch TAS1252

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TassimoVivy 20-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
Apparaat eergisteren binnen gekregen. Direct een aantal smaakjes gekocht. Super apparaat! Alleen maar lof. Ik ga de smaken de komende tijd verkennen, totnogtoe zijn de smaken die ik gehad heb allemaal zeer smaakvol. Dat is in ieder geval zeer fijn.
Geschreven voor: Bosch TAS1252

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hanifi 19-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
het is een klein handig makelijk apparaat. smaak van de diverse dranken is zeer goed. de melkschuim hoef je niet in een apparte beker op te kloppen, dit doet het handige apparaat al. kort samengevat: one touch and you have all in 1
Geschreven voor: Bosch TAS1252

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mln72 19-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Super apparaat, heerlijke koffie en snel klaar!
Verschillende smaken voor iedereen wat wils.
Heerlijk dat er naast koffie ook thee gezet kan worden zonder koffie smaak.
Makkelijk in gebruik.
Ziet er mooi uit, is niet te groot erg handig
pas 9 dagen in bezit kan nog niet veel over de duurzaamheid zeggen.

Een echte aanrader
Geschreven voor: Bosch TAS1252

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bootie 19-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Vooral de latte macchiato is heeeeel lekker, geen suiker toevoegen en een heeerlijke bak koffie! En dat voor geen koffiedrinker en ik vind de variaties ook veel, maar die heb ik nog niet allemaal geprobeerd. De cups zijn in verhouding best duur, maar ik drink ook maar een lekkere kop koffie op n dag en dan heb ik t er voor over!
Geschreven voor: Bosch TAS1252

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leonie2323 19-06-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

7,2
door verschillende soorten te kopen kan ik inderdaad verschillende soorten koffie maken, echter doordat hiervoor verschillende cups gebruikt moeten worden kost het erg veel tijd om special koffie te zetten.

ook vind ik dat hij erg veel geluid maakt...
Geschreven voor: Bosch TAS1252

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Dineke1962 18-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Was al na een paar uur helemaal verkocht! Heerlijke koffie, veel verschillende smaken.
Zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk overal te plaatsen. Een echte aanrader!
Geschreven voor: Bosch TAS1252

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin Boot 18-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ik heb het apparaat nu een paar dagen. Tot nu toe heerlijke koffie, vooral de Latte is overheerlijk. Het apparaat is lekker klein, handig op het aanrecht en gebruiksvriendelijk. Ik ben een tevreden klant!!
Geschreven voor: Bosch TAS1252

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tassimotop 18-06-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

5,8
Leuk apparaat, maar er mogen wel meer functies op. Het kiezen van de hoeveelheid water bijvoorbeeld.
Ook meer smaken nodig.
De milka heeft geen chocolade smaak..
Vormgeving is handig en mooi klein.
Geschreven voor: Bosch TAS1252

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Zarrina 18-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Ik heb De Tassimo net 1 dag maar hij is zoo lekkerr.. ik raad iedereen deze apparaat aan. Je hebt vele keuze en is gemakkelijk en snel
Geschreven voor: Bosch TAS1252

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JCR007 17-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Heerlijke koffie, snel en makkelijk. apparaat net een paar dagen in bezit, tot nu toe perfect. Duurzaamheid pas over een paar jaar te beoordelen.
Geschreven voor: Bosch TAS1252

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rick Noorlander 17-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
De Bosch TAS1252 is makkelijk in gebruik en de keuze is reuze! Koffie drinken wordt nog leuker (design) én lekkerder! Aanradertje. Bakkie?
Geschreven voor: Bosch TAS1252

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews