Bosch TAS1252 - Reviews

8,6 Lees 677 reviews
Best Reviewed mrt 2015 Bosch TAS1252
Best Reviewed maart 2015
Specificaties
Soort apparaat
servings/koffiepads
Type
koffiepadsysteem
Soorten koffie
caffe crema, cappuccino, espresso, latte macchiato, thee

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 677 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

kloekloek 07-09-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Vind het een prima apparaat!!! Een lekker bakkie mag best wat kosten! Diverse smaken. Zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
J. van der Weiden 14-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,4
Echt makkelijk en snel een aparte koffie gezet.
Nadeel is wel dat je geen B merk kan aanschaffen, waardoor de prijs wel wat aan de hoge kant is in vergelijk met bijv. een Senseo

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
Tamara31 12-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,4
Heerlijke koffie, mooi schuimlaagje erop.

Wij drinken de oreo, latte machiato, milka en de milde koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Lindaw.1971 08-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Fantastisch apparaat! Voor iedereen wel een favoriete smaak te vinden. Gemakkelijk in gebruik en staat mooi in de keuken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
David Kroes 08-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,6
In het begin was ik erg sceptisch over het concept. Maar na een paar smaken te hebben geprobeerd kan ik stellen dat de Tassimo mij erg goed bevalt. In een handomdraai maak ik een lekkere Latte Machiato of een lekkere cappuccino. De smaken, op een enkeling na, bevallen mij eigenlijk allemaal erg goed.

Het gebruik gaat ook veel makkelijk dan ik aanvankelijk gedacht had. Dranken met meerdere "lagen" zijn heel makkelijk gemaakt. Ook is er weinig rommel om op te ruimen, is het apparaatje leuk vormgegeven en is deze ook erg makkelijk weer te reinigen. Echt een aanrader dus!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
leapingelectron 08-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Klein, makkelijk, snel en heerlijk koffie of thee... Meer hoeft je niet te zeggen of weten over deze apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Astridkoffie 07-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Leuk apparaat en heerlijke koffie!

De cappuccino is mijn favoriet maar ook de latte en de chai tea zijn erg lekker.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed
Bever1978 07-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
heerlijke koffie en supermakkelijk. Compact en mooi om te zien en een aanvulling voor mijn keuken. Vooral de latta machiato varianten vind ik superlekker

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
rpotalivo 07-07-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Klein en fijn. Smaak is super. De diversiteit aan smaken maakt het een apparaat voor de hele gezin. Super lekker chocomel en oreo smaakt heerlijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
gerdahil 06-07-2015 Product maand in bezit

Algemene score

6,5
Heb kennis gemaakt met de tassimo op de libelle zomerweek. Vond daar de koffie veel heter als bij mij uit het apperaatje komt. De smaak vindt ik redelijk goed. Vindt wel dat de keuze beperkt is van de soorten koffie. De koffie is mij te sterk. Kan bij onze supermarkt ook maar een klein aantal soorten krijgen. Zie op de site wel meerdere soorten maar is toch beperkt.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende
DanJan 05-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Het apparaat is heel makkelijk in gebruik. Je stopt de pad er in en het apparaat weet wat hij moet doen. Er zijn veel mogelijkheden qua smaken.Lekkere smaken. Ideaal apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Rebel056 05-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Het apparaat is makkelijk in gebruik door de T-discs die erin gaan. Je hoeft alleen een T-disc erin te doen en op de startknop te drukken. Wat ik ook super vindt is dat je veel verschillende drankjes kunt maken zoals koffie, thee, chocolade melk (met oreo en milka smaak) met hetzelfde apparaat! Super voor het hele gezin. De drankjes zijn ook heel lekker van smaak, vooral de latte macchiato en de chai latte vindt ik erg lekker. Een voordeel is ook dat het apparaat makkelijk te reinigen is. Het design is ook heel stijlvol. Heb het in de woonkamer staan.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Blijhoofdnr.10 05-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Eindelijk overstag. Getest in de Mediamarkt en een zeer goed advies gekregen. Thuis gelijk koffie gezet. 2 uur later met mijn vriendin terug en zij heeft er ook 1 gekocht. Eigenlijk voor de camping, maar hij staat super mooi naast mijn siemens volautomatisch koffiezetapparaat op het aanrecht. Ik laat deze staan want hij is fantastisch!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
C.Arslan 05-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Ik vind het een hele bijzondere apparaat omdat ie klein en compact is. En hoeft niet voor te verwarmen wat wel bij andere apparaten nodig is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Iris-NQLM 05-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Gekocht met cashback actie van de Media Markt. De Tassimo zet heerlijke draken, zoveel mogelijkheden met één apparaat! Ik zou hem niet meer kunnen missen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
yvonne 55 05-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
het is een fijn apparaat. makkelijk in gebruik heeft een goede smaak vele mogelijkheden.blij dat ik hem gekocht heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
G Willems 04-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
Erg blij mee , een paar dagen in bezit erg makkelijk in gebruik. De koffie smaakt zoals koffie hoort te smaken wordt goed heet. De thee smaakt ook heerlijk zit geen koffie smaak aan.

G Willems

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Meto79 04-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Deze review is naar aanleiding van de demonstratie en proeverij in de winkel.
Ik heb genoten van een heerlijke Machiato uit deze apparaat van Bosch.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Moon27 02-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Een mooi compact en gebruiksvriendelijk apparaat. Als je op zoek bent naar een heerlijke koffie voor op reis dan is dit apparaat ideaal om mee te nemen.Ben er erg blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Olga Koppenhagen 02-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Heerlijke koffie, padjes zijn wel duur...xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Toon meer reviews