De'Longhi ECAM 23.463.B zwart, zilver

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Kleur(en)
zwart, zilver
Fabrikant kleur(en)
zilver, zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi ECAM 23.463.B zwart, zilver op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kees uit Roosendaal 22-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Heerlijke koffie en cappuccino

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.463.B zwart, zilver

Algemene score

8,0
We hebben voor dit espressoapparaat gekozen vanwege de veelzijdige mogelijkheden, eenvoudige bediening en externe melkopschuimer.

Pluspunten

  • veelzijdige mogelijkheden
  • externe melkopschuimer
  • gemakkelijk schoon te maken

Reageer

Gerritsen 31-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Ben benieuwd, is de eerste aanschaf.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.463.B zwart, zilver

Algemene score

7,0
Heb het apparaat net gisteren gekocht en is gekozen op basis van de info welke ik op de site heb gezien.
Veel mogelijkheden en met name het melkreservoir vond ik belangrijk.

Pluspunten

  • nog te ervaren

Minpunten

  • nog te ervaren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Een kritische koffiedrinker 28-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.463.B zwart, zilver

Algemene score

7,0
Het is een zeer gebruiksvriendelijk apparaat en we hebben deze gekozen omdat naast de mogelijkheden voor koffie de cappuccino gemakkelijk te bereiden is.

Pluspunten

  • Duidelijk display
  • Verschillende mogelijkheden
  • Gemakkelijk een cappuccino te bereiden

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

delonghi 28-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goed product

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.463.B zwart, zilver

Algemene score

8,0
goed apparaat met veel mogelijkheden. Erg lekkere koffie en goed te onderhouden. een aanrader dit product.

Pluspunten

  • veel keus
  • goed te onderhouden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hurkmans 18-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie, eigen instelling, duidelijke handleiding.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.463.B zwart, zilver

Algemene score

9,0
Super mooi product, mag in het zicht staan.
Handleiding duidelijk in stappen en goed te volgen.
De koffie is erg smaakvol, een genot om te hebben vanaf de eerste dag.
Zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marian 07-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

duidelijk scherm

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.463.B zwart, zilver

Algemene score

8,0
het is een gebruiksvriedelijke koffiemachine die heerlijke cappocino geeft wat onze koffie voorkeur heeft

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieter 07-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.463.B zwart, zilver

Algemene score

8,0
Na 15 jaar toe aan een nieuw apparaat. Deze gekozen om volautomatisch en zelf reiniging.
Koffie en cappuccino erg lekker en gebruik is ook zeer eenvoudig.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Automatische reiniging

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Meijer 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact design en heerlijke koffie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.463.B zwart, zilver

Algemene score

8,0
Heerlijke koffie en cappuccino met 1 druk op de knop. Het design is mooi en het apparaat is niet al te groot zodat het overal kan staan. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Koffiesmaak

Minpunten

  • Krasgevoelige onderdelen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 27-12-2018
  • Product gekocht

Volautomaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.463.B zwart, zilver

Algemene score

8,0
Ik heb voor dit apparaat gekozen i.v.m. dat de vorige Delonghi na 7 jaar begon te haperen. In die 7 jaar werd hij elke dag diverse keren gebruikt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apperaat Mooi van kleur heel erg blij mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.463.B zwart, zilver

Algemene score

10,0
Hij werkt super
Hij is ook mooi van vorm
Staat mooi op de aanrecht
En veel mogelijk heden
We zijn er heel blij mee

Pluspunten

  • Mooi apparaat
  • Veel mogelijk heden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

leuk 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.463.B zwart, zilver

Algemene score

9,0
Werkt zoals verwacht , duidelijke gebruiksaanwijzing meegeleverd en een
gemakkelijke bediening , leuk apparaat om te zien.

Pluspunten

  • eenvoudig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denia Suykerbuyk 25-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.463.B zwart, zilver

Algemene score

7,0
Heb het product 1 dag nu dus moet alles nog instellen maar zal vast goedkomen
Kennis heeft ook een Delonghi en is ook zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pollygrey 23-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke koffiezetmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.463.B zwart, zilver

Algemene score

8,0
Goede koffie, gezet door een goed apparaat. Via vrienden zijn we in aanraking met het merk Delonghi. We vinden de apparaten van Delonghi robuust en ergonomisch uitgevoerd.

Pluspunten

  • robuust
  • ergonomisch

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

iris 12-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie/cappuchino

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.463.B zwart, zilver

Algemene score

8,0
Topding! Makkelijk in gebruik, compact, duidelijk led-scherm en je kan hem fine-tunen op de manier hoe je je koffie het lekkerst vindt

Pluspunten

  • Zelf je favoriete koffie instellen
  • Compact apparaat die alles kan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 16-02-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Slechte kwaliteit onderdelen, duurzaamheid ver onder de maat

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.463.B zwart, zilver

Algemene score

4,0
Helaas heb ik slechte ervaringen met deze machine van DeLonghi!

Jaren in het bezit van een ECAM 23.450.S.
Het eerste jaar is de monteur hier kind aan huis geweest alles wat er kapot kon gaan is gerepareerd (zeefje zetgroep, ventiel, melkkoppeling enz.)

Ook werd er toen nog aangegeven dat we het apparaat niet goed zouden reinigen maar in de gebruiksaanwijzing was niets terug te vinden over het reinigen van de melkleidingen.
Toen alles nog onder garantie maar ook na de garantie periode hield het niet op.

639 (2013) Euro betaald voor het apparaat, daarna nog een keer een bedrag van 150 Euro 2016) en nu krijg ik weer een rekening van 113 Euro (excl. verzending) (defect in 2017).

DeLonghi vindt deze reparaties heel normaal gezien de leeftijd van het apparaat.

Pluspunten

  • Kwaliteit koffie

Minpunten

  • Service
  • Prijs + onkosten
  • Gebruiksaanwijzing niet compleet

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Rob 26-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Doet wat het moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.463.B zwart, zilver

Algemene score

8,0
Handig apparaat. Snel te installeren. Prima cappucino en espresso. Mooie prijs-kwaliteit-verhouding. Handig en snel uit te nemen melkreservoir.

Pluspunten

  • Snel te installeren
  • Goede koffie

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer