Krups Dolce Gusto Piccolo KP100B antraciet

Beste deals -2% prijsdaling
Specificaties
Soort apparaat
capsules
Kleur(en)
antraciet
Fabrikant kleur(en)
antraciet
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Krups Dolce Gusto Piccolo KP100B antraciet op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

5,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Onvoldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Onvoldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martijn 31-10-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Koffie prima maar al snel lekkend reservoir

Geschreven voor: Krups Dolce Gusto Piccolo KP100B antraciet

Algemene score

5,0
Koffie is prima van smaak en temperatuur.
Maar het apparaat ging al snel lekken. We halen nu direct na koffie zetten het reservoir eruit om te legen, maar toch lekt het dan nog door het water in het apparaat.
Soms gaat klepje moeilijk open, maar dat is uitzondering. Al met al kan ik er geen voldoende voor geven. Daarnaast zijn de cupjes relatief duur. Pas sinds kort zijn er alternatieven voor de orginele cupjes.

Pluspunten

  • Smaak
  • Temperatuur
  • Klein

Minpunten

  • Lekt water
  • Klepje soms moeilijk open
  • Prijzige cups

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Goed
Slecht
William 08-04-2017

minpunt: temperatuur is aan de lage kant.

Reageer

Angelique 17-11-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Klein en fijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Dolce Gusto Piccolo KP100B antraciet

Algemene score

8,0
Ik vind het een fijn apparaat. Hij neemt weinig ruimte in (een stuk minder dan de senseo) en de koffie smaakt prima. Geen ongerief bespeurt (lekkage of iets dergelijks). Twee nadelen: de cups zijn relatief erg duur en bij veel bezoek is het ondoenlijk om voor iedereen koffie te zetten met de Piccolo. Onze oude koffiezetter blijft dus ernaast staan...

Pluspunten

  • klein van formaat
  • lekkere koffie
  • gemakkelijk te bedienen
  • onopvallend aanwezig
  • diverse smaken met één apparaat

Minpunten

  • cups zijn duur
  • reguliere koffieapparaat blijft onmisbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert ten Bhömer 15-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Service

Geschreven voor: Krups Dolce Gusto Piccolo KP100B antraciet

Algemene score

1,0
Product ging snel stuk naar 2 maanden.
Helaas geen reactie gehad van winkel waar hij online is gekocht.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Joke Polman 18-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dolce gusto piccolo

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Dolce Gusto Piccolo KP100B antraciet

Algemene score

10,0
Het apparaat is erg practisch en maakt heerlijke cappuccuno; het is inmiddels mijn tweede. Het eerste, dat ik ruim 2 jaar bijna dagelijks gebruikte en intussen "op" was, heb ik nu door eenzelfde vervangen.

Pluspunten

  • Maakt heerlijke cappucino
  • Is klein van omvang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francoise 10-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

smerigste koffie ever

Geschreven voor: Krups Dolce Gusto Piccolo KP100B antraciet

Algemene score

1,0
Het is aan de buitenkant van de verpakking niet duidelijk dat het niet om de ' originele' nespresso cups gaat (die ik op voorraad had), maar om een grotere variant. Originele nespresso cups passen er niet in. Toch maar geprobeerd, want ik had hem nu eenmaal in een opwelling in de aanbieding (bij AH) gekocht. Het resultaat was een verbluffend slechte koffie. Slechter dan de automaatkoffie die ik op kantoor drink.

Minpunten

  • vieze koffie
  • koffie is niet warm genoeg
  • apparaat lekt
  • originele nespresso cups passen er niet in

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Michiel 03-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima koffie voor weinig geld.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Dolce Gusto Piccolo KP100B antraciet

Algemene score

8,0
Een paar jaar geleden kocht ik een Dolce Gusto Drop. Die ging stuk (water werd niet meer heet) en toen de Piccolo in de aanbieding gekocht. Voor een eenpersoons huishouden een prima apparaat. Ja, hij maakt meer herrie dan de Drop en het waterreservoir is klein maar het voordeel van dit simpele apparaat is dat je 'm kunt stoppen en bijvullen zonder dat de naald uit de capsulu wordt teruggetrokken want de naald bedien je handmatig. Heb het apparaat nu twee manden in gebruik en het voldoet prima. Maar als je voor veel mensen koffie moet zetten is het niet handig, maar dat is een Senseo of Nespresso ook niet.

Pluspunten

  • Klein
  • Goedkoop
  • Simpel

Minpunten

  • Klein waterreservoir
  • Maakt best veel lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

piccolo van krups 24-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

koffiecup apperaat

Geschreven voor: Krups Dolce Gusto Piccolo KP100B antraciet

Algemene score

1,0
Heel slecht heb nu mijn 2de eerste lekte heel erg met deze weer hetzelfde slecht produkt wil mijn geld terug

Minpunten

  • lekt
  • maakt heel veel herrie

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

Funny 19-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Vreselijk!

Geschreven voor: Krups Dolce Gusto Piccolo KP100B antraciet

Algemene score

3,0
Wat een lawaai tijdens het koffiezetten. Temperatuur van de koffie is ver beneden peil. Jammer dat je hem zelf moet stoppen; even niet opletten en je hebt een slappe bak. Dure capsules, maar daar kies je voor. Voordelen zijn: klein en snel opgewarmd. Ik zou hem nooit kopen en niet aanbevelen.

Pluspunten

  • Snel op temperatuur
  • Klein formaat
  • Mooi uiterlijk

Minpunten

  • Lawaai
  • Geen automatisch stop
  • Koffie is niet warm

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

John 13-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Herrie schopper

Geschreven voor: Krups Dolce Gusto Piccolo KP100B antraciet

Algemene score

3,0
Deze machine maakt zeer veel herrie en is dus ongeschikt om in alle vroegte een bakje koffie te maken zonder dat het hele pand wakker wordt. De koffie is wel lekker maar irritant is dat de machine niet zelf stopt. Vond het eigenlijk een miskoop.

Pluspunten

  • lekkere koffie

Minpunten

  • heel veel herrie

Review criteria:

Goed
Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer

Harm Coldenhoff 09-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein maar fijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Dolce Gusto Piccolo KP100B antraciet

Algemene score

8,0
Heel tevreden over dit apparaat koffie zeer goed van smaak en goed van temperatuur.
Een mooie koffie machine voor een mooie prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Etienne 06-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Dolce Gusto Piccolo KP100B antraciet

Algemene score

7,0
Goede temperatuur en snel warm .Alleen dat rode snoer dat is lelijk. Lekker klein dus neemt weinig ruimte in.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer