Krups EA8025PE - Reviews

6,8 Lees 13 reviews
Specificaties
Type
espresso machine
Soorten koffie
cappuccino, espresso, koffie, latte macchiato
Apparaat type
volledig automatisch

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 13 reviews

6,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Slecht

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

India00_1 21-01-2013 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,2
Noch dit toestel noch de rest van het gamma zou ik aanraden. Deze toestelletjes zijn bijzonder compact maar mankeren telkens iets. Heb al meerdere toestelletjes gehad binnen de garantieperiode maar eenmaal deze voorbij is doen ze het niet meer en worden ze ook niet meer hersteld. Je mag dus een nieuwe kopen!!! Ze lekken water onderaan en geven slechts 1/2 tas koffie. Als het dit niet is dan loopt de molen vast ondanks het gebruik van droge bonen.
Dus, koop zeker geen Krups espresso want het is doffe ellende. Ik heb het gehad ermee.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht
Roel1999 10-02-2012 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,4
Heb inmiddels ook mijn tweede....de eerste lekte als een zeef. Koffie is nog steeds lauw, net als in de eerste..hoort niet, en is fout ergens in de constructie want ook bij mij staat de temperatuurinstelling op maximaal....
Voor de rest wel mooi compact apparaat, maar ben benieuwd hoe lang deze meegaat....

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Slecht
Jan Lenaerts 01-09-2011 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,0
Heb in 2008 een type 7220 aangekocht na enkele maanden toestel lekte water e.a.. Is 5 x in reparatie geweest, telkens onder garantie en telkens het terug werd afgeleverd was er nieuw mankement bij gekomen. In totaal toch 'n 8-tal weken zonder expresso. Heb dan gebeld met de invoerder en na een week besliste men om me een neiuw type ter vervanging te geven > EA 8025. Na enkele maanden opnieuw dezelfde miserie... 2 x in herstelling (laatste keer begin dit jaar). Ni is het opnieuw stuk > koffiemolen deze keer + waterlek. Fantastische koffie... maar als merk de grootste miserie ever. Mijn verkoper is top... de mensen die me te woord staan bij Krups ook... maar daar blijft het bij. Ben uitermate nieuwsgierig wat men nu gaat doen Bij Krups...?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Slecht
Krups AE 8025 gebruiker 20-10-2010 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,8
Heb dit apparaat nu bijna twee jaar in mijn bezit. Drink ongeveer twee kopjes per dag. Heb hem volgens alle richtijnen onderhouden.
Vanmorgen na het schoonmaakproces kwam het water ineens niet meer in mijn kopje, maar verliet het water het apparaat aan de onderkant...
Krups gebeld, ze komen hem morgen ophalen om te repareren. Die service vond ik dan wel weer goed.

Vind gezien het gebruik dat het apparaat TE snel defecten vertoont, helemaal gezien het aankoopbedrag. Al met al een duur kopje koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Slecht
Wessel33 30-09-2010 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,2
Heb hem nu 4 jaar waarvan hij nu alweer 1,5 jaar kapot is. In de garantie periode is hij zeker 4 keer gerepareerd en een keer heb ik en nieuwe ontvangen. Dit was aan het einde van mijn garantieperiode, dit nieuwe apparaat heeft het wel 1 week goed gedaan. Het water liep er weer onderuit, de koffie word niet goed gemaald......maar ja geen garantie meer volgens Krups. Binnenkort toch maar een nieuwe kopen maar dat wordt zeker geen Krups!

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht
RobertJan 26-01-2010 Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,8
---------- update review, 26-01-2010 ----------
Wel, was ms te snel met mijn goede oordeel... want na 1,5 jaar liep er water onder uit toestel bij het koffiezetten, ipv in het kopje.
Gelukkig: werd door Krups opgehaald en gerepareerd terug bezorgd... maarrrr machine doet het wel weer, maar maakt zoveel herrie dat de buren komen vragen of ik aan t boren ben.... Ben niet echt tevreden... sorry.

---------- 1e review, 07-09-2008 ----------
Net een paar dagen in gebruik. Ben zeer tevreden. Goede hete koffie en heet water. Wordt geleverd met enkele hulpstukken, waaronder een waterfilter. Koffiesmaak afhankelijk van de soort bonen.
Goede indictatie, duidelijke display, goed aangegeven wanneer bakjes te legen, of wanneer water op is. Melkstoom functie niet getest.
Nadelen: maakt wat herrie (malen bonen) en de knop waarmee je door de info op het display kunt scrollen, is nogal rammelig en goedkoop uitgevoerd voor de prijs die ik voor deze machine heb betaald. Zonde!!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht
carla1948 24-01-2010 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,4
Na veel ellende met de voorganger de 7040 is deze door Krups vervangen door de 8025. Deze hebben we nu ongeveer een jaar zonder problemen in gebruik.
Machine zet lekkere koffie. en is makkelijk in gebruik.Ook het lawaai wat de vorige machine maakte en het trillen is een stuk minder. De uitvoering van het toestel is nagenoeg hetzelfde dus wat duurzaamheid betreft is het nog maar afwachten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Onvoldoende
pvds666 22-12-2009 Product paar dagen in bezit

Algemene score

3,6
Goede koffie, maar niets dan ellende. De goede koffie kwam uit mijn vorige toestel (Eur 1.000 aankoopprijs, dan na 2.5 jaar kapot). Na veel ellende uiteindelijk dit gekocht - kapot bij levering.
Krups klantendienst is een ramp, zelfs moeten aangetekend dreigen vooraleer ik mijn geld terugkreeg.
Als je waar voor je geld wil, koop dan geen Krups, gewoon waardeloos.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Onvoldoende
Slecht
Slecht
H. blom 22-07-2009 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,2
fijn appararaat. werkt snel en gebruikt minder koffie dan ons vorige apparaat en toch een pittig bakje dat lang in je 'huig' blijft hangen. melkunit gebruiken we niet, zonde van de koffiesmaak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
RW1 12-03-2009 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,4
Duurzaamheid erg slecht.
Na vier reparaties, wil ik nu mijn geld terug.
Iedere keer is er iets met de maal inrichting.
Dan maar weer een senseo, al zal ik de heerlijke koffie van de krups EA8025 wel missen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Slecht
Richard1966 25-02-2009 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,4
wat een rot apparaat, inmiddels ben ik naar ruim 2 jaar al toe aan het 3e apparaat. krijg steeds de melding dat ik contact moet opnemen met de helpdesk. wel snel weer een nieuwe of gerepareerd. maar het blijft een apparaat wat veel gebreken vertoont. kijk ook bij zijn voorloper de XP7040. je verwacht toch als er een neiuwe versie komt dat dan de gebreken eindelijk opgelost zijn, maar niks hoor. voor iets meer euro's heb je ws een beter apparaat. wel jamemr dat hij nu teruggaat want hij zette wel lekkere koffie. maar om nu om de 2 maand een nieuw apparaat te krijgen. vraag nu mijn geld terug, dit kon ook vertelden ze.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Slecht
ChrisC 01-01-2009 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
Prachttoestel! Zéér lekkere koffie. Bedieningsgemak is zéér voortreffelijk - alle instructies komen op het display. Koffie is goed warm. Koffiesterkte doseerbaar middels waterhoeveelheid.
Anderhalve week in bezit. Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Jan Nugteren 11-09-2008 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Krups 8025 nu een week in bezit. Bevalt prima. Goede smaak, die uiteraard wordt beinvloed door de soort koffebonen die je kiest. Goede (instelbare) temperatuur van de koffie. Schuimen doe ik niet met het hulpstuk. Indien gewenst doe ik dit via de traditionele methode op het gasfornuis in een roestvaststalen kannetje. Dit is makkelijker schoon te maken dan het hulpstuk. Het hulpstuk gebruik ik alleen om superheet water in het kopje te laten lopen ter verwarming. Daarna een kwalitatief prima kopje koffie.
Goede keuze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend