De'Longhi EC 680.M - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, servings/koffiepads
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Type
espresso machine
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 25 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marion 18-05-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie machine voor een mooie prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit apparaat doet wat hij belooft. Goede espresso, alles makkelijk in te stellen. Temperatuur is ook goed. Ook voor de cappuccino of cortado liefhebber is deze machine uitstekend.
Aan en uit knop is wat stroef, deze bleef al een keer vast zitten. Verder een top apparaat.

Pluspunten

  • makkelijk in het gebruik
  • snel op temperatuur
  • een blikvanger in je keuken

Minpunten

  • aan en uit knop beetje stroef.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 31-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi design en Simpele bediening

Algemene score

8,0
Dit apparaat doet wat het belooft. Een lekker bakje koffie voor een prima prijs. Bediening is simpel en snel. Daarnaast is het een mooi design wat perfect past in de keuken.

Pluspunten

  • Simpele bediening
  • Compact

Minpunten

  • Instellen van apparaat soms onduidelijk
  • Piston klikt soms lastig onder apparaat

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Piet 31-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prettig apparaat, hete koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Smal, pittig apparaat. Goed heet zowel koffie als melk. Warmhoudplaat voor kopjes is niet relevant: wordt pas na enkele kopjes beetje warm.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sander 30-12-2016 Product paar weken in bezit

Fijne espresso uit een mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben erg tevreden over mijn aankoop, binnen een minuut heb ik verse espresso en dat helpt wel bij het opstarten van de dag.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

koffieafficionado 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

Lekkere espresso met mooie crème laag

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit apparaat werkt gemakkelijk. kind kan de was doen. Maakt ook mooie melkschuimlaag voor capuccino als je dat lekker vindt. Ik heb ook de koffie pads gebruikt. Dat gaat eveneens makkelijk. Smaakt ook niet verkeerd, maar een vers gemalen koffieboon is nu eenmaal lekkerder. En ik heb een goede molen, dus je begrijpt mijn eerste keus.... deze de Longhi koffiemachine is een heel goed apparaat voor een eerlijke prijs, wat wil je nog meer? Kopen dus!

Pluspunten

  • Prima espresso
  • Heerlijk crème laagje
  • Goede temperatuur
  • Mooie melkschuimlaag

Minpunten

  • Reservoir water is een beetje klein

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Johanna 26-12-2016 Product paar dagen in bezit

Perfecte espresso automaat voor beginnende barista's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik wilde een simpele maar degelijke espresso autmaat. Deze Delonghi is een super espresso machine ! Makkelijk, stil en vooral lekkere koffie. Schuimt geweldig goed, echt dik schuim. Aanrader !

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Elio 21-12-2016 Product paar dagen in bezit

Uitstekende koffiemachine

Algemene score

8,0
Fijne koffiemachine, lekkere koffie. Koffie is wel nogal koud, ook met instelling op hoogste temperatuur.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Veel instellingen mogelijk

Minpunten

  • Temperatuur te laag
  • Smaak minder krachtig dan van Francis Francis

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fierke 18-12-2016 Product paar dagen in bezit

Ziet er mooi uit

Algemene score

8,0
Geen high end product en het voldoet prima. Goede prijs- kwaliteit verhouding. en het doet wat je verwacht

Pluspunten

  • Mooi
  • Neem weinig ruimte in beslag

Minpunten

  • Niet heel zwaar

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

I.Groenendijk 17-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtig espresso apparaat

Algemene score

8,0
Ik ben super tevreden met dit espresso apparaat. Hij zet een espresso even snel als dat je een senseo zou zetten en uiteraard is de kwaliteit vele malen beter. Melk schuimen duurt eventjes maar dan heb je ook gloeiend hete melk en dat is wat je wil. Je kan ook nog eens snel een kopje thee zetten mocht je dat willen. Ik moet wel zeggen dat het apparaat wel wat beweegt tijdens het vast zetten van de piston en dus moet je hem vasthouden, de kopjes trillen zodra je het lekbakje weghaalt en helaas zit er geen non-pressure filter bij. Dat laatste is makkelijk op te lossen voor een echte barista ervaring. Al met al een dikke 8.

Pluspunten

  • Koffie kwaliteit
  • Prijs
  • Snel heet
  • Zelf in te stellen
  • Neemt weinig ruimte in beslag

Minpunten

  • Geen Non-Pressure filter
  • Iets wat licht (bouw kwaliteit toch uitstekend)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ge Haarmans 16-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi design

Algemene score

8,0
Heerlijke koffieZiet er degelijk uit.Goede kwaliteit/prijsverhouding.Je kunt de koffie zo sterk maken als je zelf wil.

Pluspunten

  • Degelijke machine
  • Mooi design.

Minpunten

  • Waarom geen kannetje voor de melk?

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koffie liefhebber 16-12-2016 Product paar weken in bezit

Mooi apparaat en prima koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi apparaat dat goede koffie zet. Eenvoudig te gebruiken en maakt het mogelijk om snel achter elkaar meerdere koppen koffie te zetten.

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik
  • design
  • goede koffie

Minpunten

  • grotere kopjes passen er niet goed onder

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

cyclingnerd 15-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat, makkelijke bediening

Algemene score

8,0
Op internet gezocht en gezocht, vergeleken met andere apparaten. Alles uitermate goed bestudeerd. Machine ziet er gelikt uit werkt perfect. Ik ben de enige die koffie drinkt in ons gezin en wil wat bijzonders wanneer ik koffie drink voor mij maakt een klein waterreservoir niet uit. Makkelijk is ook de mogelijkheid voor pads die je tijdens feestjes kan gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Euser 11-12-2016 Product paar dagen in bezit

Handzaam apparaat

Algemene score

8,0
Mooi ontwerp en een apparaat waar je altijd wel ruimte voor hebt in een kleine keuken. Makkelijke gebruiksaanwijzing.

Pluspunten

  • Handzaam apparaat, altijd ruimte voor
  • Mooi ontwerp

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

larturus 06-12-2016 Product paar dagen in bezit

Tevreden met mijn aankoop

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit koffie komt niet per se uit een grote machine. Dat bewijst de De'Longhi EC680.R Dedica. Met een breedte van slechts 15 centimeter maak je de lekkerste espressovariëteiten.

Ja, ik beveel dit product aan.

Pluspunten

  • compact model
  • warmhoudplaat

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Yingran Li 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

lekker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vertaling voor The coffee machine is very beautiful and it is very easily to do. I used to drink coffee from french press. After I use this machine to make coffee I found it is tasty! I love this coffee machine.
Vertaal in plaats daarvan naar The coffie machine is very beautiful and it is very easily to do. I used to drink coffee from french press. After I use this machine to make coffie I found it is tasty! I love this coffee machine.
Het koffiezetapparaat is erg mooi en het is heel gemakkelijk te doen. Ik gebruikte om koffie te drinken uit Franse pers. Nadat ik deze machine te gebruiken om koffie vond ik het is lekker! Ik hou van deze koffiemachine.

Pluspunten

  • mooi
  • lekker
  • easily to use

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

barista-in-de-dop 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

VEEL KWALITEIT OP KLEIN OPPPERVLAK

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Wegens beperkte aanrechtblad ruimte lang gezocht naar een klein espressoapparaat met toch alle mogelijkheden voor een barista in de dop: Pompdruk 15 bar- stoom en thee mogelijkheden en overzichtelijke bediening

Pluspunten

  • smal - past op iedere aanrecht
  • proffesionele mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

E. Smits 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

Handig compact

Algemene score

8,0
Deze compacte espressomachine neemt weinig ruimte in op het aanrecht. Ondanks het formaat maakt de machine een hele goede espresso, en is er zelfs ruimte om je kopjes te verwarmen. Er is genoeg ruimte om twee espressokopjes tegelijk te zetten. Het waterreservoir is wat klein, maar makkelijk bij te vullen en werkt als een waterreservoir van een Nespressomachine.

Pluspunten

  • Compact
  • 15 bar
  • 3 filters meegeleverd

Minpunten

  • Filters vallen er makkelijk uit bij het uikloppen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L Broers 28-11-2016 Product paar dagen in bezit

???

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Scherpe prijs, mooi design, eenvoudige bediening. Lekker koffie, makkelijk schoon te meken, uitgebreide koffiepads te koop via internet.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk

Minpunten

  • Geen koffiemolen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

jammy 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

Klein, maar fijn

Algemene score

8,0
Het apparaat heeft een mooi design en past op ieders aanrechtblad. Daarnaast zet dit apparaat ook nog eens heerlijke espresso's op een hele eenvoudige manier. Dit kun je niet fout doen!

Pluspunten

  • klein
  • simpel
  • mooi
  • lekker

Minpunten

  • hoeveelheid water niet in te stellen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pascal Kramer 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer compact model voor professioneel bereide koffie

Algemene score

9,0
Ik ben al enige tijd opzoek naar een semi-proffesionele espressoapparaat. Maar stuite vaak op het probleem, dat de machine te groot is of de prijs is te proffesionele voor mij. Per toeval zag ik dit model in de schappen liggen bij de Metro. En heb besloten om na het lezen van proffesionele en consumenten revieuws dit espressoapparaat aan te schaffen. En nu ben ik dus de trotste eigennaar van een degelijke en rubust uitziende Delongi.

Pluspunten

  • compact
  • degelijke uitstraling
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Mag zwaarder zijn

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews