Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

De'Longhi EC 680.R

8,0 Lees 19 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 18 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marian. 17-09-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Helemaal blij mee. Het is meer werk dan de volautomaat die ik hiervoor had, maar de koffie smaakt prima.
Pluspunten:
- Prachtig apparaat dat weinig ruimte inneemt. Dan houd je nog wat plaats over voor een koffiemolentje.
- Het lekbakje kan weg en dan past er een hoge beker onder de uitloop.
- Je kunt de afgegeven waterhoeveelheid voor 1 en voor 2 kopjes eenvoudig programmeren: zoveel als jij vindt dat er in je kopje moet, komt erin. Dus jij bepaalt de sterkte. Dit kan volgens mij bij weinig andere machines in deze categorie/prijsklasse.
De minpunten wegen voor mij niet zo zwaar.
- Het wisselen van pistonhoudertje is even een handigheidje omdat het strak zit, maar ik doe dat bijna nooit en zet 1 kopje tegelijk.
- Dus voor mij is het ook geen punt dat de ruimte om 2 kopjes neer te zetten vrij klein is. Twee espressokopjes kan net.
- Het meegeleverde maatschepje tevens tamper zal wel een keer sneuvelen want het is van plastic.
- Watertankje aan de achterkant is niet zo handig, maar ik laat het zitten en giet er van bovenaf een kannetje water in.
Stoompijpje en ese-servings gebruik ik niet dus daar kan ik niks van zeggen.
Het schoonmaken is makkelijk, klop de piston leeg en spoel hem even om. Veeg af en toe het zeefje schoon dat boven de piston zit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

wilco.kooistra 05-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Via Bobshop.nl gekocht (goedkoopste) prima levering volgende dag in huis.

Het apparaat nu een aantal dagen in bezit en menig kopje espresso en cappuccino gezet. In combinatie met Segrafredo koffiebonen heerlijke koffie. Alleen vind ik de koffie niet erg heet. Ondanks aanpassingen zoals in de handleiding beschreven. Zal even contact opnemen met DeLonghi kijken of er nog iets aan te doen is.

Espresso heerlijk sterk van smaak met perfecte crema laag.

Stoompijpje doet prima werk binnen enkele seconden een heerlijke schuimkraag.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Gazenise 10-01-2017 Product paar weken in bezit

Ben erg tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik heb de machine pas kort in bezit maar ben er erg blij mee.
De koffie is heel lekker en is snel bereid. Je kunt best veel naar je eigen wensen aanpassen zoals temperatuur en hoeveelheid koffie. Ik heg geen spijt dat ik hem heb aangeschaft

Pluspunten

  • lekkere koffie
  • temperatuur instelbaar instelbaar
  • hoeveelheid koffie instelbaar
  • automatische uitschakeling naar 9 min
  • mooie form

Minpunten

  • je kunt geen grote kop eronder zetten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Remco 21-12-2016 Product paar weken in bezit

Voor de liefhebber

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na 8 jaar een Nespresso Essenza (Krups) te hebben gebruikt, wilde ik eens wat anders. Voor kerst besloten een DeLonghi Dedica met koffiemolen (Graef CM 800) te kopen.
De Dedica is altijd pistonmachine natuurlijk vooral bedoeld voor de liefhebber die de moeite wil nemen om zelf bonen te malen, om een 'lekker bakkie' te maken. Zo zul je bereid moeten zijn om de ideale maalgrootte te zoeken bij verandering van koffiebonen.
Gelukkig heeft is er ook een optie om pads te gebruiken (Easy Servings van illy), zelf gebruik ik die eigenlijk alleen voor bezoek die caffeinevrije koffie wenst.

De koffie is erg lekker, al hangt de kwaliteit natuurlijk erg af van de bonen of gemalen koffie die gebruikt wordt.

De Dedica is snel klaar voor gebruik, ondertussen kun je namelijk net de piston voorzien van gemalen koffie of pad. De grote watervoorraad voorkomt dat je blijft bijvullen, daarnaast kun je de bak altijd nog makkelijk van boven bijvullen zonder de bak los te halen.

De Dedica voelt ook erg solide aan bij gebruik en staat stevig, al is het raadzaam om de bovenkant vast te houden bij het vastzetten van de piston.

Klein minpuntje: kleine lichte (ristretto-)kopjes hebben de neiging om onder de vulopening weg te trillen. Het kopje vasthouden of een rubber matje gebruiken lost het ook op voor mij.

Nu vraag me vooral af, waarom heb ik zolang gewacht met de aanschaf van een pistonmachine.

Pluspunten

  • Klein
  • Stil bij gebruik
  • Grote waterbak
  • illy pad optie

Minpunten

  • Kopje trilt soms onder piston vandaan

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gazenise 16-12-2016 Product paar dagen in bezit

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

4,0
Fijn aparaat. Ik heb hem pas kort in bezit maar ben zeer tevreden. Lekkere koffie en ook espresso is goed van smaak mooie crème.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dhootje 10-12-2016 Product paar dagen in bezit

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
makkelijk te bedienen apparaat met een mooi design. De koffie is goed warm, iets wat ik heel belangrijk vind.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RedHunter 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima espresso apparaat, voor zowel 1 als 2 kopjes. Start snel op, eenvoudig schoon te maken en heeft ook een stoomspuit voor melkopschuimen.

Pluspunten

  • Compact
  • Snel opstarten
  • Eigen bonen maling

Minpunten

  • Voelt iets wat plastic aan

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Martijn 07-12-2016 Product paar maanden in bezit

Mooi slank espressoapparaat dat goede koffie zet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekozen vanwege prijs en design. Uiteindelijk zeer enthousiast want met "gewone" supermarkt espresso koffie krijg je een heerlijk bakje. Ook melkopschuimen met het staafje is perfect. De bijgeleverde tamper is minimaal van kwaliteit en 51mm kost even wat moeite om te vinden.

Pluspunten

  • Slank design
  • Prijs

Minpunten

  • moeilijk een goede tamper te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb het nog maar net uitgepakt en geïnstalleerd, maar het ziet er goed en degelijk uit. Voldoende mogelijkheden om in te stellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcel 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Compact en mooie design.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Compact en mooie design. Past goed op de aanrecht plus kan ESE pads aan.
Duurzaamheid is nog afwachten , is nog maar net binnen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

KS Deelen 21-11-2016 Product paar dagen in bezit

Compact en goede kwaliteit

Algemene score

8,0
Deze machine heeft een geweldig design en is compact waardoor je het makkelijk een plekje kan geven in de keuken. Onderdelen zijn makkelijk los te koppelen en te reinigen. Koffie is van goede kwaliteit! Ik voel me net een barista in eigen huis.

Pluspunten

  • Compact, makkelijk op te bergen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

WJF 21-11-2016 Product paar dagen in bezit

mooi design

Algemene score

7,0
Werkt zoals verwacht. Koffie smaakt goed. Melkopschuimer is inbegrepen, erg handig. Prettig is ook dat je twee kopjes koffie tegelijk kunt zetten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

dedica EC 680.R 16-11-2016 Product paar dagen in bezit

uitmuntend espressotoestel

Algemene score

8,0
veel extra mogelijkheden die ook nog eens nuttig en praktisch zijn.
goed over nagedacht van Delonghi!
kan zich meten met apparatuur van € 600 euro.

Pluspunten

  • extra mogelijkheden
  • afmeting
  • tiptoets techniek
  • zeer schappelijke prijs
  • laag geluidsniveau

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frank 10-11-2016 Product paar dagen in bezit

De'Longhi EC680.R pompdruk espressoapparaat

Algemene score

10,0
Een mooi compact espresso/koffiezetapparaat.
Je kan makkelijk verschillende dingen instellen waaronder hoeveelheid water per kopje, temperatuur en automatische uitschakeling.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Waterhoeveelheid per kopje in te stellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan van der Broek 08-11-2016 Product paar dagen in bezit

Sexy machine, beeldschoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi! Gemakkelijk te bedienen, slank uiterlijk, precies de juiste kleur ( persoonlijk) Snel werkend, energieklasse A, hoge glans, goed te reinigen. Lief maatschepje, morsvrij.

Pluspunten

  • Helemaal mijn ding.
  • Goed kopje koffie.

Minpunten

  • Geen tot nu toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nic 08-11-2016 Product paar dagen in bezit

Koffiemachine

Algemene score

9,0
Mooi uitgevoerd,goed werkend apparaat. We hebben er erg veel plezier van en maken zeker reclame.We hebben lang gezocht en gelukkig gevonden.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Lekkere koffie

Minpunten

  • .niets

Reageer

R.van der BAAN 05-11-2016 Product paar dagen in bezit

DELONGHI EC 680 R

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mij sprak het meest aan : het prachtige design, de gemakkelijke bediening, de keuzemogelijkheden, goed schoon te maken en een
Heerlijk kopje espresso of capuccino

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

CarlaW 04-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi design, goede espresso

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prachtig apperaat. Vooral gekozen door de vormgeving en de afmeting. Past daardoor in onze kleine keuken. Het maakt geweldig lekkere espresso. Na het instellen, dat even tijd kostte, toch gemakkelijk in gebruik, vooral als je het leuk vind om zelf nog enige handeling te verrichten voor het maken van een subliem kopje espresso, of een heerlijke capuccino. Lekbakje is eenvoudig te verwijderen zodat er ook een grotere kop onderkan.

Pluspunten

  • Parchtig en degelijk design
  • Compacte vormgeving
  • Prima espresso

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer