De'Longhi EC 680.R - Reviews

8,3 Lees 13 reviews
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, servings/koffiepads
Type
espresso machine
Soorten koffie
cappuccino, espresso, lungo
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews

8,3

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Yvonne 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb het nog maar net uitgepakt en geïnstalleerd, maar het ziet er goed en degelijk uit. Voldoende mogelijkheden om in te stellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Marcel 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Compact en mooie design.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Compact en mooie design. Past goed op de aanrecht plus kan ESE pads aan.
Duurzaamheid is nog afwachten , is nog maar net binnen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
KS Deelen 21-11-2016 Product paar dagen in bezit

Compact en goede kwaliteit

Algemene score

8,0
Deze machine heeft een geweldig design en is compact waardoor je het makkelijk een plekje kan geven in de keuken. Onderdelen zijn makkelijk los te koppelen en te reinigen. Koffie is van goede kwaliteit! Ik voel me net een barista in eigen huis.

Pluspunten

  • Compact, makkelijk op te bergen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
WJF 21-11-2016 Product paar dagen in bezit

mooi design

Algemene score

7,0
Werkt zoals verwacht. Koffie smaakt goed. Melkopschuimer is inbegrepen, erg handig. Prettig is ook dat je twee kopjes koffie tegelijk kunt zetten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
dedica EC 680.R 16-11-2016 Product paar dagen in bezit

uitmuntend espressotoestel

Algemene score

8,0
veel extra mogelijkheden die ook nog eens nuttig en praktisch zijn.
goed over nagedacht van Delonghi!
kan zich meten met apparatuur van € 600 euro.

Pluspunten

  • extra mogelijkheden
  • afmeting
  • tiptoets techniek
  • zeer schappelijke prijs
  • laag geluidsniveau

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Frank 10-11-2016 Product paar dagen in bezit

De'Longhi EC680.R pompdruk espressoapparaat

Algemene score

10,0
Een mooi compact espresso/koffiezetapparaat.
Je kan makkelijk verschillende dingen instellen waaronder hoeveelheid water per kopje, temperatuur en automatische uitschakeling.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Waterhoeveelheid per kopje in te stellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Jan van der Broek 08-11-2016 Product paar dagen in bezit

Sexy machine, beeldschoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi! Gemakkelijk te bedienen, slank uiterlijk, precies de juiste kleur ( persoonlijk) Snel werkend, energieklasse A, hoge glans, goed te reinigen. Lief maatschepje, morsvrij.

Pluspunten

  • Helemaal mijn ding.
  • Goed kopje koffie.

Minpunten

  • Geen tot nu toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Nic 08-11-2016 Product paar dagen in bezit

Koffiemachine

Algemene score

9,0
Mooi uitgevoerd,goed werkend apparaat. We hebben er erg veel plezier van en maken zeker reclame.We hebben lang gezocht en gelukkig gevonden.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Lekkere koffie

Minpunten

  • .niets
R.van der BAAN 05-11-2016 Product paar dagen in bezit

DELONGHI EC 680 R

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mij sprak het meest aan : het prachtige design, de gemakkelijke bediening, de keuzemogelijkheden, goed schoon te maken en een
Heerlijk kopje espresso of capuccino

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
CarlaW 04-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi design, goede espresso

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prachtig apperaat. Vooral gekozen door de vormgeving en de afmeting. Past daardoor in onze kleine keuken. Het maakt geweldig lekkere espresso. Na het instellen, dat even tijd kostte, toch gemakkelijk in gebruik, vooral als je het leuk vind om zelf nog enige handeling te verrichten voor het maken van een subliem kopje espresso, of een heerlijke capuccino. Lekbakje is eenvoudig te verwijderen zodat er ook een grotere kop onderkan.

Pluspunten

  • Parchtig en degelijk design
  • Compacte vormgeving
  • Prima espresso

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Marian. 17-09-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Helemaal blij mee. Het is meer werk dan de volautomaat die ik hiervoor had, maar de koffie smaakt prima.
Pluspunten:
- Prachtig apparaat dat weinig ruimte inneemt. Dan houd je nog wat plaats over voor een koffiemolentje.
- Het lekbakje kan weg en dan past er een hoge beker onder de uitloop.
- Je kunt de afgegeven waterhoeveelheid voor 1 en voor 2 kopjes eenvoudig programmeren: zoveel als jij vindt dat er in je kopje moet, komt erin. Dus jij bepaalt de sterkte. Dit kan volgens mij bij weinig andere machines in deze categorie/prijsklasse.
De minpunten wegen voor mij niet zo zwaar.
- Het wisselen van pistonhoudertje is even een handigheidje omdat het strak zit, maar ik doe dat bijna nooit en zet 1 kopje tegelijk.
- Dus voor mij is het ook geen punt dat de ruimte om 2 kopjes neer te zetten vrij klein is. Twee espressokopjes kan net.
- Het meegeleverde maatschepje tevens tamper zal wel een keer sneuvelen want het is van plastic.
- Watertankje aan de achterkant is niet zo handig, maar ik laat het zitten en giet er van bovenaf een kannetje water in.
Stoompijpje en ese-servings gebruik ik niet dus daar kan ik niks van zeggen.
Het schoonmaken is makkelijk, klop de piston leeg en spoel hem even om. Veeg af en toe het zeefje schoon dat boven de piston zit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
wilco.kooistra 05-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Via Bobshop.nl gekocht (goedkoopste) prima levering volgende dag in huis.

Het apparaat nu een aantal dagen in bezit en menig kopje espresso en cappuccino gezet. In combinatie met Segrafredo koffiebonen heerlijke koffie. Alleen vind ik de koffie niet erg heet. Ondanks aanpassingen zoals in de handleiding beschreven. Zal even contact opnemen met DeLonghi kijken of er nog iets aan te doen is.

Espresso heerlijk sterk van smaak met perfecte crema laag.

Stoompijpje doet prima werk binnen enkele seconden een heerlijke schuimkraag.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend