De'Longhi EC 680.BK - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, servings/koffiepads
Type
espresso machine
Soorten koffie
cappuccino, espresso
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

manfred 08-03-2017 Product paar maanden in bezit

Robuste machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zoals eerder omschreven, een goede machine met een mooi design, wel opletten dat je niet teveel koffie in de houder doet, wil hij niet gemakkelijk onder de machine dan een beetje koffie verwijderen

Pluspunten

  • stevige machine
  • stil

Minpunten

  • simpele stamper
  • geen stop bij weinig water

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ivo 18-12-2016 Product paar dagen in bezit

Fijn apparaat

Algemene score

8,0
De compacte vorm en de mogelijkheden boden een betaalbare machine binnen ons budget. Lekkere koffie.

Pluspunten

  • snel klaar
  • weinig geluid
  • mooie vormgeving

Minpunten

  • waterreservoir ka lekken bij onvoorzichtig gebruik

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

MK 12-12-2016 Product paar dagen in bezit

Espressoapparaat

Algemene score

7,0
De koffie is dik in orde. Het waterreservoir is groot genoeg, alleen erg 'lage' kopjes nodig. Voor de rest prima.

Pluspunten

  • Functies
  • Inhoud waterreservoir

Minpunten

  • Had graag hogere kopjes gebruikt

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

N.C 07-12-2016 Product paar weken in bezit

Mooie compacte apparaat

Algemene score

6,0
Heb zelf altijd pistonmachines gebruikt en heb al jaren ervaring mee. İk heb deze apparaat nu 3 weken. Wat erg tegenvalt ten opzichte van mijn vorige apparaten vind ik deze veel minder schuimlaag heeft op de koffie en de koffie smaakt heel bitter. Espresso hoort lekker pittige koffie te zijn, maar deze smaakt wat je ook doet bitter net alsof hij de koffie helemaal verbrandt. İk heb ook verschillende merken koffie uitgeprobeerd maar het ligt echter niet aan de koffie maar aan de machiene. Het is nu echt even wennen en zoeken naar oplossing. Beetje jammer.

Pluspunten

  • Warmt snel op
  • İnstelbaar inhoud kopjes
  • İnstelbaar warmte koffie

Minpunten

  • Altijd troep met schepjes leegmaken

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van De’Longhi 08-12-2016

Geachte N.C,

Hartelijk dank voor uw review op Kieskeurig.nl.
Heel vervelend om te horen dat u niet geheel tevreden bent met uw aankoop.
Graag komen wij in contact met u om dit op te lossen.
We zullen dan ook via Kieskeurig.nl uw mailadres opvragen, zodat wij uw klachten kunnen opnemen met u en vooral kunnen oplossen voor u.
Alvast bedankt voor uw mailadres.

Met vriendelijke groet,

De'Longhi Group Nederland

Reageer

- 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

Chique en goed functionerend apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Apparaat oogt erg mooi en werkt goed. De espresso's zijn lekker pittig, maar ook melk opschuimen lukt goed. Prima apparaat voor een nette prijs!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

manfred 01-12-2016 Product paar weken in bezit

Prima koffie, prima machine

Algemene score

8,0
Zet een heerlijk bakkie koffie, nette afwerking en doeltreffende werking. Mooi design en deugdelijke machine

Pluspunten

  • mooi
  • stil

Minpunten

  • eenvoudige tampler

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Carlo 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
voor de echte koffie liefhebber. het apparaat heeft veel instel mogelijk heden waardoor je hem perfect kan instellen voor jou perfecte kopje espresso of capucinno

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

fred 18-11-2016 Product paar dagen in bezit

strak design en mooi stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prijs kwaliteit is goed, mooi deugdelijk afgewerkt, de machine is tijdens het koffie zetten zeer stil en neemt de tijd voor een goed bakkie koffie, volume goed in te stellen voor bv 1 kopje voor een standaard nederland bakkie en 2 koppen voor een mok

Pluspunten

  • mooi design
  • nette afwerking

Minpunten

  • te simpele tambler

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ant 14-11-2016 Product paar dagen in bezit

compacte machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekozen voor deze machine omdat hij mooi klein is.
Je moet hem wel goed vasthouden als je de filterhouder bevestigd.
Ook bij het uitkloppen van de koffie laat de filter snel los en ligt hij in de bak.
Tamper die er bij zit stelt niet veel voor.

Verder lekker hete koffie.
Snel klaar.
Melk opschuimen en heet water maken gaat ook mooi.
Al met al heel blij mee.

Pluspunten

  • Lekker heet
  • snel klaar

Minpunten

  • goed vasthouden als je de filterhouder aanbrengt.
  • filter valt snel uit de houder.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

>