De'Longhi ECAM 28.465.M - Reviews

Best Reviewed mrt 2017 De'Longhi ECAM 28.465.M
Best Reviewed maart 2017
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Type
espresso machine
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 22 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Suzanne 18-02-2016 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

4,2
Zeer onbetrouwbaar apparaat. Als het werkt dan gaat het prima en is de koffie lekker, maar hij is in een jaar tijd al 4x stuk geweest. DeLonghi geeft daarbij niet thuis. Ik ben geneigd om een andere te gaan kopen.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

Jeltje 20-07-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie look

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

5,0
Mooi apparaat maar wat het belangrijkste is eindelijk een apparaat gevonden die HETE koffie geeft lekker schuim en super makkelijk schoonmaken

Pluspunten

  • Hete koffie
  • Lekker van smaakv

Minpunten

  • Geen

Reageer

Kees 19-07-2017 Product paar dagen in bezit

Fantastische apparaat, heerlijke koffie, makkelijk gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na een lange zoektocht in het enorme aanbod van volautomatische espresso machines is onze keuze gevallen op Delonghi. De combinatie van een mooi en strak design, de eenvoudige bediening, het onderhoudsvriendelijk ontwerp en de fantastische koffie waren voor ons doorslaggevend.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Warme koffie
  • Heerlijke melkschuim
  • Makkelijke bediening
  • Eenvoudige reiniging

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 08-07-2017 Product paar dagen in bezit

Nieuw apparaat kijken wat het brengt

Algemene score

8,0
We hadden eerder een compacter apparaat deze is omgeruild met bijbetaling tot op heden zijn we hierover zeer tevreden.

Pluspunten

  • Handige hulpmiddelen

Reageer

Petra 06-07-2017 Product paar dagen in bezit

Nieuw apparaat kijken wat het brengt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi apparaat met verschillende functies, handig bij te vullen door kan aan de zijkant en koffiebonnen aan de bovenkant.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Handige hulpmiddelen

Reageer

Grill Queen 06-07-2017 Product paar dagen in bezit

Super Apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super mooi apparaat staat mooi in de keuken. Uitgebreid programma en smaken met een goede schuimkraag. Het is een kunststuk in onze keuken onze nieuwe aanwinst

Pluspunten

  • Mooi desing
  • Makkelijk en compact in bediening

Minpunten

  • Geen

Reageer

Marie-Anne de Lange 14-06-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi vormgegeven apparaat wat heerlijke koffie geeft!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voldoet aan al mijn wensen: Koffie op goede (hete) temperatuur, uitneembaar melkreservoir, en een uitneembare en makkelijk af te wassen koffiezetter. Verder geeft hij heerlijke koffie en ziet het apparaat er ook nog eens prachtig uit!

Pluspunten

  • groot reservoir koffiebonen
  • grote watertank
  • uitneembaar melkreservoir
  • uitneembare koffiezetter
  • mooie vormgeving

Reageer

Hans 08-06-2017 Product paar dagen in bezit

Kwaliteits- machine

Algemene score

10,0
Kwaliteits- machine, zeer mooie uitstraling, duidelijk display, makkelijk in bediening en eenvoudig te reinigen.

Pluspunten

  • zeer mooie uitstraling in RVS
  • Zeer eenvoudig te reinigen

Reageer

2-06- 2017 02-06-2017 Product paar dagen in bezit

Leuke aanbieding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi apperaat ziet er goed uit en lekkere koffie. Mooie stijl van buiten en van binnen goede schijfen

Pluspunten

  • Mooi apperaat

Reageer

Gino 28-05-2017 Product paar dagen in bezit

Handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ziet er gelikt uit. Heerlijke cappuccino, Makkelijk in te stellen. Reinigen van de melkopschuimer is zo easy.

Pluspunten

  • Gemak
  • Niet te groot

Reageer

Jaap 25-04-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi uiterlijk en bediensgemak

Algemene score

10,0
We zijn erg blij met dit product tot op heden nog geen minpunten kunnen ontdekken. We genieten van de lekkere bakjes koffie. Een aanrader is dit prouct
* Prijs-kwaliteiten verhouding is prima.
* Lekker koffie
* Bediening

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Uiterlijk
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Nog niet ondekt

Reageer

Qtek 20-04-2017 Product paar weken in bezit

Mooi design, straalt kwaliteit uit. Stille machine.

Algemene score

8,0
Plug & play, handige watervullen aan voorzijde. Dus geen moelijke handelingen om bij je resevoir te komen.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Weinig lawaai
  • Slimme oplossing voor waterresevoir vulling

Minpunten

  • eenvoudig display

Reageer

Roos 15-04-2017 Product paar dagen in bezit

maklelijk display en hete koffie

Algemene score

9,0
na eerste de SEACO Pico Barista te hebben gekocht een paar kopjes koffie gemaakt. Hier niet tevreden over, temperatuur veel te laag. (72-74 graden)
De volgende dag op advies van de verkopen Delonghi Prima Donna S de Luxe gekocht. Heerlijk hete koffie (85 graden). Display werkt makkelijk en apparaat ziet er mooi uit(RVS)

Pluspunten

  • hete koffie
  • mooie vormgeving, makkelijk display

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Reageer

Patrickh 27-03-2017 Product paar dagen in bezit

de Longhi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
een mooie machine maar de temp. met melk producten is erg lauw, denk dat er iets met het verwarmings element is moet nog contact opnemen met de Longhi. verder prima apparaat. in de winkel prima geholpen en daar was de koffie met op warmte stand 1 wel al warm nu met stand 4 nog niet zo warm als in de winkel.
ga er van uit dat dit probleempje snel is opgelost.

Pluspunten

  • goede koffie smaak
  • staat geweldig op het aanrecht

Minpunten

  • op moment is de melk in de koffie erg lauw

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esam 28 465 18-03-2017 Product paar weken in bezit

Groot gebruikers gemak prima smaak koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is onze 2de hiervoor hadden we de esam 26455 en die was ook goed en deze is weer beter heeft een andere melkkan en heeft energiebesparing heett automatische melkreinigging

Pluspunten

  • Compactmodel
  • Maakt minder herrie
  • Energibesparingsstand

Minpunten

  • Afleesbaarheid melkkan (Max) kan beter
  • Filters zijn aardig aan de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bihappy 04-03-2017

Hele fijne machine met heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het was even een uitgave maar dan heb je ook wat. Even puzzelen naar alle mogelijkheden maar dan komt er ook heerlijke koffie uit naar ieder zijn zin.

Pluspunten

  • Veel soorten koffie
  • Makkelijk in onderhoud

Minpunten

  • goed de gebruiksaanwijzing lezen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

TvH Bergschenhoek 02-03-2017 Product paar dagen in bezit

Lekkere warme koffievariaties voor de liefhebber

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ben gevallen voor de DeLonghi Ecam28.465.M vanwege de dikke schuimende cappucinomelk. Restaurantkwaliteit! Warme koffie en een goed aroma zijn voor mij de twee belangrijkste voorwaarden voor een lekkere kop koffie. De vele melkschuim- en koffievarianten zijn een kers op de taart. Daarnaast vind ik de machine ook gebruiksvriendelijk; met één druk op de knop 5 koffievariëteiten. 3 jaar garantie aan huis is ook top! Dat geeft vertrouwen. Hopelijk blijft het koffiearoma vele jaren in stand. Daaruit zal de duurzaamheid blijken.

Pluspunten

  • warme koffie
  • goed aroma
  • dik melkschuim
  • gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

laura 26-02-2017 Product paar dagen in bezit

mooi strak en slank design.

Algemene score

9,0
Wat een fantastisch aparaat, Makkelijk systeem met op en afklikken van waterpijpje of koffiekan. De zetgroep zit achter het waterreservoir en met twee vingers te verwijderen.Een warmhoudplaat ( deze kun je in het menu ook deactiveren) . Verlichting op je kopje als de koffie begint de lopen , en niet zo geruisloos. Koffiesterkte met 1knop in te stellen. Alles met duidelijke icoontjes en display. Alles eerst zelf uitgezocht en daarna samen met gezin een bakkie gezet.Tot nu toe zeer blij. Maar nog niet alles geprobeerd.

Pluspunten

  • design
  • vrij stil, niet te veel herrie met spoelen
  • duidelijk uitleg in display

Minpunten

  • pijpje van de melkkan goed tegen kopje aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dorien 28-01-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie uitstraling, goede koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Apparaat ziet er goed uit, RVS. Gemakkelijk in gebruik en heerlijke koffie. Naar eigen smaak in te stellen: sterkte, hoeveelheid, warmte, cappuchino, latte, melk.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Kwaliteit koffie
  • Cappuchino mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arend 10-12-2016 Product paar dagen in bezit

Veelzijdig, mooie uitstraling en gebruiksvriendelijk.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie volautomaat met veel mogelijkheden. Mede door de prima service van De'Longhi weer gekozen voor een volautomaat.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews
>