De'Longhi ECAM 28.465.M - Reviews

Best Reviewed mrt 2017 De'Longhi ECAM 28.465.M
Best Reviewed maart 2017
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Type
espresso machine
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 28 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Suzanne 18-02-2016 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

4,2
Zeer onbetrouwbaar apparaat. Als het werkt dan gaat het prima en is de koffie lekker, maar hij is in een jaar tijd al 4x stuk geweest. DeLonghi geeft daarbij niet thuis. Ik ben geneigd om een andere te gaan kopen.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

Gino 18-09-2017 Product half jaar of langer in bezit

Heerlijke espresso

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Apparaat is goed instelbaar. Ook goed in te stellen op een kopje goede espresso. Bij mij is dat 20 ml. De meeste volautomaten doen minimaal 30 ml. Ook zeer goed in te stellen is de cappuccino.
Een keer instellen en je houd een heerlijke cappuccino. Verder makkelijk in onderhoud en na een half jaar gebruik nog geen enkel probleem.

Pluspunten

  • Instelbare espresso 20 ml
  • Heerlijke capuccino
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Tot nu toe betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nina 16-09-2017 Product paar dagen in bezit

De beste koffie volautomaat

Algemene score

10,0
Mooie compacte machine, warme/hete koffie. Mooie en lekkere cappuccino en latte macchiato. Machine goed schoon te maken

Pluspunten

  • Goede warme koffie
  • Gemakkelijk te maken cappuccino en latte macchiato
  • Mooie rvs machine

Minpunten

  • geen

Reageer

Rob 02-08-2017 Product paar weken in bezit

Mijn beste espressoapparaat ever.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie compacte machine, warme/hete koffie. Mooie en lekkere cappuccino en latte macchiato. Machine goed schoon te maken.

Pluspunten

  • Goede warme koffie
  • Gemakkelijk te maken cappuccino en latte macchiato
  • Mooie machine

Minpunten

  • Bij opstarten even geduld, maar is slechts 55 sec.
  • geen

Reageer

Wim 01-08-2017 Product paar dagen in bezit

DeLonghi koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prachtige koffiemachine DeLonghi Prima Donna, was een speciale aanbieding. Goede prijs/kwaliteit verhouding, voldoet aan onze verwachtingen.

Pluspunten

  • met aparte melkkan
  • makkelijk schoonmaken

Reageer

Ron 29-07-2017 Product paar weken in bezit

Prachtig strakke machine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij zijn gevallen voor het uiterlijk van de machine, mooi strak en modern. Net zoals onze nieuwe keuken. De bediening is eenvoudig en het onderhoud is ook geen al te moeilijk probleem. De gezette koffie is ook prima alleen de juiste hoeveelheid en sterkte daar zijn we nog naar opzoek.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • prijs

Minpunten

  • expresso maken ?

Reageer

kleintje 29-07-2017 Product paar dagen in bezit

luxe uitstraling mooi rvs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijke koffie en wat ik belangrijk is dat de koffie heet is ook met de melk,
En makkelijk in de bediening en in het gebruik.

Pluspunten

  • bediening gemak
  • hete koffie

Minpunten

  • nog geen
  • nog geen

Reageer

bianca 22-07-2017 Product paar weken in bezit

De longhi prima donna s deluxe

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
zeer luxe uitstraling apparaat, eenvoudige bediening en lekkere koffie en cappucino. voor ons groot pluspunt dat er ook een heetwaterpunt is.

Pluspunten

  • apart heet water

Minpunten

  • dat ie iedere keer reinigt zodra hij weer aan gaat

Reageer

Jeltje 20-07-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie look

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

5,0
Mooi apparaat maar wat het belangrijkste is eindelijk een apparaat gevonden die HETE koffie geeft lekker schuim en super makkelijk schoonmaken

Pluspunten

  • Hete koffie
  • Lekker van smaakv

Minpunten

  • Geen

Reageer

Kees 19-07-2017 Product paar dagen in bezit

Fantastische apparaat, heerlijke koffie, makkelijk gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na een lange zoektocht in het enorme aanbod van volautomatische espresso machines is onze keuze gevallen op Delonghi. De combinatie van een mooi en strak design, de eenvoudige bediening, het onderhoudsvriendelijk ontwerp en de fantastische koffie waren voor ons doorslaggevend.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Warme koffie
  • Heerlijke melkschuim
  • Makkelijke bediening
  • Eenvoudige reiniging

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 08-07-2017 Product paar dagen in bezit

Nieuw apparaat kijken wat het brengt

Algemene score

8,0
We hadden eerder een compacter apparaat deze is omgeruild met bijbetaling tot op heden zijn we hierover zeer tevreden.

Pluspunten

  • Handige hulpmiddelen

Reageer

Petra 06-07-2017 Product paar dagen in bezit

Nieuw apparaat kijken wat het brengt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi apparaat met verschillende functies, handig bij te vullen door kan aan de zijkant en koffiebonnen aan de bovenkant.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Handige hulpmiddelen

Reageer

Grill Queen 06-07-2017 Product paar dagen in bezit

Super Apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super mooi apparaat staat mooi in de keuken. Uitgebreid programma en smaken met een goede schuimkraag. Het is een kunststuk in onze keuken onze nieuwe aanwinst

Pluspunten

  • Mooi desing
  • Makkelijk en compact in bediening

Minpunten

  • Geen

Reageer

Marie-Anne de Lange 14-06-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi vormgegeven apparaat wat heerlijke koffie geeft!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voldoet aan al mijn wensen: Koffie op goede (hete) temperatuur, uitneembaar melkreservoir, en een uitneembare en makkelijk af te wassen koffiezetter. Verder geeft hij heerlijke koffie en ziet het apparaat er ook nog eens prachtig uit!

Pluspunten

  • groot reservoir koffiebonen
  • grote watertank
  • uitneembaar melkreservoir
  • uitneembare koffiezetter
  • mooie vormgeving

Reageer

Hans 08-06-2017 Product paar dagen in bezit

Kwaliteits- machine

Algemene score

10,0
Kwaliteits- machine, zeer mooie uitstraling, duidelijk display, makkelijk in bediening en eenvoudig te reinigen.

Pluspunten

  • zeer mooie uitstraling in RVS
  • Zeer eenvoudig te reinigen

Reageer

2-06- 2017 02-06-2017 Product paar dagen in bezit

Leuke aanbieding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi apperaat ziet er goed uit en lekkere koffie. Mooie stijl van buiten en van binnen goede schijfen

Pluspunten

  • Mooi apperaat

Reageer

Jaap 25-04-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi uiterlijk en bediensgemak

Algemene score

10,0
We zijn erg blij met dit product tot op heden nog geen minpunten kunnen ontdekken. We genieten van de lekkere bakjes koffie. Een aanrader is dit prouct
* Prijs-kwaliteiten verhouding is prima.
* Lekker koffie
* Bediening

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Uiterlijk
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Nog niet ondekt

Reageer

Qtek 20-04-2017 Product paar weken in bezit

Mooi design, straalt kwaliteit uit. Stille machine.

Algemene score

8,0
Plug & play, handige watervullen aan voorzijde. Dus geen moelijke handelingen om bij je resevoir te komen.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Weinig lawaai
  • Slimme oplossing voor waterresevoir vulling

Minpunten

  • eenvoudig display

Reageer

Roos 15-04-2017 Product paar dagen in bezit

maklelijk display en hete koffie

Algemene score

9,0
na eerste de SEACO Pico Barista te hebben gekocht een paar kopjes koffie gemaakt. Hier niet tevreden over, temperatuur veel te laag. (72-74 graden)
De volgende dag op advies van de verkopen Delonghi Prima Donna S de Luxe gekocht. Heerlijk hete koffie (85 graden). Display werkt makkelijk en apparaat ziet er mooi uit(RVS)

Pluspunten

  • hete koffie
  • mooie vormgeving, makkelijk display

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Reageer

Patrickh 27-03-2017 Product paar dagen in bezit

de Longhi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
een mooie machine maar de temp. met melk producten is erg lauw, denk dat er iets met het verwarmings element is moet nog contact opnemen met de Longhi. verder prima apparaat. in de winkel prima geholpen en daar was de koffie met op warmte stand 1 wel al warm nu met stand 4 nog niet zo warm als in de winkel.
ga er van uit dat dit probleempje snel is opgelost.

Pluspunten

  • goede koffie smaak
  • staat geweldig op het aanrecht

Minpunten

  • op moment is de melk in de koffie erg lauw

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews