De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M - Reviews

Best Reviewed feb 2017 De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M
Best Reviewed februari 2017
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Kleur(en)
zilver
Kastontwerp
vrijstaand
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 67 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nicole 21-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Espresso machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer compacte machine en zeer gebruiksvriendelijk. Een pracht exemplaar op de aanrecht en heerlijke koffie. Eenvoudig te reinigen. Verder nog erg kort in gebruik dus moeilijk om nog gedetailleerder te omschrijven.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • zeer compact

Reageer

boon 07-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compact model

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goede uitleg van het apparaat in de winkel, en goede prijs en kwaliteit verhouding. makkelijk in het gebruik .

Pluspunten

  • compact
  • makelijk te reinigen

Minpunten

  • klein water reservoir
  • klein bonen reservoir

Reageer

A.S. 21-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi apparaat. Werkt zeer eenvoudig, met veel mogelijkheden. Goed kwaliteit. Maakt heerlijke koffie.

Pluspunten

  • Duidelijke bediening
  • Gebruiksgemak

Reageer

Marcel 15-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Meteen vanaf de start gemakkelijk in gebruik

Algemene score

9,0
Bij het uitpakken meteen duidelijk hoe het apparaat aan te sluiten en klaar te maken voor gebruik.
Vanaf het eerste kopje lekker!

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Duidelijke aanwijzingen op display
  • Gemakkelijk eigen instellingen toe te voegen

Minpunten

  • Verzamelboek met handleiding in meerdere talen

Reageer

Corrie Verhaagen 04-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor ons de eerste keer dat we een koffiemachine hebben gekocht met zoveel mogelijkheden. Het is nog even oefenen, maar met de gratis workshop komt het helemaal goed. Tot nu toe al een super kopje koffie gemaakt!

Reageer

willy 02-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooi uitstraling

Algemene score

9,0
mooi uitstraling gemakkelijk te bedienen goede bak koffie
makkelijk schoon te houden zetgroepen afval bakje

Pluspunten

  • makkelijk schoon maken goede koffie

Minpunten

  • nog geen tegengekomen

Reageer

willy 24-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

goede uitstralling en geweldige koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooi compact en makkelijke bediening goede bak koffie
voor zover ik het heb kunnen uitproberen gezien ik het apparaat net heb

Pluspunten

  • duidelijk display compact
  • lekker bak koffie

Minpunten

  • nog niet tegen gekomen in de korte tijd van bezit

Reageer

Lucie van Cranenburgh 23-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

DeLonghi espressoapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

5,0
Prachtige volautomatische machine. Doet alles automatisch. Van het zetten van verschillende soorten koffie tot het schoonspoelen van het apparaat.
Waarschuwingen als koffie of water moet worden bijgevuld.

Pluspunten

  • Volautomaat
  • helder display
  • gemakkelijk te bedienen

Minpunten

  • Relatief kostbare reinigingmiddelen en filters

Reageer

Familie Verkerk 08-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Prachtig Design, met veel mogelijkheden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
In deze prijsklasse is het echt een mooi apparaat. Weinig tot geen plastic, maar robuust en compacte metaaluitstraling. Binnen een handomdraai zet je een lekker bakje koffie, of maak je met het automatische melksysteem een cappucino of een latte. Wij zijn er blij mee.

Pluspunten

  • Design
  • Keuzemogelijkheden
  • Volautomatisch
  • Zelfreinigend
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Waterreservoir snel leeg
  • Lekbakje snel vol

Reageer

Anthony 27-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Bedieningsgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Volautomatisch dus gemakkelijke bediening van het apparaat. Prima display goed leesbaar. Apparaat is smal en past goed op het aanrecht. Waterreservoir aan de achterzijde afneembaar is voor ons een pre

Pluspunten

  • Reservoir
  • RvS

Minpunten

  • Klein bonenreservoir

Reageer

Betty 07-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat wat alles kan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi ontwerp, niet zo groot, makkelijk te gebruiken. Goed schoon te houden.
En op twee manieren warme melk maken, heel gemakkelijk.

Pluspunten

  • Compact
  • Mooi

Reageer

Antoon 03-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

lekker compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
compacte machine met groot resultaat
neemt weinig ruimte met degelijke uitstraling
pas een paar dagen in huis maar nu al een heel goed gevoel.

Pluspunten

  • compact
  • sjieke degelijke uitvoering

Minpunten

  • geen

Reageer

Antoon 31-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

lekker compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nog maar enkele dagen in bezit en tot op heden zeer tevreden
degelijke uitstraling, lekker compact, neemt niet teveel ruimte in en een lekkere bak koffie

Reageer

Mirjam 29-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie machine makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De machine voldoet aan alle wensen en eisen. Makkelijk in gebruik, koffietemperatuur dmv instellen heerlijk warm, melkschuim voor cappuccino lekker dik

Reageer

Peter en Monique 22-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Vernieuwend - eindeloze mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij hebben na 7 jaar de voorloper van deze machine (Prima Donna) moeten vervangen. De nieuwe koffie machine is een computer op zich. Eindeloze mogelijkheden en heerlijke hete koffie

Pluspunten

  • Modern ontwerp
  • Groot water resevaar

Reageer

jaap 18-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

beste aankoop ooit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
mooi klein compact apparaat luxe uitstraling simpele en handige bediening 1 druk op een knop en je hebt een heerlijke kop koffie of cappuccino

Pluspunten

  • goede bediening lekker compact

Reageer

marian 07-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Strak model

Algemene score

9,0
Makkelijk te gebruiken, een druk op de knop en het apparaat maakt geweldige koffie, espresso, cappuccino, enz.

Reageer

marianne 05-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

etam 36

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooi design, erg makkelijk in gebruik. heerlijke koffie en erg fijn cappuccino systeem. ben erg benieuwd naar de koffie workshop

Reageer

Barbera 02-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Volautomatisch espresoapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi uitgevoerde compacte machine, veel gebruiksvriendelijke mogelijkheden.
Geeft heerlijke koffie, makkelijk schoonhouden, sieraard voor op het aanrecht

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Mooie vormgeving
  • Makkelijk in onderhoud

Minpunten

  • Minder geluidsvriendelijk dan beloofd

Reageer

Huijbregtse 29-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Bedieningsgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk in onderhoud. Makkelijk in gebruik. Er komt heerlijke koffie uit. Daarnaast ook echt heerlijke schuim

Pluspunten

  • onderhoud
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • prijs

Reageer

Toon meer reviews