De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Kleur(en)
zilver
Fabrikant kleur(en)
zilver

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 87 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

toon 24-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koffieapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
lOm de lekkere koffie.. had ik bij vrienden geproeft. en wij vonden de koffie lekker .en ik vond vooral het apparaad ook mooi
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Babs 23-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ETAM36.365.M

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eenvoudig binnenwerk te verwijderen, makkelijk schoon te maken en etrug te plaatsen. Mooie RVS afwerking. Groot waterreservoir dat ook nog eens niet recht omhoog hoeft zodat plaatsing onder een keukenkastje prima kan.

Pluspunten

  • RVS
  • Groot water reservoir

Minpunten

  • Waterontharder filter steeds vernieuwen
  • 10 euro per 2 maanden
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M

Reageer

Lucie van Cranenburgh 23-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

DeLonghi espressoapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

5,0
Prachtige volautomatische machine. Doet alles automatisch. Van het zetten van verschillende soorten koffie tot het schoonspoelen van het apparaat.
Waarschuwingen als koffie of water moet worden bijgevuld.

Pluspunten

  • Volautomaat
  • helder display
  • gemakkelijk te bedienen

Minpunten

  • Relatief kostbare reinigingmiddelen en filters
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M

Reageer

Heerlijke koffie 28-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Tot nu toe na 4 kopjes koffie zijn we heel tevreden. Dit is ons 3e koffiezet apparaat, en we kunnen er niet meer buiten. De laatste hebben we precies 6 jaar gehad en vertoonde al een aantal weken kuren. Dus op zoek naar een nieuwe.
Fijne machine, veel keus , lekker hete koffie mooi model, makkelijk schoon te maken
Het is wat wij ervan verwachten.

Pluspunten

  • Elegant en smal

Minpunten

  • Nog niet gevonden
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prima donaXs 10-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Delinking etam3365m

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
dit is een sierraad in mijn keuken. Degelijk betrouwbaar en makkelijk in gebruik. Mooie vormgeving en goeie service
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.van Haren 15-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij waren al jaren van plan om dit apparaat te kopen en nu is het er eindelijk van gekomen. We hadden ook jarenlang verschillende apparaten voor verschillende soorten koffie. Nu gelukkig nog maar 1 apparaat met alle mogelijkheden in 1. Het is een behoorlijke investering, maar wij willen niet meer anders.
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

joost 25-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
apparaat is makkelijk schoon te maken
apparaat is mooi om te zien
apparaat is niet te groot kan overal geplaatst worden

Pluspunten

  • makelijk schoon te maken
  • makelijk in te stellen
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

lion 18-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi koffieapparaat

Algemene score

9,0
zeer goed koffie apparaat lekker koffie komt er uit een aanrader met veel mogelijkheden en verschillende koffie smaken
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de geertjes 12-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M

Algemene score

10,0
heb dit koffie machine nu enkele maanden en ben er zeer tevreden over .
na even zoeken naar de juiste koffie boon ben ik en mijn gasten zeer tevreden .
makkelijk in gebruik en schoonmaken

Pluspunten

  • makkelijk schoonmaken
  • lekkere koffie
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grat 09-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruikt

Algemene score

8,0
Makkelijk in gebruik.Is compact en ziet er mooi uit.De koffie is erg lekker.Temperatuur koffie is ok prima

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Mooi design

Minpunten

  • Knoeien met melk
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jopie 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi compact model

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik heb deze koffiemachine gekocht omdat je met 1 druk op de knop alle soorten koffie kan maken en er mooi uit ziet

Pluspunten

  • weet ik nog niet heb hem pas

Minpunten

  • weet ik nog niet heb hem pas
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel076 31-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
mooi, degelijk apparaat, Geen kunststof maar metaal. Makkelijke en veelzijdige bediening. Zet goede koffie. Niet het goedkoopste apparaat maar het geld absoluut waard.

Pluspunten

  • degelijkheid, goede koffie
  • mooi apparaat, veel mogelijkheden

Minpunten

  • kopjes willen wel eens verschuiven door trillen
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theodorus 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er goed uit mooie uitstraling zo smaakt de koffie ook

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zo als ik al zei mooie uitstraling en de koffie is ook lekker wij hebben deze gekocht om dat er veel mogelijk heden op zaten voor ieder een lekker bakkie koffie

Pluspunten

  • lekkere koffie

Minpunten

  • weet ik nog niet
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekkere koffie

Algemene score

8,0
mooi, compact apparaat met veel mogelijkheden en lekkere koffie's.
eenvoudig te bedienen en makkelijk schoon te maken

Pluspunten

  • lekkere koffie
  • compact model
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

R 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Slanke vormgeving, reinigt zichzelf

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een slanke vormgeving. Weinig handelingen nodig. Reinigt zichzelf. Een complete koffiemachine. Qua prijs/kwaliteit een topper!

Pluspunten

  • Reinigt zichzelf
  • Slanke vormgeving

Minpunten

  • Aan/uit knop aan achterkant
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

marcella 21-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goed apparaat. enigste minpuntje is dat het waterreservoir aan de kleine kant is maar verder is het de moeite waard voor dat geld.

Pluspunten

  • compact

Minpunten

  • kleine reservoir
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iwona 15-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De'Longhi Koffie apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We vinden dat het apparaat prima werkt. De koffie is echt heerlijk. En je hebt ook veel opties. Het is erg handig want je kan zelf instellen hoe sterk je de koffie wil en hoe groot je het wil. Echt een super aankoop !

Pluspunten

  • Compact
  • Lekker
  • Handig
  • Snel
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

familie Biesterbos 05-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk goede koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
wij hebben apparaat aangeschaft omdat wij aan toe waren aan echte koffie daarnaast heb je veel mogelijkheden wat betreft cappuccino en latte macchiato
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M

Reageer

wewa 04-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke warme koffie met vol aroma

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik had hiervoor een apparaat met cupjes. Ik ben verbaasd hoeveel meer smaak deze DeLonghi uit de koffiebonen haalt. Het bedieningsgemak is erg goed

Pluspunten

  • Warme koffie
  • Vol aroma
  • Eenvoudige bediening
  • Luxe uitstraling
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M

Reageer

E.Gielkens 02-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik heb het product net gekocht en moet het nog gaan uitproberen.
Volgens vrienden moet dit een goed apparaat zijn.
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M

Reageer

Toon meer reviews