De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M - Reviews

Best Reviewed feb 2017 De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M
Best Reviewed februari 2017
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Type
espresso machine
Soorten koffie
caffe latte, cappuccino, espresso, hete melk, latte macchiato, lungo
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 37 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bewoner van oud Rijswijk 23-03-2017 Product paar weken in bezit

Elegant apparaat zonder tierelantijnen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het oog wil ook wat en daarom hebben wij voor dit product gekozen. Vanzelfsprekend is de kwaliteit top

Pluspunten

  • uiterlijk
  • mooie schuimende melk

Minpunten

  • koffiebonenreservoir aan de kleine kant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans K 18-03-2017 Product paar dagen in bezit

Prima koffie en de rest met melk, ideaal apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima Donna, zet een lekkere kop koffie, even de melkhouder aan en dan naar wens licht, middel of zwaar geschuimd melk toevoegen, een ware streling voor je mond.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

familie tevreden 18-03-2017 Product paar dagen in bezit

mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Echt een eyecatcher in de keuken, geweldig apparaat. ontzettend goed geholpen in de winkel waardoor ik deze keuze heb gemaakt. bedankt BCC Osdorp !

Pluspunten

  • mooi design.
  • eenvoudige werking.
  • makkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M. 20-02-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
complete koffiemachine, met diverse mogelijkheden zoals cappuccino en latte. Ook het gebruik van koffiebonen zorgt voor een heerlijke smaak. Daarnaast heeft de machine een mooi design

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilbert 20-02-2017 Product paar weken in bezit

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een mooi apparaat, dat makkelijk geïnstalleerd kan worden en na een paar eerste wat minder bakkies echt lekkere koffie maakt. We gaan eigenlijk vanzelf espresso drinken door de pure, mooie smaak en de goede crematie die op de kopjes komt. Schoonmaken gaat makkelijk, ook door het automatische spoelen (maakt wel wat herrie). Alleen lukt het ons nog niet om echt stevig melkschuim te maken. Voldoende maar niet fantastisch. Ik heb wel vertrouwen dat dat ons wel gaat lukken.

Pluspunten

  • Mooi, degelijk apparaat
  • Vrij compact voor zo'n machine
  • Schoonmaken eenvoudig
  • Erg lekkere koffie

Minpunten

  • Schuim (bij ons) nog niet perfect
  • Wat herrie bij het spoelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

rija 12-02-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na vijf jaar en bijna 25.000 koppen koffie gaf onze oude DeLonghi de geest. Door de goede ervaring met dit apparaat opnieuw gekozen maar nu voor de ETAM36.365.M Hopend op net zo goed en heerlijke koffie de komende jaren

Pluspunten

  • gemakkelijke bediening
  • Hete koffie
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • een kleinere waterresservoir

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie Oosterveld 03-02-2017 Product paar dagen in bezit

Komplete machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb dit product gisteren gekocht. Pluspunten waren compactheid, degelijkheid en leuk design. De mogelijkheden moet ik nog ontdekken maar dit zal wel lukken.

Pluspunten

  • degelijkheid
  • compactheid
  • leuk design

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jvbeers 19-01-2017 Product paar weken in bezit

Chique uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vorige DeLonghi was goed bevallen. Deze heeft dezelfde uitstraling en mogelijkheden. Smaak is goed in te stellen.

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Bedioeningsgemak

Minpunten

  • Onhandig om het waterreservoir in te voegen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke Beks 14-01-2017 Product paar weken in bezit

Gebruiks gemak

Algemene score

8,0
Omdat je met de De Longhi heerlijk cappuccino kunt zetten en het apparaat makkelijke te bedienen is.

Pluspunten

  • Goed schuimende cappuccino

Minpunten

  • Relatief veel lawaai met malen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Daantje 13-01-2017 Product paar dagen in bezit

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een prachtig apparaat. Gemakkelijk in gebruik, het wijst zich bijna allemaal vanzelf. Makkelijk te onderhouden en zet heerlijke koffie. Veel mogelijkheden, die ik nog niet eens allemaal heb ontdekt.

Pluspunten

  • smal model
  • heerlijke koffie
  • veel mogelijkheden
  • makkelijk in gebruik
  • goed schoon te houden

Minpunten

  • als je visite hebt is waterreservoir snel leeg
  • heb nog geen andere minpunten ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem 09-01-2017 Product paar weken in bezit

Kwaliteits apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi product, gemakkelijk in gebruik, verse bonen en gemalen te gebruiken, redelijk groot waterreservoir

Pluspunten

  • Uitgebreide koffiekeuze
  • Zeer gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • waterreservoir had groter gemogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

vlies 09-01-2017 Product paar weken in bezit

Super mooi apperaat voor in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben gekozen voor de Delonghi Prima Donna Xs omdat het een mooi design heeft en erg stevig is alles van massieve materialen.
Heel makkelijk in het gebruik, en in een handomdraai heb je, je favoriete kopje koffie.
Super makkelijk te ontkalken en schoon te maken.

Pluspunten

  • mooi designe
  • makkelijk in gebruik,
  • alle koffie zo gemaakt

Minpunten

  • geen handgreep water reservoir

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
OnTheTop 31-01-2017

De Deksel van water reservoir is de handgreep. Was de tip van de demonstratie. werkt dan wel.

Reageer

Mia 07-01-2017 Product paar weken in bezit

eye-catcher in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb apparaat 2 weken in bezit. Het is een prachtig compact apparaat, dat met een druk op de knop heerlijke koffie met juiste temperatuur zet en voor ieder wat wils. De gratis workshop aan huis heb ik als prettig en leerzaam ervaren. Kortom DeLonghi PrimaDonna XS is een echte aanrader en krijgt van mij een dikke 10

Pluspunten

  • compact
  • heerlijke koffie

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Onbekend 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

super

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Uitstekend apparaat met veel mogelijkheden. Heerlijk melkschuim en prima Latte. Pluspunten zijn de persoonlijke voorkeuren die je per variant kunt instellen, en de demonstratie aan huis door De'Longhi, waardoor ik nog veel meer uit de mogelijkheden kan halen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ralphele 30-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

Eene uitstekende Prima Donna!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Kwaliteit en de temperauur van de koffie is uitstekend, heel goede crema.

Goede verwerking van de koffieautomaat en easy to clean.

Pluspunten

  • compleet uit RVS
  • koffiezeteenheid verwijderbaar voor het reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

De'Longhi espreso 29-12-2016 Product paar maanden in bezit

Heerlijke koffie, persoonlijke voorkeuren instelbaar

Algemene score

9,0
Uitstekend apparaat met veel mogelijkheden. Heerlijk melkschuim en prima Latte. Pluspunten zijn de persoonlijke voorkeuren die je per variant kunt instellen, en de demonstratie aan huis door De'Longhi, waardoor ik nog veel meer uit de mogelijkheden kan halen!

Pluspunten

  • veel variaties
  • persoonlijke voorkeur instellen
  • demonstratie aan huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

duidelijke bediening

Algemene score

8,0
Mooie uitstraling, goed zelfreinigend, duidelijke bediening, fijn apparaat. Aanrader voor de beginnende koffieliefhebber

Pluspunten

  • bediening
  • zelfreinigend

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lydia 24-12-2016 Product paar dagen in bezit

Super apperaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben dit apperaat net in huis en zijn er erg blij mee alles overzichtelijke en in 1 druk op de knop krijg je de koffie die je hebben wilt zonder problemen. Een probleem wat ik ontdek ik heb lange glazen voor de cafelatte/lattemacchiato en die passen niet onder het apperaat dus moet je beet houden maar past er wel in.

Pluspunten

  • Met één druk op de knop de koffie die je wil
  • Overzichtelijk
  • Duidelijke beschrijving

Minpunten

  • Hoog glas voor de caffelatte past er niet onder
  • Hoog glas voor lattemachiato past er niet onder

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harold 24-12-2016 Product paar dagen in bezit

DELONGHI ETAM36365M

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wel net pas gekocht, maar ziet er zeer degelijk uit van rvs materiaal, koffie goed
heet, ook thee water is zeer goed. Koffie met schuimkraag smaakt zeer goed.
Verder moet ik alles nog ontdekken.

Pluspunten

  • goed materiaal keuze rvs en zeer compact
  • makkelijk te reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jvbeers 12-12-2016 Product paar dagen in bezit

Chique uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vervanging van een vorige De Longhi machine. Deze heeft een mooie uitstraling door het rvs! Makkelijke bediening, cq handleiding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews