De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M zilver

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Kleur(en)
zilver
Fabrikant kleur(en)
zilver
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 123 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M zilver op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

toon 24-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koffieapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M zilver

Algemene score

8,0
lOm de lekkere koffie.. had ik bij vrienden geproeft. en wij vonden de koffie lekker .en ik vond vooral het apparaad ook mooi

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Babs 23-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ETAM36.365.M

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M zilver

Algemene score

8,0
Eenvoudig binnenwerk te verwijderen, makkelijk schoon te maken en etrug te plaatsen. Mooie RVS afwerking. Groot waterreservoir dat ook nog eens niet recht omhoog hoeft zodat plaatsing onder een keukenkastje prima kan.

Pluspunten

  • RVS
  • Groot water reservoir

Minpunten

  • Waterontharder filter steeds vernieuwen
  • 10 euro per 2 maanden

Reageer

Lucie van Cranenburgh 23-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

DeLonghi espressoapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M zilver

Algemene score

5,0
Prachtige volautomatische machine. Doet alles automatisch. Van het zetten van verschillende soorten koffie tot het schoonspoelen van het apparaat.
Waarschuwingen als koffie of water moet worden bijgevuld.

Pluspunten

  • Volautomaat
  • helder display
  • gemakkelijk te bedienen

Minpunten

  • Relatief kostbare reinigingmiddelen en filters

Reageer

Heijboer 07-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Helder scherm Goede koffie Zuinig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M zilver

Algemene score

8,0
Ervaring met 2 eerdere apparaten.Goede kwaliteit/prijs verhouding. Goede koffie en een perfecte cappucino . A.lle lof

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Mooie uitstraling

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

GAH 01-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De Longhi PrimaDonna XS

Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M zilver

Algemene score

8,0
Mooi compact apparaat.
Straalt ook degelijkheid uit.
Veel mogelijkheden en goede beoordelingen.
Kortom, juiste keuze als je een niet al te grote machine wilt hebben.

Pluspunten

  • compact
  • goede prijs / kwaliteit

Minpunten

  • je moet wel frequent schoonmaken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald K 04-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat, neem weinig ruimte in beslag

Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M zilver

Algemene score

8,0
Fijn apparaat, stuk stiller dan de vorige die ik had. Nadeel bij dit model is dat de hoeveelheid water en koffiebonen die in de reservoirs gaan wat kleiner is, maar dat is wel logisch omdat het een klein model is.
Koffie en cappuccino zijn prima in verschillende sterktes te zetten.

Pluspunten

  • klein
  • stil
  • goede koffie
  • lekker heet

Minpunten

  • klein koffiebonen reservoir
  • klein waterreservoir (1,3 liter)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans46 17-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M zilver

Algemene score

9,0
ik zocht een goede volautomatische koffiezetapparaat toen las ik de goede reviews deze machine kreeg goede cijfers. dus besteld en gelijk geprobeerd en ja koffie was perfect voldoet aan al mijn wensen dus lekkere koffie en een mooi uiterlijk en veel functies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tonnie 17-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M zilver

Algemene score

9,0
Ik heb deze machine gekocht, omdat voorheen al een delonghi heb gehad en deze beviel ook goed. Na 10 jaar bewijst hij nog steeds dienst, bij mijn vriendin. De nieuwe prima-donna is iets kleiner, wat ik wel mooi vind. Alleen, moet je wel, erg vaak de bonen en het water bij vullen.

Pluspunten

  • Mooie slank apparaat.

Minpunten

  • Klein reservaat voor bonen en water

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Geert 08-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hete koffie

Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M zilver

Algemene score

9,0
Lang getwijfeld welk apparaat het zou worden. Zijn blij nu met de echte hete koffie en de lekkere smaak van koffie en de cappuccino. Makkelijk te bedienen en een stoere vormgeving. Staat goed in onze keuken.

Pluspunten

  • hete koffie
  • gemakkelijke reiniging

Minpunten

  • maakt bij het malen wel redelijk wat geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

DELONGHI TOP KWALITEIT 04-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super ambachtelijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M zilver

Algemene score

9,0
De koffiemachine zorgt ervoor dat je heerlijke koffiebonen en verse melk heerlijk warm in elke gewenste koffie soorteen aanvullingnxijnnop elke gewenste moment. En het aller mooiste van allemaal het is in een mum van tijd klaar. En het apparaat is makkelijk en snel schoon te houden en krijgen

Pluspunten

  • Snel
  • Warm
  • Makkelijk schoon te houden
  • Koffie mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 05-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M zilver

Algemene score

8,0
Keuze gemaakt na goede uitleg verkoper bij BCC. Dit type bestaat al langere tijd. Weinig tot geen klachten van klanten. Makkelijk in gebruik en goed schoon te houden. Goede koffie.
Kan nog geen goede beoordeling geven over smaak, eigen ervaring. Pas 1 dag in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ed van V 19-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact apparaat met koffie op goeie temperatuur

Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M zilver

Algemene score

8,0
Diverse soorten koffie op een goede temperatuur.
Warmhoudplaat voor kopjes bovenop apparaat.
Melkopschuimer werkt makkelijk

Pluspunten

  • Hete koffie
  • Bediening eenvoudig
  • Onderhoud makkelijk

Minpunten

  • Weinig koffie in kopje

Review criteria:

Slecht
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiële reactie van De'Longhi Group 23-04-2019

Geachte heer van V,

Hartelijk dank voor uw review op Kieskeurig.nl.
U geeft aan dat u niet tevreden bent over de smaak, echter verder geeft u hele mooie cijfers.
Wellicht kunnen wij u nog meer vertellen ivm. de smaak en daarom vraag ik u om het contactformulier op onze website in te vullen, zodat wij hier verder op in kunnen gaan als u daadwerkelijk niet tevreden bent. Is het een typefout en bent u wel tevreden, dan zou het fijn zijn als u de review aanpast.
Wij helpen u graag verder.

Team De'Longhi Group Nederland

Reageer

HGH 07-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie, gemakkelijk gezet

Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M zilver

Algemene score

7,0
Klein compact apparaat, gemakkelijke bediening, lekkere koffie.
Na 10 jaar daarvoor een Delonghi apparaat gehad te hebben, opnieuw gekozen voor een apparaat van hetzelfde merk. Nieuwere vorm, makkelijkere bediening en nog steeds hele lekkere koffie. Goed dat Delonghi mee gaat met zijn tijd!

Pluspunten

  • klein, compact
  • makkelijk

Minpunten

  • geeft niet aan wanneer koffbonen op zijn
  • klein waterreservoir

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Prima Donna Etam36.365M 25-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte volautomaat om heerlijke koffie te kunnen drinken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M zilver

Algemene score

10,0
Heerlijke cappucino, en een goede espresso. Makkelijk in bediening. En een groot pluspunt is de service aan huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 24-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie Display super lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M zilver

Algemene score

9,0
mooie koffiemachine goede uitstraling met heel veel mogelijkheden
super handig in gebruik de lekkerste koffie kun je ermee zetten zelfs warme melk
ik zou deze machine van harte aanraden om zijn uitstraling en gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mirjam 10-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M zilver

Algemene score

8,0
Mooi vormgegeven, geen kunststof maar mooi rvs, compact, duidelijke knoppenstructuur. Jammer dat alleen alle recepten met melk onder vaste knoppen zijn weergegeven en niet vb espresso, ristretto, lungo enz. Waterreservoir had wel wat meer inhoud mogen hebben. Al met al zeker wel een machine waar je waar krijgt voor je geld.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Compact
  • RVS

Minpunten

  • Grootte waterreservoir

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jim 05-02-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Tevreden , maar....

Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M zilver

Algemene score

7,0
Ben tevreden tot nu toe , maar weet niet tot hoelang ? ik heb m nog niet zo lang, onderhoud wel prijzig geregeld ontkalken met longhi produkten, plus men beloofde surprise bij registratie , niks gezien dus gebakken lucht.

Pluspunten

  • Goed
  • Compact

Minpunten

  • Onderhoud kosten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Adrie 03-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M zilver

Algemene score

8,0
Omdat mijn vorige koffieapparaat ook van dit merk was en ik hier 8 jaar zeer tevreden over was. Daarom hen ik besloten om nu weer een delonghi te kopen om weer te kunnen genieten van een lekker bakje koffie

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijk in onderhoud

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Heidy 31-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact Koffiezetapparaat

Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M zilver

Algemene score

9,0
Wilde graag een compact koffiezetapparaat met ook nog heerlijke koffie! Dat heb ik gevonden! Een topper van apparaat!

Pluspunten

  • Onderhoudsvriendelijk, Compact

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van Geffen 22-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M zilver

Algemene score

9,0
het is een compact koffieapparaat, waardoor de aanrecht niet te veel wordt gevuld en er veel ruimte overblijft. leuke behuizing en geeft een lekkere koffie
bij de Makro gekocht ivm de gunstige prijs daar

Pluspunten

  • compact
  • eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • redelijk klein bonenreservoir, maar begrijpelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews