De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M - Reviews

9,0 Lees 16 reviews
Best Reviewed sep 2016 De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M
Best Reviewed september 2016
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Type
espresso machine
Soorten koffie
caffe latte, cappuccino, espresso, hete melk, latte macchiato, lungo
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 16 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Theo 02-12-2016 Product paar weken in bezit

Mooi en niet te groot apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een prima workshop van A. kunnen wij lezen en schrijven met deze espressomachine.
Wat nog onduidelijk is staat duidelijk omschreven in de handleiding.
Alle koffievarianten zijn heerlijk en het schoonmaken is een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • Afmeting
  • Makkelijk schoonmaken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Fluistertje 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Stevig apperaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Stevig apparaat dat weinig ruimte in beslag neem. Makkelijk in gebruik en weinig onderhoud. Reinigen is in een paar minuten klaar

Minpunten

  • Loop toch wat water bij het spoelen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed
P & M 28-11-2016 Product paar dagen in bezit

RVS mantel, compact model

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fraaie machine, die door compact formaat niet veel ruimte in beslag neemt, eenvoudige bediening en goede service van DeLonghi. Uiteraard zet de machine heerlijke koffie

Pluspunten

  • Compact
  • Bedieningsgemak
  • Voldoende Bar
  • Mooie RVS omhuizing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
wilborts 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

prima koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
het apparaat heeft een gemakkelijke melkschuimer en super schoon te maken. Een koffiemachine met boontjes is gewoon lekkerder. OP de display wordt goed uitgelegd wat je moet doen om het apparaat te onderhouden en in moet stellen . kortom een toppertje voor ons!

Pluspunten

  • melkcontainer is makkelijk te reinigen
  • apparaat heeft veel functies

Minpunten

  • waterreservoir moet vaak bij gevuld worden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Emile 27-11-2016 Product paar weken in bezit

Mooi compact makkelijk in bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Maakt echt lekkere koffie voor ieders wat wils, en aan te passen aan de voorkeuren van wensen van de verbruikers.
Geen poes pas gewoon goed en lekker.

Pluspunten

  • Compact
  • Makkelijk in bediening

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Buitenhuis 055 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

Top Machine

Algemene score

8,0
Al een paar dagen in gebruik, en heerlijke koffie, geruisloos en veel mogelijkheden...nu nog wachten op de koffieworkshop die we ontvangen om te zien wat we nog meer uit het apparaat kunnen halen.
Ik heb hiervoor ook al een delonghi machine gehad, en eenmaal gekocht wil je geen andere meer. De melkkan is ook een hele goede, klein en makkelijk te hanteren en zo in de koelkast te plaatsen in de deur.

Pluspunten

  • veel mogelijk heden
  • nagenoeg geruisloos
  • fijne melkkan
  • hele machine is top

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Clazien 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Klein maar grote kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bij uitpakken zag je al de kwaliteit en degelijkheid van de DeLonghi koffieautomaat.
Dit is een koffieautomaat is de klein is maar groot levert.

Pluspunten

  • Compact
  • Degelijk

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
maya 15-11-2016 Product paar dagen in bezit

super koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
heb jarenlang een jura machine gehad, maar na einde levensduur nu overgestapt naar delonghi en echt geen spijt gehad! Wat een perfecte koffie op alle punten!!

Pluspunten

  • zalige koffie
  • heel eenvoudig te bedienen
  • eenvoudig in onderhoud
  • melkkannetje bewaar je in de koelkast

Minpunten

  • klein waterreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Marc verdaasdonk 09-11-2016

Koffie is lekker het koffieapperaat ziet er goed uit

Algemene score

10,0
Ik hoop dat mijn koffieappeaat lang mee gaat het is mu eerste het ziet er goed uit het me werken gaat vlot nu nog een leuk kadobon jullie dan ben ik helemaal gelukkig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
ed van beveren 07-11-2016 Product paar dagen in bezit

goed en degelijk apparaat

Algemene score

9,0
deze prima donna is voor ons een geschenk , een heerlijke cappuccino en koffie makkelijk te gebruiken en in onderhoud , de afneembare melkkan even cleanen en zo in de koelkast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Brian 05-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie expressomachine

Algemene score

9,0
Maakt hele lekkere standaard smaken koffie. Mooi design, compact.
Stevig alles is van rvs. Snel opgewarmd en weinig lawaai. Ook het lichtje tijdens het zetten is mooi.

Pluspunten

  • Standaard lekkere koffie smaken
  • compact en stevig
  • mooi design
  • simpele spoeling melkkan

Minpunten

  • eigen smaak capucinno, misschien na de workshop
  • verder nog niets gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Susan 24-10-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi design, goede service, lekkere koffie

Algemene score

10,0
Het product ziet er schitterend uit en is een aanwinst voor het oog in de keuken. Tevens een geweldige service (3 jaar en koffie workshop aan huis).
En wat natuurlijk het belangrijkste is: Goede smaak en genoeg keuzes in het apparaat.

Pluspunten

  • Design
  • Smaak
  • Service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Simone Rea 23-09-2016 Product paar dagen in bezit

goede machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
lekkere koffie, iets duur in de aanschaf maar betaalt zich terug met de kwaliteit en smaak van de varianten in koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
richard 11-09-2016 Product paar weken in bezit

prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijke koffie en cappuccino zet her apparaat, hij is snel klaar en maakt weinig herrie. Ik ben er zeer tevreden over en hij ziet er ook mooi uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
P&O 04-09-2016 Product paar dagen in bezit

Handig en lekker!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Niet moeilijk om allerlei soorten heerlijke koffie te bereiden en snel klaar! We gebruiken het zelf pas een dag maar nu al verslaafd! Mocht je dus veel ergens anders koffie drinken dan ben ik bang dat je daar niet echt gelukkiger van gaat worden! Al met al, het is het geld waard!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Nicole 22-07-2016 Product paar dagen in bezit

Super apparaat

Algemene score

8,0
Makkelijk bedienbaar.
Apparaat met een mooi design. Maar het belangrijkste super lekkere koffie. Het apparaat is makkelijk te reinigen. Clean knop bij melk producten werkt heel gemakkelijk.waardoor het systeem goed schoon blijft.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Goed