Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T - Reviews

Best Reviewed jun 2017 Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T
Best Reviewed juni 2017
Specificaties
Soort apparaat
capsules
Kleur(en)
titanium
Kastontwerp
vrijstaand
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 344 reviews reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dré 29-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Prima koffiemachine, maar.........

Algemene score

7,0
jammer van het te kleine reservoir en soms van de koffietemperatuur, ik doe het eerste bakje altijd eerst alleen water erdoor laten lopen, dat de machine opwarmt, en dan zet ik koffie.
We hebben inmiddels al aardig wat soorten koffie geprobeerd en tot op heden nog geen "vieze" koffie geproefd, maar smaken verschillen, mijn favoriet is de Mocha.
1 groot minpunt voor ons is de prijs van de koffiecups, dat vind ik tegenvallen, wij dronken voorheen Senseo en veel, dat is nu drastisch minder met de Dolce.
Aanraden ja ik heb er inmiddels 3 aangeraden en die hebben ook de machine gekocht, zelfde verhaal, lekker maar duur, dus de Senseo blijft er naast bestaan.

Pluspunten

  • Lekkere kofiie
  • veel variatie aan koffie

Minpunten

  • temperatuur van de koffie
  • inhoud reservoir

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nathalie 25-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Onze elektronische koffiehond

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een mooi apparaat 😍. De koffie is heerlijk en ook voor de kinderen een feestje om zelf warme choco te maken. Na een keer geproefd te hebben toch besloten om dolce gusto aan te schaffen. Nog geen moment spijt van deze mooie goed schoon te houden machine. Design is erg mooi en strak. Fijne bediening.

Pluspunten

  • Uitstalling
  • Smaak mogelijkheden
  • Goed schoon te maken

Minpunten

  • Lekbakje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pauluskunstje 20-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Snel,schoon,goed produkt.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Goed produkt,schoon,snel,voldoet aan mijn verwachtingen.Vorige dolce ging 6 jaar mee.Vriendelijk verbruik.

Pluspunten

  • Snel.
  • Goede koffie.
  • Schoon.
  • Velen smaken,mis de soepboilionpad.
  • Mooi ontwerp en simpel bediening.

Minpunten

  • Kleine watertank.
  • Koffie kop schuift tijdens proces.
  • Dure pads.
  • Geen regelbare watertemperatuur.
  • In krimpgebieden geen steun ivm recycle.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

Bert 16-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Dolce Gusto Genio 2 (Krups KP 1608)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Geweldige machine, via een kennis van gehoord, tot nu toe Lungo, cappuccino, espresso intenso en nesquick chocomelk geprobeerd.
Lungo te vergelijken met "normale" koffie maar dan veel lekkerder. De espresso is te vergelijken met goede restaurant espresso. Machine zeer snel op temperatuur, je stelt de hoeveelheid water in en zet het apparaat aan. Op de machine zelf geen minpunten water makkelijk te vullen. Sommigen vindenhet rode snoer lelijk maar het past bij deze toch wel design apparaten vind ik. Qua bediening erg gemakkelijk compleet met afvalbakken voor de cups. Oh Ja de cappuccino en nesquick ook erg lekker volgens mijn vrouw. Prijs van de cups is vrij hoog maar de kwaliteit en smaak maakt veel goed. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Water vullen
  • Snel warm
  • Hete koffie
  • Melkopschuimen hoeft niet
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Prijs cups
  • Geen minpunten eigenlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eveline 22-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goedgevoel

Algemene score

9,0
Had eerst een circolo en nu Geneo 2.De circolo was al fijn maar deze is werkelijk geweldig, lekker hete koffie en fijn gebruiksgemak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo181965 19-05-2015
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

8,8
Heel soms komt er een lauwe tot warme koffie uit het apparaat. Dat is heel vreemd. Een ook wel zonde aangezien de pakken koffie relatief helemaal niet goedkoop zijn t.o.v andere cup-apparaten, het komt gemiddeld eens per 16 kopjes wel een keer voor dat we een kop koffie zo door de spoelbak weg kunnen gieten. Voor de rest... Heel lekker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dolcey 26-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke smaken, zeer gebruikersvriendelijk

Algemene score

8,0
Het is een super fijn apparaat.
Er is enorm veel variatie om uit te kiezen voor ieder wat wils :).
Enige minpunt die ik kan aangeven, is dat er veel water in de cups blijft zitten na gebruik. Dit is niet altijd even prettig/fris om ze bij het afval te ledigen.

Pluspunten

  • Gebruikersvriendelijk
  • Veel variatie mogelijkheden

Minpunten

  • Er blijft veel water in de cups zitten na gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Astrid 12-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Op vakantie in Spanje stond een Dolce Gusto in het huisje.Wat een heerlijke koffie .meteen besloten om er thuis een aan te schaffen .En dan kom je erachter dat ze allemaal een rood snoer hebben (hekel aan rood)
Heeft effe geduurt om me daaroverheen te zetten.Maar toch eentje gekocht om dat het z’n heerlijke koffie is ,mooi compact apparaat ,en het ziet er ook nog heel leuk uit.

Pluspunten

  • Heerlijke koffie,meer dan genoeg smaken
  • Mooi apparaat niet te groot

Minpunten

  • Rood snoer
  • Rood snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

noeri1979 05-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker koffie in een mooie design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prachtig modern design en de koffie is ook erg goed. Zeker als je dat gaat vergelijkt met een een koffiepad machine

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arthur 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijke koffiemachine

Algemene score

9,0
De Dolce Gusto is niet alleen mooi om te zien maar het is ook een snelle en simpele manier om koffie en andere warme of koude dranken te serveren.
Dit is een absolute aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kaylee 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi uiterlijk, lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het apparaat werkt zoals verwacht. Heerlijke koffie en snel bereid. Het geluid dat hij maakt tijdens de bereiding is ook minimaal.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Ontzettend lekker koffie

Minpunten

  • Weinig water inhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S 02-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben erg blij met mijn nieuwe Dolce 2 machine. Smaakt goed net of het professioneel is gezet.
Ik heb een Senseo thuis liggen maar deze heb ik als extra aangeschaft omdat de cappuccino goed in de smaak valt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Corald Toonen 02-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie, alleen na een dag al defect.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Na een dag al defect... Morgen terug naar de winkel om hem te vervangen...
Wel heerlijke koffie en makkelijk in gebruik, mits ie geen storing geeft...
Waterreservoir had groter gemogen....

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

L. van der Molen 31-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, gemakkelijke bediening.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Twee wekelijks na aankoop van een Dolce Gusto piccolo die behoorlijk tegenviel heb ik een Dolce Gusto Genio gekocht.
Ik heb deze nu 2 weken en ben zeer tevreden.
Hij is snel opgewarmd en het is fijn dat ik de hoeveelheid water vooraf kan instellen zodat ik zelf kan bepalen hoe ik mijn koffie lekker vind.

Pluspunten

  • Mooi apparaat, snel warm, redelijk waterreservoir
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Corryvvv 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een prima en gebruikersvriendelijk koffie apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben gekozen voor de Genio 2 voor het gemak. Wij hadden een grote koffiemachine die de koffie zelf maalde. Het schoonmaken alleen al had vele nadelen en was niet gebruikersvriendelijk. De Dolce Gusto Genio 2 echter is heel gemakkelijk te bedienen en de koffie smaakt prima!

Pluspunten

  • heel gebruikersvriendelijk
  • gemakkelijk om schoon te maken
  • allerlei verschillende smaken
  • de koffie is in een handomdraai klaar

Minpunten

  • minpunten zijn er niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald Helder 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
wij hebben pas de genio 2. wij zijn er zeer tevreden ermee en de koffie is heerlijk. zeer gebruiksvriendelijk en mooi koffieapparaat.

Pluspunten

  • 1 liter waterreservoir
  • makkelijke te gebruiken

Minpunten

  • gebruiksaanwijzing Nederlands moeilijk te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roy 30-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Lekker en snel

Algemene score

10,0
Mooi vormgegeven apparaat waar je een heerlijke koffie of cappuccino mee op tafel zet. Door het cupjessysteem heb je in een handomdraai lekkere koffie en het apparaat hoeft niet te worden schoongemaakt. Cupjes in het afvalbakken en je bent klaar. Ik zet er al 5 jaar koffie mee, gewoon een dikke 10👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reteketet 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

algemene ervaring

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
een fijne compacte machine. ben er blij mee. wel jammer dat het snoer zo rood is... koffie zetten is makkelijk.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Familie Frank 27-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben jaren een Circolo gebruikt en daar ging na een jaar of 6 goed gebruik te compressor van stuk ja en wat moet je als je gek bent van deze koffie. Dus kochten we een Genio 2 is wat kleiner maar past beter in de koffer, ja hij gaat ook mee op vakantie. We zijn er weer blij mee en hopen dat deze Genio ook weer de nodige jaren ons lekkere bakjes koffie levert.

Pluspunten

  • Snel een lekker bakje verse koffie
  • meerdere smaken
  • goed te onderhouden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

anita 26-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede koffie. snel opgewarmt

Algemene score

9,0
de dolce gusto machines zijn goed. ze warmen snel op. er zijn veel koffie variaties. en gemak dient de mens

Pluspunten

  • snel opgewarmt
  • veel variatie

Minpunten

  • best duur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews