Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Best Reviewed aug 2019 Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium
Best Reviewed - augustus 2019
Specificaties
Soort apparaat
capsules
Kleur(en)
titanium
Fabrikant kleur(en)
titanium
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 475 reviews die zijn achtergelaten voor de Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nathalie 25-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Onze elektronische koffiehond

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

9,0
Wat een mooi apparaat 😍. De koffie is heerlijk en ook voor de kinderen een feestje om zelf warme choco te maken. Na een keer geproefd te hebben toch besloten om dolce gusto aan te schaffen. Nog geen moment spijt van deze mooie goed schoon te houden machine. Design is erg mooi en strak. Fijne bediening.

Pluspunten

  • Uitstalling
  • Smaak mogelijkheden
  • Goed schoon te maken

Minpunten

  • Lekbakje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dré 29-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Prima koffiemachine, maar.........

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

7,0
jammer van het te kleine reservoir en soms van de koffietemperatuur, ik doe het eerste bakje altijd eerst alleen water erdoor laten lopen, dat de machine opwarmt, en dan zet ik koffie.
We hebben inmiddels al aardig wat soorten koffie geprobeerd en tot op heden nog geen "vieze" koffie geproefd, maar smaken verschillen, mijn favoriet is de Mocha.
1 groot minpunt voor ons is de prijs van de koffiecups, dat vind ik tegenvallen, wij dronken voorheen Senseo en veel, dat is nu drastisch minder met de Dolce.
Aanraden ja ik heb er inmiddels 3 aangeraden en die hebben ook de machine gekocht, zelfde verhaal, lekker maar duur, dus de Senseo blijft er naast bestaan.

Pluspunten

  • Lekkere kofiie
  • veel variatie aan koffie

Minpunten

  • temperatuur van de koffie
  • inhoud reservoir

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dolce Gusto genieter 22-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot waterresorvoir

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden over de Genio 2 volautomatische Dolce Gusto apparaat.
Lekker warm de koffie. (ijskoffie /koud kan ook met dit apparaat.)
Makkelijk te bedienen.

Een bakje voor de lege cupjes zit er bij.

Een aanrader.

Pluspunten

  • overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pauluskunstje 20-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Snel,schoon,goed produkt.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

7,0
Goed produkt,schoon,snel,voldoet aan mijn verwachtingen.Vorige dolce ging 6 jaar mee.Vriendelijk verbruik.

Pluspunten

  • Snel.
  • Goede koffie.
  • Schoon.
  • Velen smaken,mis de soepboilionpad.
  • Mooi ontwerp en simpel bediening.

Minpunten

  • Kleine watertank.
  • Koffie kop schuift tijdens proces.
  • Dure pads.
  • Geen regelbare watertemperatuur.
  • In krimpgebieden geen steun ivm recycle.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

Bert 16-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Dolce Gusto Genio 2 (Krups KP 1608)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

8,0
Geweldige machine, via een kennis van gehoord, tot nu toe Lungo, cappuccino, espresso intenso en nesquick chocomelk geprobeerd.
Lungo te vergelijken met "normale" koffie maar dan veel lekkerder. De espresso is te vergelijken met goede restaurant espresso. Machine zeer snel op temperatuur, je stelt de hoeveelheid water in en zet het apparaat aan. Op de machine zelf geen minpunten water makkelijk te vullen. Sommigen vindenhet rode snoer lelijk maar het past bij deze toch wel design apparaten vind ik. Qua bediening erg gemakkelijk compleet met afvalbakken voor de cups. Oh Ja de cappuccino en nesquick ook erg lekker volgens mijn vrouw. Prijs van de cups is vrij hoog maar de kwaliteit en smaak maakt veel goed. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Water vullen
  • Snel warm
  • Hete koffie
  • Melkopschuimen hoeft niet
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Prijs cups
  • Geen minpunten eigenlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paula vd M. 19-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mijn dolce gusto

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

10,0
Geweldig, laaiend enthousiast ben ik.
Verlang iedere dag naar de heerlijke koffie. Een momentje voor mezelf.
Heerlijk genieten. top en een sieraad in Mn keuken.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Snel klaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilmie 07-06-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Geweldige machine, simpel te bedienen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

9,0
Mooie machine, en echt super simpel te bedienen. Op de cups staat precies hoeveel streepjes je op de machine moet activeren en het resultaat is altijd de heerlijk kopje koffie. Mijn favorieten zijn de latte macciato ongezoet en de ice coffee. Deze laatste is echt een ontdekking.
Na een aantal minuten gaat de machine automatisch uit. Heel handig! Ook het bijgeleverde bakje voor gebruikte cupjes is super. Aan alles is gedacht! Ik ben en uiterst tevreden gebruiker!

Pluspunten

  • Simpel in gebruik
  • Gaat automatisch uit

Minpunten

  • Cupjes mogen iets goedkoper

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bram 14-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik,goed regelbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

9,0
Snelle werking ,prima kwaliteit en prima instelbaar! Kortom voldoet aan onze( hoge) verwachtingen en kan het iedereen van harte aanbevelen !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dolcey 26-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke smaken, zeer gebruikersvriendelijk

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

8,0
Het is een super fijn apparaat.
Er is enorm veel variatie om uit te kiezen voor ieder wat wils :).
Enige minpunt die ik kan aangeven, is dat er veel water in de cups blijft zitten na gebruik. Dit is niet altijd even prettig/fris om ze bij het afval te ledigen.

Pluspunten

  • Gebruikersvriendelijk
  • Veel variatie mogelijkheden

Minpunten

  • Er blijft veel water in de cups zitten na gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Roy 30-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Lekker en snel

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

10,0
Mooi vormgegeven apparaat waar je een heerlijke koffie of cappuccino mee op tafel zet. Door het cupjessysteem heb je in een handomdraai lekkere koffie en het apparaat hoeft niet te worden schoongemaakt. Cupjes in het afvalbakken en je bent klaar. Ik zet er al 5 jaar koffie mee, gewoon een dikke 10👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eveline 22-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goedgevoel

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

9,0
Had eerst een circolo en nu Geneo 2.De circolo was al fijn maar deze is werkelijk geweldig, lekker hete koffie en fijn gebruiksgemak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo181965 19-05-2015
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

8,8
Heel soms komt er een lauwe tot warme koffie uit het apparaat. Dat is heel vreemd. Een ook wel zonde aangezien de pakken koffie relatief helemaal niet goedkoop zijn t.o.v andere cup-apparaten, het komt gemiddeld eens per 16 kopjes wel een keer voor dat we een kop koffie zo door de spoelbak weg kunnen gieten. Voor de rest... Heel lekker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Karin Jongeneel 18-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

8,0
Ik heb dit apparaat gekocht omdat onze vorige was overleden.
Ik ging even googelen of er bij een nieuw apparaat misschien een leuke actie zat.
En dat was ook zo. Ik kreeg bij dit model €60 koffie tegoed. Dus was een zeer goede koop.
Mijn vorige model was een melody(gekregen) en die had nog geen indicator(streepjes voor de hoeveelheid wate) Deze heeft dat wel en dat is erg makkelijk en slaat ook automatisch af als het aantal streepjes(water) is bereikt.
Ik vind alleen het reservoir een klein beetje onhandig met vullen, je moet hem een beetje schuin houden, maar ja dat went snel.

Pluspunten

  • klein
  • met indicator
  • stopt van zelf.

Minpunten

  • beetje onhandig reservoir

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maragaret Jacobson 13-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dolce gusto koffie apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

10,0
Na jaren lang een dolge gusto gebruikt te hebben, waren we aan vervanging toe en hebben weer een dolge gusto gekocht.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • goede smaak

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henny 12-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Niet van toepassing

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

9,0
Na Senseo nu dolce gusto genius 2 .Wat een fijn en makkelijk apparaat en nu drink ik voor het eerst eens lekkere koffie en voor een betaalbare prijs .Ik heb hem pas een paar dagen maar wil hem nu al niet meer missen.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Heerlijk bakje koffie

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hannie 02-09-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Veel keuze in koffie en super snel op temperatuud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

9,0
Ik had hem speciaa lgekocht voor de caravan, vanwege de maat en uiteraard de lekkere koffie die ik ooit bij een promotie mocht proeven.
Maar ik gebruik hem nu ook thuis. Er is zoveel keuze in koffie, voor elk wat wils dus. Ook de ice cappuccino is heerlijk.

Pluspunten

  • Snel op temperatuur
  • Heerlijke koffie
  • Niet te groot
  • Groot waterreservoir wat ook helemaal opgaat

Minpunten

  • De cups zijn wel erg groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. de Jong 26-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium op

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

8,0
Mijn vorige apparaat was ook een Genio Titan met veel plezier gebruikt, maar maakte veel meer geluid en de kopjes trilde weg zodat de koffie er soms naast terecht kwam.
Deze Genio2 KP160T heeft het voordeel van een grotere watertank.
Als u het beschermfolie van het lek rooster laat zitten heeft u geen last dat de kopjes weg trillen.
Stop deze dus niet in de vaatwasser want dan komt het beschermlaagje los van het rooster.
Jammer dat er geen duidelijke handleiding bij gegeven wordt.Op internet is deze wel te vinden
https://www.gebruikershandleiding.com/Krups-KP-160T-Dolce-Gusto-Genio-2/preview-handleiding-637193.html

Minpunten

  • geen duidelijke handleiding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lia Tauber 14-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

8,0
Heerlijke koffie, vooral de cappuccino! De machine is een sierraad in je keuken! Hij is ook erg makkelijk
Te bedienen!

Minpunten

  • Het rode snoer! Erg lelijk! Jammer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hendrik rogaar 12-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top alles aanwezig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

9,0
wel lekkere koffie en gemakkelijk en eenvoudig in gebruik ,het reinigen van de machine is ook eenvoudig.

Pluspunten

  • bediening
  • reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peggy 03-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk Starbucks in huis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

8,0
Na jarenlang tevreden te zijn geweest met de Nescafé zakjes oploskoffie in allerlei soorten, toch besloten een apparaat te kopen. Het werd de Genio 2. Van tevoren eerst allerlei filmpjes gekeken over de andere modellen, maar de Genio kwam er voor ons als meest geschikt uit.
We hebben het apparaat nu 2 weken en we hebben nog nooit zoveel koffie gedronken. Daarnaast is men hier erg blij met de Starbucks capsules: we hoeven nu niet meer naar een koffiebar om verrukkelijke koffie te drinken. Het genot daarvan hebben we nu binnenshuis.

Wat me aanvankelijk verbaasde is dat de capsules na gebruik vol met water zitten. Dacht eerst dat het apparaat stuk was, totdat ik op internet las dat anderen dit ook hadden gemerkt. Nu laat ik de capsules eerste afkoelen en dan snij ik ze open zodat ze leeglopen - dan kunnen ze alsnog bij het gescheiden afval.

Jammer dat de capsules zo duur zijn. Uiteraard zijn deze ook te verkrijgen van andere (huis)merken, maar als je goed luistert naar het apparaat tijdens het gebruik van die capsules merk je dat het anders klinkt
; alsof de druk die het apparaat gebruikt om koffie te zetten, langer moet aanhouden voordat er iets uitkomt. Dus...liever niet.

Dan maar een kopje minder. Hoewel dat, gezien de smaak van de koffie, heeeeeel moeilijk zal worden.

Pluspunten

  • Verrukkelijke Starbucks in huis
  • Compact maar effectief

Minpunten

  • Capsules na gebruik vol met water
  • Originele capsules duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews