Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Specificaties
Soort apparaat
capsules
Kleur(en)
zwart, antraciet
Fabrikant kleur(en)
antraciet, zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 362 reviews die zijn achtergelaten voor de Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

edwolvega 22-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Verrassend goede smaak, beter dan volautomaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

9,0
Een impulskoop voor vaderdag met 50 euro promotie, was absoluut geen teleurstelling, Na een serie Senseo's te hebben afgedankt, en nu aan een tweede Delonghi volautomaat toegekomen, staat deze Dolce Gusto Espresso/Cappuccino machina aan de top van mijn smaaklijst. De koffie is duurder in gebruik, maar dan heb je wel wat, een intensere smaak, lekker heet, en snel in gebruik. Klein en compact maar daardoor een kleine watertank, en dat is goed zodat er steeds vers water gebruikt wordt, Dit is genietkoffie (1x per dag) naast de volautomaat (6x per dag).

Pluspunten

  • Intense smaak
  • Lekker heet
  • Snel in gebruik

Minpunten

  • Dure, maar wel lekkere koffie
  • Nog te niew voor goedkope cup-concurrentie

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nanda 23-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mini me Zwart/grijs

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

8,2
Fijn apparaat, hoop deze net zo lang te gebruiken als zijn voorganger. Leuk klein dingetje, alleen jammer dat er een rood snoer aanzit, bij een zwart apparaat. Steekt erg af bij de zwarte snoeren van de andere apparaten. Ben er niet blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Elisa 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

7,0
Goede machine lekker klein handig in gebruik .Lekkere koffie en veel soorten om uit te kiezen dus variatie genoeg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

is een leuk apparaat om te zien 10-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed apparaat

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

9,0
Het is koffie zoals koffie behoort te smaken. Dit had ik veel eerder moeten doen. de koffie is wel wat duurder maar de prijs is het waard.

Pluspunten

  • het is geweldig
  • het is goede koffie

Minpunten

  • er is geen minpunt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Laura 17-06-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Gebruiksvriendelijk, heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

9,0
Ja het is een duur apparaat, de koffie is ook niet bepaald goedkoop maar na een drukke lange werkdag is het heerlijk om bij thuiskomst een lekkere kop koffie te drinken en weer even te genieten.
Wij zijn enorm blij met de dolce gusto en vinden het het geld zeker waard.
Bij problemen wordt je goed geholpen door dolce gusto.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jackie 07-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Klein compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

9,0
Een zeer handig en compact apparaat in het gebruik. Handig dat je de hoeveelheid water nu kunt instellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mini me 26-12-2016

Super slank model,pas in iedere hoekje van aanrecht

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

10,0
Omwerpende super heerlijke kofffie zet je er mee, wij hebben vorig jaar voor de kerst onze schoonzoons er een gegeven de een de allereerste die wij haddenn gekocht ook klein maar zondet aatomatisvhe stop en ook de minie me zoals de onze , vinden het beide super lekkere koffie van gewone zwart tot lattamaciato en ook de chocomelk, koude dranken .

Pluspunten

  • 100

Reageer

Fonz Sikkens 25-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
De smaak van de koffie is prima, was ik gewend. Het waterreservoir gaat er alleen heel moeilijk af, kost enorm veel kracht en gaat denk niet zo lang mee. Jammer dat er geen lampindicatie in zit zodat je weet wanneer hij bijna klaar is.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Naomi 20-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
koffie is echt heerlijk , temperatuur is goed, heet.
beter dan de senseo. kook tijd van het water is zeer snel.
de mogelijkheden van het apparaat en de dranken is zeer makkelijk en uitgebreid.

1 minpuntje ook al is de koffie kwaliteit goed is het aan de prijzige kant maar dat is waar je moet voor kiezen en dan heb ik gedaan en moet zeggen de moeite waard.
kortom voor mij een goede keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 19-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Mooie kleine koffiemachine. Ideaal omdat je de hoeveelheid water zelf kunt instellen. Lekkere koffie en veel keuze in smaken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

nies 16-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

warme koffie

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

8,0
Ik heb dit apparaat gekregen en ben zeer blij er mee. Heerlijke warme koffie en heerlijke smaken. Makkelijk in omgang.

Pluspunten

  • zeer warme koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 11-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

handig in gebruik

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

9,0
Handig en compact formaat, passend bij ons verbruik (maximaal 4 kopjes per keer). Fijn zo'n automatisch systeem dat de hoeveelheid water bepaald, maar toch handmatig aan te passen is. Leuk uiterlijk. Makkelijk in gebruik en snel schoon te maken.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • vooraf waterhoeveelheid te bepalen
  • prijs-kwaliteit
  • leuk design

Minpunten

  • vooralsnog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arno 24-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker EN simpel

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

9,0
Gekocht omdat mijn vriendin er eentje had.
Op moment woon ik nog zelf en vind ik een hele kan koffie zetten voor 1 of 2 kopjes lastig/teveel werk.
Ik bedoel gemakzucht dient de mens. Toch?
Dus voor kerst mijzelf op een dolce gusto getrakteerd.
Een kopje koffie maken is nu lekker makkelijk.
En dan bedoel ik dus ook koffie en niet zo'n slap waterig iets van een of ander aparaat met coffeepads.
Deze koffie smaakt zoals koffie hoort te smaken.
Het is super simpel.
Veel verschillende smaken die ook daadwerkelijk anders smaken.
(tenzij jij zo'n iemand bent die overal melk en suiker in de koffie gooit) Dan blijft alles hetzelfde smaken.

Pluspunten

  • Simpel
  • Snel
  • Lekker
  • veel keuze in smaak

Minpunten

  • Kuipjes aan de prijzige kant
  • lelijke rode stekker
  • spetters soms paar koffiedruppels

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

jvdz 18-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima machine echter geen werkende koffietegoed aktie

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

4,0
De machine werkt naar verwachting, prima koffie, compact van formaat, wordt geleverd zonder sample cupjes. Machine aangekocht tijdens promotie periode voor koffietegoed. Dolce Gusto geeft aan dat betreffende online winkel niet mee doet aan actie echter staat dit niet op hun eigen site gemeld (itt alleen machine gekocht in buitenland zou niet mee mogen doen).

Pluspunten

  • Werkt volgens verwachting

Minpunten

  • Koffietegoed aktie niet van toepassing

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Fijnproever 17-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi uiterlijk, weinig ruimtebeslag

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

10,0
Dit was een goede aankoop! Prima vormgeving, uitstekend resultaat.
Omdat de totale procedure - vanaf de levering van de machine tot aan het arriveren van de cubs- wat tijd kostte, kocht ik alvast een doosje.
Heerlijk, aan aanrader. De bereidingstijd is verbluffend kort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gonny 27-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

voor de koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

9,0
zet lekkere koffie de prijs met de actie is goed een extra cadeautje met deze actie de prijs val ook wel mee deze zou ik zeker aanbevelen aan de mensen supper

Pluspunten

  • lekkere koffie
  • prijs val ook wel mee

Minpunten

  • tot nu toe geen
  • tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rifat 19-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Very good product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

7,0
Very good product I feel so happy with this coffee machine.
I recommend this product.
Thanks Dolce-gusto.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

mini me 18-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi model en heerlijke echte koffie te zetten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

9,0
Ik heb nu echt een apparaat dat goed werkt. Stijlvol en elegante vorm. Maakt heerlijke koffie varianten

Pluspunten

  • bediening makkelijk
  • krijg wat je verwacht
  • heerlijk varianten van koffie
  • watertank, makkelijk vullen

Minpunten

  • heb ik niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja Salomé 15-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige auto stop met hoeveelheid indicator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

9,0
Het is een goede machine met een handige autostop en hoeveelheid indicator. Deze hoeveelheid zie je op de cups staan. Onze vorige had dit niet en dit is ideaal om een goede bak koffie te zetten. Hij is lekker klein van formaat zodat hij makkelijk op het aanrecht past.

Pluspunten

  • Klein formaat
  • Auto stop

Minpunten

  • Iets kleiner reservoir. 600 ipv 800
  • Verder geen minpunten ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marja Salomé 15-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige auto stop met hoeveelheid indicator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

9,0
Het is een goede machine met een handige autostop en hoeveelheid indicator. Deze hoeveelheid zie je op de cups staan. Onze vorige had dit niet en dit is ideaal om een goede bak koffie te zetten. Hij is lekker klein van formaat zodat hij makkelijk op het aanrecht past.

Pluspunten

  • Klein formaat
  • Auto stop

Minpunten

  • Iets kleiner reservoir. 600 ipv 800
  • Verder geen minpunten ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews