Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 378 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Krups KP1208 zwart op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Robbie 26-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

gebruiksvriendelijk compact apparaat

Geschreven voor: Krups KP1208 zwart

Algemene score

9,0
Fijn apparaat waarmee je in een paar seconden heerlijke koffie kunt zetten.
Het is gebruiksvriendelijk en compact apparaat waar weinig ruimte voor nodig is.

Pluspunten

  • compact
  • snel warm
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • kleine waterdespencer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

sil 25-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne eenvoudige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups KP1208 zwart

Algemene score

9,0
Ah te duur is het altijd, maar dat weegt niet op, de machine is fijn, snel op temperatuur en je hebt snel een heerlijk bakkie koffie, of iets anders. keuze genoeg.

Pluspunten

  • snel warm
  • gauw gezet

Minpunten

  • het rode stroomsnoortje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Christiaan 22-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede en makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups KP1208 zwart

Algemene score

9,0
Mooi model makkelijk in bediening en onderhoud geluiden niveau ook perfect
Heerlijke smaken van de koffie en andere dranken geen spijt van mijn aankoop

Pluspunten

  • Smaak
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dolce Gusto Mine me 20-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Dolce Gusto MineMe

Geschreven voor: Krups KP1208 zwart

Algemene score

9,0
wat een fijn apparaat ,makkelijke bediening en heerlijke koffie , ik ben er super blij mee ,is een aanrader

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • mooi apparaat in de keuken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jan norder 18-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ziet er goed uit

Geschreven voor: Krups KP1208 zwart

Algemene score

9,0
Waren een beetje klaar met onze senseo, en onze dochter heeft ook zo een, daarom ook die gekocht, lekkere koffie en zo klaar.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 18-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Misleidende reclame

Geschreven voor: Krups KP1208 zwart

Algemene score

5,0
De mini me werd geadverteerd met een 30 tegoed aan cups. Toen we deze wilden verzilveren, werd ons verzoek afgewezen omdat het apparaat niet mee zou doen met de actie. Zeer misleidende advertentie

Reageer

sandra flier 30-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

hele fijne machine

Geschreven voor: Krups KP1208 zwart

Algemene score

9,0
het is een ontzettend fijne machine,makkelijk in gebruik, en hele lekkere koffie, zou deze dolce gusto echt aanraden, ook makkelijke handleiding en als je iets niet begrijpt is er altijd een back up,

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Verstraten 29-04-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups KP1208 zwart

Algemene score

8,0
Het apparaat is heel makkelijk in het gebruik en ik vind het heerlijke koffie veel smaken en variaties

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pieky 28-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups KP1208 zwart

Algemene score

9,0
Had mijn eerste gekregen maar was geen automaat dus nu deze aangeschaft omdat mij dat makkelijker leek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob en Dicky 16-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi compacte koffiemaker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups KP1208 zwart

Algemene score

9,0
Bij verschillende familie/kennissen kregen wij cappuccino met een Mini Me, heerlijk. Dat deed ons besluiten om ook zo'n koffie zetter te kopen. Hij voldoet helemaal aan onze verwachting. Uitgeprobeerd hoe wij hem het lekkerste vinden. De melk op het derde streepje van boven, de koffie op het onderste, een heerlijke cappuccino.

Pluspunten

  • klein,
  • compact
  • Heerlijke cappuccino

Minpunten

  • niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 14-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups KP1208 zwart

Algemene score

8,0
De 3e dolce gusto inmiddels. Eerst een mini, toen een drop en nu de mini me. Smaakvolle koffie. Wel vaak ontkalken. Ook altijd gedaan, maar toch 2 apparaten al versleten daardoor.
De mini me hadden we ook voor de camper gekocht. Toen na de kapotte drop ook weer een voor in huis. Maakt weinig geluid en is simpel, maar stijlvol.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Weinig geluid

Minpunten

  • Vaak ontkalken, wrsch door harde water bij ons

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Marieke 30-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact én goede koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups KP1208 zwart

Algemene score

8,0
Dit apparaat is niet al te groot waardoor hij makkelijk in mijn kleine keuken past. Het rode snoer is een leuk detail. Het instellen van de hoeveelheid gaat heel makkelijk met de draaiknop en temperatuurknop is heel handig in gebruik. Ik ben er dus heel blij mee.

Pluspunten

  • Temperatuurknop
  • Grootte van het waterreservoir

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Heerlikk koffie 28-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups KP1208 zwart

Algemene score

10,0
Gekregen voor kerst, zeer blij mee. Wel uitproberen sterkte van de koffie. Cafe au lait is heerlijk. Had ik de dolce maar eerder gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Goed 26-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi goede schuimlaag en stopt als hij klaar is

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups KP1208 zwart

Algemene score

10,0
Had al een dolce gusto apparaat, was stuk na vijf jaar, ben daar uitermate tevreden mee. Dus wilde een luxere uitgave.

Pluspunten

  • Stopt vanzelf
  • Goede schuimlaag

Minpunten

  • Géén

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marijke 20-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups KP1208 zwart

Algemene score

9,0
Super fijne en compacte apparatuur. Makkelijk in gebruik. Neemt niet teveel plaats in en super lekkere koffie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

groot 09-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

snel warm, Goede beschrijving bij de koffie doosjes.

Geschreven voor: Krups KP1208 zwart

Algemene score

9,0
Het is heerlijke koffie en vele soorten koffie kan je er mee maken.Ik had het gehad bij een vriendin.

Pluspunten

  • gauw een kopje koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

nies 16-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

warme koffie

Geschreven voor: Krups KP1208 zwart

Algemene score

8,0
Ik heb dit apparaat gekregen en ben zeer blij er mee. Heerlijke warme koffie en heerlijke smaken. Makkelijk in omgang.

Pluspunten

  • zeer warme koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 11-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

handig in gebruik

Geschreven voor: Krups KP1208 zwart

Algemene score

9,0
Handig en compact formaat, passend bij ons verbruik (maximaal 4 kopjes per keer). Fijn zo'n automatisch systeem dat de hoeveelheid water bepaald, maar toch handmatig aan te passen is. Leuk uiterlijk. Makkelijk in gebruik en snel schoon te maken.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • vooraf waterhoeveelheid te bepalen
  • prijs-kwaliteit
  • leuk design

Minpunten

  • vooralsnog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arno 24-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker EN simpel

Geschreven voor: Krups KP1208 zwart

Algemene score

9,0
Gekocht omdat mijn vriendin er eentje had.
Op moment woon ik nog zelf en vind ik een hele kan koffie zetten voor 1 of 2 kopjes lastig/teveel werk.
Ik bedoel gemakzucht dient de mens. Toch?
Dus voor kerst mijzelf op een dolce gusto getrakteerd.
Een kopje koffie maken is nu lekker makkelijk.
En dan bedoel ik dus ook koffie en niet zo'n slap waterig iets van een of ander aparaat met coffeepads.
Deze koffie smaakt zoals koffie hoort te smaken.
Het is super simpel.
Veel verschillende smaken die ook daadwerkelijk anders smaken.
(tenzij jij zo'n iemand bent die overal melk en suiker in de koffie gooit) Dan blijft alles hetzelfde smaken.

Pluspunten

  • Simpel
  • Snel
  • Lekker
  • veel keuze in smaak

Minpunten

  • Kuipjes aan de prijzige kant
  • lelijke rode stekker
  • spetters soms paar koffiedruppels

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

jvdz 18-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima machine echter geen werkende koffietegoed aktie

Geschreven voor: Krups KP1208 zwart

Algemene score

4,0
De machine werkt naar verwachting, prima koffie, compact van formaat, wordt geleverd zonder sample cupjes. Machine aangekocht tijdens promotie periode voor koffietegoed. Dolce Gusto geeft aan dat betreffende online winkel niet mee doet aan actie echter staat dit niet op hun eigen site gemeld (itt alleen machine gekocht in buitenland zou niet mee mogen doen).

Pluspunten

  • Werkt volgens verwachting

Minpunten

  • Koffietegoed aktie niet van toepassing

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews