Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 378 reviews die zijn achtergelaten voor de Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

edwolvega 22-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Verrassend goede smaak, beter dan volautomaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

9,0
Een impulskoop voor vaderdag met 50 euro promotie, was absoluut geen teleurstelling, Na een serie Senseo's te hebben afgedankt, en nu aan een tweede Delonghi volautomaat toegekomen, staat deze Dolce Gusto Espresso/Cappuccino machina aan de top van mijn smaaklijst. De koffie is duurder in gebruik, maar dan heb je wel wat, een intensere smaak, lekker heet, en snel in gebruik. Klein en compact maar daardoor een kleine watertank, en dat is goed zodat er steeds vers water gebruikt wordt, Dit is genietkoffie (1x per dag) naast de volautomaat (6x per dag).

Pluspunten

  • Intense smaak
  • Lekker heet
  • Snel in gebruik

Minpunten

  • Dure, maar wel lekkere koffie
  • Nog te niew voor goedkope cup-concurrentie

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nanda 23-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mini me Zwart/grijs

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

8,2
Fijn apparaat, hoop deze net zo lang te gebruiken als zijn voorganger. Leuk klein dingetje, alleen jammer dat er een rood snoer aanzit, bij een zwart apparaat. Steekt erg af bij de zwarte snoeren van de andere apparaten. Ben er niet blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Elisa 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

7,0
Goede machine lekker klein handig in gebruik .Lekkere koffie en veel soorten om uit te kiezen dus variatie genoeg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

is een leuk apparaat om te zien 10-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed apparaat

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

9,0
Het is koffie zoals koffie behoort te smaken. Dit had ik veel eerder moeten doen. de koffie is wel wat duurder maar de prijs is het waard.

Pluspunten

  • het is geweldig
  • het is goede koffie

Minpunten

  • er is geen minpunt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Laura 17-06-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Gebruiksvriendelijk, heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

9,0
Ja het is een duur apparaat, de koffie is ook niet bepaald goedkoop maar na een drukke lange werkdag is het heerlijk om bij thuiskomst een lekkere kop koffie te drinken en weer even te genieten.
Wij zijn enorm blij met de dolce gusto en vinden het het geld zeker waard.
Bij problemen wordt je goed geholpen door dolce gusto.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jackie 07-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Klein compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

9,0
Een zeer handig en compact apparaat in het gebruik. Handig dat je de hoeveelheid water nu kunt instellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mini me 26-12-2016

Super slank model,pas in iedere hoekje van aanrecht

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

10,0
Omwerpende super heerlijke kofffie zet je er mee, wij hebben vorig jaar voor de kerst onze schoonzoons er een gegeven de een de allereerste die wij haddenn gekocht ook klein maar zondet aatomatisvhe stop en ook de minie me zoals de onze , vinden het beide super lekkere koffie van gewone zwart tot lattamaciato en ook de chocomelk, koude dranken .

Pluspunten

  • 100

Reageer

Fonz Sikkens 25-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
De smaak van de koffie is prima, was ik gewend. Het waterreservoir gaat er alleen heel moeilijk af, kost enorm veel kracht en gaat denk niet zo lang mee. Jammer dat er geen lampindicatie in zit zodat je weet wanneer hij bijna klaar is.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Naomi 20-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
koffie is echt heerlijk , temperatuur is goed, heet.
beter dan de senseo. kook tijd van het water is zeer snel.
de mogelijkheden van het apparaat en de dranken is zeer makkelijk en uitgebreid.

1 minpuntje ook al is de koffie kwaliteit goed is het aan de prijzige kant maar dat is waar je moet voor kiezen en dan heb ik gedaan en moet zeggen de moeite waard.
kortom voor mij een goede keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 19-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Mooie kleine koffiemachine. Ideaal omdat je de hoeveelheid water zelf kunt instellen. Lekkere koffie en veel keuze in smaken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Robbie 26-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

gebruiksvriendelijk compact apparaat

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

9,0
Fijn apparaat waarmee je in een paar seconden heerlijke koffie kunt zetten.
Het is gebruiksvriendelijk en compact apparaat waar weinig ruimte voor nodig is.

Pluspunten

  • compact
  • snel warm
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • kleine waterdespencer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

sil 25-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne eenvoudige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

9,0
Ah te duur is het altijd, maar dat weegt niet op, de machine is fijn, snel op temperatuur en je hebt snel een heerlijk bakkie koffie, of iets anders. keuze genoeg.

Pluspunten

  • snel warm
  • gauw gezet

Minpunten

  • het rode stroomsnoortje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Christiaan 22-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede en makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

9,0
Mooi model makkelijk in bediening en onderhoud geluiden niveau ook perfect
Heerlijke smaken van de koffie en andere dranken geen spijt van mijn aankoop

Pluspunten

  • Smaak
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dolce Gusto Mine me 20-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Dolce Gusto MineMe

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

9,0
wat een fijn apparaat ,makkelijke bediening en heerlijke koffie , ik ben er super blij mee ,is een aanrader

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • mooi apparaat in de keuken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jan norder 18-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ziet er goed uit

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

9,0
Waren een beetje klaar met onze senseo, en onze dochter heeft ook zo een, daarom ook die gekocht, lekkere koffie en zo klaar.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 18-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Misleidende reclame

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

5,0
De mini me werd geadverteerd met een 30 tegoed aan cups. Toen we deze wilden verzilveren, werd ons verzoek afgewezen omdat het apparaat niet mee zou doen met de actie. Zeer misleidende advertentie

Reageer

sandra flier 30-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

hele fijne machine

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

9,0
het is een ontzettend fijne machine,makkelijk in gebruik, en hele lekkere koffie, zou deze dolce gusto echt aanraden, ook makkelijke handleiding en als je iets niet begrijpt is er altijd een back up,

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Verstraten 29-04-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

8,0
Het apparaat is heel makkelijk in het gebruik en ik vind het heerlijke koffie veel smaken en variaties

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pieky 28-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

9,0
Had mijn eerste gekregen maar was geen automaat dus nu deze aangeschaft omdat mij dat makkelijker leek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob en Dicky 16-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi compacte koffiemaker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Algemene score

9,0
Bij verschillende familie/kennissen kregen wij cappuccino met een Mini Me, heerlijk. Dat deed ons besluiten om ook zo'n koffie zetter te kopen. Hij voldoet helemaal aan onze verwachting. Uitgeprobeerd hoe wij hem het lekkerste vinden. De melk op het derde streepje van boven, de koffie op het onderste, een heerlijke cappuccino.

Pluspunten

  • klein,
  • compact
  • Heerlijke cappuccino

Minpunten

  • niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews