Krups Mini Me - Reviews

8,5 Lees 253 reviews
Best Reviewed nov 2016 Krups Mini Me
Best Reviewed november 2016
Specificaties
Soort apparaat
capsules
Type
koffiepadsysteem
Soorten koffie
caffe lungo, cappuccino, espresso, latte macchiato
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 253 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anneke van den Boom 15-01-2017 Product paar dagen in bezit

lekkere hete koffie

Algemene score

10,0
Handige kleine Dolce Gusto koffiemachine de KP1201. zeer vriendelijk in gebruik en makkelijk schoon te houden. de koffie is prima en goed heet

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • prettig in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rudy Liebregts 10-01-2017 Product paar dagen in bezit

Lekkere koffie in een hand omdraai.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na de koffie bij vrienden geproefd te hebben ook een Dolce Gusto aangeschaft. Lekkere koffie en snel klaar. Vind het alleen jammer dat de prijzen van de cups aan de hoge kant zijn.( Misschien wel goed anders zou ik heel de dag aan de cappucino of chococino zitten). Al bij al een goed product alleen beetje prijzig.

Pluspunten

  • snel klaar
  • voldoende smaak keuze
  • maakt weinig geluid
  • mooie vormgeving

Minpunten

  • cups aan prijzige kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arine 08-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

Compact en volledig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een fijn apparaat waarmee je heerlijke koffie kan zetten. Het ideale aan dit apparaat is dat hij automatisch de goede hoeveelheid water geeft. Koude dranken zijn lekker koud en warme dranken zijn goed warm.
Eenvoudig in gebruik. De losse onderdelen kunnen gewoon in de vaatwasser, ideaal schoonmaken dus.

Het enige kleine nadeeltje is dat het waterreservoir niet heel groot is. Dus bij meerdere bakken koffie moet je tussendoor bijvullen. Verder is het een perfect apparaat!

Pluspunten

  • Automatische water hoeveelheid
  • Gemakkelijke bediening
  • Makkelijk schoon te houden
  • Heerlijke koffie

Minpunten

  • Klein waterreservoir

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

familie Willemsen 05-01-2017 Product paar dagen in bezit

Heerlijk!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat is makkelijk in gebruik en geeft heerlijke koffie! Het waterreservoir zit wel wat strak op zijn plaats maar daar moet je even handig in worden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

willy 03-01-2017 Product paar weken in bezit

gemakkelijk te bedienen, perfecte koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Doordat wij aan een nieuwe koffiezetaparaat toe waren is onze keuze op de Mini Me gevallen. Gemakkelijke te bedienen en de koffie is geheel onze smaak.

Pluspunten

  • goede keuze

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Joh. Stolk 03-01-2017 Product paar weken in bezit

Simpel te bedienen apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heerlijke koffie was de reden van aankoop. Door de actie werd de prijs ook zeer interessant. Het enige jammerlijke is dat het waterreservoir aan de te kleine kant is. Maar desondanks een aanrader.

Pluspunten

  • Gemakkelijk te bedienen
  • Heerlijke koffie

Minpunten

  • Te klein waterreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

h.van polen 29-12-2016 Product paar weken in bezit

lekker hete koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
geeft heerlijke hete koffie, veel soorten verkrijgbaar.
apparaat werk snel en de koffie is echt heerlijk
super

Pluspunten

  • mooi model
  • goede koffie
  • goede temperatuur

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

L. Geurts 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

compacte koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer tervreden met de aankoop. Hij is compact en makkelijk te bedienen. In tegenstelling tot andere machines is het waterreservoir makkelijk te vullen. Zet heerlijke warme koffie. Alleen, waarom een signaal rood snoer aan de machine? Jammer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

P.Matena 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

goed te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handig in formaat en werkt goed. De smaken zijn goed en in iedere winkel te koop. Mooi van stijl . Makkelijk te bedienen en goed schoon te maken. Snel klaar en goed op temperatuur.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Zwaan 29-12-2016 Product paar weken in bezit

Lekker snel een heerlijk kopje koffie.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Hij bevalt me erg goed. Het apparaat straalt kwaliteit uit. Het apparaat is snel warm hierdoor kun je snel genieten van je kopje koffie. Omdat de smaak zo goed is drink ik minder veel koffie. Wel heb ik er wat moeite mee dat ik veel afval heb in vergelijking met filterkoffie.

Pluspunten

  • Snelheid
  • Degelijk apparaat
  • Lekkere koffie
  • Compact

Minpunten

  • Niet echt duurzaam

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

SvdW 28-12-2016 Product paar dagen in bezit

klein maar fijn

Algemene score

8,0
Klein apparaat waardoor deze makkelijk in de keuken past zonder veel ruimte in beslag te nemen. Lekkere koffie/thee. Enige nadeel is dat de koffiekuipjes wat aan de dure kant zijn.

Pluspunten

  • Klein
  • Stopt automatisch
  • Lekkere koffie

Minpunten

  • Kuipjes zijn duur
  • Klein water bassin

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mini me 26-12-2016

Super slank model,pas in iedere hoekje van aanrecht

Algemene score

10,0
Omwerpende super heerlijke kofffie zet je er mee, wij hebben vorig jaar voor de kerst onze schoonzoons er een gegeven de een de allereerste die wij haddenn gekocht ook klein maar zondet aatomatisvhe stop en ook de minie me zoals de onze , vinden het beide super lekkere koffie van gewone zwart tot lattamaciato en ook de chocomelk, koude dranken .

Pluspunten

  • 100

Reageer

M. Deurhof 24-12-2016

Leuk klein model past op iedere aanrecht

Algemene score

7,0
Leuk klein model, minpunten het hete water wat de machine geeft is te koud, koffiecultuur zijn erg duur. Smaak is wel oke

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Jay 22-12-2016 Product paar weken in bezit

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De Krups Mini Me kan heerlijke koffie zetten. Ik ben voornamelijk blij met het aanbod smaken.

Het apparaat zelf is ook degelijk gebeouwd en gemakkelijk schoon te houden. Het enige minpuntje is de waterreservoir; deze is lastig van binnen te reinigen.

Pluspunten

  • Aanbod (koffie)smaken
  • Bouwkwaliteit apparaat

Minpunten

  • Waterreservoir lastig te reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kenneth 21-12-2016 Product paar weken in bezit

mooi design, klein maar fijn

Algemene score

9,0
voor gebruik op kantoor dus vandaar de kleine versie. maken gebruik van de drop voor in de keuken thuis. beide prima apparaten mooi design en niet geheel onbelangrijk...lekkere koffie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marja 21-12-2016 Product paar weken in bezit

Nog beter van smaak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Had al lange tijd thuis de piccolo (zonder dosering schuifje) maar nadat we op ons werk de mini me kochten zodat ik en mijn collegas niet meer tijdens de lunch naar buiten moesten om een cappaccino te kopen ontdekte ik dat de dosering maakt dat je elke koffievariant precies drinkt zoals ie moet zijn. Zoveel lekkerder! Dus nu staat de mini me ook thuis.

Pluspunten

  • Dosering
  • Compact

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

R. Leenheer 19-12-2016 Product paar dagen in bezit

Echt heerlijke koffie!

Algemene score

9,0
De Mini Mi Dolce Gusto is een mini krachtpatser qua smaak. Ik ben een senseo gewend en kwam via een kennis dit apparaat tegen, wat een verschil (positief). Vrij eenvoudig qua gebruik, maar wat een heerlijke koffie. Er is veel mogelijk met de Mini Me, bv Latte Macchiato, Espresso, Cappucino, warme chocolade drank (slagroom zelf toevoegen) en zelfs ice tea.

Om het kort te houden, gewoon een steengoed apparaat.

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Roland 15-12-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben het apparaat pas in gebruik maar we zijn er nu al super blij mee. Heel leuk klein apparaat met heel veel mogelijkheden voor warme en koude dranken met één druk op de knop.

Pluspunten

  • lekkere smaken
  • koude dranken
  • snel gezet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jantje 13-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een paar jaar geleden tijdens een demonstratie gekocht. Was nog niet zo lang te koop en ik wilde het wel eens uitproberen. Daarna verschillende vriendinnen aangeraden om hem te kopen. Zij gebruiken het apparaat ook veel.

Pluspunten

  • lekkere smaken
  • snel gezet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pat 12-12-2016 Product paar weken in bezit

Top

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Top machine. Makkelijk in gebruik en een heerlijk bakkie . Hiervoor de handmatige uitvoering maar dit is zoveel malen prettiger in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews