Krups Mini Me - Reviews

8,5 Lees 232 reviews
Best Reviewed nov 2016 Krups Mini Me
Best Reviewed november 2016
Specificaties
Soort apparaat
capsules
Type
koffiepadsysteem
Soorten koffie
caffe lungo, cappuccino, espresso, latte macchiato
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 232 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marijke 06-12-2016 Product paar dagen in bezit

Perfecte koffie door automatische dosering.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nog steeds super tevreden over de Dolce Gusto apparaten. Wat een genot, door de automatische, exacte dosering van de MiniMe, drinken wij nu HET perfecte kopje koffie, Latte, of welke soort dan ook. Daarbij is de koffie nu ook nog eens heter is als met mijn oude machine. Dit model heeft slechts 1 minpuntje en dat is de moeilijk los te krijgen watertank.

Minpunten

  • Loskrijgen van de Watertank

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
R Sijperda 02-12-2016 Product paar weken in bezit

Goed op temperatuur .Veel keuze in smaken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Snel en makkelijk.Goed van smaak .Grote keuze smaken .vooral de cappacino is heerlijk .Ook de krups Mini me ziet leuk uit.l

Pluspunten

  • Snel een goede kop koffie

Minpunten

  • Beetje dure cups

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Petula 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

Compact maar zeer goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze koffiemachine uit mogen proberen tijdens een weekend bij center parcs. Wat een heerlijke koffie. Snel dit apparaat gekocht met de cashback actie! Het apparaat neemt niet veel ruimte in beslag dus ook een pluspunt. Een aanrader voor iedereen die van lekkere koffie houdt.

Pluspunten

  • Compact
  • Lekkere koffie
  • Veel verschillende koffie en thee

Minpunten

  • Rood snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Patrick 28-11-2016 Product paar weken in bezit

Makkelijk, een lekkere bak koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Snel een lekkere bak koffie, en eventueel nog wat variaties voor de liefhebbers. Een klein apparaat met een grote diversiteit. Een aanrader voor iedereen die lekkerdere koffie wil dan "senseo koffie". Past in iedere keuken. Snel warm, en snel gezet.

Pluspunten

  • Snel
  • Lekker
  • Goede koffie prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Corrie 23-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Lekkere hete koffie, bevat stopper, eenvoudig te bedienen.

Algemene score

6,0
Omdat we hiervoor ook een Dolce Gusto hadden, wilden we na defect aan de oude, graag weer zo een.
Wat tegenvalt is het lawaai van het trillen van de beker op het plastic roostertje en het véél te kleine waterreservoir!!!

Pluspunten

  • Lekkere koffiesmaken
  • Snel gemaakt

Minpunten

  • Lawaai
  • Te klein waterreservoir

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Petra 22-11-2016 Product paar maanden in bezit

Gemakkelijk en snel een goed kopje koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een handige kleine krachtpatser. In een mum van tijd koffie zoals jij hem wilt.
Het apparaat is zeker niet duur. Wel in gebruik door de prijzige cupjes.
Levensduur is niet erg lang. Ik ben aan mijn derde bezig

Pluspunten

  • snel
  • klein
  • lekkere koffie
  • handig om mee te nemen naar bijv camping

Minpunten

  • duur in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende
Paula 04-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fijn apparaat, heerlijke koffie!

Algemene score

9,0
Ik wilde eigenlijk de Piccolo aanschaffen, maar bij de Blokker werd mij de Mini Me aangeraden i.v.m. de automatische stop. Ik ben erg blij met dit advies. Apparaat is heel gebruiksvriendelijk en het is echt heerlijke koffie. Aanrader voor iedereen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Tevreden klant 28-10-2016 Product half jaar of langer in bezit

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na een enigszins moeilijke start hebben wij een fantastische machine. Heerlijke hete koffie. Drinken zelf zwart, maar altijd wel cups "au lait" in huis voor de visite. Ook zij vinden het een lekkere kop koffie, vooral omdat je met dit apparaat zelf de sterkte wat kan aanpassen.

Pluspunten

  • Goed heet
  • Sterkte aan te passen

Minpunten

  • Kleine watertank

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
May 28-10-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldig!

Algemene score

10,0
Mooi en klein apparaat, lekkere koffie en ik kan hem goed onderhouden. Er is voor iedereen wel een koffie smaak beschikbaar.

Pluspunten

  • klein
  • schoon
  • veel verschillende smaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rene 27-10-2016 Product paar dagen in bezit

koffiezeter dolce gusto mini me

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gemakkelijke bedinging
Ik vind het apparaat goed werken
Alleen vind ik de cups erg prijzig
leuk model

Pluspunten

  • lekkere kofie
  • makelijk in gebruik

Minpunten

  • cups kosten veel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
andy renet 25-10-2016 Product half jaar of langer in bezit

makkelijk te bedienen apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
we hadden eerst de piccolo, maar aangezien die manueel werkt gingen we kijken voor een automatische, en dat werd de mini me. Een onderhoudsvriendelijk toestel. Lekkere warme tas koffie. Dus de belangrijkste aspecten.

Pluspunten

  • warme koffie
  • werkt stil
  • automatisch

Minpunten

  • weinig aanbod in capsules
  • kleiner waterreservoir

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
T. de Jong 24-10-2016 Product half jaar of langer in bezit

Mini Me maxi genieten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Op de Huishoudbeurs kwamen we dit Dolce Gusto apparaatje tegen.Het is klein en sierlijk, voor op het hoekje van het aanrecht. En het geeft ons vlot en zonder veel afwas en werk de heerlijkste cappuccino's, chai latte's of mocha's. Behalve koffie en melkpoeder zit er niet veel "troep" in. De suikers mogen wat mij betreft wel weggelaten worden uit de latte macchiato. En wanneer komt de fairtrade versie?

Pluspunten

  • zonder moeite cappuccino's en latte's

Minpunten

  • afval nog niet gerecycled

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Onvoldoende
Fia 20-10-2016 Product half jaar of langer in bezit

Snel een lekkere warme bak koffie

Algemene score

8,0
Fijn klein apparaat erg handig voor mijn kleine keuken en binnen 2 minuten lekkere en warme koffie.
Het enige nadeel is dat de cups behoorlijk prijzig zijn anders was een 10 op z'n plek geweest.

Pluspunten

  • klein apparaat
  • echte warme koffie
  • veel smaken koffie en thee verkrijgbaar
  • binnen 2 minuten en kop koffie

Minpunten

  • cups zijn prijzig
  • niet geschikt voor groet gezeldschappen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Marja 17-10-2016 Product half jaar of langer in bezit

Prima koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Wel erg lekkere koffie, maar niet voor koffie tijdens een verjaardag. Dan sta je een half uur koffie te zetten. Veel verschillende smaken. Maar best duur.

Pluspunten

  • Lekker koffie
  • Veel smaken

Minpunten

  • Duur
  • Duurt even voordat je paar kopjes gezet hebt

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
koffiezetapparaat 17-10-2016 Product half jaar of langer in bezit

klein maar fijn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Verhouding prijs-product is goed.
Jammer dat het waterreservoir zo klein is.
Ook jammer dat de machine niet automatisch stopt

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Nanny 16-10-2016 Product half jaar of langer in bezit

Compact en handig in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gebruik hem naast mijn espresso machine, dit is m'n 2 de, zo tevreden ben ik. Cups vind ik een beetje prijzig!
Zou vaker een aanbieding moeten komen!

Pluspunten

  • Variatie in koffie
  • Snel klaar

Minpunten

  • Niet te gebruiken met veel visite.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
zorn hotel duinlust 13-10-2016 Product half jaar of langer in bezit

chique en handig

Algemene score

9,0
20 van deze machines besteld voor de gasten op hun kamer heb tot nu toe alleen nog maar positieve reactie's gehad mooi strak handig voor meerdere koffie soorten en uiteraard is de koffie zeer geliefd. voor smaak en afwisseling

Pluspunten

  • makelijk in gebruik
  • vele koffiesoorten

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
sannie1105 13-10-2016 Product paar weken in bezit

heerlijke koffie uit een fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor ieder wat wils uit dit apparaat.Van gewone koffie tot ice tea.
Makkelijk te bedienen en maakt niet veel herrie.
Koffie is wat aan de dure kant,maar voor dat 1e bakkie wat wij per dag drinken moet dat kunnen.
Jammer dat het niet wordt aangegeven als het water reservoir leeg is.

Pluspunten

  • lekkere koffie
  • warme koffie

Minpunten

  • melding leeg waterreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ex-theeleut 13-10-2016 Product paar maanden in bezit

Van theeklant naar koffieklant!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fijn klein apparaat dat heel makkelijk te bedienen is. Er zijn lekker veel koffiesmaken, voor ieder wat wils. Van sterke espresso naar latte macchiato met veel melk!

Pluspunten

  • Klein
  • Makkelijke bediening
  • Veel smaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
CeesRia 04-10-2016 Product half jaar of langer in bezit

Dulce Gusto Mini Me

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
bevalt ons prima .. makkelijk in gebruik .. handig formaat op het aanrecht .. mooie vormgeving en heeeerlijke koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews