Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 13 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de SENSEO CSA240/61 zwart op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

k**4@g**l.com 01-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie senseo

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: SENSEO CSA240/61 zwart

Algemene score

9,0
Zeer goed product senseo koffie automaat mooi apparaat lekker warme koffie en gemak bediening

Pluspunten

  • Handig
  • Mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d**s@h**i.nl 07-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: SENSEO CSA240/61 zwart

Algemene score

9,0
Eindelijk een koffie machine waar geen verschil is in sterkte tussen 1 bakje koffie met 1 pad of 2 bakjes koffie met 2 pads. Super handig is de regelbare sterkte en temperatuur .
Geen gemors meer , de schenktuit is in hoogte te verstellen
De opwarm tijd krijgt van mij een 10 , super snel .
Al met al , koffie zoals ik het wil hebben .
Voor grote gezinnen misschien een klein minpuntje , het water reservoir is dan wat aan de kleine kant .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

j**3@h**l.com 10-03-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: SENSEO CSA240/61 zwart

Algemene score

10,0
Mooi apparaat. werkt perfect alleen het opwarmen duurt wat langer dan gewend
Verder perfect sinds nu bijna een jaar in gebruik.

Pluspunten

  • altijd verse kopje koffie

Minpunten

  • Langer opwarmen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

g**8@h**l.com 07-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: SENSEO CSA240/61 zwart

Algemene score

9,0
Ik vind het een prima apparaat,alleen jammer dat er veel water in de pad houder blijft zitten als hij een kop koffie heeft gegeven, verder ben ik tevreden met m'n senseoapparaat,groter waterreservoir zou ook handig zijn

Pluspunten

  • Dat het apparaat uit zichzelf uit gaat

Minpunten

  • Blijft water padhouder zitten
  • Klein waterreservoir

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

joachim 03-02-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed Koffiepats apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: SENSEO CSA240/61 zwart

Algemene score

10,0
het is een fijn apparaat, zeer handig in gebruik en goed in te stellen Qua sterkte voor de koffie .
alles kan in de vaatwasser om schoon te maken door de los te maken onderdelen

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • makkelijk schoon te maken en te houden
  • sterkte van de koffie is instelbaar

Minpunten

  • opvangbakje is erg los
  • waterreservoir beetje onhandig vast te houden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t**0@g**l.com 02-02-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Tegenvaller

Geschreven voor: SENSEO CSA240/61 zwart

Algemene score

5,0
Mooi design maar dat was het dan ook.
Water reservoir is klein en onhandig terug te plaatsen, er ligt altijd water onder het apparaat.
Het chromen plaatje voor de kopjes is snel beschadigd, krassen.

Pluspunten

  • Design

Minpunten

  • Te klein water reservoir
  • Reservoir lekt bij het terugplaatsen
  • Chrome plaatje voor de kopjes snel beschadigd

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

r**n@g**l.com 27-01-2022
  • Product gekregen
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: SENSEO CSA240/61 zwart

Algemene score

8,0
Mooie koffiepadmachine machine, werkt goed en snel, alleen jammer dat er geen groter water reservoir voor is, dit omdat deze snel leeg/ bijgevuld moet worden.

Reageer

l**0@h**l.com 18-01-2022
  • Product gekocht

Algemene score

6,0
De ouder machines zijn beter, en steviger.
Zeker het reservoir onder de tas.
Had beter geweest als deze vast was aan het machine zoals de voorige.

Reageer

Mevr. de Heer 12-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: SENSEO CSA240/61 zwart

Algemene score

8,0
Fijne machine qua prijs/kwaliteitsverhouding. Vultank is iets lastig aan te brengen.

Pluspunten

  • Aanzetten en gelijk klaar

Minpunten

  • vultank lastig aan te brengen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique 10-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een mooi apparaat maar wel wat mankementen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: SENSEO CSA240/61 zwart

Algemene score

7,0
Het apparaat ziet er mooi uit.
Al vind ik hem wel wat klein. Er kunnen geen grotere dubbelwandige glazen onder. Dat is jammer. Het apparaat rammelt. De deksel rammelt. De onderplaat rammelt en schuift er heel makkelijk af. Ik had meteen de onderplaat beschadigd. Terwijl ik dezelfde kopjes gebruik als bij mijn oude Senseo.
De watertank gaat er lastig in en heeft niet een fijne houvast. Dat is bij het oude apparaat beter. De watertank is aan de voorkant een stuk lager dan de achterkant. Deze lekt dus snel en heeft weinig inhoud.
Ik vind de koffie wel goed smaken. Tot nu toe geeft hij steeds dezelfde hoeveelheid koffie en lekt nog niet. Maar het apparaat is nog nieuw.
Ik heb ervaring dat bij Senseo na een paar jaar er toch allerlei mankementen optreden. Dat is wel jammer.
Het apparaat gaat uit na het koffiezetten. Dat is fijn.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Gaat meteen uit na gebruik

Minpunten

  • Deksel rammelt
  • Onderplaat rammelt en beschadigt snel
  • Watertank ongelijk en lekt snel

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Slecht

Reageer

f**s@h**e.nl 08-01-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: SENSEO CSA240/61 zwart

Algemene score

9,0
is een goed koffiezet apparaat werkt prima alleen had er een opstandje bij het water vulling moeten zijn Er ligt elke keer wat water onder het senseo apparaat naar het vullen

Pluspunten

  • is een makkelijk te bedienen senseo
  • kan je beter ontkalken

Minpunten

  • het vullen van het water dat loopt soms er onder

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

g**e@p**t.nl 21-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Slechte koop

Geschreven voor: SENSEO CSA240/61 zwart

Algemene score

3,0
Omdat onze Quatro het na jaren van intensief gebruik begeven had, wilden wij weer een Quatro terug, daar deze echter niet voorradig was kochten wij een select, Vanaf het begin problemen met het waterreservoir, dat slecht plaatsbaar is, met regelmaat halve kopjes koffie, zonder iets te veranderen in de sterkte, toen het apparaat, na 14 dagen ook nog alle dienst weigerde omdat hij gereinigd wilde worden, heb ik hem snel weer omgewisseld met een Quatro.

Pluspunten

  • Hete koffie

Minpunten

  • Waterreservoir slecht plaatsbaar
  • Hoeveelheid koffie
  • Opwarm tijd
  • Zichtbaarheid waterhoeveelheid

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

John 20-11-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

gewoon goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: SENSEO CSA240/61 zwart

Algemene score

10,0
AL meer dan 25 jaar trouwe gebruiker van de Senseo. dit is nu al het 4e Senseo apparaat.
Er staan nu weer 2 apparaten langs elkaar op het aanrecht een waar je nog heerlijke chocomel mee kan zetten en een voor de Espresso en normale koffie.

Pluspunten

  • geen oude koffie
  • makkelijk te zetten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer