Krups Genio S KP2401 automatische koffiemachine zwart, wit

Specificaties
Soort apparaat
capsules
Kleur(en)
zwart, wit
Fabrikant kleur(en)
wit, zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Krups Genio S KP2401 automatische koffiemachine zwart, wit op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Suus 21-09-2020
  • Product gekocht

Leuk en schattig apparaat! Ik ben heel blij!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Genio S KP2401 automatische koffiemachine zwart, wit

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een kleiner model van de Dolce Gusto, zodat mijn aanrecht niet zo vol was. Deze is qua grootte perfect. Hij is schattig en degelijk. Hoewel, toen ik hem uit pakte was dat gevoel minder. Eénmaal in gebruik is hij heerlijk, en vooral ook makkelijk. Koffie is warmer en blijft langer warm. Enige nadeel is dat het water vaker bijgevuld moet worden

Pluspunten

  • Klein
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Klein waterreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kitegirl 18-09-2020
  • Product getest

Geweldig koffiezetapparaat

Geschreven voor: Krups Genio S KP2401 automatische koffiemachine zwart, wit

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe koffiezetapparaat. Hij is compact, gebruiksvriendelijk en maakt heerlijke koffie!!

Pluspunten

  • Compact
  • Heerlijke koffie
  • Mooi design

Minpunten

  • Plastic waterreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

M-Houben 16-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Compact, maar veelzijdig!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Genio S KP2401 automatische koffiemachine zwart, wit

Algemene score

9,0
Wat een geweldig leuk apparaat, compact maar veelzijdig! Eenvoudige bediening van het touchscreen, cups verwisselen in een handomdraai, waterreservoir praktisch bij te vullen, koffie snel opgewarmd en dan ook nog eens tal van keuzes in smaken! Hierdoor zeker een goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Past in vrijwel elke keuken, groot of klein. Natuurlijk ook belangrijk: als het reservoir tussendoor leeg is, maar het koffiekopje nog niet volledig gevuld... dan gaat hij daarna gewoon netjes verder waar hij gebleven was! TOP APPARAAT!

Pluspunten

  • Compact
  • Design
  • Warmt snel op
  • Gebruiksvriendelijk
  • Eenvoudige reiniging

Minpunten

  • Rode netsnoer
  • Beperkt waterreservoir
  • Koffiecups prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roos 14-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Heerlijk kopje koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Genio S KP2401 automatische koffiemachine zwart, wit

Algemene score

9,0
Ik heb deze machine nu een maand in huis en ben erg tevreden. Ik heb ongeveer zestien kopjes koffie op. Een aantal cappuccino's en een aantal espresso's. Per capsule staat de juiste hoeveelheid water aangegeven. Binnen een minuut staat er een hete, kop koffie op tafel.

Pluspunten

  • lekkere koffie
  • veel variaties

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jojo1690 14-09-2020
  • Product gekocht

Ideaal apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Genio S KP2401 automatische koffiemachine zwart, wit

Algemene score

10,0
Ik heb sinds enkele weken dit koffie apparaat in mijn bezit! Hij bevalt mij heel goed. Je hebt veel verschillende soorten koffie. Je kunt de sterkte kiezen die je zelf lekker vind. Op de verpakking staat ook wat het advies is kwa sterkte. Het is echt genieten

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Veel verschillende soorten
  • Goed warm
  • Mooie uitstraling

Minpunten

  • Lelijk snoer
  • Duurdere koffie dan andere soorten
  • geen signaal als waterreservoir leeg is

Reageer

Derya 12-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Genio S KP2401 automatische koffiemachine zwart, wit

Algemene score

9,0
De koffie smaakt heerlijk! We hebben de cappuccino en de Lungo getest en ze zijn beide erg lekker! De cups blijven iets te lang doorlekken waardoor je of lang moet wachten op je koffie of iedere keer een vieze lekbak hebt. Dat is best vervelend maar wel te omzeilen door de cup er na gebruik meteen uit te halen. Het apparaat is mooi (vooral de kleur) maar ik vind het persoonlijk jammer dat het een rode kabel heeft. Dat valt heel erg op maar dat maakt de koffie niet minder lekker natuurlijk! Verder is het jammer dat de cups zo duur zijn maar in de aanbieding zijn ze soms wel voor minder te verkrijgen. Kortom, een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elise van Es 07-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi apparaat die lekkere, warme koffie geeft!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Genio S KP2401 automatische koffiemachine zwart, wit

Algemene score

8,0
Helemaal blij dat ik dit apparaat mocht uittesten, ben ik gelijk gaan testen. Het apparaat is erg gebruiksvriendelijk, al vanaf het eerste moment. De eerste reiniging spreekt voor zich en daarna gelijk een Lungo geprobeerd. Deze koffie vinden wij echt lekker, misschien nog wel beter dan de koffie uit onze bonenmachine. De cappuccino vinden wij erg mooi om te serveren in de Gusto glazen, maar vinden wij persoonlijk wat aan de zoete kant. Wel hebben we familie laten proeven en die waren er helemaal weg van. Nu willen we nog een keer de ijskoffie gaan kopen om te proberen, ben benieuwd! De snelheid van het apparaat is prima, qua geluid vind ik het erg meevallen en het gebruik is erg duidelijk zonder teveel poespas. Eerst moest ik even wennen aan het ‘nadruppelen’ als je je kopje pakt, maar als je de klep opent is dat over. Handigheidje! Al met al zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Goede temperatuur
  • Lekkere koffie
  • Makkelijk in gebruik
  • Eenvoudig te reinigen
  • Mooi design

Minpunten

  • 1 kopje tegelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Renate949 01-09-2020
  • Product getest

hele goede warme koffie en een mooi aparaat

Geschreven voor: Krups Genio S KP2401 automatische koffiemachine zwart, wit

Algemene score

8,0
De koffie smaakt super lekker en het is makkelijk in gebruik.
Ook heeft het een mooi design, maakt weinig geluid

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Goede warme koffie
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Lekt lang door
  • Deksel gaat soms moeizaam

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Joyce 24-08-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product getest

Perfect!

Geschreven voor: Krups Genio S KP2401 automatische koffiemachine zwart, wit

Algemene score

10,0
De nieuwe Dolce Gusto Genio S is erg vriendelijk in gebruik. Het water warmt snel op en je hebt zo een lekkere kop koffie, chocola of andere variant gezet. Je kunt verschillende formaten kopjes zetten tot xl. Je drukt op start en de machine doet de rest. Ook geschikt voor koude dranken, mooi bijkomstigheid. Kortom een fijne en leuke machine.

Pluspunten

  • Warmt snel op
  • Xl variant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer